[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 14, 2013 8:35 pm

[quote:b5d33b59f2="MEHRDAD"][quote:b5d33b59f2="saeid-nedved"]salam bacheha/mazerat ke latin minevisam akhe lab tobam farsi nadare :x mikhastam ye mozooyi ro begam unam ine ke hazeram ghasam bokhoram tamume in baziha vase ine ke damash be longia bebaze/badesh hamechi hal mishe/kamelan ham dalilesh moshakhase... faghat vazifeye ma ine ke tooye badtarin sharayet ham oposhte tim bashim ta ye seri adame ,,,, natoonan ba ma o ehsasemuno eshghemun bazi konan/khahesham ine ke kari nakonim ke badesh pashimooni bebar dashte bashe vasamoon chon 17e farvardin ye rooziye ke ghodrate shahremuno bayad be kole iran neshun bedimo movafaghiyate ma faghat dar soorati emkan pazire ke hame o hame poshte hamdg bashim. saretoono dard avordam... bebakhshid[/quote:b5d33b59f2]

[quote:b5d33b59f2="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:b5d33b59f2]
شما میگی "هممون قبول داریم که ارنج تیمو نوع بازی با تیم حریف رو عابدینی انجام میده" ، سوالم این هست که چرا میگی هممون و یا چنین فکری رو داری؟
واقعیت اینه که عابدینی نکات و نظرش رو قبل از بازی می گه اما هرگز دخالت نمی کنه چون خودش میگه سر تمرینات نیست و به همین دلیل این حق رو نداره که دخالت کنه .
بهترین بازی های تیم های رشت مقابل پرسپولیس تو دوره حضور عابدینی بوده و تو بازی هایی که نبردیم (چه آزادی و چه رشت) همیشه مستحق برد بودیم .
چیزی که مشخص هست پیروزی تو بازی اخیر هم نقش زیادی در آینده داماش داشت و هم برای عابدینی در دعوای مدیریتی و هوادار به یک اندازه منفعت داشت .
تیم که از اول تا آخر مسابقه بازی رو در دست داشت و دقت می کرد می تونست گل دوم رو بزنه و اگر بازیکنا سر گل خوردنمون هوشیار عمل می کردند گلی دریافت نمی کردیم ...[/quote:b5d33b59f2]
اول از همه سلام عرض میکنم خدمت شما اقا مهرداد بعدشم یه بحثی دارم/تمومه حرفاتون قبول ولی اون تماسهایی که میشده با کادر فنی از سویه حاجی بوده دیگه درسته؟ پس حتما میتونسته توی ارنج تیم دست داشته باشه کما اینکه اینطور بوده
من نخواستم با این بحثم خدمتی رو که آقایه عابدینی به شهر رشت و تیم داماش نادیده بگیرم یا خدایی نکرده خدشه دارش کنم نه بخدا... فقط میگم 1% به این میشه فکر کرد که شاید توی جنگ عشق و وظیفه . عشق پیشی گرفته باشه... فقط همین...
زیادم دور از ذهن نیست/// با تشکر :arrow:
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آپريل 14, 2013 8:47 pm

منم نگفتم شما چنین قصدی داری...
کامنتم رو بخون و خودت بهش فکر کن . اونوقت می بینی کاملا میتونه دور از ذهن باشه، چون هیچ دلیلی براش وجود نداره مگر اینکه شما بخوای بازیکنامون رو محکوم کنی که واسه اون هم هیچ دلیلی وجود نداره :wink:
خیلی راحت میشه سناریو ساخت که عام شاید متوجه نشن؛ در مورد تماس ها هم چیزی هست که فردوسی پور خواسته القا کنه... به شما توصیه می کنم یه بار حین بازی حواست به نیمکت های تیم های دیگه باشه و نگاه کنید ببینید اونا نمی رن سمت رختکن؟ اونا کسی بهشون زنگ نمی زنه یا اینور و اونور نمی رند؟
یه مثال از اون فیلم ونمایش بگم...چند بار دکتر تیم رو نشون داد که داره میدوه، شما فراموش کردی که کوشکی مصدوم شد و بیمارستان رفت؟ دکتر تیم به فنی چه ربط داره؟ دکتر به لوازم یا مثلا یخ احتیاج نداره که میره توی تونل و... عابدینی تو رختکنه یا باشگاه؟
قرار نیست که همه چیز توضیح داده بشه و اصلا چنین کاری نمیشه ، بعضی وقتا خودمون باید بشینیم فکر کنیم و مسائل رو حلاجی کنیم . آخه مثلا عابدینی بره بگه آقا به بازیکنا بگو وقت تلف نکنند شاید فرجی شد پرسپولیس گل زد؟!
:roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:02 pm

در مورد تعویض مهدوی چی؟ چه دلیلی داره توی اون دقیقه تعویض شه؟ با اینکه میتونست 1پنالتیمون رو تضمین کنه؟
منم مثل همه ناراحتم از اتفاقی که افتاده آقا مهرداد و خیلی هم فکر کردم که چرا اینقدر مفت بازی رو واگذار کردیم.من نظر شخصیم رو گفتم خیلی ها حرفم رو نقض میکنن و بعضی افراد هم تایید...
از شما هم ممنونم که واسه روشن کردنم نسبت به قضیه وقت گذاشتین/ :P
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط hamed3 » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:13 pm

[quote:f3aff73c12="saeid-nedved"]در مورد تعویض مهدوی چی؟ چه دلیلی داره توی اون دقیقه تعویض شه؟ با اینکه میتونست 1پنالتیمون رو تضمین کنه؟
منم مثل همه ناراحتم از اتفاقی که افتاده آقا مهرداد و خیلی هم فکر کردم که چرا اینقدر مفت بازی رو واگذار کردیم.من نظر شخصیم رو گفتم خیلی ها حرفم رو نقض میکنن و بعضی افراد هم تایید...
از شما هم ممنونم که واسه روشن کردنم نسبت به قضیه وقت گذاشتین/ :P[/quote:f3aff73c12]
[color=black:f3aff73c12]یعنی خَیی بیگی مهدوی 50 سال سنِ اَمرَه با حتماً 120 دقیقه فیکس بازی بوکونه؟![/color:f3aff73c12] [color=blue:f3aff73c12][b:f3aff73c12]اون چی گِه ری؟[/b:f3aff73c12][/color:f3aff73c12]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:14 pm

[quote:66531ee1f9="saeid-nedved"]در مورد تعویض مهدوی چی؟ چه دلیلی داره توی اون دقیقه تعویض شه؟ با اینکه میتونست 1پنالتیمون رو تضمین کنه؟
از شما هم ممنونم که واسه روشن کردنم نسبت به قضیه وقت گذاشتین/ :P[/quote:66531ee1f9]

تا جایی که من میدونم مهدوی خیلی وقته با زور و بلا به بازیا میرسه.به زور 90 دقیقه بازی میکنه.اون باز به وقت اضافه که کشید کم آورد بنده خدا.و باز تا جایی که من میدونم خودش گفته که چون تو تمرینات چند تا پنالتی خراب کرده بود و مصدومیت هم اذیتش میکرد خودش خواست که تعویضش کنن.از طرفی بازیکنی که به جاش اومد تو بازی هم پنالتیشو عالی زد.هر جور حساب کنی تو پنالتی ما بدشانسی آوردیم.ابوذر اونجوری که من شنیدم یکی از بهترین پنالتی زن ها تو تمرینات بوده که متاسفانه ضربه خوبی هم زد اما به تیر خورد.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:15 pm

[quote:923c447fc1="saeid-nedved"]در مورد تعویض مهدوی چی؟ چه دلیلی داره توی اون دقیقه تعویض شه؟ با اینکه میتونست 1پنالتیمون رو تضمین کنه؟
از شما هم ممنونم که واسه روشن کردنم نسبت به قضیه وقت گذاشتین/ :P[/quote:923c447fc1]
بعضی از افراد که تائید می کنند آیا برای تائیدشون دلیل دارند یا حدس و گمان هست؟ :wink:
بعد از بازی دیده بودم یکی تو سایت کامنت گذاشته بود، من فکر می کنم تبانی بوده، یکی پیرمرده بود اونم همین رو میگفت و این دلیلش بود که تبانی بوده !
اینکه بپرسیم چرا فلانی بود ، فلانی تعویض شد، چرا فلانی نبود نمی تونه دلیل باشه چون مسلما از این سوالا ساعت ها و n تا می تونه پرسیده بشه و ساعات ها هم وقت برای پاسخ اگر کسی نخواد قبول بکنه .
این سوالت رو هم پاسخ میدم ...معمولا ما کل محتویات جلسات رو روی سایت نمیاریم ولی اتفاقا جواب این سوالت تو مطلب جلسه کاربران با سرمربی به نقل از خود مهدوی هست و می تونی مطالعه کنی...خود مهدوی درخواست تعویضش رو داشت چون می گفت تو تمرینات قبل از بازی چند پنالتی خراب کرده و میگفت به لحاظ روحی شرایط مناسبی برای پنالتی زدن نداشت و اینطور شد که مهدوی با یک پنالتی زن دیگه تعویض شد...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:22 pm

آقا یه نکته دیگه...
من فکر می کنم بهتر باشه تمام فکر و ذکرمون روی بازی سپاهان باشه و برای این بازی تحلیل و برنامه ریزی داشته باشیم...
ایشالا با حمایت همه جانبه هواداران و تلاش بازیکنان بتونیم روز جمعه سپاهان رو در رشت شکست بدیم و حضورمون رو تو لیگ بدست خودمون قطعی کنیم . این به هیچ وجه دور از دسترس نیست...
به نظر من الان وقت این شوخی نیست که بگیم تیم دیگه ای برای ما بازی کنه، اگر خدا نکرده پیروز نشدیم اونوقت شاید بتونیم راجع به معادلات با حضور تیم های دیگه تو تاپیک مربوط به بازی با استقلال حرف بزنیم!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در يکشنبه آپريل 14, 2013 9:24 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:23 pm

البته نشنیده بگیرید از من که خود امی آقا مهرداد هم به تیم خط میده و در امور فنی دخالت میکنه 8) - مثلا اینکه ابوذر پنالتی اول رو بزنه کار خود مهرداد بود :!:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:29 pm

[size=13:ad1c22d54b][color=black:ad1c22d54b]دوستان عزیز ، انگ تبانی و از این جور مسایل چسباندن به تیم چیز کوچکی نیست که به راحتی در سایتی که بیننده های فراوانی داره بدون دلیل منطق پسند ،بشه عنوان کرد.
واقعا چه تبانی تو این بازی وجود داشته؟!! آیا بازی پایاپای 120 دقیقه ای و کشیدن به ضربات پنالتی و خستگی بازیکنان و و و نشان از تبانی داره؟ چرا باید بجای اتحاد و همدلی و خواباندن مچ سپاهان دربازی آینده ، دوستان محترم از بازی گذشته و انگ تبانی صحبت نمایند؟
هرکس به طریقی دل ما می شکند
بیگانه جدا دوست جدا می شکند
بیگانه اگر می شکند حرفی نیست
از دوست بپرسید که چرا می شکند[/color:ad1c22d54b][/size:ad1c22d54b]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:40 pm

من انگی نزدم...
یه سری ابهامات وجود داشت که بازگو کردم و اکثریتشون رو مهرداد جان جواب دادن همین وبس...
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه آپريل 14, 2013 9:49 pm

تمرکزمون رو بزاریم برای سپاهان خیلی بهتره تا کالبد شکافی یه سری ابهامات بی اساس.....

سپاهان رو ببریم این فصل عجیب و غریب با تمام حرص و جوشایی که خوردیم برامون شیرین تموم میشه و تبدیل به خاطره میشه ....

من نگران الان و این فصل نیستم - نگران فصل بعدم :idea:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آپريل 14, 2013 10:12 pm

[color=black:0753adbf8d]مدیرعامل باشگاه سپاهان : با عابدینی تماس می گیرم/ باید ببینیم نظر پرسپولیسی ها درباره فینال جام حذفی چیست

مدیرعامل باشگاه سپاهان گفت: اینکه بازی های دو هفته آخر همزمان برگزار شود حق طبیعی ما است.
علیرضا رحیمی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره صحبت های امیر عابدینی مبنی بر اینکه جریانی پشت پرده است که می خواهد سپاهان موفق باشد، اظهار داشت: من نمی دانم ماجرا چیست. اصلا نمی دانستم که جهانبخش چند اخطاره بوده است. باید با عابدینی تماس بگیرم و ببینم موضوع چیست.
وی درباره بازی با استقلال عنوان کرد: در این باره فعلا نمی خواهم صحبتی انجام دهم. اجازه بدهید بازی حساسمان با استقلال تمام شود و بعد از بازی حرف هایم را می زنم.
مدیرعامل سپاهان درباره اعتراض این باشگاه به برنامه ریزی لیگ عنوان کرد: صد درصد به این برنامه ریزی معترضیم. اینکه بازیهای دو هفته آخر به صورت همزمان برگزار شود حق طبیعی ما است. این را فقط علیرضا رحیمی و باشگاه سپاهان نمی خواهند، مساله ای است که همه خواهان تحققش هستند.
رحیمی در خاتمه درباره مکان برگزاری فینال جام حذفی افزود: ما روز سه شنبه با دوستان پرسپولیسی مان جلسه داریم. باید ببینیم که آنها چه نظری در این باره دارند. طبیعی است که هر دو باشگاه به دنبال برگزاری بازی در زمین بی طرف هستند اما باید ببینیم پرسپولیسی ها نظرشان چیست و بعد تصمیم گیری کنیم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوروش: نیازی نیست جواب عابدینی را بدهم.
رسول خوروش در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شایعه ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان سپاهان از سوی باشگاه عنوان کرد:اصلا چنین چیزی نیست. بازیکنان ما خودشان عاقل و بالغ هستند و نیازی نیست که ما بگوییم چه بکنند و چه نکنند.
وی درباره صحبت های امیر عابدینی مبنی بر اینکه جریانی در پشت پرده است که می خواهد سپاهان موفق باشد، افزود: آقای عابدینی هرچه می گویند، درست است. نیازی نیست من جوابش را بدهم.[/color:0753adbf8d]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 15, 2013 4:14 am

امروز مشخص میشه سپاهان با چه میزان انگیزه جلوی ما ظاهر میشه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » دوشنبه آپريل 15, 2013 8:32 am

با خوندن کامنتا داشتم به این فکر میکردم کاش همه هوادارامون عضو وارش بودن چون اینطوری نظرای بچه هارو میذاشتن کناره هم و بهتر میتونستن دو دوتا چهارتا کنن و باعث میشد سطح اگاهیشون نسبت به مسایل مختلف تیم و حواشی دور برش بالا بره هم تو تشویقای تیمو (هماهنگیش ) میتونه تاثیر بهتری داشته باشه و هر کی سازه خودشو نزنه. ما تو بازی با سپاهان به تشویقای شدید انفجاری کل ورزشگاه نیاز داریم بچه ها. تو بازیهای پیش میدیدم وسط میگن روبرو اماده باش جایگاه h واسه خودشون شعار میدادن اونوریا واسه خودشون یه چی میگفتن خلاصه سرتونو درد نیارم هرکی ساز خودشو کوک میکرد. امیدوارم یه تعاملی بین همه بچه های سایت که تو هر قسمت ورزشگاه هستن بشه تا این هماهنگی برقرار شه. و همینطور امیدوارم تو بازی روز جمعه همه متوجه حساسیت بازی باشن و از شعرو تخمه و عمو سالاری و... صرف نظر کنن و با تشویقاشون به بچه ها تو زمین کمک کنن.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه آپريل 15, 2013 8:44 am

یعنی میبریم؟
من خیلی نا امیدم :(
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم