مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 13, 2013 7:50 pm
[quote:235a1b9691="havadarevaghey"][quote:235a1b9691="The_King_of_rasht"]ملوان واسه ما بازی کنه؟
اگه از الان تا ده سال دیگه ملوان واسه ما بازی کنه من اسم خودم رو میگذارم ثریا![/quote:235a1b9691]
سلام ثریا

[/quote:235a1b9691]
کاوه جان بگیر بخواب بلا می سر ! من که رفتم بخوابم
در ضمن کاوه یادت باشه:
"افشین ما حتما گل میزنه"
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط samblack » شنبه آپريل 13, 2013 7:53 pm
من هم با تمام حرفهای دوست خوبمون MORDAB موافقم
در مورد اون خاطره هم بگم که اوایل نیم فصل دوم بود که پگاه با گل حسین ابراهیمی در دقایق اول جلو افتاد در همان نیمه مهدوی رو رافخایی پنالت کرد و خود رافخایی گل کرد باز هم در همان نیمه دفاع ملوان پنالت کرد و حسنی صفت توپ مهدوی رو گرفت و در برگشت دوباره توپ به مهدوی رسید و کاپیتان در عین ناباوری سایه توپ رو زد و دوباره حسنی صفت گرفت
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
samblack در شنبه آپريل 13, 2013 7:57 pm .
عشق است داماش
-

samblack
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am
توسط yankee » شنبه آپريل 13, 2013 8:14 pm
یه توصیه برای دوستانی که از تشویق م ل و ا ن صحبت میکنند: اگه این انرژی که واسه تشویق اونا میخوایید هدر کنید رو واسه تیم خودمون به کار بگیرید و تو ورزشگاه بجای تخمه شکستن و دادن دستورات تاکتیکی تیم خودمون رو حمایت کنیم نیاز به هیچ بنی بشری نخواهیم داشت !
در ضمن بعضی از دوستان یجوری از ذوب آهن حرف میزنند هرکی ندونه انگار رئال یا بارساست ذوب آهن ! در ضمن نفت تیمی هست که فولاد و راه آهن رو تو همین چند هفته اخیر برده ...
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥
-

yankee
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am
-
توسط pouri_sb » شنبه آپريل 13, 2013 8:15 pm
چرا نگرانین؟ فردا اگه مافیا سپاهان رو ببره، قهرمانیش تقریبا قطعی می شه. سپاهان هم این روزا اوضاعش خوب نیست. جمعه روز ما می تونه باشه تحت این شرایط. مساوی بدترین نتیجست...!
-

pouri_sb
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am
توسط zxzx » شنبه آپريل 13, 2013 8:32 pm
این تاپیک بازی با سپاهان هستش اینقدر اسم نحس م ل و ا ن رو نیارید به فکر بازی با سپاهان باشید
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط armin5 » شنبه آپريل 13, 2013 10:43 pm
یعنی وافعا فکر نمی کردم چنین روزی رو ببینم. بعضی میگن می خواند برند ملوانو تشویق کنند. دیگه کار از میز گذشته. نمی دونم سرمو به کجا بکوبم. من حاضرم داماش سقوط کنه ولی اونا رو تشویق نکنم. خداییش برای خودم متاسف شدم.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
-

armin5
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » شنبه آپريل 13, 2013 11:36 pm
تا بوده این بوده کــه توی لحظلت حساس بهتر بودیم
البته
توی بازی های گذشته خیلی عالی بودیم بازی با تراکتور "الویرا دقیقا اشاره میکنه"بازی با لنگ از پروین تا بهروز رهبری فرد از بازی داماش تمجید میکنه"
هرگز به این ایمان ندارم که داماش بره دسته پایین"چون بازی با استقلال شاید سخت باشه اما همون قدر با انگیزه هستیم.
من حاضرم با همه شرط ببندم (اصطلاح)که ذوب آهن از 2تا بازی 6 امتیاز نمیتونه بگیره.
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » شنبه آپريل 13, 2013 11:54 pm
[color=black:912e50ca65]با این جمله که ملوان برای ما بازی کنه اساسا مشکل دارم.من مطمئنم ملوان نه تنها برای ما بازی نمیکنه بلکه 100% میره برای باخت.تاریخ اینو میگه.ذات کثیف دورگه ها اینو میگه...
هرکی این دورگه ها رو نشناسه ما رشتیها که دیگه این نئاندرتالها رو میشناسیم...
پس بیخود خودتون رو با تشویق ملوان و پرده نوشتن بهوده برای اینها خسته نکنید.اونهایی که میخوان دردسر گرفتن ویزا و پاسپورت رو بکشن و برن تو یه منطقه ی سردسیر تا باعث باخت یا مساوی ذوب آهن بشن یه خورده با خودشون فکر کنن بهتر نیست با ما بیان تهران تا تیم اول گیلان رو تشویق کنیم تا موفق باشه...
به نظر من نتیجه ی بازی جمعه ی ما با سپاهان تا حد زیادی به نتیجه ی بازی استقلال سپاهان بستگی داره که ایشالا سپاهان بازیو میبازه و جام رو از دست میده و روحیشون در حد کونوس میاد پایین و ما تو رشت میترکونیمشون.این رو هم فراموش نکنید سپاهان از دهم فرودین تا روز بازی ما 30 فروردین 5 تا بازی سنگین انجام داده.یک بازی 120 دقیقه ای با استقلال.یک بازی تو جام باشگاهای اسیا تو اصفهان که روحیشونو با خاک کوچه یکسان کرد.یه بازی سنگین تو عربستان و خستگی سفرو ... بازی تو تهران با نفت و بازی با استقلال تو تهران.توی 20 روز 5 تا بازی سنگین که فقط یکیش خونگی بوده.این یعنی بدن تیمشون داغونه...
جام باشگاهای آسیا رو که از دست دادن.قهرمانی لیگ رو هم دیگه از دست بدن روحیه ای براشون نمیمونه...
[/color:912e50ca65]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط navidmadan » يکشنبه آپريل 14, 2013 12:30 am
[color=black:3cb2300de2]به نظر من اساساَ توی فوتبال بی در و پیکر و باری به هر جهت ایران، تبانی نمیتونه صورت بگیره ، چرا؟ چون توی سیم ثانیه همه چی تابلو میشه !
نمیگم ملوان ذوب رو متوقف می کنه ، نه ، نظر شخصیم اینه که اتفاقا ملوان مثل همیشه میره بازی میکنه و طبق روال و بدون تبانی نتیجه رو از دست میده !! ،،،،، اگرم متوقفشون کنن مطمئن باشید همینجور شانسی این اتفاق افتاده و نتونستن که ببازنو دلشون واسه ما نسوخته !!
به هر حال بازیه روز جمعه ما جلوی سپاهان خیلی چیزا رو میتونه روشن کنه ،،،، اینکه آیا دستهایی پشت پرده هست که اون دستها بخواد مارو ببره لیگ 1 یا نه؟ آیا واقعا اگه خودمون بتونیم نتیجه رو از سپاهان بگیریم ؛ اون دستها نمیان وسط و مثلا با اشتباهات داوری ورق رو برگردونن؟؟ یا اینکه نه ! اصلا خودمون جوری بازی خواهیم کرد که حرف و حدیثی واسه داوری و... باقی نخواهیم گذاشت!!
به هر حال من به شخصه فکر می کنم که روز جمعه اگه ببریم که خب همه چی همون روز ختم بخیر میشه ،،، اما اگه با دستای پشت پرده نتونیم ببریم من فکر می کنم داستان تا تهش معلوم میشه که چی هستو چی قراره بشه !
مگر اینکه به بی دقتی و حواس پرتیه خودمون امتیاز از دست بدیم که اون دیگه بحثش جداس ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در هر حال من فکر می کنم روز جمعه همه چیز واسمون مشخص بشه ،، موندن یا احیاناَ خدایی نکرده نموندنمون توی لیگ...[/color:3cb2300de2]
-

navidmadan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط khorami201 » يکشنبه آپريل 14, 2013 6:38 am
[color=black:aa82ad2f89][size=13:aa82ad2f89]دوستان عزیز اصلا و ابدا و هیچگاه به ناسزا و فحاشی ووو به هیچ کس معتقد نیستم و بحثی هم که میکنم فقط و فقط جنبه فوتبالی داره و اصلا راجع به مردمان دو شهر نیست اما میدانم دستهای دوستی زیادی از سمت فوتبال رشت به سوی انزلی چی ها دراز شد و عملکرد آنها همه مشخص!ملوان و جوانمردی نسبت به رشتی ها؟ [b:aa82ad2f89]حتی اگر در بازی آخر ملوان برنده باشد ، باز شک ندارم بخاطر منافع خودشان بوده و نه به خاطر مصلحت ما...[/b:aa82ad2f89]
[b:aa82ad2f89]گمان میکنم [/b:aa82ad2f89]شاید جریان محمد احمدزاده و حرفهای درگوشی دقایق پایانی چند سال قبلش در یکی از بازیها و پیامدهای بعد از آن!!! در یاد و خاطره دوستان نباشه !
[b:aa82ad2f89]گمان میکنم [/b:aa82ad2f89]صحبتهای عنادورزانه مازیار زارع و پژمان نوری و جلال رافخایی و خوشحالی فوتبال انزلی از افتادن تیمهای رشتی و پخش شیرینی و نصب بنرهای تبریک انزلی چی ها را از یاد برده ایم.
[b:aa82ad2f89]گمان میکنم [/b:aa82ad2f89]برخورد زشت و زننده انزلی چی ها در قبال رشتیها د مراسم مرحوم قایقران را از یاد برده ایم.اگر از یاد نبرده بودیم ، منتظر لطف ملوان در بازی آخر!!! نمی ماندیم .
همه اینها را گفتم نه بخاطر اینکه آتش اختلاف فوتبال دو شهر روشن تر شود ، بلکه تا به این نتیجه برسم که ما داماش گیلانیم. تیم اول و محبوب استان که از فومن و لاهیجان و صومعه سرا و شفت و آستانه و و و و طرفدار داریم.ما اگر خودمان باشیم ، ما اگر بدانیم که کارهای سخت را مردان بزرگ انجام میدهند ، یکدل و یک صدا فریاد میزنیم :
[b:aa82ad2f89]هر که نان از عمل خویش خورد ... منت حاتم طایی نبرد[/b:aa82ad2f89]
ما داماشیم و سرنوشتمان در دستان خودمان است و اگر نتوانستیم با فکر و قدرت خودمان سرنوشتمان را تعیین کنیم پس باید بدانیم انتظار لطف از دیگران فقط یک شوخی گریه دار است... [/size:aa82ad2f89][/color:aa82ad2f89]
-

khorami201
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am
توسط r4sht » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:39 am
دوستای گلم در جواب بعضی از همشهری ها باید بگم
وقتی با غرور حرف از آسیا بزنی و حالا بگی میریم لیگ یک یعنی تحقیر شدن
اینکه دوستی میگه اگه بجای پرده نوشتن و حمایت از ملوان برای داماش بریم آزادی و یا بازی با سپاهان انرژی بزاریم داداش مثل اینکه بازی های قبل ندیدی چطور همه انرژی رو گذاشتیم ؟ بازی با پرسپولیس با تراکتور حتی با آلومینیوم و ....
منم از اینکه کارمون دست تیم دیگه ای بیافته ناراحتم میشم
ولی روی نتیجه گرفتن با استقلال اصلا و روی سپاهان خیلی کم امید دارم
امیدوارم ذوب آهن خراب کنه و خیالمون راحت بشه
از طرفی شاید حتی آلومینیوم بتونه خودشو بکشه بالا
واقعا شرایط بدی داریم و تا بازی با سپاهان فقط باید منتظر بمونیم
امیدوارم اون دسته از دوستانی که با صراحت دم از برد داماش میزنند حرفشون درست باشه و من اشتباه کنم وگرنه بازی آخرمون واقعا پر استرس خواهد بود
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
-

r4sht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am
توسط siabagh » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:42 am
[quote:2680381131="khorami201"][color=black:2680381131][size=13:2680381131]دوستان عزیز اصلا و ابدا و هیچگاه به ناسزا و فحاشی ووو به هیچ کس معتقد نیستم و بحثی هم که میکنم فقط و فقط جنبه فوتبالی داره و اصلا راجع به مردمان دو شهر نیست اما میدانم دستهای دوستی زیادی از سمت فوتبال رشت به سوی انزلی چی ها دراز شد و عملکرد آنها همه مشخص!ملوان و جوانمردی نسبت به رشتی ها؟ [b:2680381131]حتی اگر در بازی آخر ملوان برنده باشد ، باز شک ندارم بخاطر منافع خودشان بوده و نه به خاطر مصلحت ما...[/b:2680381131]
[b:2680381131]گمان میکنم [/b:2680381131]شاید جریان محمد احمدزاده و حرفهای درگوشی دقایق پایانی چند سال قبلش در یکی از بازیها و پیامدهای بعد از آن!!! در یاد و خاطره دوستان نباشه !
[b:2680381131]گمان میکنم [/b:2680381131]صحبتهای عنادورزانه مازیار زارع و پژمان نوری و جلال رافخایی و خوشحالی فوتبال انزلی از افتادن تیمهای رشتی و پخش شیرینی و نصب بنرهای تبریک انزلی چی ها را از یاد برده ایم.
[b:2680381131]گمان میکنم [/b:2680381131]برخورد زشت و زننده انزلی چی ها در قبال رشتیها د مراسم مرحوم قایقران را از یاد برده ایم.اگر از یاد نبرده بودیم ، منتظر لطف ملوان در بازی آخر!!! نمی ماندیم .
همه اینها را گفتم نه بخاطر اینکه آتش اختلاف فوتبال دو شهر روشن تر شود ، بلکه تا به این نتیجه برسم که ما داماش گیلانیم. تیم اول و محبوب استان که از فومن و لاهیجان و صومعه سرا و شفت و آستانه و و و و طرفدار داریم.ما اگر خودمان باشیم ، ما اگر بدانیم که کارهای سخت را مردان بزرگ انجام میدهند ، یکدل و یک صدا فریاد میزنیم :
[b:2680381131]هر که نان از عمل خویش خورد ... منت حاتم طایی نبرد[/b:2680381131]
ما داماشیم و سرنوشتمان در دستان خودمان است و اگر نتوانستیم با فکر و قدرت خودمان سرنوشتمان را تعیین کنیم پس باید بدانیم انتظار لطف از دیگران فقط یک شوخی گریه دار است... [/size:2680381131][/color:2680381131][/quote:2680381131]
[color=green:2680381131][size=18:2680381131]ممنون
ما نامردي هاي بيشمار آنها از ياد نبرديم و نخواهيم برد؛ بخاطر همين جمعه تا نفس داريم ؛ فرياد ميكشيم، سپاهان را در هم [/color:2680381131]ميكوبيم، [/color][/size:2680381131]
-

siabagh
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am
توسط meelad » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:47 am
مدیرعامل باشگاه سپاهان طی نامهای اعتراض آمیز از سازمان لیگ خواست برنامه 2 هفته پایانی لیگ را تغییر دهند.
به گزارش نامه به نقل از سایت باشگاه سپاهان نوشت: با وجود اینکه پیش از این قرار بود دیدارهای دو هفته پایانی لیگ برتر به صورت همزمان برگزار شود، سازمان لیگ به قول خود عمل نکرد و سپاهان در هفته سیوسوم باید نزدیک به 15 روز زودتر از استقلال بازی کند. این مسئله اعتراض باشگاه فولاد مبارکه سپاهان را در پی داشت.
علیرضا رحیمی در نامه ای رسمی به سازمان لیگ نسبت به این مسئله شدیدا اعتراض کرده و برنامه پیشنهادی، منطقی و قابل اجرای این باشگاه را اعلام کرده است و منتظر پاسخ سازمان لیگ است.
در این نامه پیشنهاد شده است برای پایمال نشدن حق هیچکدام از تیم ها، هفته سی و سوم رقابت های لیگ برتر در تاریخ سی ام فروردین ماه، هفته سی و چهارم در تاریخ 15 اردیبهشت و فینال جام حذفی هم در 20 اردیبهشت ماه برگزار شود.
طبق برنامه سازمان لیگ، سپاهان در چارچوب رقابتهای هفته سیوسوم، جمعه 30 اردیبهشت به مصاف داماش گیلان میرود و این در حالیست که استقلال 15 روز بعد از دیدار سپاهان دیدار خود با فولاد را برگزار میکند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مطمئنم سپاهان رو تو رشت شکست میدیم .. سپاهان بعد از این چند بازی سنگین الان حسابی خسته است .. نگران نباشین .. اصلا کارمون به اما و اگر و بازی بقیه تیمها نمیکشه ..
-

meelad
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am
توسط hesam14 » يکشنبه آپريل 14, 2013 7:52 am
داماش افتخار گیلان و گیلانی
-

hesam14
- کاربر فعال
.png)