[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آپريل 13, 2013 3:28 pm

سپاهان واسه قهرمانی میجنگه میاد رشت واسه برد. ما حتما باید سپاهان رو ببریم. امیدوارم ملوان ذوب اهن رو ببره یا مساوی بگیره و به همه ثابت کنیم که گیلانی هستیم مثل ترکا همیشه پشت هم هستیم. امیدوارم ملوان ببره و همه شعار بدیم ایران ملوان داماش شهر باران
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 13, 2013 3:33 pm

[img:013564f3cc]http://uploadtak.com/images/2171_.jpg[/img:013564f3cc]
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آپريل 13, 2013 4:13 pm

اگه طوری بشه که ما موندنمون هفته آخر به دست ملوان باشه پس لیاقتمون دسته 1 هست.میخوام صدسال اونا واسه ما بازی نکنن.ما باید خودمون لیاقت موندن داشته باشیم چون همه چیز دست خودمونه.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه آپريل 13, 2013 4:15 pm

[quote:49e7cb93ae="yaran-mirzakochak"][quote:49e7cb93ae="r4sht"]در جواب دوستانی که میگن مل مل و توهین می کنند چطور انتظار دارین برای ما ارزش قایل بشن ؟
اول از همه با احترام گذاشتن فرهنگ بالای خودمون رو نشون بدیم

و اما در مورد عدم نتیجه گیری داماش اگه بازی ما دست ملوان بیافته من و هرچی داماشی واقعی یک پارچه بزرگ مینویسم که نشون از اتحاد رشت و انزلی داره و میریم انزلی و ملوان رو تشویق میکنیم
من شک ندارم اگه کار به اونجا برسه در نهایت اونا به نفع ما یاری می کنند و همین میتونه پایانی بر دشمنی بین این 2 شهر باشه
به شرطی که همشهری های عزیز بجای مل مل صدا کردن و توهین جو رو آروم و متحد کنند
امیدوارم انزلیچی ها هم چنین کاری کنند تا این بچه بازی ها تموم بشه[/quote:49e7cb93ae]

عزیز جان امیدواریم به هیچ عنوان همچین اتفاقی نیفته که داماش بخواد محتاج ملوان بشه . اگه قراره تمام بازیهامون رو ببازیم ومنتظر ملوان باشیم تا برامون بازی کنه اول از همه باید به خودمون بخندیم بعد به توقع خودمون تو عالم خیالی .
قابل توجه دوستانی که دل به ملوان بستن تا از ذوب آهن امتیاز بگیره !!!!! سیری به تاریخ بازیهای که این تیم ونماینده دیگه گیلان!!! چوکا داشته بزنن تا از این توهم بیرون بیان . به امید موافقیت داماش تو این دوبازی یا حداقل گرفتن امتیاز نفت آبادان از ذوب آهن .[/quote:49e7cb93ae]

[color=blue:49e7cb93ae]دوست عزیز من نمیخوام جو رو منفی کنم یا استرس وارد کنم این دوست ما تحلیل خوبی داشت و کاملا باهاش موافق هستم سپاهان برای برد میاد رشت و کار ما خیلی سخته مخصوصا که توی این چند هفته به تمام تیم های قوی 3 امتیاز رو دادیم بعدش گفتیم به به چه تیم چه بازی خوبی حالا فلان شد بسار شد باختیم ، به هر حال جبران میکنیم اتفاقا باید جدی گرفت این موضوع رو که اگه مساوی یا باخت بدیم و بازی آخر توی آزادی مقایل استقلال شکست بخوریم همه چیز دست ذوب آهن میافته که داره خوب بازی میکنه و بازی مساوی که با پرسپولیس هم داشت نشون میده تیم داره واسه بقا به شدت میجنگه پس اگه کارمون به دست ملوان هم بیافته بعید نیست و نباید تعجب کرد و حرفم اینه اگه چنین هم شد باید از انزلیچی ها حمایت کنیم که این حمایت به نفع خود ما و کل استان هست [/color:49e7cb93ae]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آپريل 13, 2013 4:26 pm

من از سال 92 متنفرم/3تا بازیه بی اندازه مهم 3 تا باخت... فاجعست
خدا کنه استقلال سپاهان رو بزنه که شانسشون کم بشه و یجورایی بدون روحیه بیان اینجا...
ولی هیچ کودوم اینا مهم نیستن مهم 3امتیازیه که ما باید بگیریم به هر قیمتی که شده/خدا بخواد این بازی که آخرین بازیه فصلمون توی رشته باید باید باید باید باید باید باید باید ورزشگاه رو پر کنیم چون اگه کارمون برسه هفته ی آخر نه ما زورمون به استقلال تویه تهران جلویه 100هزار نفر میرسه نه ملوان دلش به حال ما میسوزه که بخواد به خودش زحمت بده جلویه ذوب آهن بازی کنه
توروووووو جوووووون مادرتوووووووون اگه واااااقعا به تیمتون و شهرتون یه کوووچووولووو هم غیرت و تعصب دارین این بازی که مهم ترین بازیه فصله بیاین ورزشگاه... /3/
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه آپريل 13, 2013 5:19 pm

این حس ملوان دوستی یه مدتی دوستان رو میگیره و بعد فروکش میکنه من طبق تجربیات گذشته به این مسایل زیاد توجهی نمیکنم چون قبلا هم این مسایل زیاد بوده و بعد نه تنها از درگیری کم نمیکنه بلکه بیشتر به زیاد شدن اون دامن میزنه پس ما به جای دلخوشی به م ل و ا ن باید به فکر بازی با سپاهان باشیم.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 13, 2013 5:24 pm

ملوان واسه ما بازی کنه؟ :roll:
اگه از الان تا ده سال دیگه ملوان واسه ما بازی کنه من اسم خودم رو میگذارم ثریا!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط The_King_of_rasht در شنبه آپريل 13, 2013 5:26 pm .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه آپريل 13, 2013 5:25 pm

دوست عزیز بنده دارم در مورد شاید ها حرف میزنم و به شخصه اصلا دوست ندارم سرنوشت ما رو تیم دیگه ای رقم بزنه ولی باید همه موارد رو بررسی کرد
شاید اصلا هفته آخر استقلال رو بزنیم توی آزادی و از قهرمانی محرومشون کنیم
خدا رو چه دیدن ولی باید همه احتمالات رو بررسی کرد
بازی با سپاهان همه چیز رو مشخص میکنه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه آپريل 13, 2013 5:59 pm

نمیدونم کی درست میگه. حس میکنم همه بچه ها دارن تلاش میکنن از هر راهی شده تیمشونو نگه دارن این از نوع کامنتاشون معلومه. امیدوارم هر چی به صلاحمون اتفاق بیفته. نمیدونم اگه 2تا بازیمونو ببازیم اصلا لیاقت موندنو داریم که با کمک تیمی که یه عمر باهاش دشمنی دو طرفه داشتیم موندگار شیم. به قول دوستمون که میگفت این حس ملوان دوستی...باهاش موافقم از این صحبتا زیاد شده. اگه هم خیلی ها موافق ارتباط دوستانه با ملوانن الان که منافع تیم تو خطر میبینن این حرفارو میزنن. اگه میخواییم رابطمونو حسنه کنیم به دور از نیاز و تو جریان لیگ باید این کارو میکردیم. عذر میخوام ولی الان اسم این کار پاچه خواری برای رسیدن به هدفمون( بقا تیممون)هستش. امیدوارم این فصل خودمون حقمونو بگیریم و محتاج کسی نباشیم. تا فصل بعداون دوستانی که فکر میکنن باید به فکر خوب کردن روابطمون با تیم رقیب شیم بدون منافع و حس نیاز و با غرور این کار رو انجام بدیم. خلاصه من نظرم این که ما باید این فصل رو پاهای خودمون بایستیم. ایستاده مردن را به با خفت ایستادن ترجیح میدهم! امیدوارم کسی از صحبتام ناراحت نشه و خوب حرفامو متوجه شده باشه. به امید تثبیت جایگاه عشقمون داماش.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آپريل 13, 2013 6:12 pm

دوستان من به شخصه قربون غیرت تک تکتون برم که هدفتون نگه داشتن تیمه .

ولی خب به عواقب کاری که میگید فکر کنید , ما پرده بنویسیم برای مردمی که دشمن فوتبالی ما هستن و با افتادن ما شاد میشن ؟؟؟!!!

نگران افتادن نباشید من قول میدم که هیچ اتفاقی نمیفته , ایشالا داماش سپاهان رو میبره ولی اگه نشد ذوب آهن نفت آبادان رو نمیبره بخدا . منظورم اینه که به هفته آخر نمیکشه . حالا ببینید از کی گفتم :wink:

ذوب آهن یا 2 یا 4 امتیاز از دو بازی آیندش میگیره لیگ هم 18 تیمی میمونه !!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه آپريل 13, 2013 6:23 pm

[quote:9422323abc="meraj130"]دوستان من به شخصه قربون غیرت تک تکتون برم که هدفتون نگه داشتن تیمه .

ولی خب به عواقب کاری که میگید فکر کنید , ما پرده بنویسیم برای مردمی که دشمن فوتبالی ما هستن و با افتادن ما شاد میشن ؟؟؟!!!

نگران افتادن نباشید من قول میدم که هیچ اتفاقی نمیفته , ایشالا داماش سپاهان رو میبره ولی اگه نشد ذوب آهن نفت آبادان رو نمیبره بخدا . منظورم اینه که به هفته آخر نمیکشه . حالا ببینید از کی گفتم :wink:

ذوب آهن یا 2 یا 4 امتیاز از دو بازی آیندش میگیره لیگ هم 18 تیمی میمونه !!![/quote:9422323abc]

معراج جان من اصلا با پرده نوشتن و ازین حرفها موافق نیستم ولی شما که قسم خدا رو میخوری که ذوب آهن نفت آبادانه ته جدولی رو نمیبره میشه بگی با کدوم تحلیل به این نتیجه رسیدی؟ برادر همه دیدیم که ذوب چجوری پرسپولیس رو نمیه دوم تو لوله کرده بود.اگه به راحتی نفت رو با تفاضل بالا نبرد.اگه بخایم همینجوری شل بگیریم و خوش خیال باشیم شک نکن میریم دسته 2.حتی آلومینیوم هم مارو میگیره.تنها چاره ما برد سپاهانه.همه باید متحد بشیم باید مثل بازی با پرسپولیس ورزشگاه رو پر کنیم
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 13, 2013 6:24 pm

ملوان سیخی چنده آخه برار!!!
ما خودمون هزار جا واکاشته داریم!
یا از این دو بازی امتیاز میگیریم و مثل مرد روی پای خودمون وایمستیم یا اینکه خدای نکرده دست از پا دراز تر لشمون رو میبریم لیگ 1
بعضی حرفها فقط پشت سیستم عملی هست مثل اینکه پارچه بیاری واسه ملوان ! ببخشید خیلی عذر میخوام ولی این یعنی حماقت
یا دوست عزیزم آقا روزبه (رشتی سرور) میگه شعار بدیم به نفع ملوان! حالت خوبه آبرار؟کسی ندونه فکر میکنه تا حالا جو عضدی رو ندیدی!!
ما به خاطر این تک سلولی ها؛ تراکتوری های بدبخت رو سال گذشته با چاقو زدیم ،واسه چی؟ واسه نشون دادن اتحاد عوضش اونها بعدش چه کردند ؟ یه ذره به مخیله فشار بیارید یادتون میاد!

توجه:
این تاپیک مربوط به بازی داماش گیلان و سپاهان اصفهان هست ،پس این تاپیک را با آوردن نام منحوس ملوان آلوده نکنید
به امید خدا خودمون امتیاز می گیریم
از قدیم گفتند :
"گوشت تن خودمون رو می خوریم ولی منت قصاب رو نمیکشیم!! "
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه آپريل 13, 2013 6:26 pm

[quote:008c8a6afd="The_King_of_rasht"]ملوان واسه ما بازی کنه؟ :roll:
اگه از الان تا ده سال دیگه ملوان واسه ما بازی کنه من اسم خودم رو میگذارم ثریا![/quote:008c8a6afd]

شک ندارم که ملوان واسه ما بازی نمیکنه.به نظر من اصلا ملوان تیمی نیست که بخواد از ذوب آهن نتیجه بگیره.مسلمان اون وسط زمین داره واسه ذوب پادشاهی میکنه.واقعا ذوب خیلی خوب بازی میکنه فقط بدشانس بوده مثل ما.ما سرنوشتمون دست خودمونه باید سپاهان رو بزنیم و این اصلا دور از دسترس نیست
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آپريل 13, 2013 6:28 pm

[quote:9e8a30366c="samblack"][quote:9e8a30366c="meraj130"]دوستان من به شخصه قربون غیرت تک تکتون برم که هدفتون نگه داشتن تیمه .

ذوب آهن یا 2 یا 4 امتیاز از دو بازی آیندش میگیره لیگ هم 18 تیمی میمونه !!![/quote:9e8a30366c]

معراج جان من اصلا با پرده نوشتن و ازین حرفها موافق نیستم ولی شما که قسم خدا رو میخوری که ذوب آهن نفت آبادانه ته جدولی رو نمیبره میشه بگی با کدوم تحلیل به این نتیجه رسیدی؟ برادر همه دیدیم که ذوب چجوری پرسپولیس رو نمیه دوم تو لوله کرده بود.اگه به راحتی نفت رو با تفاضل بالا نبرد.اگه بخایم همینجوری شل بگیریم و خوش خیال باشیم شک نکن میریم دسته 2.حتی آلومینیوم هم مارو میگیره.تنها چاره ما برد سپاهانه.همه باید متحد بشیم باید مثل بازی با پرسپولیس ورزشگاه رو پر کنیم[/quote:9e8a30366c]

تحلیل شما اینه که ذوب آهن با اختلاف میبره نفت رو و تحلیل من اینه که بازی مساوی میشه . و این مشخصه که هرکسی یه نظری داره !!!
من هم معتقدم نباید شل گرفت و فقط و فقط برای برد باید به مصاف سپاهان بریم و نباید حتی یه صندلی خالی تو ورزشگاه باشه.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meraj130 » شنبه آپريل 13, 2013 6:33 pm

در ضمن امروز یکی از بچه های انزلی با من هم کلام شد که از باخت دیروز داماش خیلی خوشحال بود و میگفت : داماش میره دسته یک و مثل همیشه آسانسور لیگ میمونه !!!!!
حالا به نظر شما منت همچین کسایی رو کشیدن ارزش داره ؟! البته خوب بسیار کوته فکر و پست هستن و از اینکه امسال تو لیگ موندن تو اونجاشون انزلیچی :lol:
و خودش میگفت ما میمونیم تو لیگ !!!! منم گفتم آخر لیگ بالاتر از شما هستیم . خدایا برای یه بار هم که شده برای ما خدایی کن . . .
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان