میدونم هممون خیلی ناراحتیم اما چی میشه گفت دیگه تموم شد .
باید واسه بازی های بعدی خودمونو آماده کنیم . حیف شد با توجه به نتایج امروز حداقل با مساوی میتونستیم خیالمون رو راحت کنیم اما بازم باختیم . هم ملوان هم فجر و هم ذوب مساوی کردن اما ما بازم باختیم . من به شخصه چون بازیو ندیدم نمیتونم حرفی بزنم یا از نظر فنی نظری بدم چون بی انصافیه که ندیده حرف بزنم باید دوستانی که رفتن تهران و بازیو دیدن بیان راجع به عملکرد تیم نظر بدن و صحبت کنن . شاید تیممون بد کار نکرده باشه شاید هم بر عکس . به هرحال باید منتظر بچه ها باشیم تا بیان صحبت کنن چون ما فقط چند لحظه از بازی رو به صورت نوشته دیدیم .
به هر حال کارمون سخت تر و حساس تر شده ای کاش حداقل گل دوم رو نمیخوردیم چون الان اینجوری تفاضل گلمون هم بدتر شده . فقط امیدوارم سپاهان رو هرجور شده تو رشت ببریم و کار رو تموم کنیم . چون بازیه آخر با استقلال خیلی خطرناکه . نباید بذاریم کار به اما و اگر بکشه .
یه خواهش هم از آقای ناظمی و تمام اعضای تیم دارم اینو قبل بازی هم گفتم تو جلسه با افشین ناظمی هم گفتم خواهشا خواهشا تو رو خدا شما رو به جون عزیزترین کستون قسم دیگه حرف از یک امتیاز نزنین هی نگین ما به 1 امتیاز نیاز داریم واسه موندن و به مساوی راضی هستیم بخدا این طرز فکر خیلی آماتوره از وقتی گفتین مساوی 2 تا بازیو خیلی راحت و مفت باختیم باور کنین اگه همینجوری ادامه بدین از این 2 تا بازی اون 1 امتیازم نمیتونیم بگیریم . ذوب آهن جنگید واسه برد آخرش 1 امتیاز گرفت ما رفتیم واسه مساوی آخرش باختیم . قابل پیش پینی بود . امیدوارم کادر فنی تجدید نظر کنه تا دیر نشده .
به هر حال به تمام اعضای تیم و بازیکنا خسته نباشید میگم .
یه تشکر ویژه هم دارم از دوستانی که رفتن تهران واسه تشویق تیم و آقایان حمزه صداقت و مهرداد ثابت برای گزارش آنلاین بازی . خدا قوت دوستان دست گلتون درد نکنه
از آبرارای عزیز هم میخوام خواهشا با آرامش کامنت بذارن یا اگه عصبی هستن صبر کنن آروم شدن کامنت بذارن به هر حال کاریه که شده باید به فکر آینده ی تیم باشیم .