[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه آپريل 14, 2013 6:58 pm

[quote:7e82539a38="saeid-nedved"]من بازی نفت رو ندیدم
ولی از شناختی که از متوسل زاده دارم کبه ی تعطیل رو به اون ترجیح میدم[/quote:7e82539a38]
ای کاش بازیه نفت و میدی درسته امین یه سری توپ ها رو خراب میکنه اما جنگنده بازی میکنه کبه فقط راه رفت...
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:06 pm

[quote:428d7b2c99="havadarehamishegi"][quote:428d7b2c99="saeid-nedved"]من بازی نفت رو ندیدم
ولی از شناختی که از متوسل زاده دارم کبه ی تعطیل رو به اون ترجیح میدم[/quote:428d7b2c99]
ای کاش بازیه نفت و میدی درسته امین یه سری توپ ها رو خراب میکنه اما جنگنده بازی میکنه کبه فقط راه رفت...[/quote:428d7b2c99]
اگه میدیدم بهتر میتونستم قضاوت کنم ولی خدایی متوسل زاده فقط میدویه الکی/هر 10 تا موقعیت 1 گل میزنه فکر میکنه عملکردش خوبه/بازی با پرسپولیس موقعیت صد در صد رو گل نکردش... :roll:
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:07 pm

[quote:dbbadbc132="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:dbbadbc132]

!!!! :?: :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:14 pm

من یه چیزایی در مورد وضعیت اقتصادی کبه و خانوادش شنیدم فکر کنم مثل چاوشی مشکل روحی داره البته اینی که گفتم منهای بیماریشه
امین هم خیلی تلاش میکنه تا بهترین بازیشو بکنه اما با روزای خوبش خیلی فاصله داره
در مورد افشین چاوشی هم فقط میتونم افسوس بخورم امیدوارم به روزای اوجش برگرده
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:17 pm

بعد بازی پرسپولیس که باختیم راستش اصلا نای پیام گذاشتن نداشتم هنوزم یه جورایی تو کمام.به خودم همش میگم آخه ما چه گناهی کردیم که باید این همه خون دل بخوریم.چرا خدا با ما نیست.یعنی خدا این همه گریه و ناراحتیه مارو نمیبینه.این همه ظلم و ستم به ما میشه تنها امید ما به خداست ولی اونم انگار از ما رو برگردونده نمیدونم چی بگم دیگه فقط امیدوارم این بازیو ببریم تا یکم از این فشار رو همه هوادارا کم شه 8O :?
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:21 pm

[quote:5e50f90c7d="popo131"][quote:5e50f90c7d="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:5e50f90c7d]

!!!! :?: :?: :?:[/quote:5e50f90c7d]
شاید حرفم عجیب باشه و یه سری از بچه ها بگن من دارم چرند میگم ولی یه دلیل واسه این حرفم دارم:
هممون قبول داریم که ارنج تیمو نوع بازی با تیم حریف رو عابدینی انجام میده و میگه که کی چیکار کنه خصوصا بازی پرسپولیس که اول تا آخرشو حاجی دستور میداده...
امروز بازیه چلسی و منچستر سیتی رو احتمالا خیلی هاتون دیدین/من میگم تیمی به بزرگیه سیتی با این بازیکنایی که داره مقابل چلسی ای که واقعا با روزهایه اوج خودش فاصله گرفته برای خودش خفت و کوچیکی ندونست که 10-15 دقه کامل دفاع کنه و زیر توپ بزنه و این کارو کرد و رفت فینال
اما ما چیکار کردیم؟ واقعا نمیتونستیم اون نتیجه رو حفظ کنیم؟ یا با این کار کوچیک جلوه میدادیم؟ یا از یجا دستور اومد که تیم رو به جلو بازی کنه؟ !!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
واقعاااااااا هنگ کردم
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:32 pm

[quote:bc57f2182c="saeid-nedved"][quote:bc57f2182c="popo131"][quote:bc57f2182c="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:bc57f2182c]

!!!! :?: :?: :?:[/quote:bc57f2182c]
شاید حرفم عجیب باشه و یه سری از بچه ها بگن من دارم چرند میگم ولی یه دلیل واسه این حرفم دارم:
هممون قبول داریم که ارنج تیمو نوع بازی با تیم حریف رو عابدینی انجام میده و میگه که کی چیکار کنه خصوصا بازی پرسپولیس که اول تا آخرشو حاجی دستور میداده...
امروز بازیه چلسی و منچستر سیتی رو احتمالا خیلی هاتون دیدین/من میگم تیمی به بزرگیه سیتی با این بازیکنایی که داره مقابل چلسی ای که واقعا با روزهایه اوج خودش فاصله گرفته برای خودش خفت و کوچیکی ندونست که 10-15 دقه کامل دفاع کنه و زیر توپ بزنه و این کارو کرد و رفت فینال
اما ما چیکار کردیم؟ واقعا نمیتونستیم اون نتیجه رو حفظ کنیم؟ یا با این کار کوچیک جلوه میدادیم؟ یا از یجا دستور اومد که تیم رو به جلو بازی کنه؟ !!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
واقعاااااااا هنگ کردم[/quote:bc57f2182c]

داداش نظرتو خوندم و قابل احترام هست برام اما با اون تیکه از حرفات که میگفت((( هممون قبول داریم که ارنج تیمو نوع بازی با تیم حریف رو عابدینی انجام میده و میگه که کی چیکار کنه خصوصا بازی پرسپولیس که اول تا آخرشو حاجی دستور میداده...))) اصلا موافق نیستم و میخوام بگم که وقتی شما یه عقیده و نظری داری دلیل نمیشه که دیگرانم باید همون عقیده رو داشته باشن اتفاقا من شک ندارم که همچین اتفاقی نیفتاده و موضوع صحبت تعدادی از اعضای نیمکت چیز دیگه ای بوده شما بد متوجه شدی

در ضمن شب همگی هم بخیر :!: :!: :!:
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:33 pm

[quote:4b6a1139ee="popo131"][quote:4b6a1139ee="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:4b6a1139ee]

!!!! :?: :?: :?:[/quote:4b6a1139ee]

نه داداش نظرت و گفتی دیگه
اما این و از من داشته باش اگه عابدینی نبود تیم تا حالا منحل شده بود این جایگاه نبودیم اگه هم وجود داشت الان دسته یک بودیم :idea: :?:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:33 pm

[quote:e3bddc4499="saeid-nedved"][quote:e3bddc4499="popo131"][quote:e3bddc4499="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:e3bddc4499]

!!!! :?: :?: :?:[/quote:e3bddc4499]
واقعاااااااا هنگ کردم[/quote:e3bddc4499]

اگه دوس داری از این مسائل سر در بیاری ....فردا برو سر تمرین ....یه چند دقیقه با .ناظمی صحبت کن .......خواهشن پیکیر این مسئله باش ......بعد هم بیا برای بچه های سایت تعریف کن بگو بهت چی گفت ..همین :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:38 pm

[quote:7e28d13e77="popo131"][quote:7e28d13e77="saeid-nedved"][quote:7e28d13e77="popo131"][quote:7e28d13e77="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:7e28d13e77]

!!!! :?: :?: :?:[/quote:7e28d13e77]
واقعاااااااا هنگ کردم[/quote:7e28d13e77]

اگه دوس داری از این مسائل سر در بیاری ....فردا برو سر تمرین ....یه چند دقیقه با .ناظمی صحبت کن .......خواهشن پیکیر این مسئله باش ......بعد هم بیا برای بچه های سایت تعریف کن بگو بهت چی گفت ..همین :wink:[/quote:7e28d13e77]
اوکی داداش / تمرین ساعت چنده؟
البته بعید میدونم جواب منطقی ای بشنوم
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:44 pm

[quote:d8f00e3055="havadarehamishegi"][quote:d8f00e3055="popo131"][quote:d8f00e3055="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:d8f00e3055]

!!!! :?: :?: :?:[/quote:d8f00e3055]

نه داداش نظرت و گفتی دیگه
اما این و از من داشته باش اگه عابدینی نبود تیم تا حالا منحل شده بود این جایگاه نبودیم اگه هم وجود داشت الان دسته یک بودیم :idea: :?:[/quote:d8f00e3055]
کاملا حرفت رو قبول دارم و میدونم این دو سال چقدر زحمت کشیده واسه ما/خصوصا پارسال که یک تنه تیم رو حفظ کرد/درود بر شرفش/من بحثی که کردم فقط در مورد همین تک بازی هستش
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:49 pm

تمرینو ........مدیران سایت میتونن کمکت کنن ... با عرض معذرت.. اگه آدم منطقی باشی ... شک نکن جواب ها منطقی میشنوی .....چون ما متقاعد شدیم اونم با دلیل و مدرک.....یه در خواست با این ذهنیت با ناظمی صحبت نکن

اگه با این ذهنیت میخوای بری جلو ...هیچ بشری نمیتونه متقاعدت کنه.... :)

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:53 pm

[quote:62dab7cabe="popo131"]تمرینو ........مدیران سایت میتونن کمکت کنن ... با عرض معذرت.. اگه آدم منطقی باشی ... شک نکن جواب ها منطقی میشنوی .....چون ما متقاعد شدیم اونم با دلیل و مدرک.....یه در خواست با این ذهنیت با ناظمی صحبت نکن

اگه با این ذهنیت میخوای بری جلو ...هیچ بشری نمیتونه متقاعدت کنه.... :)[/quote:62dab7cabe]
چشم ... مطمئن باش همون کاری رو که گفتی انجام میدم/واقعا ممنون :wink:
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:58 pm

[quote:5f26682036="saeid-nedved"][quote:5f26682036="popo131"]تمرینو ........مدیران سایت میتونن کمکت کنن ... با عرض معذرت.. اگه آدم منطقی باشی ... شک نکن جواب ها منطقی میشنوی .....چون ما متقاعد شدیم اونم با دلیل و مدرک.....یه در خواست با این ذهنیت با ناظمی صحبت نکن

اگه با این ذهنیت میخوای بری جلو ...هیچ بشری نمیتونه متقاعدت کنه.... :)[/quote:5f26682036]
چشم ... مطمئن باش همون کاری رو که گفتی انجام میدم/واقعا ممنون :wink:[/quote:5f26682036]

منتظر صحبتت ...تو سایت هستم :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آپريل 14, 2013 8:19 pm

[quote:cf1b817e59="saeid-nedved"]salam bacheha/mazerat ke latin minevisam akhe lab tobam farsi nadare :x mikhastam ye mozooyi ro begam unam ine ke hazeram ghasam bokhoram tamume in baziha vase ine ke damash be longia bebaze/badesh hamechi hal mishe/kamelan ham dalilesh moshakhase... faghat vazifeye ma ine ke tooye badtarin sharayet ham oposhte tim bashim ta ye seri adame ,,,, natoonan ba ma o ehsasemuno eshghemun bazi konan/khahesham ine ke kari nakonim ke badesh pashimooni bebar dashte bashe vasamoon chon 17e farvardin ye rooziye ke ghodrate shahremuno bayad be kole iran neshun bedimo movafaghiyate ma faghat dar soorati emkan pazire ke hame o hame poshte hamdg bashim. saretoono dard avordam... bebakhshid[/quote:cf1b817e59]

[quote:cf1b817e59="saeid-nedved"]بچه ها؟ یچیز بگم بهم فحش نمیدین؟ به نظرتون اگه عابدینی نبود ما نمیرفتیم فینال؟ کارایه عابدینی یخورده ضد و نقیض داره با هم... /15/ /15/[/quote:cf1b817e59]
داداشم شما میگی "هممون قبول داریم که ارنج تیمو نوع بازی با تیم حریف رو عابدینی انجام میده" ، سوالم این هست که چرا میگی هممون و یا چنین فکری رو داری؟
واقعیت اینه که عابدینی نکات و نظرش رو قبل از بازی می گه اما هرگز دخالت نمی کنه چون خودش میگه سر تمرینات نیست و به همین دلیل این حق رو نداره که دخالت کنه .
بهترین بازی های تیم های رشت مقابل پرسپولیس تو دوره حضور عابدینی بوده و تو بازی هایی که نبردیم (چه آزادی و چه رشت) همیشه مستحق برد بودیم .
چیزی که مشخص هست پیروزی تو بازی اخیر هم نقش زیادی در آینده داماش داشت و هم برای عابدینی در دعوای مدیریتی و هوادار به یک اندازه منفعت داشت .
تیم که از اول تا آخر مسابقه بازی رو در دست داشت و دقت می کرد می تونست گل دوم رو بزنه و اگر بازیکنا سر گل خوردنمون هوشیار عمل می کردند گلی دریافت نمی کردیم ...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان