[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آپريل 13, 2013 6:34 pm

[quote:0028706609="samblack"][quote:0028706609="meraj130"]دوستان من به شخصه قربون غیرت تک تکتون برم که هدفتون نگه داشتن تیمه .

ولی خب به عواقب کاری که میگید فکر کنید , ما پرده بنویسیم برای مردمی که دشمن فوتبالی ما هستن و با افتادن ما شاد میشن ؟؟؟!!!

نگران افتادن نباشید من قول میدم که هیچ اتفاقی نمیفته , ایشالا داماش سپاهان رو میبره ولی اگه نشد ذوب آهن نفت آبادان رو نمیبره بخدا . منظورم اینه که به هفته آخر نمیکشه . حالا ببینید از کی گفتم :wink:

ذوب آهن یا 2 یا 4 امتیاز از دو بازی آیندش میگیره لیگ هم 18 تیمی میمونه !!![/quote:0028706609]

معراج جان من اصلا با پرده نوشتن و ازین حرفها موافق نیستم ولی شما که قسم خدا رو میخوری که ذوب آهن نفت آبادانه ته جدولی رو نمیبره میشه بگی با کدوم تحلیل به این نتیجه رسیدی؟ برادر همه دیدیم که ذوب چجوری پرسپولیس رو نمیه دوم تو لوله کرده بود.اگه به راحتی نفت رو با تفاضل بالا نبرد.اگه بخایم همینجوری شل بگیریم و خوش خیال باشیم شک نکن میریم دسته 2.حتی آلومینیوم هم مارو میگیره.تنها چاره ما برد سپاهانه.همه باید متحد بشیم باید مثل بازی با پرسپولیس ورزشگاه رو پر کنیم[/quote:0028706609]
کی پرسپولیس رو لوله نکرذه؟ اونا به مفت نتیجه گرفتن عادت دارن آبره... در بدترین حالت میریم پلی آف اونم جایه نگرانی نداره چون تیم ما خیلی سر تر از اوناست.فقط از شهرداری یاسوج میترسیدم که اونم بالا نمیاد
از الان باید به فکر بازیکنایه فصل بعدمون باشیم... به شخصه حاضرم یه حنجره دارم صد تا هم قرض کنم و محمد غلامی رو تشویقش کنم چون میدونم فصل بعد با مایه ... ای ی ی ی جااااااااااانم :P
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط kazan » شنبه آپريل 13, 2013 6:37 pm

خدایا - این هواداران عاشق رو نا امید نکن .آنها لیاقت بزرگی دارند .
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه آپريل 13, 2013 6:40 pm

[quote:ec6be21200="saeid-nedved"][quote:ec6be21200="samblack"][quote:ec6be21200="meraj130"]دوستان من به شخصه قربون غیرت تک تکتون برم که هدفتون نگه داشتن تیمه .

ولی خب به عواقب کاری که میگید فکر کنید , ما پرده بنویسیم برای مردمی که دشمن فوتبالی ما هستن و با افتادن ما شاد میشن ؟؟؟!!!

نگران افتادن نباشید من قول میدم که هیچ اتفاقی نمیفته , ایشالا داماش سپاهان رو میبره ولی اگه نشد ذوب آهن نفت آبادان رو نمیبره بخدا . منظورم اینه که به هفته آخر نمیکشه . حالا ببینید از کی گفتم :wink:

ذوب آهن یا 2 یا 4 امتیاز از دو بازی آیندش میگیره لیگ هم 18 تیمی میمونه !!![/quote:ec6be21200]

معراج جان من اصلا با پرده نوشتن و ازین حرفها موافق نیستم ولی شما که قسم خدا رو میخوری که ذوب آهن نفت آبادانه ته جدولی رو نمیبره میشه بگی با کدوم تحلیل به این نتیجه رسیدی؟ برادر همه دیدیم که ذوب چجوری پرسپولیس رو نمیه دوم تو لوله کرده بود.اگه به راحتی نفت رو با تفاضل بالا نبرد.اگه بخایم همینجوری شل بگیریم و خوش خیال باشیم شک نکن میریم دسته 2.حتی آلومینیوم هم مارو میگیره.تنها چاره ما برد سپاهانه.همه باید متحد بشیم باید مثل بازی با پرسپولیس ورزشگاه رو پر کنیم[/quote:ec6be21200]
کی پرسپولیس رو لوله نکرذه؟ اونا به مفت نتیجه گرفتن عادت دارن آبره... در بدترین حالت میریم پلی آف اونم جایه نگرانی نداره چون تیم ما خیلی سر تر از اوناست.فقط از شهرداری یاسوج میترسیدم که اونم بالا نمیاد
از الان باید به فکر بازیکنایه فصل بعدمون باشیم... به شخصه حاضرم یه حنجره دارم صد تا هم قرض کنم و محمد غلامی رو تشویقش کنم چون میدونم فصل بعد با مایه ... ای ی ی ی جااااااااااانم :P[/quote:ec6be21200]

داداش خدایی خودت یه بار کامنتت رو بخون چی گفتی.

یعنی از الان مارو بردی پلی آف.یا به فکر فصل بعدی.من میگم باید به فکر بازی با سپاهان باشیم.الان بردن سپاهان برا ما حیاتیه.باید اتحادمون رو حفظ کنیم.شهرداری یاسوج کیه آخه؟ خیال کردی اونا منتظرن ما بهشون گل بزنیم.میدونی اگه بریم پلی آف چه گرفتاری داره
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه آپريل 13, 2013 6:48 pm

شاید این حرف احساسی خطاب بشه اما دلم می خواد نظرم رو بگم
من مخالف جو حاکم در دو شهر رشت و انزلی هستم مخالف فحاشی های وحشتناک برعلیه شخصیت انسانی مردم دو شهر هستم
هرگز در ورزشگاه به هیچ انزلی چی فحاشی نکردم حتی در قبل از بازی با ملوان همراه با عده ای از دوستان در همین سایت سعی بسیار کردیم تا جو سایت و فضای حاکم رو تغیر دهیم اینو گفتم تا نظرم رو درباره ملوان و انزلیچی روشنتر کنم
دوست عزیز البته من هرگز باور نخواهم کرد که ملوان برای یک تیم رشتی بازی کند و منطقم تاریخ و سابقه فوتبال رشت وانزلی است که اگر کمی به حافظه خود رجوع کنید براحتی نمونه خواهید یافت [color=black:387f3dbd89][b:387f3dbd89]اما از همه مهمتر این است که منهم ترجیع می دهم داماش به پلی اف و یا حتی لیگ 1 برود ولی محتاج ملوان و انزلیچی جماعت نباشد [/b:387f3dbd89][/color:387f3dbd89]
گاهی اوقات حفظ غرور زیباتر از هر چیز در زندگی است به امید خدا روز جمعه داماش خود کار نیمه کاره اش را تمام خواهد کرد
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه آپريل 13, 2013 6:49 pm

خیلی متاسفم که بعضی از دوستان هیچ احترامی واسه غیر خودی ها قایل نمیشن و اونوقت انتظار احترام رو دارن
وقتی فحش میکشن به کل شهر و ناموس بازیکنی که هیچ مشکلی با رشت نداره ( سید جلال ) بازی با پرسپولیس اونوقت میخواین انزلیچی ها بشینن نگاه کنن ؟
دوستای عزیز واقعا معذرت که نظرم شاید خیلی هارو ناراحت کنه ولی داماش به احتمال خیلی زیاد نهایتا با سپاهان مساوی کنه و از استقلال میخوره
تنها امید ما اینه دوب نتیجه نگیره که نفت رو حتما میبره و میمونه ملوان
اونوقت باید منتظر نتیجه بازی باشیم با این کامنت ها و نظر ها اگه یکم امید به این باشه غیرت استانی به خرج بدن و به ذوب راه بدن همون رو هم از بین میبرید
به شخصه اگه داستان برعکس بود و ملوانی ها محتاج میشدن و تازه کرکری هم میخوندن منم میگفتم به ذوب راه بدیم ملوانیای روشون کم بشه
امیدوارم اصلا کار به اونجا نرسه ولی اصلا امیدی به برد داماش ندارم اونم با این بازی های اخیرش
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آپريل 13, 2013 6:56 pm

[quote:8d5f8a5a5b="samblack"][quote:8d5f8a5a5b="saeid-nedved"][quote:8d5f8a5a5b="samblack"][quote:8d5f8a5a5b="meraj130"]دوستان من به شخصه قربون غیرت تک تکتون برم که هدفتون نگه داشتن تیمه .

ذوب آهن یا 2 یا 4 امتیاز از دو بازی آیندش میگیره لیگ هم 18 تیمی میمونه !!![/quote:8d5f8a5a5b]

معراج جان من اصلا با پرده نوشتن و ازین حرفها موافق نیستم ولی شما که قسم خدا رو میخوری که ذوب آهن نفت آبادانه ته جدولی رو نمیبره میشه بگی با کدوم تحلیل به این نتیجه رسیدی؟ برادر همه دیدیم که ذوب چجوری پرسپولیس رو نمیه دوم تو لوله کرده بود.اگه به راحتی نفت رو با تفاضل بالا نبرد.اگه بخایم همینجوری شل بگیریم و خوش خیال باشیم شک نکن میریم دسته 2.حتی آلومینیوم هم مارو میگیره.تنها چاره ما برد سپاهانه.همه باید متحد بشیم باید مثل بازی با پرسپولیس ورزشگاه رو پر کنیم[/quote:8d5f8a5a5b]
از الان باید به فکر بازیکنایه فصل بعدمون باشیم... به شخصه حاضرم یه حنجره دارم صد تا هم قرض کنم و محمد غلامی رو تشویقش کنم چون میدونم فصل بعد با مایه ... ای ی ی ی جااااااااااانم :P[/quote:8d5f8a5a5b]

داداش خدایی خودت یه بار کامنتت رو بخون چی گفتی.

یعنی از الان مارو بردی پلی آف.یا به فکر فصل بعدی.من میگم باید به فکر بازی با سپاهان باشیم.الان بردن سپاهان برا ما حیاتیه.باید اتحادمون رو حفظ کنیم.شهرداری یاسوج کیه آخه؟ خیال کردی اونا منتظرن ما بهشون گل بزنیم.میدونی اگه بریم پلی آف چه گرفتاری داره[/quote:8d5f8a5a5b]
همیشه خوش بین بودیمو این بلاها سرمون اومد من منظورم اینه که در بدترین شرااااااایط ممکن میریم پلی آف البته زبونم لال... فکر نمیکنم حرفم غیر منطقی باشه...
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 13, 2013 7:04 pm

دوست عزیز r4sht
من به شخصه برای کسی میمیرم که برای من تب کنه حالا میخواد خودی باشه یا غیر خودی

یادمه پارسال ما هفته آخر با شهرداری تبریز داشتیم و از چند هفته قبلش که موندن ما قطعی بود صحبت ها در سایت این بود که آیا برای ملوان بازی کنیم یا نه؟
چون اون موقع هنوز ماندن ملوان قطعی نشده بود تا قبل از بازی فولادفخلاصه سرتون رو درد نیارم اکثرا متفق القول بودیم که اگه سرنوشت ملوان به هفته آخر کشید ما برای ملوان بازی نکنیم ! (فکر میکنم الان هم نظر اکثریت اونها همینه)
که البته اونها یک هفته به پایان لیگ روز بازیشون با فولاد ماندنشون قطعی شد و قص علی هذا
_____
من خودم دوست های زیادی توی انزلی دارم که حتی با بعضیاشون رفت و آمد خانوادگی داریم ولی ملوان هرگز!! این فصل به ما کم نامردی نکردن: جریان بهنام افشه که از خاطرتون نرفته؟جریان قرارداد حلافی چه طور؟

[b:b7e183282a][color=black:b7e183282a]باز هم تاکید میکنم این تاپیک بازی داماش و سپاهان هست و بهتره در مورد این بازی حرف بزنیم و با آوردن نام منحوس ملوان این تاپیک رو آلوده نکنیم[/color:b7e183282a][/b:b7e183282a]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه آپريل 13, 2013 7:10 pm

[size=14:9076f6afb0]با اجازه از دوست بسیار عزیزم [/size:9076f6afb0][color=black:9076f6afb0][size=14:9076f6afb0][b:9076f6afb0]آقای خرمی[/b:9076f6afb0][/size:9076f6afb0] [/color:9076f6afb0][size=14:9076f6afb0]دلم می خواست این جمله ایشان را در این تایپیک هم نقل کنم [/size:9076f6afb0]

[size=28:9076f6afb0][b:9076f6afb0][color=black:9076f6afb0]سپاهان را می بریم چون ما[/color:9076f6afb0] [color=darkblue:9076f6afb0]داماشیم[/color:9076f6afb0][/b:9076f6afb0][/size:9076f6afb0]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » شنبه آپريل 13, 2013 7:10 pm

واقعا نگرانم وقتي به دو بازي پيش رو فك ميكنم استرس عجيبي ميگيرم. ايشالا ببريم سپاهانو
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آپريل 13, 2013 7:14 pm

