مگه تیم ما توی کورس قهرمانی که این همه ادم واسه دیدن بازیش میرن اینور و اونور
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:4e520ed45d]
مهران جان چرا آبرار؟؟معذرت خواهیه پوریا که ربطی به بازی نداره.رفتارهایی که انجام شد در شان هوادارا بود؟؟؟رودباریان چرا باید فحش ناموس بخوره؟؟مگه خواهر بازیکنا با خواهر ما فرق داره؟؟مگه ناموس اونا نامووس ما نیست؟؟؟[/quote:4e520ed45d]
تی جانره من بمیرم وقتی شما میخوای بری از بازیکنا عذر خواهی کنی یا از همه عذر خواهی میکنی یا از هیچکدوم دیگه
چند تا بازیکن هستند که واقعا دیروز بی شرمانه حرف زدن.منت گزاشتن سر من هوادار برای این که توی بازیکن پول نگرفتی کار درستیه؟
بازیکن باید با هوادار قرار دعوا بزاره؟
بودن بین این بازیکنا کسایی که بهشون حرف زده شد ولی هیچی نگفتن و اتفاقا بیشترشون هم غیر بومی بودن
منظور من این بود که اگه بریم عذر خواهی کنیم یعنی کار اون بازیکنایی که در بالا گفتم رو تایید کردیم
باز هم من نظر خودم رو گفتم اگه شما صلاح رو در عذر خواهی میبینین منم میام عذر خواهی میکنم[/quote:4e520ed45d]
[color=blue:4e520ed45d]خودا نوکونه آبرار.نه بلامیسر من کیم که صلاح رو تعیین کنم داداش گلم.
نانم والا چی بگم چه تورشه آشی بو دیرو...
از یه طرف ددلم واسه بچه های با شخصیت تیم میسوزه...ازون ور گستاخیه بعضیا!!!
بهتره دیگه کشش ندیم.هر چی هم بزنیم بوی گندش بشتر در میاد.بهنوبه خودم هرکاری که جمع بگن انجام میدم.چه عذرخواهی چه بی محلی.
ولی کاش به گوش بازیکنای با شخصیت برسه که هر مشتی نمونه خروار نیست...