[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه آپريل 09, 2013 6:48 pm

با این بازی های زیبایی که میکنیم حتما نفت رو میبریم /7/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه آپريل 09, 2013 8:11 pm

بچه ها به دل نگیرید ولی سر هر بازی میایم اینجا میگیم میبریم این بازی رو باید ببریم /4/ /4/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آپريل 10, 2013 5:02 am

بچه ها یه آمار بدین. کسی از هوادارا قراره از رشت واسه این بازی بره تهران؟
تو این بی پولی مطمئنم باشگاه که ماشین نمیزاره، دوستانی که ماشین دارن و قصد رفتن دارن اعلام کنن.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه آپريل 10, 2013 5:49 am

[quote:f69dd7e268="golsar-boy"]بچه ها یه آمار بدین. کسی از هوادارا قراره از رشت واسه این بازی بره تهران؟
تو این بی پولی مطمئنم باشگاه که ماشین نمیزاره، دوستانی که ماشین دارن و قصد رفتن دارن اعلام کنن.[/quote:f69dd7e268]

کاملا درست میگی آبرار اتفاقا دیروز از آقای سراوانی راجع به اعزام هوادار به تهران برای بازی با نفت سوال شد که ایشون فرمودن فعلا تو هزینه ی سفر تیم موندن چه برسه به اعزام هوادار . البته یه گلایه هم از برخی از هواداران داشتن که تو اعزام هوادار برای بازیه راه آهن مشکلاتی ایجاد کردن و آقای سراوانی بنده خدا گفتن بعد از اون اعزام نزدیکه 8 ساعت توی پاسگاه بودن واسه پیگیریه کارها . البته من خودم تو اون اعزام متاسفانه نبودم به خاطر همین هم نمیتونم نظری بدم اما در کل با صحبت های آقای سراوانی موافقم وقتی باشگاه یا مسئولین دیگه زحمت میکشن واسه ما امکانات میذارن ما هم باید باهاشون همکاری کنیم چون این امکانات سرمایه ی خود ما و شهر ماست . جدا از این بحث اتوبوس من خودم کلا روی خسارت زدن به امکانات استادیوم و چیزای دیگه خیلی حساسم چون واقعا کار اشتبایه درسته ما هوادارا بعد از باخت یا پیروزی احساساتی میشیم و گاهی اوقات عصبانی میشیم اما باید سعی کنیم خودمونو جوری کنترل کنیم که احساساتمون باعث نشه به سرمایه های شهرمون صدمه بزنیم . ورزشگاه عضدی یا سردار جنگل مال ما مردم رشته پس چرا باید به چیزی که مال خودمونه صدمه بزنیم ...
متاسفانه تو بازیه تراکتور باز هم من یکی دو مورد شاهد شکسته شدن صندلی بودم حتی خدا شاهده یکیش از بالا پرت شد و به کمر خود من خورد اون لحظه فقط تاسف خوردم که چرا ما به خودمون هم رحم نمیکنیم . البته اینم بگما مردم عزیز گیلان خیلی با فرهنگ هستن و این تعداد افرادی که متاسفانه این کارها رو انجام میدن انگشت شمارن که باعث آلوده شدن دریای پاک هوادارای داماش میشن به قول معروف باعث میشن تر و خشک با هم بسوزه . خدا رو شکر اکثر هوادارای واقعیه داماش به بلوغ حرفه ای کامل رسیدن و در مقابل این کارهای نادرست و فحاشی ها ایستادگی میکنن و حتی گاها من دیدم با دیگران درگیر میشن برای دفاع از فرهنگ و اعتبار مردم گیلان و هوادارای داماش که همین جا جا داره از این عزیزان که تعدادشون زیاد هم هست تشکر کنم .
ایشالا روزی برسه که تو ورزشگاه عضدی هیچ فحشی به انسان های مختلف نشنویم ( حتی در صورتی که اون انسان ها آدمای نادرستی باشن و هواداران رو تحریک کنن ) و اینکه قدر امکانات و اموال خودمون و شهرمون رو به خوبی بدونیم ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آپريل 10, 2013 8:32 am

[quote:fa6be9c25e="pouryaR-damash"][quote:fa6be9c25e="golsar-boy"]بچه ها یه آمار بدین. کسی از هوادارا قراره از رشت واسه این بازی بره تهران؟
تو این بی پولی مطمئنم باشگاه که ماشین نمیزاره، دوستانی که ماشین دارن و قصد رفتن دارن اعلام کنن.[/quote:fa6be9c25e]

کاملا درست میگی آبرار اتفاقا دیروز از آقای سراوانی راجع به اعزام هوادار به تهران برای بازی با نفت سوال شد که ایشون فرمودن فعلا تو هزینه ی سفر تیم موندن چه برسه به اعزام هوادار . البته یه گلایه هم از برخی از هواداران داشتن که تو اعزام هوادار برای بازیه راه آهن مشکلاتی ایجاد کردن و آقای سراوانی بنده خدا گفتن بعد از اون اعزام نزدیکه 8 ساعت توی پاسگاه بودن واسه پیگیریه کارها . البته من خودم تو اون اعزام متاسفانه نبودم به خاطر همین هم نمیتونم نظری بدم اما در کل با صحبت های آقای سراوانی موافقم وقتی باشگاه یا مسئولین دیگه زحمت میکشن واسه ما امکانات میذارن ما هم باید باهاشون همکاری کنیم چون این امکانات سرمایه ی خود ما و شهر ماست . جدا از این بحث اتوبوس من خودم کلا روی خسارت زدن به امکانات استادیوم و چیزای دیگه خیلی حساسم چون واقعا کار اشتبایه درسته ما هوادارا بعد از باخت یا پیروزی احساساتی میشیم و گاهی اوقات عصبانی میشیم اما باید سعی کنیم خودمونو جوری کنترل کنیم که احساساتمون باعث نشه به سرمایه های شهرمون صدمه بزنیم . ورزشگاه عضدی یا سردار جنگل مال ما مردم رشته پس چرا باید به چیزی که مال خودمونه صدمه بزنیم ...
متاسفانه تو بازیه تراکتور باز هم من یکی دو مورد شاهد شکسته شدن صندلی بودم حتی خدا شاهده یکیش از بالا پرت شد و به کمر خود من خورد اون لحظه فقط تاسف خوردم که چرا ما به خودمون هم رحم نمیکنیم . البته اینم بگما مردم عزیز گیلان خیلی با فرهنگ هستن و این تعداد افرادی که متاسفانه این کارها رو انجام میدن انگشت شمارن که باعث آلوده شدن دریای پاک هوادارای داماش میشن به قول معروف باعث میشن تر و خشک با هم بسوزه . خدا رو شکر اکثر هوادارای واقعیه داماش به بلوغ حرفه ای کامل رسیدن و در مقابل این کارهای نادرست و فحاشی ها ایستادگی میکنن و حتی گاها من دیدم با دیگران درگیر میشن برای دفاع از فرهنگ و اعتبار مردم گیلان و هوادارای داماش که همین جا جا داره از این عزیزان که تعدادشون زیاد هم هست تشکر کنم .
ایشالا روزی برسه که تو ورزشگاه عضدی هیچ فحشی به انسان های مختلف نشنویم ( حتی در صورتی که اون انسان ها آدمای نادرستی باشن و هواداران رو تحریک کنن ) و اینکه قدر امکانات و اموال خودمون و شهرمون رو به خوبی بدونیم ...[/quote:fa6be9c25e]
[color=blue:fa6be9c25e]
کاملا باهات موافقم
یکی از نقاط ضعف ما داماشی ها سن کم هوادارامونه. البته اکثرشون به بلوغ فکری رسیدن و در سن کم فهم فوتبالی بسیار بالایی دارن ولی نقطه ضعف خیلی ها زود جوگیر شدنه.
به عنوان مثال در بازی با ترتر چقدر سعی کردیم به سیدصالحی فحش ندن ولی چی شد؟ تا شنیدن 10 نفر دارن فحش میدن همه هم صدا شدند.
یا این همه دلیل و برهان آوردیم که سیدجلال با بقیه آبای ها فرق میکنه در بازی با پس پس بهش کاری نداشته باشین. اول بازی داشتن بهش فحش میدادن من چندنفرو ساکت کردم میگفتن باید به آبای فحش داد! جوابیدم پارسال این همه فحش خورد ولی مثل مازیار آبای نیومد جوابمونو بده پس نشون از فهم بالاش داره. بعد تو جریان بازی تا خطا کرد و اعتراض کرد (که برای هر بازیکنی پیش میاد من جمله علی کریمی که اینقدر تشویق شد ولی در صحنه خطای آبشک با عصبانیت اعتراض کرد) همه استادیوم شروع کرد به فحش دادن به سید جلال!!
متاسفانه ما داماشی ها زود تحت تاثیر قرار می گیریم و اون لحظه بی منطق میشیم که عواقب بسیار بدی داره .
دوست ندارم حرفهای کلیشه ای که اینجا ایرانه، بقیه استادیومها بدتره ، یا فلانی حقشه فحش بخوره بشنوم . به نظرم باید آستانه تحملمونو بالا ببریم و یاد بگیریم در شرایط حساس و سخت چطور باید منطقی فکر کرد.
به امید اینکه این نقطه ضعف را زود جبران کنیم.[/color:fa6be9c25e]
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آپريل 10, 2013 8:38 am

[color=blue:72fe97d8cc][size=18:72fe97d8cc]یه آمار بدین ببینم چند نفر میخوان برن؟؟؟[/size:72fe97d8cc][/color:72fe97d8cc]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آپريل 10, 2013 8:51 am

مطمئنم اگه اتوبوس بزارن خیلی از بچه ها میرن
من فردا بعد از ظهر مشخص میشه که میتونم برم یا نه.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آپريل 10, 2013 8:54 am

[quote:b436de3562="golsar-boy"]مطمئنم اگه اتوبوس بزارن خیلی از بچه ها میرن
من فردا بعد از ظهر مشخص میشه که میتونم برم یا نه.[/quote:b436de3562]

اگه رضا و مهیارم برن و بنر رشت را با خودشون ببرن اونجا خیلی باحال میشه.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آپريل 10, 2013 9:23 am

[quote:58ae00cf55="golsar-boy"]مطمئنم اگه اتوبوس بزارن خیلی از بچه ها میرن
من فردا بعد از ظهر مشخص میشه که میتونم برم یا نه.[/quote:58ae00cf55]

[color=blue:58ae00cf55][size=18:58ae00cf55]نه داش،فرض رو بر این بزاریم که اتوبوس نباشه.میخوام بدونم حدودا چند نفریم و چند تا ماشین داریم که هماهنگ کنیم.[/size:58ae00cf55][/color:58ae00cf55]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » چهارشنبه آپريل 10, 2013 9:31 am

داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
------------------------------------------------------------------
ایشالله این بازی می بریم /11/ /11/ /2/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط abbasabdolahi » چهارشنبه آپريل 10, 2013 4:48 pm

چه ما بریم چه ما نریم.داماش برنده از زمین بازی با نفت میاد بیرون.پس بهتر اینه که اگه نرفتیم با تمام وجود واسشون دعا کنیم /13/
نماد کاربر
abbasabdolahi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 17, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه آپريل 10, 2013 6:09 pm

انشاالله که من جمعه استادیوم هستم ،دوستانی که میخوان بیان اگه اتوبوسی در کار نبود هماهنگ کنند با هم بریم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه آپريل 11, 2013 4:30 am

[quote:cb33ee807d="abbasabdolahi"]چه ما بریم چه ما نریم.داماش برنده از زمین بازی با نفت میاد بیرون.پس بهتر اینه که اگه نرفتیم با تمام وجود واسشون دعا کنیم /13/[/quote:cb33ee807d]

متاسفانه بازی در تهران پخش مستقیم نداره و آدم از استرس هلاک میشه. من دارم سعی میکنم برناممو ردیف کنم که برم، همه چیز به برنامه غروب امروزم بستگی داره
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه آپريل 11, 2013 7:56 am

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سايت رسمي فدراسيون؛ اسامي داوران قضاوت کننده در ليگ برتر از هفته سي و دوم از سوي کميته داوران اعلام شد.

جمعه 23/1/92-معوقه هفته 31

استقلال – گهر درود – ساعت 19 – آزادي تهران

سيد حسين زرگر-بابک داوري-رحيم شاهين-محمد ملکي-ناظر: حسين عرب براقي

هفته سي و دوم: جمعه 23/1/92

فجر سپاسي – مس کرمان – ساعت 17 – دستغيب شيراز

موعود بنيادي فر-مهدي عاليقدر-سعيد آل وردي-پيمان فرخي-ناظر: يداله سليماني
[size=18:d58ed27658]
نفت تهران – داماش – ساعت 17:30 – دستگردي تهران

حيسن اکرمي-حسن طالقاني-يعقوب سخندان-امير حسين فتاحي-ناظر: فريدون اصفهانيان[/size:d58ed27658]

صباي قم – سايپا – ساعت 17:30 – يادگار امام (ره) قم

رسول رهبرفام-سعيد قاسمي-جهانبخش آرمان-محمد کماني-ناظر: غلامرضا سليماني

ملوان – پيکان – ساعت 17:30 – تختي انزلي

شاهين حاج بابايي-علي ميرزابيگي-رحيم دودانگه-رضا کرمانشاهي-ناظر: حاتم بک پور

نفت آبادان – راه آهن – ساعت 17:30 – تختي آبادان

محمدرضا اکبريان-حمزه علي سليمي-علي عباسقلي زاده-اميد سعيدفر-ناظر: محمد پيروز رام

ذوب آهن – پيروزي – ساعت 17:30 – فولاد شهر اصفهان

البرز حاجي پور-سعيد زارع-محمدرضا غنو-محمد حسين زاهدي فر-ناظر: حيدر شکور
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » پنج شنبه آپريل 11, 2013 8:02 am

صدا و سیمای گیلان خیلی ضعیف کار میکنه...تراکتور هر وقت با نفت و راه اهن و پیکان تو تهران بازی داره از شبکه تبریز پخش زنده میشه :evil: /9/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان