من خودم افتخار این رو داشتم که در این جلسه حضور داشته باشم و سعی کردم نکاتی رو که دوستان عزیز تو سایت نوشته بودن یادداشت کنم و با سرمربی محترم تیممون در میان بذارم . سعی کردم به نمایندگی از دوستان نظرات همه رو تا جایی که زمان اجازه میداد مطرح کنم . جلسه ی بسیار خوبی بود و در فضای کاملا صمیمی برگزار شد . هواداران از بازیه حاجی زاده انتقاد کردن و خواستار استفاده از هادی سهرابی به جای او شدن که آقای ناظمی با توضیحات فنی از بازی تخریبی و دفاعی حاجی زاده گفتن و اینکه هادی در کارهای دفاعی زیاد قوی نیست اما هادی رو بازیکن بزرگی میدونست و آچار فرانسه ی تیم . کلا به هادی خیلی اعتقاد داره . هواداران از ضعف خط دفاعی و مخصوصا دفاع راست پرسیدن که آقای ناظمی فرمودن قبول دارن دفاعمون کنده و سرعتش پایینه و ایشالا فصل بعد با جذب یه دفای سرعتی تر این مشکل رو حل کنن همچنین از کمبود بازیکن در استان گیلان برای پست دفاع راست گفتن و اینکه ما کلا چند ساله تو اون پست مشکل داریم و به فکر ترمیم دفاع راست هم هستن . در قسمتی دیگه آقای ناظمی در جواب یکی از دوستان مبنی بر ضعف رودباریان گفتن پنالتیه آخر مقابل تراکتور را ببینید همتون متوجه میشین که کلا رودباریان زود و قبل از ضربه واکنش نشون میده و حرکت میکنه و این روش رودباریانه . چند تا از هواداران عزیز از کبه و عدم استفادش پرسیدن که افشین ناظمی در جواب دوستان گفت کبه بازیکن خوبیه و ما برای بازی دادن به کبه برنامه داریم و هر بازی تاکتیک و برنامه ی خاص خودش رو داره که در همین لحظه کاپیتان مهدوی گفت که کبه دو ماه از تیم دور بود و از وقتی هم که برگشته خوب و جنگنده تمرین نمیکنه و متوسل زاده خیلی خوب و با انگیزه داره تمرین میکنه پس آقای ناظمی حق دارن بازیکن آماده تر رو بازی بدن . در کل منظور کاپیتان مهدوی این بود که بعضی از هواداران تو تمرینات حضور ندارن و در جریان آمادگیه بازیکنان نیستن و باید به نظر کادر فنی باور داشته باشن چون کادر فنی به بهترین ها و آماده ترین ها بازی میده .به نظر خود منم حرف کاپیتان مهدوی کاملا منطقی و صحیح بود .در قسمتی دیگر از آقای ناظمی سوال شد برنامتون واسه 3 بازیه مهم آینده چیه که ایشون فرمودن ما اول سعی میکنیم در هر بازی 1 امتیاز رو در دست داشته باشیم و سپس دنبال 3 امتیاز هر بازی باشیم . همچنین گفتن تمام تلاششونو میکنن که با کسب نتایج خوب در این 3 بازی در لیگ بمانیم و سرنوشت خودمون رو دست تیم های دیگه ندیم . همچنین در برخی از سوالات آقای مرغوب هم پاسخ هایی به هوادارا میدادن که البته با هماهنگیه آقای ناظمی بود . آقای ناظمی بارها از هواداران عزیز داماش تشکر کرد و بابت باخت در مقابل پرسپولیس عذرخواهی کردن و دلیل اصلی باخت داماش به پرسپولیس رو تجربه ی بالای بازیکنان پرسپولیس و خوردن گلی بود که کسی پیش بینیشو نمیکرد . همچنین کاپیتان مهدوی هم عامل باخت به پرسپولیس رو کم تجربیه برخی از بازیکنان داماش و عدم اتلاف وقت میدونست و برای مثال حرکات علی نظرمحمدی رو برای هواداران یادآوری کرد و گفت که این نوع حرکات بعضی وقتا لازمه و یه هنره . در کل هم کاپیتان مهدوی و هم آقای ناظمی با هواداران داماش در این زمینه هم عقیده بودن .نکته ی جالب این جلسه فضای خیلی صمیمی بود که بین هواداران و حاضرین در جلسه حاکم بود و دوستان به راحتی حرفایشان را زدن و حتی بارها از خود آقایان ناظمی و کاپیتان مهدوی انتقاد کردن اما این بزرگواران با کمال فروتنی و متانت به نظرات هواداران پاسخ میدادن و با جان و دل به انتقادات گوش میدادن .
یه تشکر ویژه از آقای افشین ناظمی سرمربی محبوبمان و همچنین کاپیتان محبوب شهر باران آقای مهدوی داریم که خیلی حرفه ای و با فروتنی به نظرات هواداران گوش دادن و احترام گذاشتن .این رفتار این عزیزان و همچنین روحیه ی انتقاد پذیریشون باعث محبوبیتشون شده و به پیشرفت داماش کمک میکنه. خصوصیاتی که برخی از آقایون اصلا بویی ازش نبردن و به خاطر همین هیچوقت محبوب نمیشن .
در پایان جلسه هم که کاپیتان مهدوی و آقای ناظمی و آقای مرغوب برای تمرین رفتن آقای سراوانی و هوادارا چند دقیقه موندن و آقای سراوانی به سوالات دوستان جواب دادن . شاید بهترین جمله ی آقای سراوانی این بود که : آقای عابدینی گفتن که هفته ی آینده خبرهای خوشی برای هواداران دارن ...
در پایان جا داره از مدیران عزیز و زحمتکش وارش اسپرت (آقای مازیار اصغرزاده و آقای مهرداد ثابت ) تشکر کنم که این جلسه ی مفید و خوب رو ترتیب دادن . مطمئنا باعث پیشرفت فوتبال رشت میشه . امیدوارم که تونسته باشم نماینده ی شایسته ای برای کاربران محترم وارش اسپرت بوده باشم هر چند که در مقابل این همه هواداران فهیم و محترم بنده ی حقیر جسارت بزرگی کردم .
گزارشی هم که نوشتم صرفا برداشت خودم از جلسه بود میدونم که ضعف های زیادی در نگارش دارم امیدوارم به بزرگیه خودتون منو ببخشین فقط میخواستم در حد توانم یه اطلاع رسانی کرده باشم .
با تشکر از تمام هواداران عزیز