این حرفی که میزنم عین حقیقته: یادمه روز قبل بازی با پرسپولیس بود که پیش علی جهانبخش اینا بودم/تموم زندگیم اون روزا شده بود داماش و امید به آسیایی شدنش داشتم.سه تا سوال ازش پرسیدم:
1.گفتم جون مادرت تبانی ای در کار نیست؟ گفت به هیچ وجه (من به شخصه نظر دیگه ای دارم)
2.فردا بازی رو میبرین؟ گفت تموم سعیمون و میکنیم ولی خیلی سخته (که باختیم)
3.توی لیگ میمونیم؟ گفت صد در صد میمونیم شک نکن

.... علی جاااااااااااان الهی قربووونت برم کاری ندارم سوالایه اول و دومم یجورایی برعکس شد جوابشون فقط تورو خدا توی لیگ بمونین....
همه ی پیامهایی که بچه ها میذارن به خاطر علاقه ای هست که به تیم شهرشون دارن با یک سری اختلاف نظر ولی مهم هدفمونه اونم خوشبختیه دااااااامااااااااااااشه
...
بچه ها هممون قبووول داریم که اگه روز روز علی جهانبخش باشه داماش سرحاله و نتیجه میگیره از اونجایی که میدونم علی عاشق بازیه کریس رونالدو هستش قبل بازی هممون با هم بگیم کرررریس شهررررر بااراااااااان.. (ناگفته نمونه خدا شاهده از کسی خط نگرفتمااااااا) /3/
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط amirdamashcity » شنبه آپريل 13, 2013 7:24 pm

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان ( هفته ی سی و سوم )

جمعه - مورخ 30/1/1392

ساعت : 17:30

استادیوم دکتر عضدی رشت

اینو برای یاد آوری گذاشتم مثل اینکه بعضی از دوستان متوجه حساسیت موضوع نیستن
و فقط به فکر این هستن که ... مرام بزاره ذوب آهن رو ببره تا داماش بمونه درسته حاشیه تو تیم زیاده ولی هنوز اونقدر بدبخت نشدیم که محتاج کسایی شیم که از پشت خنجر میزنن من که هنوز بازی تراکتور رو یادم نرفته شما چطور؟ ما مردانگی خیلی به خرج دادیم ولی اونا به بدترین نوع ممکن جواب ما رو دادن پس ما نباید به هیچ تیمی امید داشته باشیم و فقط به فکر دو بازی باقی مونده باشیم با تمام فکر و ذکرمون. درسته من بعد از بازی با نفت به علت عصبانیت داماش رو در مقابل سپاهان واستقلال از پیش باخته میدونستم ولی الان نظرم عوض شده و فکر میکنم کل مجموعه تیم و هوادارا اگه اندکی همت کنند میتونیم با سربلندی به این لیگ پایان ببخشیم پس بیاین مثل همیشه دست در دست هم بدیم برای موفقیت داماش در دو بازی باقی مانده یا علی مدد!!! /23/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirdamashcity در شنبه آپريل 13, 2013 7:29 pm .
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه آپريل 13, 2013 7:26 pm

دوستان با تعصب وارش من تو اولین کامنتم نوشتم بنده بدبینانه ترین حالت رو در نظر گرفتم:
در مورد داماش گفنم خب دوتا بازیش سخته و فرض رو بر این میذاریم که اصلا"نتونه امتیاز بگیره
ولی در مورد ذوب اهن بهرحال فوتبال قابل پیش بینی نیست اصلا"ممکنه ذوب مقابل نفت ابادان مساوی کنه و سرنوشت داماش به بازی با ملوان نکشه یا اصلا"نفت رو ببره با ملوان مساوی کنه بهرحال من منظورم این بود که اگه همه چیز بر ضد ما باشه باز هم داماش سقوط نمیکنه نهایتا"میره پلی اف و اونجا هم بهرحال تیمی که تنه به تنه استقلال & پرسپولیس زده براش افت داره که از نفت مسجد سلیمان ببازه...
پس تمنا میکنم به خودتون استرس وارد نکنید ما اگه از سپاهان و استقلال هم ببازیم هیچ چیز برای ما تموم نمیشه...
...........................
باز هم یه خاطره براتون میگم که البته مطمئن نیستم دقیق باشه یا نه دوستانی که حضور ذهن دارند خواهشا"بنده رو یاری کنند
سالی که پگاه ناجی ملوان شد
تو یه بازی که با ملوان تو انزلی بازی داشتیم دوره ای که نادر دست نشان مربی تیم ما بود ما اون بازی رو اگه میبردیم ملوان سقوط میکرد اون بازی 2_2 مساوی داشت تموم میشد که در دقایق اخر یه پنالتی به نفع پگاه گرفته شد و اگه اشتباه نکنم رضا مهدوی اون پنالتی رو از دست داد !!! و ملوان اون بازی رو نباخت و نفت ابادان جای ملوان سقوط کرد _ اگه این مطلبی که گفتم درست باشه پس میشه نتیجه گرفت حتی اونها به ما مدیون هم هستن...
..........................
ولی اگه قراره به ذوب اهن راه بدن فدای سرهمتون بقول حمزه با غیرت خودمون میریم پلی اف و باشرف و تعصب خودمون تو لیگ میمونیم نه اینکه منت اونا رو بکشیم
یادتون هم باشه که یه رشتی با این همه بزرگی قدمت تاریخ زیر بار منت مردم یه شهری نمیره که دوتا خیابون و یه چراغ قرمز بیشتر نداره...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در شنبه آپريل 13, 2013 7:34 pm .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آپريل 13, 2013 7:34 pm

[quote:ab7d5061cd="Mordab"]دوستان با تعصب وارش من تو اولین کامنتم نوشتم بنده بدبینانه ترین حالت رو در نظر گرفتم:
در مورد داماش گفنم خب دوتا بازیش سخته و فرض رو بر این میذاریم که اصلا"نتونیم امتیاز بگیره
ولی در مورد ذوب اهن بهرحال فوتبال قابل پیش بینی نیست اصلا"ممکنه ذوب مقابل نفت ابادان مساوی کنه و سرنوشت داماش به بازی با ملوان نکشه یا اصلا"نفت رو ببره با ملوان مساوی کنه بهرحال من منظورم این بود که اگه همه چیز بر ضد ما باشه باز هم داماش سقوط نمیکنه نهایتا"میره پلی اف و اونجا هم بهرحال تیمی که تنه به تنه استقلال & پرسپولیس زده براش افت داره که از نفت مسجد سلیمان ببازه...
پس تمنا میکنم به خودتون استرس وارد نکنید ما اگه از سپاهان و استقلال هم ببازیم هیچ چیز برای ما تموم نمیشه...
...........................
باز هم یه خاطره براتون میگم که البته مطمئن نیستم دقیق باشه یا نه دوستانی که حضور ذهن دارند خواهشا"بنده رو یاری کنند
سالی که پگاه ناجی ملوان شد
تو یه بازی که با ملوان تو انزلی بازی داشتیم دوره ای که نادر دست نشان مربی تیم ما بود ما اون بازی رو اگه میبردیم ملوان سقوط میکرد اون بازی 2_2 مساوی داشت تموم میشد که در دقایق اخر یه پنالتی به نفع پگاه گرفته شد و اگه اشتباه نکنم رضا مهدوی اون پنالتی رو از دست داد و ملوان اون بازی رو نباخت و نفت ابادان جای ملوان سقوط کرد _ اگه این مطلبی که گفتم درست باشه پس میشه نتیجه گرفت حتی اونها به مامدیون هم هستن...
..........................
ولی اگه قراره به ذوب اهن راه بدن فدای سرهمتون بقول حمزه با غیرت خودمون میریم پلی اف و باشرف و تعصب خودمون تو لیگ میمونیم نه اینکه منت اونا رو بکشیم
یادتون هم باشه که یه رشتی با این همه بزرگی قدمت تاریخ زیر بار منت مردم یه شهری نمیره که دوتا خیابون و یه چراغ قرمز بیشتر نداره...[/quote:ab7d5061cd]
نوکررررم دددد بلامیسر ... ثابت بوکووودی یه رشتی تمام معنایی... یه مثال قدیمی هست که میگه: امان رشتیان اگه امی سر بشه امی .......... از بین نشه
آبرررره آبررررره غیرت قوربااااان بررررررررررره
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 13, 2013 7:39 pm

Mordab :
آقا میلاد حرف شما کاملا درسته و شکی درش نیست ،من هم مثل شما دوست ندارم وارد این بحث ها بشم ولی بعضی وقتها کامنتهای دوستان ما تک و پهلوی آدم رو به حرف میاره

بله اون پنالتی رو رضا مهدوی زد (کلا مهدوی دو بار پنالتی خراب کرده یک بار توی لیگ 1 و یکبار هم جلوی ملوان)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarevaghey » شنبه آپريل 13, 2013 7:46 pm

[quote:a16039fbef="The_King_of_rasht"]ملوان واسه ما بازی کنه؟ :roll:
اگه از الان تا ده سال دیگه ملوان واسه ما بازی کنه من اسم خودم رو میگذارم ثریا![/quote:a16039fbef]

سلام ثریا :D :lol: :evil:
نماد کاربر
havadarevaghey
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 12, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان