[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط alex00755 » شنبه آپريل 13, 2013 11:42 am

[quote:4e520ed45d="damash_fsz"][quote:4e520ed45d="alex00755"][quote:4e520ed45d="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
مگه تیم ما توی کورس قهرمانی که این همه ادم واسه دیدن بازیش میرن اینور و اونور
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:4e520ed45d]

مهران جان چرا آبرار؟؟معذرت خواهیه پوریا که ربطی به بازی نداره.رفتارهایی که انجام شد در شان هوادارا بود؟؟؟رودباریان چرا باید فحش ناموس بخوره؟؟مگه خواهر بازیکنا با خواهر ما فرق داره؟؟مگه ناموس اونا نامووس ما نیست؟؟؟[/quote:4e520ed45d]
تی جانره من بمیرم وقتی شما میخوای بری از بازیکنا عذر خواهی کنی یا از همه عذر خواهی میکنی یا از هیچکدوم دیگه
چند تا بازیکن هستند که واقعا دیروز بی شرمانه حرف زدن.منت گزاشتن سر من هوادار برای این که توی بازیکن پول نگرفتی کار درستیه؟
بازیکن باید با هوادار قرار دعوا بزاره؟
بودن بین این بازیکنا کسایی که بهشون حرف زده شد ولی هیچی نگفتن و اتفاقا بیشترشون هم غیر بومی بودن
منظور من این بود که اگه بریم عذر خواهی کنیم یعنی کار اون بازیکنایی که در بالا گفتم رو تایید کردیم
باز هم من نظر خودم رو گفتم اگه شما صلاح رو در عذر خواهی میبینین منم میام عذر خواهی میکنم[/quote:4e520ed45d]

[color=blue:4e520ed45d]خودا نوکونه آبرار.نه بلامیسر من کیم که صلاح رو تعیین کنم داداش گلم.
نانم والا چی بگم چه تورشه آشی بو دیرو...
از یه طرف ددلم واسه بچه های با شخصیت تیم میسوزه...ازون ور گستاخیه بعضیا!!!
بهتره دیگه کشش ندیم.هر چی هم بزنیم بوی گندش بشتر در میاد.بهنوبه خودم هرکاری که جمع بگن انجام میدم.چه عذرخواهی چه بی محلی.
ولی کاش به گوش بازیکنای با شخصیت برسه که هر مشتی نمونه خروار نیست... :? [/color:4e520ed45d][b]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آپريل 13, 2013 11:42 am

[quote:2b9be7d3ec="majid13"]من با مهران موافقم. لطفا دست از این بچه بازیا بردارید! یعنی چی گل بخریم!
دیروز یه روزه تعطیلمون رفت + 10تومن پولم رفت + از مامورای بی همه چیز هم فحش خوردیم هم چوب + داماش باخت تا همچنان ترس از سقوط رو داشته باشیم اما اینا اصلا واسم مهم نبود من از این سوختم که بعضی از بازیکنا حتی یک ذره هم این هوادارو درک نمیکنند و واسه ما که اینهمه بدبختی رو تحمل کردیم شاخوشونه میکشن!!
امیدوارم که از سپاهان 1 امتیاز بگیریم خلاص شیم..[/quote:2b9be7d3ec]

فعلا سکوت کنم بهتره . انگار دوستان عزیزمون نمیتونن عصبانیتشون رو کنترل کنن . باشه آبرار گلم من بچم من هیچی نمیفهمم اصلا درک و شعور ندارم . ارازل اوباش که بودیم این حرفام روش اشکال نداره هر چی دلت میخواد بگو حق داری تو هم مثل من عاشق داماشی حالتو درک میکنم . هر چی دوس داری به من بگو اما تو رو خدا بخاطر عشق مشترکمون داماش فعلا اختلافات رو بذار کنار همدل بشیم واسه حمایت از تیممون .
من اگه پیشنهادی دادم فقط بخاطر بهبود شرایط تیم واسه این 2 تا بازی بود اگر شما عزیزان تشخیص میدین که اشتباهه چشم من که حرفی ندارم بیخیال میشم من فقط قصدم کمک به تیممون بود . شرمنده شاید درک و شعور من پایینه . به قول پوریای عزیز من غلط کردم این پیشنهاد رو دادم چون قصدم اتحاد و کمک بود نه دامن زدن به مشکلات . اگه کارم اشتباه بود همینجا با صراحت عذرخواهی میکنم .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 11:43 am

میبینید که بعضی ها موافقا وبعضی ها هم مخالف ...........اصلا مشکلی نیست
به هر حال منم شخصا وا میدم این مسئله رو تا با هم ...هم نظر بشیم به امید خدا همه چیز حل میشه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 11:50 am

گفتم پیشنهاد نمیدم ولی دوباره یه پیشنهاد دیگه به ذهنم رسید .......بیاین یه جا قرار بزاریم با هم صحبت کنیم ......یاد اون دوران بخیر که مازیار ...تو پارک دانشجو قرار میزاشت ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در شنبه آپريل 13, 2013 11:52 am .

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آپريل 13, 2013 11:51 am

[quote:71f035549f="popo131"]گفتم پیشنهاد نمیدم دباره یه پیشنهاد دیگه به ذهنم رسید .......بیاین یه جا قرار بزاریم با هم صحبت کنیم ......یاد اون دوران بخیر که مازیار ...تو پارک دانشجو قرار میزاشت ...[/quote:71f035549f]

فکرت عالیه . امروز ساعت 5 عضدی سر تمرین .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط sinaabarar » شنبه آپريل 13, 2013 11:51 am

[quote:96dce8cc7c="pouryaR-damash"][quote:96dce8cc7c="sinaabarar"][quote:96dce8cc7c="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
مگه تیم ما توی کورس قهرمانی که این همه ادم واسه دیدن بازیش میرن اینور و اونور
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:96dce8cc7c]

شما اول بفرما آداب هواداري رو ياد بگير بعد براي تيم و مربي و بازيكن و هواداراي ديگه تعيين تكليف كن![/quote:96dce8cc7c]

آقا سینا لطفا آروم تر برادر من شما آقا مهران رو نمیشناسی ایشون از هوادارای با تعصب و واقعیه داماشه که همیشه تو همه ی شرایط کنار تیم بوده و از تیم حمایت کرده . الان داداش مهران ما عصبانیه حقم داره بخاطر تعصبشه و مشکلاتی که دیروز پیش اومد .
داداش مهران گل من به عنوان یه برادر کوچیکتر ازت میخوام یکم آروم باشی آبرار شما از هوادارای بزرگ و با تعصب داماشی انتظار ما از شما بیشتره تا شرایط و جو رو آروم کنی .
آقا سینا لطفا شما هم اول انسان ها رو بشناسین بعد نظر بدین .
از هر دو بزرگوار میخوام بیخیال شن و اختلاف رو کنار بذارن . مرسی آبراران[/quote:96dce8cc7c]

آبرار عزيز اينجا ما بايد الگو باشيم براي ديگران. بنده هم ديروز كلي بدبختي كشيدم . اون هوادار بدبختي هم كه با بنده گرفتن و كلي تحقيرش كردن خدا شاهده داشت اشك ميريخت ولي مي گفت بزارين بازي رو ببينم. بحث اينه كه آخه آبراران هواداري براي هيچ كس حق و حقوق ويژه ايجاد نمي كنه كه! بازيكن هم آدمه ديگه! چطور بنده و شما اينجا ناراحت مي شيم و مالكيت دهن خودمون رو هم ممكنه از دست بديم. اون بازيكن كه 90 دقيقه دويده حقشه بهش توهين بشه! اونم اونجوري! اونم جلوي هر كس و ناكسي!؟؟؟؟

بابا هي داريم ما خود زني مي كنيم هيچ كسي هم نيست بگه نكنيد اينكارو.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه آپريل 13, 2013 11:52 am

[quote:66dc01f698="popo131"]گفتم پیشنهاد نمیدم دباره یه پیشنهاد دیگه به ذهنم رسید .......بیاین یه جا قرار بزاریم با هم صحبت کنیم ......یاد اون دوران بخیر که مازیار ...تو پارک دانشجو قرار میزاشت ...[/quote:66dc01f698]

آقا پوریا شمارمو برات فرستادم.خواستی خبرم کن در خدمتیم... :P
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 13, 2013 11:53 am

[quote:04f1267f0a="pouryaR-damash"][quote:04f1267f0a="majid13"]من با مهران موافقم. لطفا دست از این بچه بازیا بردارید! یعنی چی گل بخریم!
دیروز یه روزه تعطیلمون رفت + 10تومن پولم رفت + از مامورای بی همه چیز هم فحش خوردیم هم چوب + داماش باخت تا همچنان ترس از سقوط رو داشته باشیم اما اینا اصلا واسم مهم نبود من از این سوختم که بعضی از بازیکنا حتی یک ذره هم این هوادارو درک نمیکنند و واسه ما که اینهمه بدبختی رو تحمل کردیم شاخوشونه میکشن!!
امیدوارم که از سپاهان 1 امتیاز بگیریم خلاص شیم..[/quote:04f1267f0a]

فعلا سکوت کنم بهتره . انگار دوستان عزیزمون نمیتونن عصبانیتشون رو کنترل کنن . باشه آبرار گلم من بچم من هیچی نمیفهمم اصلا درک و شعور ندارم . ارازل اوباش که بودیم این حرفام روش اشکال نداره هر چی دلت میخواد بگو حق داری تو هم مثل من عاشق داماشی حالتو درک میکنم . هر چی دوس داری به من بگو اما تو رو خدا بخاطر عشق مشترکمون داماش فعلا اختلافات رو بذار کنار همدل بشیم واسه حمایت از تیممون .
من اگه پیشنهادی دادم فقط بخاطر بهبود شرایط تیم واسه این 2 تا بازی بود اگر شما عزیزان تشخیص میدین که اشتباهه چشم من که حرفی ندارم بیخیال میشم من فقط قصدم کمک به تیممون بود . شرمنده شاید درک و شعور من پایینه . به قول پوریای عزیز من غلط کردم این پیشنهاد رو دادم چون قصدم اتحاد و کمک بود نه دامن زدن به مشکلات . اگه کارم اشتباه بود همینجا با صراحت عذرخواهی میکنم .[/quote:04f1267f0a]
دوست عزیز منظورم این بود که[size=18:04f1267f0a]این کار[/size:04f1267f0a] بچه بازی هست قصدم این نبود که به شما توهین کنم! شما داداش مایی و هیچ اختلافی نیست.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در شنبه آپريل 13, 2013 11:55 am .
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آپريل 13, 2013 11:55 am

[size=18:9c503bcd77][color=red:9c503bcd77][b:9c503bcd77] آبراران عزیز به نظر من بهترین کار اینه : یه صلوات بدین تمام . اختلافات رو بذاریم کنار . دیگه آماده شیم واسه بازیه جمعه . مرسی آبراران . [/b:9c503bcd77][/color:9c503bcd77][/size:9c503bcd77]
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آپريل 13, 2013 11:58 am

[quote:2ba191cbff="majid13"][quote:2ba191cbff="pouryaR-damash"][quote:2ba191cbff="majid13"]من با مهران موافقم. لطفا دست از این بچه بازیا بردارید! یعنی چی گل بخریم!
امیدوارم که از سپاهان 1 امتیاز بگیریم خلاص شیم..[/quote:2ba191cbff]

من اگه پیشنهادی دادم فقط بخاطر بهبود شرایط تیم واسه این 2 تا بازی بود اگر شما عزیزان تشخیص میدین که اشتباهه چشم من که حرفی ندارم بیخیال میشم من فقط قصدم کمک به تیممون بود . شرمنده شاید درک و شعور من پایینه . به قول پوریای عزیز من غلط کردم این پیشنهاد رو دادم چون قصدم اتحاد و کمک بود نه دامن زدن به مشکلات . اگه کارم اشتباه بود همینجا با صراحت عذرخواهی میکنم .[/quote:2ba191cbff]
دوست عزیز منظورم این بود که[size=18:2ba191cbff]این کار[/size:2ba191cbff] بچه بازی هست قصدم این نبود که به شما توهین کنم! شما داداش مایی و هیچ اختلافی نیست.[/quote:2ba191cbff]

نوکرم داداش گلم آقایی . ایشالا که هممون با هم جمعه تو عضدی کنار هم جشن پیروزی میگیریم . به خاطر همین فرهنگ و مرام هوادارای داماشه که میگم ما تو ایران بی نظیریم . مرسی آبرار منم قصد جسارت نداشتم . :)
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 11:58 am

من و چند تا دیگه از بچه ها داریم میریم سر تمرین ......فقطو فقط برا صحبت و حل کردن مشکل ....دوستانه دیگه هم بیاین ......چتر هم فراموش نشه ...ممکنه بارون بیاد :!: من دارم راه میوفتم /13/ /13/

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » شنبه آپريل 13, 2013 12:49 pm

عذرخواهی از بازیکنا فعلا بهترین کار میتونه باشه چون خداییش از جون مایه میزارن ،داشتم کامنتا رو میخوندم از سه تا چیز واقعا متاسف شدم :
1-درگیری دوستان در سایت
2-فحاشی به بازیکنان یه نامردی بود که میدونم دارن چوب غیرتشونو میخورن
3-چوب خوردن مهدوی که واقعا ناراحت شدم چون این حقش نبود
کلا به نظرم دوستان بازی های خارج از خونه رو نرن بهتره چون همیشه با حاشیه همراه بوده.
آخرين ويرايش توسط amirdamashcity on شنبه آپريل 13, 2013 1:08 pm, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 13, 2013 12:50 pm

من حس میکنم این رویانیان این وسط یه کاره ای بود!!! شاید میخاست جبران کنه اون شعارهایه به حق رو.. خدایش شما نمیدونید چه برخوردی داشتن این مامورایه عوضی. انگار ما واسه یه کشور دیگه بودیم! اگه جوابشونو با احترام میدادی بازم واکف میزدن. واقعا دیروز حالم از هرچی مامور بهم خورد ای کاش اینا توو عضدی بودن تا 10هزارنفری له شون میکردیم ایشالله همه شون ریشه کن بشن.
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 13, 2013 5:03 pm

همه اتفاقات دیروز به کنار!
مگنو باتیستا خیلی قشنگ فارسی حرف میزنه؛
یه خورده باهاش حرف زدم خیلی شیرین زبون بود!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه آپريل 13, 2013 6:33 pm

دوستان واقعا نمیدونم که دیروز چه اتفاقی افتاد اماهرچه بود گذشت (اما بیخیال از بغلش ردنشییم)به فکر اخرین بازی توشهرمون باشیم که تمام اون 32هفته به کنار که این بازی 3امتیازش از هر چیزی مهمتروباارزشتره قابل توجه اقا مهران عزیز که خیلی دوسش دارم اینکه باید اگه اتفاقی علیه بازیکنا افتاده وناراحتشون کرده باید یه طوری از دلشون دراورده شه فکر میکنی اگه شما هم جای اون بازیکنا بودی روز بازی با سپاهان پابه توپ میشدی مطمئنا خیر بدون که ما غیر از این بازیکنا دیگه کسی رونداریم که بفرستیم توزمین بنابر این بهتره که ارامش خودمون وبازیکنای با شرف تیممون رو حفظ کنیم وباز هم پشت هم باشیم نه در رودرروی هم دوستان رمز پیروزی وماندن در لیگ برتر فقط وفقط یک چیزه اتحاد ،اتحاد،اتحاد
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان