[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اعلام حضور کاربران برای جلسه هم اندیشی با سرمربی داماش

اعلام حضور کاربران برای جلسه هم اندیشی با سرمربی داماش

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه آپريل 09, 2013 6:03 pm

خلاصه ای از جلسه ی امروز هواداران داماش با آقایان افشین ناظمی و رضا مهدوی و علی سراوانی و عبدالله مرغوب :
من خودم افتخار این رو داشتم که در این جلسه حضور داشته باشم و سعی کردم نکاتی رو که دوستان عزیز تو سایت نوشته بودن یادداشت کنم و با سرمربی محترم تیممون در میان بذارم . سعی کردم به نمایندگی از دوستان نظرات همه رو تا جایی که زمان اجازه میداد مطرح کنم . جلسه ی بسیار خوبی بود و در فضای کاملا صمیمی برگزار شد . هواداران از بازیه حاجی زاده انتقاد کردن و خواستار استفاده از هادی سهرابی به جای او شدن که آقای ناظمی با توضیحات فنی از بازی تخریبی و دفاعی حاجی زاده گفتن و اینکه هادی در کارهای دفاعی زیاد قوی نیست اما هادی رو بازیکن بزرگی میدونست و آچار فرانسه ی تیم . کلا به هادی خیلی اعتقاد داره . هواداران از ضعف خط دفاعی و مخصوصا دفاع راست پرسیدن که آقای ناظمی فرمودن قبول دارن دفاعمون کنده و سرعتش پایینه و ایشالا فصل بعد با جذب یه دفای سرعتی تر این مشکل رو حل کنن همچنین از کمبود بازیکن در استان گیلان برای پست دفاع راست گفتن و اینکه ما کلا چند ساله تو اون پست مشکل داریم و به فکر ترمیم دفاع راست هم هستن . در قسمتی دیگه آقای ناظمی در جواب یکی از دوستان مبنی بر ضعف رودباریان گفتن پنالتیه آخر مقابل تراکتور را ببینید همتون متوجه میشین که کلا رودباریان زود و قبل از ضربه واکنش نشون میده و حرکت میکنه و این روش رودباریانه . چند تا از هواداران عزیز از کبه و عدم استفادش پرسیدن که افشین ناظمی در جواب دوستان گفت کبه بازیکن خوبیه و ما برای بازی دادن به کبه برنامه داریم و هر بازی تاکتیک و برنامه ی خاص خودش رو داره که در همین لحظه کاپیتان مهدوی گفت که کبه دو ماه از تیم دور بود و از وقتی هم که برگشته خوب و جنگنده تمرین نمیکنه و متوسل زاده خیلی خوب و با انگیزه داره تمرین میکنه پس آقای ناظمی حق دارن بازیکن آماده تر رو بازی بدن . در کل منظور کاپیتان مهدوی این بود که بعضی از هواداران تو تمرینات حضور ندارن و در جریان آمادگیه بازیکنان نیستن و باید به نظر کادر فنی باور داشته باشن چون کادر فنی به بهترین ها و آماده ترین ها بازی میده .به نظر خود منم حرف کاپیتان مهدوی کاملا منطقی و صحیح بود .در قسمتی دیگر از آقای ناظمی سوال شد برنامتون واسه 3 بازیه مهم آینده چیه که ایشون فرمودن ما اول سعی میکنیم در هر بازی 1 امتیاز رو در دست داشته باشیم و سپس دنبال 3 امتیاز هر بازی باشیم . همچنین گفتن تمام تلاششونو میکنن که با کسب نتایج خوب در این 3 بازی در لیگ بمانیم و سرنوشت خودمون رو دست تیم های دیگه ندیم . همچنین در برخی از سوالات آقای مرغوب هم پاسخ هایی به هوادارا میدادن که البته با هماهنگیه آقای ناظمی بود . آقای ناظمی بارها از هواداران عزیز داماش تشکر کرد و بابت باخت در مقابل پرسپولیس عذرخواهی کردن و دلیل اصلی باخت داماش به پرسپولیس رو تجربه ی بالای بازیکنان پرسپولیس و خوردن گلی بود که کسی پیش بینیشو نمیکرد . همچنین کاپیتان مهدوی هم عامل باخت به پرسپولیس رو کم تجربیه برخی از بازیکنان داماش و عدم اتلاف وقت میدونست و برای مثال حرکات علی نظرمحمدی رو برای هواداران یادآوری کرد و گفت که این نوع حرکات بعضی وقتا لازمه و یه هنره . در کل هم کاپیتان مهدوی و هم آقای ناظمی با هواداران داماش در این زمینه هم عقیده بودن .نکته ی جالب این جلسه فضای خیلی صمیمی بود که بین هواداران و حاضرین در جلسه حاکم بود و دوستان به راحتی حرفایشان را زدن و حتی بارها از خود آقایان ناظمی و کاپیتان مهدوی انتقاد کردن اما این بزرگواران با کمال فروتنی و متانت به نظرات هواداران پاسخ میدادن و با جان و دل به انتقادات گوش میدادن .
یه تشکر ویژه از آقای افشین ناظمی سرمربی محبوبمان و همچنین کاپیتان محبوب شهر باران آقای مهدوی داریم که خیلی حرفه ای و با فروتنی به نظرات هواداران گوش دادن و احترام گذاشتن .این رفتار این عزیزان و همچنین روحیه ی انتقاد پذیریشون باعث محبوبیتشون شده و به پیشرفت داماش کمک میکنه. خصوصیاتی که برخی از آقایون اصلا بویی ازش نبردن و به خاطر همین هیچوقت محبوب نمیشن .
در پایان جلسه هم که کاپیتان مهدوی و آقای ناظمی و آقای مرغوب برای تمرین رفتن آقای سراوانی و هوادارا چند دقیقه موندن و آقای سراوانی به سوالات دوستان جواب دادن . شاید بهترین جمله ی آقای سراوانی این بود که : آقای عابدینی گفتن که هفته ی آینده خبرهای خوشی برای هواداران دارن ...
در پایان جا داره از مدیران عزیز و زحمتکش وارش اسپرت (آقای مازیار اصغرزاده و آقای مهرداد ثابت ) تشکر کنم که این جلسه ی مفید و خوب رو ترتیب دادن . مطمئنا باعث پیشرفت فوتبال رشت میشه . امیدوارم که تونسته باشم نماینده ی شایسته ای برای کاربران محترم وارش اسپرت بوده باشم هر چند که در مقابل این همه هواداران فهیم و محترم بنده ی حقیر جسارت بزرگی کردم .
گزارشی هم که نوشتم صرفا برداشت خودم از جلسه بود میدونم که ضعف های زیادی در نگارش دارم امیدوارم به بزرگیه خودتون منو ببخشین فقط میخواستم در حد توانم یه اطلاع رسانی کرده باشم .
با تشکر از تمام هواداران عزیز /3/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه آپريل 09, 2013 6:21 pm

این کامنت رو توی گفت و گوی آزاد گذاشتم ولی جاش اینجاست از تکرار عذر میخوام

حاشیه نگاری از جلسه امروز در دفتر باشگاه:
بعد از سلام و قدر دانی کاربران وارش اسپرت و صحبتهای ابتدایی افشین ناظمی و کاپیتان مهدوی و سایرین در مورد پست های مختلف و بازیکنان مختلف بحث شد اندکی از اونها رو در زیر می خوانید:

1_افشین چاوشی: در مورد بازی و نحوه فعالیت چاوشی انتقاداتی مطرح شد که ناظمی و مرغوب و همچنین مهدوی جوابهایی هم دادند از جمله اینکه "افشین بازیکنی هست که برای این تیم زحمات بسیار کشیده ولی متاسفانه در زیر فشار روحی زیاد هست و البته کمی از آمادگی دور شده و دلش میخواد وقتی به بازی میاد با گلزنی خودش رو از بحران در بیاره که این امر بعضی وقتها باعث این میشه که تکروی هایی از اون شاهد باشیم "حتی کاپیتان گفت: من در اردوها با افشین هم اتاقی هستم و مدام باهاش صحبت میکنم که از لحاظ روحی به اون افشین سابق برگرده.

2_بوباکار کبه:انتقادات و مقایساتی بین کبه و متوسل زاده انجام شد که جواب ناظمی این بود: " بوباکار کبه بازیکن خوبی هست ولی به علت اینکه دو ماه به علت مصدومیت از میادین دور بوده آمادگی کافی رو ندارهو حتی توی تمرین ها زیاد درگیر نمیشه ولی قطعا در بازی های دیگر در صوورت شرایط بازی قطعا مورد استفاده قرار خواهد گرفت." ضمن اینکه گفتند در تمرینات تیم آماده ترین نفر امین متوسل زاده هست

3_در پست دفاع راست دغدغه هایی صورت گرفت و پیشنهاداتی شد از جمله استفاده از ابوذر رحیمی و سهرابی بود که جواب افشین ناظمی این بود که سهرابی بازیکنی هست که ذاتا رو به جلو کار میکنهو در پستهای دفاعی کارایی کمتری داره و ما بعضی وقتها مجبوریم ازش استفاده کنیم ولی اصلا دفاع راست نیست و استفاده از ابوذر در راست و حاجتی در چپ باعث این میشه ما هر دو پست رو از دست بدیم

4_انتقاداتی هم از نحوه گلری فراهانی و رودباریان صورت گرفت

5_در مورد جذب بازیکنان و ترمیم پست های مختلف در فصل بعد هم صحبت شد

6_در مورد ضعفی که در دفاع وسط داریم و البته کندی اونها هم انتقاداتی شد

7_یکی از دوستان ما از کاپیتان مهدوی به عنوان نماینده بازیکنان و افشین ناظمی خواست که این سه فینال باقی مونده رو بی خیال تمام مسائلی که پیرامون باشگاه هست باشند و برای اعتبار و به حرمت شهر رشت هم قسم بشن که افشین ناظمی گقت "تیم داماش از 2 فروردین امسال هم قسم شده اند و مطمئن باشید پیش شما سربلند خواهند شد " کاپیتان هم گفت :من به بازیکنان گفته ام که مادیات ما از معنویات مردم جداست و مطمئن باشید تا حالا هم فقط به عشق مردم گیلان و شهر رشت بازی کرده ایم و در تیم ما همه یکدل هستند حتی غیر بومی ها هم تا حالا هرگز یک لحظه کم کاری نکرده اند و با تمام وجود برای مردم بازی کردند.

8_جهانبخش فصل بعد هم با داماش قرار داد داره و اگه وضعیت مالی خوب باشه هیچ جایی نمیره
(البته واسه قضیه سربازیش هم فکر هایی شده اونهم اینه که به عنوان دانشجو چهار ویا پنج سال ازش استفاده کرد و البته قبلاپیشنهادی هم از تیم های خارجی قبلا داشته)

9_اون تصاویری که از نود پخش شد (جریان تلفن زدن ها) هم بر این اساس بود که چون کوشکی رو به بیمارستان فرستاده بودند پزشک تیم مدام با آمبولانس و کسی که همراه کوشکی بود زنگ میزد و حال کوشکی رو میپرسید تا اگه لازمه نامه بستری شدنش رو بنویسن
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه آپريل 09, 2013 7:10 pm

این هم متن یاد بودی که از طرف هواداران داماش گیلان آماده کردیم و بنده افتخار داشتم تا خدمت آقای ناظمی تقدیم کنم . دوستان و بزرگواران عزیز اگه ضعفی در متن و نگارش آن میبینید به بزرگیه خودتون ببخشید :

« به نام او که عزت از آن او است و بس »
درود بر مردان غیور داماش گیلان
ما هواداران داماش یک عشق مشترک در قلبمان داریم ، آن هم داماش شهر باران است .
تیمی که اکنون فراتر از یک تیم و صرفا یک نام می باشد و هویت و غرور مردمان گیل و دیلم و حتی امروزه مردمان استان های شمالی کشور می باشد .
داماش امروزه نامی آشنا در قلب مردمان ما است و نامی که با آن و به یاد آن مردم اشک ها می ریزند و شادی ها می کنند .
در مجموعه ی داماش اینقدر تعصب و غیرت وجود دارد که هواداران حتی پس از باخت به افتخار این تیم ایستاده و بازیکنان ، کادر فنی و مسئولان غیور و زحمتکش این تیم را تشویق و حمایت می کنند . برای ما هواداران غیرت و تعصب از هزاران قهرمانی با ارزش تر است . به راستی چه عزتی بالاتر از رضایت دل مردم وجود دارد ...
ما هواداران با این تیم بزرگ شدیم و زندگی کردیم . با این تیم به میدان جنگ حق با باطل رفتیم . با این تیم و با دست خالی روزهای فراوانی گذراندیم . هر روز اتحادمان محکم تر و قوی تر شد تا به امروز که هواداران داماش به بلوغ کامل رسیده اند و همچون خاری در چشم دشمنان یکصدا از تیم محبوبشان حمایت می کنند .
فریاد زدیم داماش شهر باران تا دشمنان ما صدای ما را رساتر بشنوند .
دیگر در بین هواداران داماش حرفی از قرمز و آبی نیست و قلب همه به عشق مشترکمان یعنی داماش می تپد .
به راستی چه زیباست یکی بودن و برای یکی نفس کشیدن .
ما هوادارانی هستیم که از کوچک و بزرگ ، دشنام ها و تهمت های زیادی از بیگانگان خوردیم اما تنها به خاطر عشقمان داماش سکوت کردیم و از تیم محبوبمان حمایت کردیم . ما در روزهای سخت و خوب داماش کنار تیم بودیم . روزهایی که این تیم در رفاه بود و روزهایی که بدون پول و حمایت ، تنها و تنها به عشق مردم بازی کرد و مردانه به جنگ تیم هایی که غرق در قدرت و ثروت بود رفت و برای ما افتخار آفرینی کرد .
خواسته ی ما هواداران از مردان غیور داماش این است که همیشه با تمام قدرت و تعصب در میادین مختلف بجنگند و ما هم تا پای جان و تا آخرین نفسمان از شما و تیم محبوبمان حمایت می کنیم و هرگز شما را در این راه تنها نخواهیم گذاشت .
در پایان دست تک تک بازیکنان ، کادر فنی ، مدیران و تمام عزیزان زحمتکش در باشگاه را در دست خود گرفته و محکم می فشاریم و به شما عزیزان خدا قوت و خسته نباشید می گوییم . همیشه سپاسگذار شما عزیزان هستیم . تا ابد در قلبمان خواهید ماند ...
« داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار تو است ، افتخار مردمی بودن کمتر از آسیایی شدن نیست »
به امید رسیدن به آرزو و هدف مشترکمان : داماش آسیایی
« از طرف هواداران داماش گیلان » سه شنبه 20/1/1392
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط parke-Shahr » سه شنبه آپريل 09, 2013 7:52 pm

مررسي دوستان.. واقعا مرسي.. به اميد موفقيت داماشمون
نماد کاربر
parke-Shahr
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه مارس 07, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » سه شنبه آپريل 09, 2013 8:34 pm

تشکر ویژه ای دارم از مدیران سایت آقا مهرداد و آقا مازیار برای هماهنگی این جلسات. که میتونیم تو این جلسات نظرات و پیشنهادات وانتقادات خودمونو مستقیم بیان کنیم و پاسخ بگیریم /13/
مرسی از عزیزانی که حضور داشتن
و مرسی از دوستان که خلاصه جلسه رو مو به مو گفتن
امروز یه عزیزی! رو کبه کلید کرده بود :x :lol: که چرا در صورت آماده بودن کبه(به نظر خودش!) جز 11 نفر اصلی نیست
و چند بازی اخیر به خصوص پرسپولیس به جای بازیکن x به بازی گرفته نشد...
که با صحبت های افشین خان و کاپیتان در مورد آماده نبودن کبه رو به رو شد...
یه سوالم درباره زود پریدن رودباریان در پنالتی پرسیدم که آقای ناظمی گفت تو سطح شهرم در این مورد از من میپرسن که تاکید میکنم به بازی داماش تراکتور جام حذفی نگاه کنید که در اونجاهم زود میپرید و توپم گرفت(گفت در ضربات پنالتی عادت رودباریان هست که زود بپره)
آخر جلسه هم آقای سراوانی به نقل از آقای عابدینی گفت که این هفته خبر خوبی دارند...انشاالله

اولین بار بود چنین فضایی رو تجروبه میکردم بدی خوبی رو به بزرگیتون ببخشید /3/
و در آخر جا داره از آقایان ناظمی , مهدوی , سراوانی و مرغوب کار تشکر کنم که وقت گذاشتن و تشریف آوردن تا به سوالات منه هوادار پاسخ بدن, تشکر میکنم
/3/ /13/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه آپريل 10, 2013 6:12 am

یه نکته ی دیگه از جلسه ی دیروز این بود :
در بخشی از صحبت ها که راجع به افشین چاووشی و کاپیتان مهدوی بود و برخی دوستان راجع به عملکرد این دو بازیکن خوب اظهار نظر می کردن آقای ناظمی با قاطعیت گفتن کاپیتان مهدوی تا 3 سال دیگه واسه ما بازی می کنه . با شنیدن این خبر شخصا خیلی خوشحال شدم چون کاپیتان مهدوی بازیکن خیلی بزرگیه و تجربش تو سال های بعد خیلی بهمون کمک میکنه فقط نیاز به بدنسازی و آمادگیه بالا داره که حتما هم خودش هم مربیا رو این موضوع کار میکنن . من خودم مخالف اینم که یه سن خاصی سقف فوتبالیه یه بازیکنه . بازیکن اگه خوب تمرین کنه و بدنسازیه مناسب داشته باشه میتونه تا سن های خیلی بالا بازی کنه چه برسه به کاپیتان مهدویه ما . نمونش محرم نویدکیا در سپاهان یا مثلا در اروپا توتی در رم یا زانتی در اینتر و ... به نظر من یهو نمیشه تموم تیمو جوون کرد باید حداقل چند بازیکن با تجربه تو تیم باشن تا تیم یکدستی داشته باشیم و جوونای تیم هم ازشون یاد بگیرن چون همیشه نیروی جوونی نیست که برتره بعضی وقتا سن بالاتر و تجربه ی بیشتر برندست مثل بازیه ما با پرسپولیس بعد از گلی که زدیم ما به جوونیه برخی از بازیکنا و کم تجربگیشون باختیم حرفی که هم آقای ناظمی هم کاپیتان مهدوی و هم هوادارا زدن . یه تیم خوب و کامل باید ترکیبی از بازیکنای جوون و با تجربه باشه در حال حاضر هم با تجربه ترین فوتبالیست های رشت در سطح لیگ برتر کاپیتان مهدوی و چاووشی هستن پس ما باید ازشون مثل جوونای تیم حمایت کنیم تا همیشه در اوج باشن . آقای ناظمی بارها تاکید کردن که افشین چاووشی و رضا مهدوی سرمایه های این شهر هستن و خواستار این شدن که به جای سرمایه سوزی سعی کنیم با حمایتمون سرمایه هامونو بازیابی کنیم و بهشون کمک کنیم .
حرف آقای ناظمی بسیار زیبا بود ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » چهارشنبه آپريل 10, 2013 11:09 am

با تشکر از آقا مهرداد و آقا مازیار برای هماهنگی این جلسه. همینطور ممنون از همه عزیزانی که تشریف بردند و به نمایندگی از وارش اسپرتی ها و داماشی ها با سر مربی، کاپیتان و کادر فنی تیم محبوبمون هم اندیشی داشتند. دست مریزاد و خدا قوت. ایشا ا... این 3 بازی آخر رو با موفقیت هر چه بیشتر پشت سر میگداریم و با شندیدن خبرهای خوش از آبرار مهندس عابدینی، به پیشواز فصل بعدی میریم. /23/ /13/ /14/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه آپريل 10, 2013 11:32 am

منهم دلم میخواست از مدیران سایت برای زحمتی که بابت تشکیل این جلسات می کشند تشکر کنم و هم از افشین ناظمی و مهدوی عزیز و دیگر عزیزانی که با حضور خودشون کمک کردند تا این پل ارتباطی حضوری مابین هواداران و کادر فنی و مدیران حفظ بشه .
مطالب بچه های سایت رو که خوندم احساس کردم که سئوالات خوبی رو بیان کردند ضمن اینکه نشان دادند که هوادار داماش قدر زحمات و تلاشی را که برای داماش عزیز کشیده می شود می داند . به وجود این بازیکنان و این هوادار باید افتخار کرد /13/
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:42 pm

/13/ /13/ /13/ ايشاالله اين جلسات تو نتيجه تيم تاثير مثبت داشته باشه
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am