[quote:42a39b0b14="mahyarmaya"][quote:42a39b0b14="siabagh"][quote:42a39b0b14="mohammadrashti22"]خیلی ها دارن به دروازه بانی رودباریان بد بین میشن و بهش مشکوکن. این باعث شده تو نت نقد های زیادی دربارش انجام بدن. البته من فکر نمیکنم این چیزا درست باشه
یکی از این نقدها تو پیج های رشت
[img:42a39b0b14]http://up.vbiran.ir/uploads/136541082928283_05555.jpg[/img:42a39b0b14]
بحث هایی که توی جای جای این شهر میشنوی ...
1.پنالتی اول : رودباریان قبل از ضربه به سمت چپ خودش میره در حالی که حتی در مرکز دروازه هم نبود ( در تصویر شماره یک ) و در تصویر اصلی با پیراهن سبز مشخص شده !
2. پنالتی دوم و سوم و چهارم که دیگه حرفی برای گفتن نیست بازیکنان با نیمچه شوت دروازه ای رو باز کردن که رودباریان در هر سه ضربه به سمت مخالف رفت ( انگار بازیکن ها میدونستند این ضربات بدون بار فنی شون گل میشه )
3.و اما پنجمین ضربه پنالتی رودبارین فاصله رو رعایت نکرد و بر طبق قوانین داوری فیفا حتی اگر رودباریان توپ و میگرفت پنالتی تکرار میشد( در تصویر شماره پنج )
از 5 تا پنالتی 4 تاشو به سمت راست خودش رفت !
بماند گل در حین بازی که دریافت کرد ( یک گل آماتوری برای یک دروازبان محسوب میشه معمولا دروازبان تیر نزدیک و کلا پوشش میده و تمام فکر خودشو در حال ضربه زدن بازیکن حریف به سمت مخالف میبره )
دروازه بان و فاصله 9/1?متر را نقض کند
1- داور اجازه مي دهد پنالتي زده شود .
2- اگر ضربه پنالتي گل شد ،گل محسوب مي شود.
3- اگر ضربه پنالتي گل نشد ضربه تکرار مي شود.
یکی منو از این بدبینی در بیاره
لینک فیلم بازی اول پنالتی ها رو ببینید بعد نظر بدین :
http://video.varzesh3.com/video/داماش1-1پرسپولیس-پنالتی-3-5/[/quote:42a39b0b14]
ببين با قاطعيت نميشه گفت؛حقيقتش منم بدبينم؛ مخصوصا پنالتي آخر كه حتي اگه ميگرفت ؛ مطمئنا مظفري زاده دستور تكرار پنالتي رو ميداد؛ نميدونم مشكوكم به هرحال عشق به پرسپوليس و استقلال تو خون بيشتر ايرانيان وجود داره، تطميع مالي به كنار، تو ايران همه چيز شده پول؛ اين 4-5 سال اخير فقط تو شهرايي مثل تبريز و رشت و كمي اصفهان تمايل به تيمهاي تهراني كم شده ولي باز هم درصد طرفداران متعصب تيمهاي شهرستاني خيلي كمه، همين 20هزار نفر طرفدار داماش كه اومدند ورزشگاه، چند درصدشون واقعا عاشق و دلسوخته داماش و شهرشون هستند؟! اين موضوع عشق به اين دو تيم تهراني مربوط به خيلي قديمه ريشه دوانده و به زودي حل نميشه، من به رودباريان مشكوكم؛ به مظفري زاده هم مشكوكم ؛ درسته علنا حق كشي نكرد ولي تو بسياري از صحنه ها طرف اونا بود، تو خود ما تماشاگراهم پرسپوليسي ها بودند...[/quote:42a39b0b14]
دوست عزیزم تورو خدا نگید این حرفها رو .
من اصلا کاری ندارم به این حرف ها .
این حرفها زیر 10% هم منطقی نیستش.
بی جهت تشویق پایان بازی خودمون رو زیر سوال نبرید.
این جواب منو بدیدلطفا:نیلسون هم باید بد بین باشیم دیگه"نیلسون چی کرد ؟!خورد به تیرک "اون هم نگرفتش.
در ضمن روزباریان توی پرسپولیس بود من ندیدم اصلا روزباریان با این لنگی ها خوش آمد بگه!فقط حلافی رفت سمت اونها.
در ضمن چرا توی بازی 2 تا تک به تک رو گرفت ؟!اونجا که بهتر بود و میشد 120 دقیقه طول نمیدادن و مردم رو حساس نمیکرد.[/quote:42a39b0b14]
در ضمن چرا توی بازی 2 تا تک به تک رو گرفت ؟!اونجا که بهتر بود و میشد 120 دقیقه طول نمیدادن و مردم رو حساس نمیکرد.[/quote]
شاید شاید شاید چون اون موقع صفر - صفر بود .
ولی وقتی یک - صفر بنفع ما بود یکی باید به دادشون می رسید .
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت