[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 11:07 am

[quote:d6daecd54a="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا *فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
مگه تیم ما توی کورس قهرمانی که این همه ادم واسه دیدن بازیش میرن اینور و اونور
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:d6daecd54a]

قطعا من کاملا نمیدونم دیروز چی گذشت ....ولی حس من میگه باید از کاپیتان عذر خواهی بشه .....نمیدونم شاید اشتباه میکنم .. ولی الان باید تیمون تنها گذاشت؟؟؟؟؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در شنبه آپريل 13, 2013 11:08 am .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه آپريل 13, 2013 11:08 am

[quote:6c2d721583="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:6c2d721583]

شما اول بفرما آداب هواداري رو ياد بگير بعد براي تيم و مربي و بازيكن و هواداراي ديگه تعيين تكليف كن!
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 11:09 am

[quote:63560b22c3="sinaabarar"][quote:63560b22c3="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا خر فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:63560b22c3]

شما اول بفرما آداب هواداري رو ياد بگير بعد براي تيم و مربي و بازيكن و هواداراي ديگه تعيين تكليف كن![/quote:63560b22c3]

آقا سینا ........آروم تر .....شما ایشونو نمیشناسی ......

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آپريل 13, 2013 11:09 am

من یه پیشنهاد دارم پوریا جان . البته نظر شخصیمه اگه مخالف بودین بگین . به نظرم ما هوادارای سایت با هم پول بذاریم به تعداد بازیکنا و اعضای کادر فنی نفری یه شاخه گل واسشون بخریم سر تمرین تو عضدی بهشون بدیم . به نظرم هم کار خیلی قشنگ و زیباییه هم تاثیرش از نامه و اینا بیشتره . چون میتونیم همون لحظه با دادن گل احساسمونو بهشون نشون بدیم و مطمئنا واسه روحیه و انگیزشون خیلی خوبه . از نظر خبری و فرهنگی هم بازتاب خوبی داره و کار نو و جدیدی تو ایرانه . البته اگه دوستان با نظرم موافق بودن میمونه همت بچه های سایت و هماهنگیه کارا که مطمئنم با اراده و غیرت هوادارامون خیلی سریع آماده میشه چون بارها ثابت کردیم که ما داماشی هستیم .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه آپريل 13, 2013 11:10 am

[quote:7edb8ab566="sinaabarar"][quote:7edb8ab566="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:7edb8ab566]

شما اول بفرما آداب هواداري رو ياد بگير بعد براي تيم و مربي و بازيكن و هواداراي ديگه تعيين تكليف كن![/quote:7edb8ab566]
در شخصیت من نیست جوابت رو بدم.سرت به کار خودت باشه
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه آپريل 13, 2013 11:16 am

[quote:19a28d66e7="mahyarmaya"]ترس من که همش میگفتم دوستان سایت رو تنها نذارین برای پر و بال دان به فیس بوک بود .
مگه میشه یک پیچ 7 تا ادمین داشته باشه که pass رو هر کی داشته باشه و به اسم دوستش یه چیز بنویسه ؟!
بابا جان فیس بوکی ملوان رو لایک کرده داماش رو لایک کرده "لیورپول لایک کرده منچستر هم لایک کرده
یعنی نمیدونه با خودش چند چند ؟!
این سایت رو تنها ندارید "ادمین فیس بوک ها رو توبیخ کنید "اگه میبینید برخورد کنید (دعوا نه ).
اگه هم افراد دیگه چرت میگن توی فیس بود ادمین ها وظیفه دارن پاک کنن .آزادی نمی خوایم آقا جان .توی این شرایط کسی که مست و سیگاری کشیده آزادی میخواد که آبروی نسل منو ببره ؟!لعنت به اون آزادی[/quote:19a28d66e7]
[size=18:19a28d66e7][color=blue:19a28d66e7]
درود بر تو مهیار عزیز.دیگه شورشو در آوردن.همه مشکل ما همونجور که تو پست قبلیت گفتی از سن و سال کم و کله پر باده بعضیاس.این همه هواداره باشخصیت و تحصیلکرده داریم نگاه پرچم و چجوری انداختن تو ....
از بچه های سایت انتظار بیشتری میره.باید حضورتون پررنگ تر باشه.یه زمانی ما تعیین میکردیم تو ورزشگاه چه شعاری داده بشه و سیاست های کلی دست ما بود.الان چی شد؟؟؟چی شده که یه مشت لات شدن هواداره داماش و به خوشون جرات میدن اون رفتار ها رو بکنن؟[/color:19a28d66e7][/size:19a28d66e7]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 11:17 am

من غلط کردم ..اگه قرار بود با پیشنهاد من .........شما هم به جون هم بیوفتین

دیگه از این پیشنهاد ها نمیدم .............وابدید دیگه هرکی میتونه نظر خودشو بگه ...مهران مخالفه ...........سینا موافق ....این دیگه مشکلی نیست .....خواهشن ول کنید ........دور این پیشنهاد رو هم خط بکشید .....هرکی دوس داره امروز یا روز های دیگه بره با بازیکنا حرف بزنه .........

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آپريل 13, 2013 11:19 am

[quote:2e366d371b="sinaabarar"][quote:2e366d371b="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:2e366d371b]

شما اول بفرما آداب هواداري رو ياد بگير بعد براي تيم و مربي و بازيكن و هواداراي ديگه تعيين تكليف كن![/quote:2e366d371b]

آقا سینا لطفا آروم تر برادر من شما آقا مهران رو نمیشناسی ایشون از هوادارای با تعصب و واقعیه داماشه که همیشه تو همه ی شرایط کنار تیم بوده و از تیم حمایت کرده . الان داداش مهران ما عصبانیه حقم داره بخاطر تعصبشه و مشکلاتی که دیروز پیش اومد .
داداش مهران گل من به عنوان یه برادر کوچیکتر ازت میخوام یکم آروم باشی آبرار شما از هوادارای بزرگ و با تعصب داماشی انتظار ما از شما بیشتره تا شرایط و جو رو آروم کنی .
آقا سینا لطفا شما هم اول انسان ها رو بشناسین بعد نظر بدین .
از هر دو بزرگوار میخوام بیخیال شن و اختلاف رو کنار بذارن . مرسی آبراران
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه آپريل 13, 2013 11:22 am

[quote:27981e8e3f="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:27981e8e3f]

مهران جان چرا آبرار؟؟معذرت خواهیه پوریا که ربطی به بازی نداره.رفتارهایی که انجام شد در شان هوادارا بود؟؟؟رودباریان چرا باید فحش ناموس بخوره؟؟مگه خواهر بازیکنا با خواهر ما فرق داره؟؟مگه ناموس اونا نامووس ما نیست؟؟؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 13, 2013 11:29 am

من با مهران موافقم. لطفا دست از این بچه بازیا بردارید! یعنی چی گل بخریم!
دیروز یه روزه تعطیلمون رفت + 10تومن پولم رفت + از مامورای بی همه چیز هم فحش خوردیم هم چوب + داماش باخت تا همچنان ترس از سقوط رو داشته باشیم اما اینا اصلا واسم مهم نبود من از این سوختم که بعضی از بازیکنا حتی یک ذره هم این هوادارو درک نمیکنند و واسه ما که اینهمه بدبختی رو تحمل کردیم شاخوشونه میکشن!!
امیدوارم که از سپاهان 1 امتیاز بگیریم خلاص شیم..
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه آپريل 13, 2013 11:32 am

ماشالا تمام پازل هایی که واسه داغون تر کردن یه تیم لازمه روز به روز داره جمع تر میشه ... :roll:
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه آپريل 13, 2013 11:33 am

[quote:45ae1da31a="alex00755"][quote:45ae1da31a="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:45ae1da31a]

مهران جان چرا آبرار؟؟معذرت خواهیه پوریا که ربطی به بازی نداره.رفتارهایی که انجام شد در شان هوادارا بود؟؟؟رودباریان چرا باید فحش ناموس بخوره؟؟مگه خواهر بازیکنا با خواهر ما فرق داره؟؟مگه ناموس اونا نامووس ما نیست؟؟؟[/quote:45ae1da31a]
تی جانره من بمیرم وقتی شما میخوای بری از بازیکنا عذر خواهی کنی یا از همه عذر خواهی میکنی یا از هیچکدوم دیگه
چند تا بازیکن هستند که واقعا دیروز بی شرمانه حرف زدن.منت گزاشتن سر من هوادار برای این که توی بازیکن پول نگرفتی کار درستیه؟
بازیکن باید با هوادار قرار دعوا بزاره؟
بودن بین این بازیکنا کسایی که بهشون حرف زده شد ولی هیچی نگفتن و اتفاقا بیشترشون هم غیر بومی بودن
منظور من این بود که اگه بریم عذر خواهی کنیم یعنی کار اون بازیکنایی که در بالا گفتم رو تایید کردیم
باز هم من نظر خودم رو گفتم اگه شما صلاح رو در عذر خواهی میبینین منم میام عذر خواهی میکنم
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه آپريل 13, 2013 11:34 am

من سعی کردم بیشتر نظرات رو بخونم و کامنتی از روی عصبانیت نزارم
ولی واجب دونستم اینو بگم که به شخصه تو چند جلسه ای که با دوست خوبمون پوریا برخورد داشتم بسیار پسر خوب و باشخصیتی بود.اگه هرکسیم اینجا نظر میده نظر شخصیه خودش هست نمیدونم چرا بعضی دوستان همش دوست دارن به دیگران بپرن.دوست عزیز اگه نظر مخالفی داری میتونه یه خورده صمیمانه تر بگی.بیشترین دلیل که من کم کامنت میزارم و نظرم رو میگم بخاطر همین موضوع هست

آبراران گل لطفا به هم بیشتر احترام بزارید و جو دوستانه اینجا رو خدشه دار نکنید /13/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » شنبه آپريل 13, 2013 11:35 am

کامنت های دوستان رو خوندم حالم گرفته شد مخصوصا در مورد کاپیتان

البته بهتره یکم توی نوشتن دقت کنید و این چند نفر که مشکل ساز شدن رو به کل هوادارا نچسبونین

اینقد هم کشش ندین قضیه رو ماشالا دست برنامه 90 رو بعضی دوستان از پشت بستن

با نظر آقای damash_fsz موافقم
هوادار بودن این نیست که فقط تیمو تشویق کنی و هر اشتباهی هم کردن بگی تی ...
بعضی وقتا با کم محلی میشه یه چیزایی به بازیکنا فهموند
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه آپريل 13, 2013 11:41 am

[quote:171bd76077="damash_fsz"][quote:171bd76077="sinaabarar"][quote:171bd76077="damash_fsz"]پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم[/quote:171bd76077]

شما اول بفرما آداب هواداري رو ياد بگير بعد براي تيم و مربي و بازيكن و هواداراي ديگه تعيين تكليف كن![/quote:171bd76077]
در شخصیت من نیست جوابت رو بدم.سرت به کار خودت باشه[/quote:171bd76077]

جلوي بنده دم از شخصيت نزن! شما كه از واژه ي خر فهم استفاده مي كني ديگه همه چيز رو نشون دادي!
بنده شمارو نميشناسم! ولي بحث اينه كه شما هم نه منو مي شناسي، نه از شخصيتم خبر داري نه تحصيلاتم نه خونوادم! البته به كسي هم ربطي نداره! اينجا همه طرفدار داماشن!
دوست عزيز وقتي يه آدم مست مي آدو كاري مي كنه كه آقاي مهدوي اونجور تحقير بشه! يا به حسن رودباريان با او ن دادو بيداد فحش مي دن و دم از تباني مي كنن! به نظر شما عيبي داره كه گند كاري بعضيا رو تو اين روزهاي حساس حداقل به خاطر تيم و شهر و اخلاق و انسانيت كمي درست كنن!

من اينو با قاطعيت مي گم كه 100٪ آقاي ناظمي و جهانبخش و مهدوي فوتبال رو از ما هوادارا بهتر مي فهمن. من حرفم اينه كه چرا بايد بازيكناي خسته ي داماش رو اينجور كوبيد!
بعد شما دوست عزيز دم از خر فهم شدن بازيكنا مي زنيد؟؟

آقايي كه من شما رو بمي شناسم شما آدم با شخصيتي هستي؟ بسيار خوب. يه پيام خصوصي به بنده بده و بدون كه باعث افتخار منه كه به دوست يا شخصيت به دوستانم اضافه بشه!

البته شما واژه ي خر فهم رو به *فهم تغيير دادي و من ازت ممنونم كه ادب رو رعايت كردي ولي اين رو بدون كه اگه يك لحظه حرفي از دهن آدم در بره كه نبايد بره ممكنه اين حرف مثل روغن ريخته باشه كه نشه جمعش كرد.

در اينجا هم به نظر من تيم داماش و انسجام تيميش مهمه نه ناراحتي بنده و شما! فوتورك رو به اندازه ي كافي زديم! الآن ديگه حداقل سعي كنيم اتحاد تيم رو حفظ كنيم. اگه فوتورك ما اثر داشت تا حالا اثر كرده بود. اين بازيكنا كه با ما پدر كشتگي ندارن!

به قول سعدي:
آهني را كه موريانه بخورد / نتوان برد به صيقل زنگ
نزد بد دل چه سود ناله و وعظ/ نرود ميخ آهني در سنگ

من اميدوارم عذر خواهي از بازيكنا باعث بشه كه قلبشون بيش از قبل با تيم و هوادارا باشه. اميدوارم هستم كه نتايج به نفع داماش رقم بخوره!
والسلام
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان