[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aryanrecord » شنبه آپريل 13, 2013 9:37 am

[quote:aa10e2bfcf="alex00755"][quote:aa10e2bfcf="aryanrecord"]دیروز دلم به حال رودباریان خیلی سوخت.بعد از بازی بعضی از دوستان رفتن توی چشم رودباریان نگاه میکن و جلوی اونهمه تهرانی داد میزنن من خوار و مادرتو... .
جالب انجاست بنده خدا هیچ عکس العملی نشون نداد و کاملا معصومانه با حالت تعجب فقط نگاه میکرد.
بخدا این همون بازیکنی هست که وقتی همه بخاطر بی پولی تمرین نمیکردند به نمایندگی از بازیکنای غیر بومی گفت معنویات مردم رو با مادیات خودمون قاطی نکنیم و برای این مردم تمرین کنیم.همون کسی هست که وقتی اواخر نیم فصل اول اون پنالتی های حساس رو برای ما گرفت به بهترین دروازه بان ایران تشبیه میکردیمش.
[size=18:aa10e2bfcf][color=black:aa10e2bfcf]به خدا این رسمش نیست.[/color:aa10e2bfcf][/size:aa10e2bfcf][/quote:aa10e2bfcf]
[b:aa10e2bfcf]
واقعا دارم دیوانه میشم.نگاه کن چه آشغالایی پاشون بین هوادارا باز شده /9/ /9/

واقعا نمیشه افراد رو گزینش کرد و فرستاد؟؟؟[/b:aa10e2bfcf][color=blue:aa10e2bfcf] [/color:aa10e2bfcf][/quote:aa10e2bfcf]

بچه ها گفتن بهترین راه پولی کردن هست یا طوری بریم که اونا نفهمن داریم میریم البته این دومی خیلی بعیده.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه آپريل 13, 2013 9:38 am

[quote:0e1b3c3bcd="alex00755"][quote:0e1b3c3bcd="aryanrecord"]دیروز دلم به حال رودباریان خیلی سوخت.بعد از بازی بعضی از دوستان رفتن توی چشم رودباریان نگاه میکن و جلوی اونهمه تهرانی داد میزنن من خوار و مادرتو... .
جالب انجاست بنده خدا هیچ عکس العملی نشون نداد و کاملا معصومانه با حالت تعجب فقط نگاه میکرد.
بخدا این همون بازیکنی هست که وقتی همه بخاطر بی پولی تمرین نمیکردند به نمایندگی از بازیکنای غیر بومی گفت معنویات مردم رو با مادیات خودمون قاطی نکنیم و برای این مردم تمرین کنیم.همون کسی هست که وقتی اواخر نیم فصل اول اون پنالتی های حساس رو برای ما گرفت به بهترین دروازه بان ایران تشبیه میکردیمش.
[size=18:0e1b3c3bcd][color=black:0e1b3c3bcd]به خدا این رسمش نیست.[/color:0e1b3c3bcd][/size:0e1b3c3bcd][/quote:0e1b3c3bcd]
[b:0e1b3c3bcd]

واقعا نمیشه افراد رو گزینش کرد و فرستاد؟؟؟[/b:0e1b3c3bcd][color=blue:0e1b3c3bcd] [/color:0e1b3c3bcd][/quote:0e1b3c3bcd]

درست میگن بهتر گزینشی انتخاب بشن تا هر بی سرپایی راه نیفته بره اونجا آبروریزی راه بنداره :(
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آپريل 13, 2013 9:59 am

[quote:77dfbb4e23="gilan-astaneh"][quote:77dfbb4e23="alex00755"][quote:77dfbb4e23="aryanrecord"]دیروز دلم به حال رودباریان خیلی سوخت.بعد از بازی بعضی از دوستان رفتن توی چشم رودباریان نگاه میکن و جلوی اونهمه تهرانی داد میزنن من خوار و مادرتو... .
[size=18:77dfbb4e23][color=black:77dfbb4e23]به خدا این رسمش نیست.[/color:77dfbb4e23][/size:77dfbb4e23][/quote:77dfbb4e23]
[b:77dfbb4e23]

واقعا نمیشه افراد رو گزینش کرد و فرستاد؟؟؟[/b:77dfbb4e23][color=blue:77dfbb4e23] [/color:77dfbb4e23][/quote:77dfbb4e23]

درست میگن بهتر گزینشی انتخاب بشن تا هر بی سرپایی راه نیفته بره اونجا آبروریزی راه بنداره :([/quote:77dfbb4e23]
لعنت به این فیس بوک لعنتی که شایعه پول گرفتن رودباریان رو داغ کرد و یک هفته کسی رو که توی بازی با لنگ 2 تا تک به تک گرفت رو زیر فشار له کرد.
همیشه نگرانیم اینکه فیس بوک تعیین کننده افکار ما باشه .وقتی فیس بوکی هایی که برای ما شایعه درست کنن و نشه افکار مسخره رو چهار چوب داد میشه این اتفاق که توی شهر غریب به بازیکن سر به زیرمون فحش خوار مادر بدن .
این جو گند رو سکو بودن باعث میشه که هر کی رو سکو هستش خودش رو هرکول فرض کنه"فاغل از این که با 2 تا کشیده بغض میکنن.
واقعا بعضی اوقات دوست دارم مسولین باشگاه یک دیکتاتوری راه بندازن.وقتی کسی ه لیاقت آزادی نداره باید توو سر بخوره !
چه معنی داره که آدم این همه بی منطق و ب فکر باشن!همه این اتفاقات بخاطر سن پایین بودن هواداران هستش "میخواین به من گارد بگیرد یا نه !اما من به این ایمان دارم سن هوادارن ما اگه بیشتر بود کسی بی حرمتی نمیکرد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه آپريل 13, 2013 10:02 am

[quote:c7fa9e3ca4="alimoteboy"][quote:c7fa9e3ca4="golsar-boy"]واقعا من واسه دشمنانی که رفتن و آبروریزی کردن و باعث شرمندگی سایر دوستان هوادار واقعی داماش شدند متاسم. امیدوارم اونهایی که اینقدر بی ملاحظه هستند و مکان مقدس ورزشگاه را با میخونه اشتباه میگیرن و بدون توجه به موقعیت حساس تیم در جدول و یا زوم شدید کمیته انظباطی و رسانه ها روی تماشاگرای ما اونم در تهران که ما میهمان هستیم اینجوری حاشیه درست میکنن فقط میتونم بگم امیدوارم سرعقل بیان.
پس لابد نیروی انتظامی از اول دید اینا مست و پاتیل هستند گیر داد گفت کفشهاتونم بکنید!!![/quote:c7fa9e3ca4]
ابره قبل اینکه ماشین اون ارازل بیاد به ورزشگاه ونا به ما گیر داده بودن حت به سرپا بودن ما.به سکه به کلوچه به ام پی تری و حتی به پارچه رشتی با تعصب گیر دادن
کاش بودی و میدیدی انگار قاتل گرفته بودن 8O .[/quote:c7fa9e3ca4]

آبرار من نميگم گير نداده بودن. ولي وقتي مثلا پليس راهنمايي به شما ميگه وايسا جريمت كنم كه فرار نمي كني. يا نمي ري پايين يارو رو تهديد كني. من مي گم يكي از دوستان كه لباس سياه پوشيده بود و يه لحظه لباسش رو در آورد وقتي مست گرفتنش كلي لقچار بار پليس كرد كه والا من شرمنده شدم. در اينكه پليس اونم يگان ويژه رواني ممكنه توشون باشه حرفي نيست. حتي ممكنه كه روباهيان مثلا خواسته باشه حال گيري كنه. اينا همش حرف و باد هواست.

آقا من خودم ديروز تعهد هم دادم ولي هيچ كس توهين نكرد بهم. چون نذاشتم. يعني خودشون شرمنده شدن ولي اون بنده خدا چوب هم خورد و كشيده هم خوردو كلانتري هم بردنش.

بابا اين كه تا تهران مي ره كسي و مثلا هواداره دليل نميشه كه هر حرفي بزنه، دستور تاكتيكي بده، فحش بده، مست بكنه، پليس رو تهديد بكنه! آخه بي انصافا از مهدوي با شخصيت تر. شما جلوي داور از بازيكن مي خواين حمايت كنين! بعد كاري مي كنين كه يه پليس تورك ك..ن نشور بياد بزنه كاپيتان رو.
اون چيگه ري پسره ي مشنگ اومده به جهانبخش داره ميگه پاس نده!

آقا پليس بد. كل ايران بد. كل دنيا بد.

اين كه احترام خودمون رو نگه داريم در شرايطي كه همه بد و دشمن مان اينقدر كاره سختي هست. آقاجان ما يا بايد ليدرهامون عوض شن يا واقعا اين مطالب رو در قالب بورشور تو عضدي به همه بگيم و آموزش بديم.

والا 2 تا پليس بعد با ما رفيق شدن اگه بدونين از لات بازي و مستي آباي ها چه مي گفتن! شرمنده شدم از هم استاني بودن. ولي آخر بعضي ها اومدن كاري كردن كه مي گفتن هواداراي شمالي همه اينجوري هستن.

آخه آبرارا اين درسته؟
اين وجوده؟
اين شهامته؟
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آپريل 13, 2013 10:12 am

[quote:45216b5945="mahyarmaya"][quote:45216b5945="gilan-astaneh"][quote:45216b5945="alex00755"][quote:45216b5945="aryanrecord"]دیروز دلم به حال رودباریان خیلی سوخت.بعد از بازی بعضی از دوستان رفتن توی چشم رودباریان نگاه میکن و جلوی اونهمه تهرانی داد میزنن من خوار و مادرتو... .
[size=18:45216b5945][color=black:45216b5945]به خدا این رسمش نیست.[/color:45216b5945][/size:45216b5945][/quote:45216b5945]
[b:45216b5945]

واقعا نمیشه افراد رو گزینش کرد و فرستاد؟؟؟[/b:45216b5945][color=blue:45216b5945] [/color:45216b5945][/quote:45216b5945]

درست میگن بهتر گزینشی انتخاب بشن تا هر بی سرپایی راه نیفته بره اونجا آبروریزی راه بنداره :([/quote:45216b5945]
لعنت به این فیس بوک لعنتی که شایعه پول گرفتن رودباریان رو داغ کرد و یک هفته کسی رو که توی بازی با لنگ 2 تا تک به تک گرفت رو زیر فشار له کرد.
همیشه نگرانیم اینکه فیس بوک تعیین کننده افکار ما باشه .وقتی فیس بوکی هایی که برای ما شایعه درست کنن و نشه افکار مسخره رو چهار چوب داد میشه این اتفاق که توی شهر غریب به بازیکن سر به زیرمون فحش خوار مادر بدن .
این جو گند رو سکو بودن باعث میشه که هر کی رو سکو هستش خودش رو هرکول فرض کنه"فاغل از این که با 2 تا کشیده بغض میکنن.
واقعا بعضی اوقات دوست دارم مسولین باشگاه یک دیکتاتوری راه بندازن.وقتی کسی ه لیاقت آزادی نداره باید توو سر بخوره !
چه معنی داره که آدم این همه بی منطق و ب فکر باشن!همه این اتفاقات بخاطر سن پایین بودن هواداران هستش "میخواین به من گارد بگیرد یا نه !اما من به این ایمان دارم سن هوادارن ما اگه بیشتر بود کسی بی حرمتی نمیکرد .[/quote:45216b5945]

دقیقا همینطوره.شایعاتی میشنوه آدم واقعا شاخ در میاره.جالبه بعضی از افراد فیس بوکی میگن که چون بازیکنای داماش بدهکار هستن میرن باخت داماش رو لاین میزنن و در زمین هم از قصد میبازن تا پولی گیرشون بیاد تا بدهکاری هاشونو بدن.
آخه بر چه اساس این اتهامات زده میشه؟؟؟مگه ما ندیدیم بازی با پرسپولیس وتراکتور رو که با تمام وجود بازی کردند و آخر بازی همه گریه کردن و خود ما سرپا پایان بازی تشویقشون کردیم؟؟؟.تنها مشکل ما اینه که خیلی فراموش کاریم وبدتر از اون پیش داوری هایی هست که راجع به بازیکناو تیممون انجام میدیم.همینو بس
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آپريل 13, 2013 10:15 am

[quote:5efe679bfd="damash_fsz"]اقا همه اتفاقات بخاطر اینه که اتوبوس رایگان بود
بخدا اگه پولی بود اونایی که مست میان استادیوم نمیومدن.
تا موقعی که نیومده بودن ما داشتیم تشویق میکردیم خیلی راحت.ولی از وقتی اونا رسیدن با هوادارا با بازیکنا دعوا گرفتن ولی جرات نداشتن با مامورا دعوا بگیرن.البته کسایی مثل سالار هم توی اون اتوبوس بودن.سالار بنده خدا بخاطر هر کدوم از این بچه مچه ها میرفت جلو تا کسی رو نبرن
دیشب به مازیار هم گفتم دیگه دنبال اتوبوس نره اگه هم میره پولی باشه و همین بچه های سایت با یه سری بچه های دیگه بریم.
در مورد بازی هم فقط جهانبخش و محمد مختاری و ابوذر و مهدوی
گل دومی که خوردیم رو رضا مهدوی از وسط زمین استارت زد تا به مهدی خیری برسه
حساب کنین با 32 سال سن از کجا استارت زد بنده خدا
یه بازیکنی هم که با هوادارا درگیر شد و فحش میداد و میشنید
یکی دیگه هم بهمون گفت تقصیر شما نیست تقصیر منه که 2 سال پول نگرفتم و اینجا موندم و باید میرفتم
کبه غیر بومی داشت گریه میکرد
رضا مهدوی عذر خواهی کرد و گفت هرچی شما بگین حق دارین و این همه راهو اومدین تا تیم نتیجه بگیره ولی فحش دادن خوب نیست
بخاطر ما اومد جلوی مامورا چوب خورد
کلا ما بخاطر 4 تا مست همه جور بلایی سرمون اومد
همین[/quote:5efe679bfd]

دارم دیوانه میشم :( :( :( :( بیچاره ما هوادارا که 4 و5 نفر آبروی ما رو پیش بازیکن ها بردند .... به خدا فحاشی به بازیکن های خودمون درست نیست ! بعضی ها درست انتقاد کردن رو بلد نیستن و وقتی دهنشون باز میشه فقط فحش میاد بیرون :( :( :( این وسط وقتی شنیدم مهدوی چوب خورد اشک تو چشام جمع شد ! [color=red:5efe679bfd][size=18:5efe679bfd]اینا همه نتیجه ی برنامه نداشتن و ضعف در کنترل هواداراست ! [/size:5efe679bfd][/color:5efe679bfd]
[color=yellow:5efe679bfd]
من اگه جای بازیکن بودم ، اگه تا حالا کم فروشی نکردم از الان به بعد دیگه کم فروشی میکردم .[/color:5efe679bfd]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط kablakijay » شنبه آپريل 13, 2013 10:24 am

هنوز نصل این تماشا گرایی که معلوم نیست قمار می کنن یا توتو میزنن بعد میان ورزشگاه تا بازیکن خودی اشتباه می کنه شروع به فحاشی می کنن منقرض نشده؟ تو این شرایط سخت جای اینکه پشت تیم باشیم چه کارایی که بعضیا نمی کنن /9/ /9/
نماد کاربر
kablakijay
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » شنبه آپريل 13, 2013 10:29 am

حساب 3 ، 4 نفر که فقط برای فحش دادن ، توهین و مست کردن به استادیوم ها میان از باقی تماشاگران داماش جداست...
ما هوادارا میدونیم تیم تو چه شرایطیه ؛ بازیکنهامون چند وقته پولشون رو نگرفتن و از کاپیتان مهدوی گرفته تا همین رودباریان که تو چند بازی ستاره ی داماش بود همگی دارن با جون و دل واسه تیم زحمت میکشن...این درسته آخه بیاین خونوادشون توهین کنین ، آدم چقدر باید پست و بی وجود باشه بیاد به خونواده ی یه نفر توهین کنه؟! دلخوشی بازیکنها به هوادارای تیمه بعد اون سه چهار نفر میان توهین میکنن!!...
اینها دارن با اینکاراشون هم وجهه هواداران داماش رو خراب میکنن و هم به تیم حاشیه میزنن ؛ باید مسئولین یه فکری کنن و ریشه ی هرچی انگله تو استادیوم برچیده بشه
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 10:30 am

من ماجرارو نمیدونستم از بچه ها پرسیدم ..................من یه تصمیم دارم ..................شاید بگین داری زیاده روی میکنی ولی من شخصا هر موقع تمرین شروع شد خودم میرم برای معضرت خواهی ........من احتما این کارو انجام میدم ...هرکی پا هست اعلام کنه ......فقط مونده بود بازیکنا از ما دل سرد بشن :? :? :?
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آپريل 13, 2013 10:32 am

ترس من که همش میگفتم دوستان سایت رو تنها نذارین برای پر و بال دان به فیس بوک بود .
مگه میشه یک پیچ 7 تا ادمین داشته باشه که pass رو هر کی داشته باشه و به اسم دوستش یه چیز بنویسه ؟!
بابا جان فیس بوکی ملوان رو لایک کرده داماش رو لایک کرده "لیورپول لایک کرده منچستر هم لایک کرده
یعنی نمیدونه با خودش چند چند ؟!
این سایت رو تنها ندارید "ادمین فیس بوک ها رو توبیخ کنید "اگه میبینید برخورد کنید (دعوا نه ).
اگه هم افراد دیگه چرت میگن توی فیس بود ادمین ها وظیفه دارن پاک کنن .آزادی نمی خوایم آقا جان .توی این شرایط کسی که مست و سیگاری کشیده آزادی میخواد که آبروی نسل منو ببره ؟!لعنت به اون آزادی
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آپريل 13, 2013 10:34 am

[quote:c6639bd4d4="popo131"]من ماجرارو نمیدونستم از بچه ها پرسیدم ..................من یه تصمیم دارم ..................شاید بگین داری زیاده روی میکنی ولی من شخصا هر موقع تمرین شروع شد خودم میرم برای معضرت خواهی ........من احتما این کارو انجام میدم ...هرکی پا هست اعلام کنه ......فقط مونده بود بازیکنا از ما دل سرد بشن :? :? :?[/quote:c6639bd4d4]

آبرار منم میام ... زیاده روی نیست .... خیلی کار درستی هست ! هر وقت می خوای بری به من هم بگو میام
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه آپريل 13, 2013 10:39 am

من نمي تونم بيام چون تهرانم. ولي سلام من رو هم به بازيكنا برسونين و از همه تشكر كنين. برد وباخت جزيي از فوتباله. بگين خدمت بازيكنا كه به دور از نتيجه ازشون خواهش مي كنيم تمام تلاش خودشون رو بكنن. :twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 10:41 am

[quote:d47e6dbb9e="nima_beckham"][quote:d47e6dbb9e="popo131"]من ماجرارو نمیدونستم از بچه ها پرسیدم ..................من یه تصمیم دارم ..................شاید بگین داری زیاده روی میکنی ولی من شخصا هر موقع تمرین شروع شد خودم میرم برای معضرت خواهی ........من احتما این کارو انجام میدم ...هرکی پا هست اعلام کنه ......فقط مونده بود بازیکنا از ما دل سرد بشن :? :? :?[/quote:d47e6dbb9e]

آبرار منم میام ... زیاده روی نیست .... خیلی کار درستی هست ! هر وقت می خوای بری به من هم بگو میام[/quote:d47e6dbb9e]

چشم... دوستان دیگه هم اگه میان ....اعلام کنن

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » شنبه آپريل 13, 2013 10:42 am

دوستانی که دس به قلمشون خوبه یه نامه تنظیم کنن که به بازیکنا بدیم ... نوشته رو بهم پیام خصوصی بدن ...تایپو کارای دیگش با من

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_fsz » شنبه آپريل 13, 2013 11:03 am

پوریا معذرت خواهی دیگه چه مسخره بازیه.فعلا باید به بعضی از بازیکنا کم محلی بشه تا * فهم بشن.شما هم بیخیال بشین.یه سری از بازیکنا واقعا این پیراهن واسشون گشاده و لیاقت این هوادارارو ندارن
مگه تیم ما توی کورس قهرمانی که این همه ادم واسه دیدن بازیش میرن اینور و اونور
نرین سر تمرین تا بفهمن همون طور که بعد خوب ابزی کردنشون تشویقشون کردیم بعد گند زدنشون هم ناراحت میشیم
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان