[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hesam14 » پنج شنبه آپريل 11, 2013 8:08 am

به گزارش ايسنا، ديدارهاي هفته سي و دوم مسابقات ليگ حرفه‌اي فوتبال (جام خليج فارس) در حالي برگزار مي‌شود که سازمان ليگ، اسامي محرومان و مسئولان برگزاري اين مسابقات را به شرح زير اعلام کرد:

اسامي محرومان:

پرسپوليس: محمدقاضي

تراکتورسازي: محمد نصرتي، ويکتور کارواليو فرناندو

پيکان: حميدرضا ديوسالار

ذوب‌آهن: سپهر حيدري

راه‌آهن: غلامعباس آشوبي

صباي قم: سهراب بختياري‌زاده، کريم اسلامي و صمد مرفاوي (سرمربي)

استقلال: آرش برهاني

فولاد خوزستان: مهدي اميرآبادي

نفت تهران: بهمن کامل

سپاهان: اروين بولکو

سايپا: حامد شيري

فجرسپاسي: محمود خرمزي

مسئولان برگزاري:

ذوب‌آهن- پرسپوليس مصطفي حکمت‌شعار

فجرسپاسي-مس کرمان؛ نوذر رودنيل

نفت تهران-داماش؛ صادق صديقي

صباي قم- سايپا؛ عليرضا امامي

ملوان- پيکان؛ شمس

صنعت نفت‌آبادان- راه‌آهن؛ شهبازي

گهر دورود - آلومينيوم؛ عليرضا قضبان

تراکتورسازي- فولاد؛ عليرضا امامي

استقلال- سپاهان؛ جلال مرادي

ديدارهاي هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال طي روزهاي جمعه و دوشنبه هفته آينده برگزار مي‌شود.
/2/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه آپريل 11, 2013 8:25 am

بازی از جایی پخش نمیشه ؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه آپريل 11, 2013 9:32 am

اعلام اسامي داوران هفته سي و دوم ليگ برتر

[color=blue:a6c2af4589]نفت تهران – داماش – ساعت 17:30 – دستگردي تهران

حسین اکرمي-حسن طالقاني-يعقوب سخندان-امير حسين فتاحي-ناظر: فريدون اصفهانيان[/color:a6c2af4589]
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه آپريل 11, 2013 10:55 am

من از موندن تیم تو لیگ هیچ شکی ندارم.ولی این بازی فوق العاده سخته مطمعن باشید نفت تهران تیم قدرتمندیه.ولی انشاالله به یاری خدا و همت بازیکنا پیروز بشیم یاحداقل بتونیم مساوی رو بگیریم
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آپريل 11, 2013 11:02 am

[size=24:11e9721ecf]دوستان عزیز هر کس که دلش میخواد فردا با ما بیاد تهران به من پیام خصوصی بده[/size:11e9721ecf]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه آپريل 11, 2013 11:08 am

ناظمی: یک امتیاز مقابل نفت هم ما را راضی می‌کند/ داماش در لیگ برتر می‌ماند

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: نفت تهران تیم خوبی است و کسب یک امتیاز در این دیدار هم ما را راضی می‌کند.
خبرگزاری فارس: ناظمی: یک امتیاز مقابل نفت هم ما را راضی می‌کند/ داماش در لیگ برتر می‌ماند

به گزارش خبرگزاری فارس، افشین ناظمی در نشست خبری پیش از بازی با نفت تهران گفت: بازی سختی داریم. نفت یکی از تیم‌های خوب کشورمان است که مربی خوبی هم دارد. می‌خواهیم هوشمندانه بازی کنیم و با دست پر به رشت بازگردیم. ما نه محروم داریم و نه مصدوم و همه برای این بازی آماده‌‌اند.

وی در مورد اینکه منظورش از دست پُر مساوی یا پیروزی برابر نفت است، گفت: لذت فوتبال این است که قابل پیش بینی نیست. ما به دنبال 3 امتیاز هستیم. اما از گرفتن یک امتیاز هم راضی هستیم.

ناظمی در مورد اینکه داماش روی کاغذ شانس سقوط دارد، گفت: بله، روی کاغذ ما شانس سقوط داریم اما صد درصد مطمئن باشید که داماش در لیگ برتر می‌ماند.

سرمربی داماش در مورد اینکه ظاهرا مالکیت قویدل در داماش حذف شده است، گفت: من هم امروز این مسئله را شنیدم. تیم ما از دی‌ماه پارسال مشکلاتی با ایشان داشت. چک‌های بازیکنان نقد نشد و باید از عابدینی تشکر کنیم که مشکلات را کمتر کرد. امیدوارم راهکاری پیدا شود تا مشکلات به طور کامل حل شود. روزهای سخت و مشکلات ما از 27 اسفند آغاز شده است و امیدوارم که این مشکلات به پایان برسد تا بازیکنان ما آرامش داشته باشند تا بتوانند به زندگی شخصی خودشان هم برسند.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آپريل 11, 2013 11:17 am

[color=blue:20e122ea3f]ما اگه کمی بادقت و هوش و تمرکز بالا کار کنیم ، قطعا با برد و یا حتی تک امتیاز برمیگردیم ، همین هم اثربخش هست [/color:20e122ea3f] /7/

[color=red:20e122ea3f]امیدوارم از اشتباهات بازی با تراکتور و پرسپولیس و گهر و نفت درس گرفته باشیم ! [/color:20e122ea3f]

[color=black:20e122ea3f]ترکیب پیشنهادی من چینه :[/color:20e122ea3f]

[align=center:20e122ea3f][/align:20e122ea3f]

[color=brown:20e122ea3f][size=18:20e122ea3f]به امید کسب 3 امتیاز و ارائه بازی خوب و منظم[/size:20e122ea3f] [/color:20e122ea3f] /23/ /7/ /11/ /23/ /7/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » پنج شنبه آپريل 11, 2013 12:04 pm

فيناليست آسيا شديم اما نگفتيم حماسه آفريديم

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: با ذوب‌آهن، الهلال عربستان را در رياض شکست داديم و فيناليست ليگ قهرمانان آسيا شديم، اما اسم حماسه روي آن نگذاشتيم.

[b:0009a1d9c5]منصور ابراهيم‌زاده، سرمربي تيم فوتبال نفت تهران، در نشست خبري پيش از بازي با داماش گيلان گفت: [/b:0009a1d9c5] ابتدا سال نو را تبريک مي‌گويم و براي همه آرزوي سلامتي مي‌کنم و سپس دهه فاطميه را تسليت مي‌گويم. هميشه دو سري از تيم‌ها در آخر ليگ خيلي انگيزه دارند يکسري تيم‌هايي که نگران حذف هستند و سري دوم تيم‌هايي که به دنبال قهرماني و کسب سهميه هستند. ما با تيمي بازي مي‌کنيم که مي‌خواهد ضريب اطمينان خودش را براي بقاء در ليگ بالا ببرد زيرا بعد از ما با استقلال و سپاهان بازي دارد. ما هم به دنبال جايگاه بهتر هستيم و مي‌خواهيم نسبت به فولاد بيشتر امتياز بگيريم به همين دليل فردا انتظار يک فوتبال قشنگ را داريم.

[color=blue:0009a1d9c5]به نقل از فارس، وي ادامه داد: تيم داماش ترکيبي از بازيکناني با تجربه، فني و جوان است. حسن رودباريان يک دروازه‌بان با تجربه است، دو مهاجم جوان و جوياي نام دارد، جهانبخش و ابراهيمي از پديده‌هاي ليگ هستند و در کنار آنها نيز گل‌زني مثل امين متوسل‌زاده و افشين چاوشي هستند. ما مي‌خواهيم فوتبال خوبي ارائه دهيم و از نخوتي که هست با توجه به شرايط آب و هوايي بيرون بياييم. هادي شکوري و يعقوب کريمي مصدوم هستند و بهمن کامل محروم است. مي‌خواهيم فوتبال قابل قبولي مقابل داماش ارائه دهيم.[/color:0009a1d9c5]

وي در مورد اينکه به کسب سهميه آسيايي اميدوار است يا نه،‌گفت:‌ هميشه به اميد زنده‌ايم و اميدوارم اين اميد با تلاش تأثير بيشتري داشته باشد.

ابراهيم‌زاده در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه شما با ذوب‌آهن فيناليست ليگ قهرمانان آسيا شديد و تيم‌هاي عربستاني را هم در رياض شکست داديد، اما در دو هفته اخير ليگ قهرمانان تيم‌هاي ايراني مقابل تيم‌هاي عربستاني شکست خورده‌اند و دليل آن را چه مي‌دانيد، گفت:‌ دو دوره با ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشتيم که در هر دو دوره قبل از هفته پنجم صعودمان قطعي مي‌شد. اکنون هم هفته چهارم ليگ قهرمانان آسياست. تفاوت ما با تيم‌هاي کنوني اين است که نظم سازمان تيمي و سازمان مديريتي خوبي داشتيم و هرکس در جايگاه خودش کار مي‌کرد. شايد بازيکن شگفتي‌ساز زياد نداشتيم، اما مهره‌هاي ما با ترکيب هم‌خواني داشتند. اين را براي نفي تيم‌هاي کنوني نمي‌گويم، اما ما انضباط‌مان بيشتر بود.

وي ادامه داد: استقلال بعد از بردن الهلال در رياض آن را با حماسه ملبورن مقايسه کرد، اما مي‌خواهم اين مسئله را يادآور شوم که ما الهلال عربستان را برديم و فيناليست ليگ قهرمانان آسيا شديم. اما نگفتيم آن برد حماسه است زيرا از بعد رواني وقتي آن برد را حماسه مي‌دانيم بعد از آن مشکل مي‌شود. لحظه قهرماني زود تمام مي‌شود اما آن چيزي که بهتر از خود قهرماني است مسيري است که به آنجا مي‌رسد و ما بايد اين مسير را مدام تغيير بدهيم و با شادابي و نشاط در آن حرکت کنيم.

ابراهيم‌زاده تصريح کرد: شايد بگويند فشردگي بازي‌ها و اينکه 4 روز يک بار بازي داشتيم اين مشکلات ايجاد شد، اما در همان زمان هم ذوب‌آهن يا به فينال جام حذفي مي‌رسيد يا به ماقبل فينال رسيد. آن هم در حالي که تازه از مسابقات آسيايي و مسافرت طولاني برگشته بوديم. بخشي از مسائل هم مربوط به غرور مي‌شود. زياد صحبت کردن در مورد يک تيم مي‌تواند انگيزه منفي بدهد به عنوان مثال در کشور ژاپن به دانش‌آموزان مي‌گويند ما کشور کوچکي هستيم و هيچ چيز نداريم و بايد تلاش کنيم، اما ما در کشورمان مي‌گوييم که ما فلان معدن و... را داريم، به همين دليل برخي مي‌گويند خوب وقتي اينها را داريم چرا بايد کار بکنيم و به جاي بخش مثبت قضيه، بخش منفي آن را مي‌بينند. در حالي که بايد با بهره‌وري و تلاش داشته‌هايمان را بهتر کنيم.

سرمربي نفت تهران با اشاره به وضعيت تيم‌هاي ايران در جدول ليگ قهرمانان آسيا گفت: آرزو مي‌کنم که اين تيم‌ها از گروه خود صعود کنند. شايد شما بگوييد سپاهان شانس صعود ندارد، اما من مي‌گويم در ليگ قهرمانان آسيا تفاضل گل مهم نيست و بازي‌هاي رودر رو محاسبه مي‌شود. بنابراين اگر سپاهان، الغرافه را شکست دهد 6 امتيازي مي‌شود و الغرافه 9 امتيازي باقي مي‌ماند. يعني اگر سپاهان 2 بر صفر در اصفهان الغرافه را ببرد با توجه به شکست 3 بر يک در دور رفت مسابقه دو تيم 3 بر 3 مي‌شود و سپاهان هنوز شانس براي صعود دارد.

وي در مورد اينکه ممکن است تيم‌هاي عربي با يکديگر تباني کنند، گفت: ما بايد در آن بخشي که مربوط به خودمان مي‌شود خوب کار کنيم. بخشي که به ما مربوط نيست اهميت ندارد، مثلاً من مي‌گويم تيم نفت اگر سه بازي آينده‌اش را ببرد و اگر تيم‌هاي ديگر امتياز از دست بدهند سهيمه آسيايي مي‌گيرد، اما همه اينها اگر دارد بنابراين ما بايد در بخشي که مربوط به خودمان است موفق شويم و اين اصلي براي فوتبال است.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه آپريل 11, 2013 1:08 pm

چقدر صحبت ها و حرفای ابراهیم زاده قشنگ و حرفه ای بود هم راجع به بازی با داماش هم راجع به تیمای آسیایی خداییش مربیه خیلی خوبیه هم از نظر فنی هم شخصیتی .
یه گلایه هم از مصاحبه ی افشین خان ناظمی دارم با این که سه شنبه تو جلسه هم این نکته رو بهش گفتم این که نباید هی بگیم واسه ما یک امتیاز کافیه و قانع هستیم و خودشم حرفمو تایید کرد اما متاسفانه باز تو مصاحبش گفت به یک امتیاز و مساوی راضی هستش من تو جلسه به افشین خان گفتم تیمی که هی بگه فقط به 1 امتیاز نیاز داره مطمئنا همون 1 امتیازم نمیتونه بگیره البته اینم بگم قبول دارم باید واقع بین باشیم تیم نفت تیم خیلی خوبیه و بازی تو تهران با این تیم سخته اما به نظر من این جور مصاحبه ی افشین خان باعث میشه روحیه ی جنگندگی و اعتماد به نفس تیممون بیاد پایین و در حالی که حتی توانایی این رو داشته باشن که نفت رو تو تهران ببرن با این نوع صحبت ها تیم خودباوریشو از دست میده به نظر من حرفای سرمربیه تیم قبل از بازی خیلی مهمه و روی تیم تاثیر ویژه ای داره مثلا شما فرهاد کاظمی رو ببینید قبل از تموم بازیای ذوب آهن چه داخل خانه چه خارج خانه فقط و فقط حرف از برد میزنه و هیچوقت نمیگه مساوی هم راضیمون میکنه بخاطر همینه که ذوب آهن چند هفتست که نباخته و حداقلش یه مساوی میگیره چون با انگیزه ی برد میره تو زمین و تا لحظه ی آخر میجنگه . همه این قانون توی فوتبال رو قبول دارن تیمی که واسه مساوی بخواد بازی کنه حتما میبازه و تیمی که واسه برد بره تو زمین دیگه آخرش حتما یک امتیاز رو میگیره .
البته اینو بگم من خودم از جمله کسایی هستم که افشین ناظمی رو واقعا دوس دارم و قبولش دارم و همیشه ازش حمایت کردمو خواهم کرد این موضوع هم که بیان کردم فقط یه انتقاد شخصی بود چون میدونم افشین خان انسان بزرگ و انتقادپذیری هستن . البته افشین ناظمی عزیز مربیه جوانیه و نیاز به تجربه ی بیشتری داره ایشالا که به زودی یه مربیه کامل واسه شهرمون میشه .
فقط یه خواهش هم از بازیکنا و هم کادر فنی دارم تو این 3 بازی حرفی از تساوی نزنین بذارین تیم با تموم توان و انگیزه بره تو زمین ایشالا از 9 امتیاز ممکن بتونیم اکثر امتیازا رو بگیریم و به جای دغدغه ی سقوط به صعود به رتبه های بالاتر فکر کنیم .
به هر حال منم مثل تموم هوادارای داماش واسه تیم دعا میکنم ایشالا فردا داماش با آقای ناظمی نتیجه ی خوبی بگیره و دل ما هوادارا رو شاد کنن .
به امید پیروزی در مقابل نفت /23/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آپريل 11, 2013 3:11 pm

فردا روز بازی هستا!
دریغ از یه کامنت!!
یه خورده حرفی،صحبتی

یکی دوساعتی هست که توی تاپیک ها(مخصوصا این تاپیک) لِل پر نمیزنه!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه آپريل 11, 2013 3:15 pm

[quote:0ef512e83d="The_King_of_rasht"]فردا روز بازی هستا!
دریغ از یه کامنت!!
یه خورده حرفی،صحبتی

یکی دوساعتی هست که توی تاپیک ها(مخصوصا این تاپیک) لِل پر نمیزنه![/quote:0ef512e83d]

حمزه جان شب جمعست بچه ها یکم درگیرن :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه آپريل 11, 2013 3:26 pm

یعقوب کریمی و هادی شکوری تو بازیه فردا نیستن . انصافا 2 تا از بازیکنای خوب نفت هستن این میتونه خبر خوبی واسه داماش باشه خدا رو شکر تیم ما هم طبق گفته ی آقای ناظمی نه محرومی داره نه مصدوم ( گوش شیطون کر ) . ولی خب نفت بازیکنای خوب دیگه هم داره مثل نوروزی و امین منوچهری . بچه هامون باید مواظب این دو تا باشن . به نظر من با توجه به سرعت و سن و سال این دو تا مهاجم نفت ما باید تو دفاعمون از ترکیب مختاری و نظیفکار استفاده کنیم چون هم جوون ترن نسبت به ابراهیمی و هم سریع ترن . مختاری تو بازی با پرسپولیس خوب کار کرد .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه آپريل 11, 2013 4:15 pm

آقای ابراهیم زاده مربی با دانش و متشخص هست ، خیلی کم از کوره در می ره که آن دفعات معدود هم طبیعی است ؛ در هر حال برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم /3/

اما سوالی رو که از متوسل زاده پرسیده بودم رو از افشین خان ناظمی می پرسم : چرا یک امتیاز ؟ ! ما شایستگی کسب 9 امتیاز رو داریم ، ضمن احترام به تیم خوب نفت از هر لحاظ از این تیم برتر هستیم ، در مورد دو حریف دیگر نیز ، باید عرض کنم با عنایت به آبروریزی آنها در لیگ آسیا ، چرا آنها را نبریم ؟!

بعلاوه معتقدم ، آقای ناظمی یک سرمربی جوان لیگ برتری محسوب می شود و ضمن تشکر و تقدیر از زحمات ایشان ، انتظار می رود مصاحبه های ایشان نیز ، حس لیگ برتری را به مخاطب القاء نماید ، واژه " [b:8bfb4a7e9b]شانس سقوط[/b:8bfb4a7e9b] " ، جمله نامانوسی می باشد که قبل از این نیز ، افشین خان عزیز در مصاحبه شان در برانامه سکو چندین بار از آن استفاده نموده بود ، که صد البته بدلیل هیجان کاذب ناشی از مصاحبه می باشد ، که یک امر طبیعی محسوب می شود ؛ عرض بنده صرفاً با دید " [b:8bfb4a7e9b]یادآوری[/b:8bfb4a7e9b] " و نه انتقادی عرض گردید ،و در واقع یک یادآوری برای خودم قلمداد می شود و میل دارم آقای ناظمی در همه زمینه ها برتر باشند . در هر حال برای مربی محبوب ، محجوب و دوست داشتنی شهر باران آرزوی موفقیت روز افزون می نمایم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه آپريل 11, 2013 4:38 pm

لذت فوتبال این است که قابل پیش بینی نیست. ما به دنبال 3 امتیاز هستیم. اما از گرفتن یک امتیاز هم راضی هستیم

سایت گل-افشین ناظمی، سرمربی فعلی داماش گیلان که پس از حذف از جام حذفی در یک شرایط سخت قرار گرفته است و باید با کسب امتیازات لازم از سقوط فرار کنند و به اوضاع خود برای بقا سر و سامانی جدی ببخشند.

شرایط بازی با نفت چگونه خواهد بود ؟

بازی سختی داریم. نفت یکی از تیم‌های خوب کشورمان است که مربی خوبی هم دارد. می‌خواهیم هوشمندانه بازی کنیم و با دست پر به رشت بازگردیم. ما نه محروم داریم و نه مصدوم و همه برای این بازی آماده‌‌اند.

مساوی یا پیروزی ؟

لذت فوتبال این است که قابل پیش بینی نیست. ما به دنبال 3 امتیاز هستیم. اما از گرفتن یک امتیاز هم راضی هستیم.

شانس سقوط خواهید داشت ؟

بله، روی کاغذ ما شانس سقوط داریم اما صد درصد مطمئن باشید که داماش در لیگ برتر می‌ماند.

مالکیت داماش حذف شد، چرا ؟

من هم امروز این مسئله را شنیدم. تیم ما از دی‌ماه پارسال مشکلاتی با ایشان داشت. چک‌های بازیکنان نقد نشد و باید از عابدینی تشکر کنیم که مشکلات را کمتر کرد. امیدوارم راهکاری پیدا شود تا مشکلات به طور کامل حل شود. روزهای سخت و مشکلات ما از 27 اسفند آغاز شده است و امیدوارم که این مشکلات به پایان برسد تا بازیکنان ما آرامش داشته باشند تا بتوانند به زندگی شخصی خودشان هم برسند.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%DB%8C
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه آپريل 11, 2013 6:27 pm

امیدوارم نفت رو شکست بدیم و دیگه خلاص بشیم از این همه نگرانی
یکی از نگرانی ها که اکی شد. با شکست نفت هم خیالمون از فصل تموم میشه و پرونده ی این فصل رو می بندیم
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان