[quote:b5d33b59f2="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم...

شما میگی "هممون قبول داریم که ارنج تیمو نوع بازی با تیم حریف رو عابدینی انجام میده" ، سوالم این هست که چرا میگی هممون و یا چنین فکری رو داری؟
واقعیت اینه که عابدینی نکات و نظرش رو قبل از بازی می گه اما هرگز دخالت نمی کنه چون خودش میگه سر تمرینات نیست و به همین دلیل این حق رو نداره که دخالت کنه .
بهترین بازی های تیم های رشت مقابل پرسپولیس تو دوره حضور عابدینی بوده و تو بازی هایی که نبردیم (چه آزادی و چه رشت) همیشه مستحق برد بودیم .
چیزی که مشخص هست پیروزی تو بازی اخیر هم نقش زیادی در آینده داماش داشت و هم برای عابدینی در دعوای مدیریتی و هوادار به یک اندازه منفعت داشت .
تیم که از اول تا آخر مسابقه بازی رو در دست داشت و دقت می کرد می تونست گل دوم رو بزنه و اگر بازیکنا سر گل خوردنمون هوشیار عمل می کردند گلی دریافت نمی کردیم ...[/quote:b5d33b59f2]
اول از همه سلام عرض میکنم خدمت شما اقا مهرداد بعدشم یه بحثی دارم/تمومه حرفاتون قبول ولی اون تماسهایی که میشده با کادر فنی از سویه حاجی بوده دیگه درسته؟ پس حتما میتونسته توی ارنج تیم دست داشته باشه کما اینکه اینطور بوده
من نخواستم با این بحثم خدمتی رو که آقایه عابدینی به شهر رشت و تیم داماش نادیده بگیرم یا خدایی نکرده خدشه دارش کنم نه بخدا... فقط میگم 1% به این میشه فکر کرد که شاید توی جنگ عشق و وظیفه . عشق پیشی گرفته باشه... فقط همین...
زیادم دور از ذهن نیست/// با تشکر