ولی خب به عواقب کاری که میگید فکر کنید , ما پرده بنویسیم برای مردمی که دشمن فوتبالی ما هستن و با افتادن ما شاد میشن ؟؟؟!!!
نگران افتادن نباشید من قول میدم که هیچ اتفاقی نمیفته , ایشالا داماش سپاهان رو میبره ولی اگه نشد ذوب آهن نفت آبادان رو نمیبره بخدا . منظورم اینه که به هفته آخر نمیکشه . حالا ببینید از کی گفتم

ذوب آهن یا 2 یا 4 امتیاز از دو بازی آیندش میگیره لیگ هم 18 تیمی میمونه !!![/quote:0028706609]
معراج جان من اصلا با پرده نوشتن و ازین حرفها موافق نیستم ولی شما که قسم خدا رو میخوری که ذوب آهن نفت آبادانه ته جدولی رو نمیبره میشه بگی با کدوم تحلیل به این نتیجه رسیدی؟ برادر همه دیدیم که ذوب چجوری پرسپولیس رو نمیه دوم تو لوله کرده بود.اگه به راحتی نفت رو با تفاضل بالا نبرد.اگه بخایم همینجوری شل بگیریم و خوش خیال باشیم شک نکن میریم دسته 2.حتی آلومینیوم هم مارو میگیره.تنها چاره ما برد سپاهانه.همه باید متحد بشیم باید مثل بازی با پرسپولیس ورزشگاه رو پر کنیم[/quote:0028706609]
کی پرسپولیس رو لوله نکرذه؟ اونا به مفت نتیجه گرفتن عادت دارن آبره... در بدترین حالت میریم پلی آف اونم جایه نگرانی نداره چون تیم ما خیلی سر تر از اوناست.فقط از شهرداری یاسوج میترسیدم که اونم بالا نمیاد
از الان باید به فکر بازیکنایه فصل بعدمون باشیم... به شخصه حاضرم یه حنجره دارم صد تا هم قرض کنم و محمد غلامی رو تشویقش کنم چون میدونم فصل بعد با مایه ... ای ی ی ی جااااااااااانم