[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ba-taasob-2 » دوشنبه آپريل 08, 2013 6:35 am

من تو عید همش داشتم برنامه بازیها و جدولو بالا پایین میکردم. دیدم که ذوب فقط یه بازی واقعی داره که با راه آهن بود.البته ذوب تیم نسبتا ضعیفیه ولی بازیهاش با پرسپولیس و نفت آبادان و ملوان میشه حدس زد چه اتفاقی میفته.ما نباید کارو به اما و اگر بکشونیم و با این دو تا بازی جانانه جلوی تراکتور و لنگ واقعا امیدوار شدم که نفتو بزنیم.
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » دوشنبه آپريل 08, 2013 7:16 am

[quote:8ab9911e8c="ba-taasob-2"]من تو عید همش داشتم برنامه بازیها و جدولو بالا پایین میکردم. دیدم که ذوب فقط یه بازی واقعی داره که با راه آهن بود.البته ذوب تیم نسبتا ضعیفیه ولی بازیهاش با پرسپولیس و نفت آبادان و ملوان میشه حدس زد چه اتفاقی میفته.ما نباید کارو به اما و اگر بکشونیم و با این دو تا بازی جانانه جلوی تراکتور و لنگ واقعا امیدوار شدم که نفتو بزنیم.[/quote:8ab9911e8c]

100٪ با نظر شما موافقم آبرار. ما هوادارا بايد استاديوم دستگردي رو كه پهلوي استاديوم راه آهن در شهرك اكباتان هست رو بتر كونيم. با اين بازي ها كه ما مي كنيم حتي بردن سپاهان در رشت دور از دسترس نيست. ولي ما بايد نفت رو ببريم چون به نظر من ذوب آهن ملوان رو مي بره (يا به عبارتي احمدزاده به اونها امتياز مي ده)و سپاهاني ها هم كه آباي نيستن و براي حفظ ذوب آهن در ليگ و قهرماني 100٪ با تمام قوا به مصاف ما مي يان. البته اميدوارم كه استقلال سپاهان و فولاد رو ببره. چون اينجوري كار قهرماني به بازي آخر نمي رسه.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط navidmadan » دوشنبه آپريل 08, 2013 8:23 am

این بازی واقعا برامون حیاتیه ،،،،،،،،،، هفته آینده با سپاهان توی رشت بازی داریم اما همه ما میدونیم که سپاهان چه تیم قدرتمندیه ، فرقی واسش نداره توی زمین خودش باشه یا زمین حریف ، فقط میاد که ببره ،،،،،، البته اصلا منظورم این نیست که ما باید بیخیال اون بازی باشیم ،،،، اتفاقا نظر من اینه که به خاطر خستگیشون و جو عضدی که مطمئنا مثل بازی با پرسپولیس جای سوزن انداختن توش نخواهد بود؛ از سپاهان 100% خیلی خیلی راحت حداقل امتیازو میگیریم و ایشالا بازی رو هم ازشون میبریم اما من میگم چرا کاری که امروز میشه انجام داد رو به فردا بندازیم؟؟ ما با یکم هوشیاری خیلی راحت میتونیم خیالمونو راحت کنیم و با انگیزه و اشتیاق بیشتری واسه بازی با سپاهان آماده بشیم ،،،،، نفت تهران به هیچ وجه تیمی نیست که بتونه جلوی داماش امروز ما قدرتنمایی کنه...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » دوشنبه آپريل 08, 2013 8:31 am

[quote:6b7fa73ff4="navidmadan"]این بازی واقعا برامون حیاتیه ،،،،،،،،،، هفته آینده با سپاهان توی رشت بازی داریم اما همه ما میدونیم که سپاهان چه تیم قدرتمندیه ، فرقی واسش نداره توی زمین خودش باشه یا زمین حریف ، فقط میاد که ببره ،،،،،، البته اصلا منظورم این نیست که ما باید بیخیال اون بازی باشیم ،،،، اتفاقا نظر من اینه که به خاطر خستگیشون و جو عضدی که مطمئنا مثل بازی با پرسپولیس جای سوزن انداختن توش نخواهد بود؛ از سپاهان 100% خیلی خیلی راحت حداقل امتیازو میگیریم و ایشالا بازی رو هم ازشون میبریم اما من میگم چرا کاری که امروز میشه انجام داد رو به فردا بندازیم؟؟ ما با یکم هوشیاری خیلی راحت میتونیم خیالمونو راحت کنیم و با انگیزه و اشتیاق بیشتری واسه بازی با سپاهان آماده بشیم ،،،،، نفت تهران به هیچ وجه تیمی نیست که بتونه جلوی داماش امروز ما قدرتنمایی کنه...[/quote:6b7fa73ff4]

بله آبرار حق با شماست. بايد اين بازي رو خيلي جدي گرفت.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 08, 2013 8:36 am

من مطمئنم از هر دو بازی تهران حداقل امتیازو میگیریم شایدم نفتو بردیم. این ماییم که قهرمان امسال را تعیین میکنیم. داغ 3 امتیاز را تو دل سپاهان و استقلول میزاریم. مطمئنم کار ما به بازی آخر نمیکشه فقط از بچه ها خواهش میکنم حتی اگر بازی آخر کاملا تشریفاتی بود با تمام قوا مقابل استقلول بازی کنن تا در اونجا ازشون امتیاز بگیریم اینا اینقدر نگن تو دور رفت واسه ما جو درست کرده بودند یا زمین عضدی فلان بود.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:46 am

دوست دارم موندگاریمون زودتر تثبیت بشه و این 3بازی بگذره و سال بعد با یه تیم قدرتمندومدعی با مالکیت محجوب و مدیر عاملی امیر عابدینی رو توی لیگ داشته باشیم. امیدوارم 20فروردین این قویدل شاخ محبت از ما بکشه.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:48 am

[color=red:bd9f284afe]انقد این چند روزه اوضام نامیزون بود که حال فکر به بازی با نفت نداشتم ![/color:bd9f284afe]

[color=black:bd9f284afe]اما مهمترین بازی لیگ ما مثل نیم فصل اول همینه ، چون با دقت و تیزهوشی میتونیم 3 امتیاز بگیریم .
حتی اگه از 3 بازی آنیده 3 امتیاز هم بگیریم خوبه . . . .
ولی اگه نفت بزنیم ، باعث میشه بازی آخر ملوان و ذوب ، ملوان انزلیچی بازی در نیاره و حتی واسه بقای خودش بجنگه .
امیدوارم بچه ها مثل بازی پرسپولیس و تراکتور[size=18:bd9f284afe] خوب کار کنن[/size:bd9f284afe] و همچنین اشتباهات دفاعی کنار بذارن تا امتیازات جمع آوری بشه . . . [/color:bd9f284afe]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه آپريل 08, 2013 10:43 am

پدر سرمربی داماش گیلان در بیمارستان بستری شد

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، داماشی‌ها که در یک جدال نفس‌گیر 120 دقیقه‌ای در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در برابر پرسپولیس تهران در ضربات پنالتی مغلوب حریف خود شده بودند، تمرین خود را برای آمادگی در سه بازی آینده لیگ برتر از سر گرفتند.

به دلیل بازی سنگین در جام حذفی، این جلسه تمرین داماش به صورت سبک برگزار شد.

در ابتدای تمرین افشین ناظمی سرمربی داماش دقایقی با شاگردانش صحبت کرد و با قدردانی از تلاش بازیکنان در مقابل پرسپولیس، از آنها خواست با غرور سر خود را بالا بگیرند و تمام تمرکز و انرژی خود را معطوف سه بازی حساس باقی‌مانده داماش در لیگ برتر کنند.

پدر افشین ناظمی سرمربی داماش گیلان که به تماشای دیدار این تیم با پرسپولیس نشسته بود به دلیل هیجانات و استرس‌های ناشی از اتفاق‌های صورت گرفته در این دیدار به بیمارستان منتقل و بستری شد.

با گذشت یک روز از بازی داماش و پرسپولیس در جام حذفی، فضای شهر رشت تحت تاثیر این دیدار بود و در بیشتر نقاط و محافل رشت بحث درباره وقایع و اتفاق‌های این بازی داغ بود.

بازیکنان داماش نیز قبل از آغاز تمرین باهم از جریان‌های این بازی سخت گفتند و بسیاری از بازیکنان داماش از بابت شکست تلخ در ضیافت پنالتی‌ها ناراحت بودند.

ناظمی نیز با سخنان خود از آنها خواست تا دیدار مقابل پرسپولیس را به فراموشی بسپارند و حواس خود را متوجه لیگ برتر کنند.

به گزارش فارس، داماش جمعه آینده 23 فروردین به دیدار نفت تهران می‌رود.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه آپريل 08, 2013 5:10 pm

[color=black:e8d972c611]
بالاخره فوتبال همینه و برد و باخت داره ، من از تمام کادر فنی ، بازیکنان و هواداران باغیرتمون خواهش میکنم تمرکزتون رو بزارین واسه بازیهای باقی مانده در لیگ...تا این بازیهای مهم رو هم با موفقیت پشت سر بذاریم ؛ و ایشالا فصل اینده با قدرت بیشتری تو لیگ ظاهر بشیم ، مطمعنم بچه ها بازی خودشون رو انجام بدن و در خط دفاع حواسشون جمع باشه سه امتیاز این بازی تو چنگمونه .[/color:e8d972c611]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » دوشنبه آپريل 08, 2013 5:49 pm

دوستان وارشی تجربه ثابت کرده که هروقت تیمی از 9امتیاز ممکن 4امتیاز نیاز داشت به دو امتیاز رسیده این اصلااین حرف صحیحی نیست که به 4امتیاز فکرکنیم بنابر این بهترین کار اینه که فکر کنیم 9امتیاز حلال مشکلاتمونه پس بهتره که در هر بازی به فکر 3امتیاز باشیم در ضمن همه باید یادشون باشه که تیممون داماشه وباید از تیممون بترسن نه اینکه ما ازاونا بترسیم حتما هم اینجوریه چون تیممون واقعا شخصیت یک تیم قوی رو به خودش گرفته به امید پیروزی داماش ورشتی در تمامی عرصه ها
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط mamalirize » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:51 pm

[quote:30a1505f57="meraj130"]پدر سرمربی داماش گیلان در بیمارستان بستری شد

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، داماشی‌ها که در یک جدال نفس‌گیر 120 دقیقه‌ای در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در برابر پرسپولیس تهران در ضربات پنالتی مغلوب حریف خود شده بودند، تمرین خود را برای آمادگی در سه بازی آینده لیگ برتر از سر گرفتند.

به دلیل بازی سنگین در جام حذفی، این جلسه تمرین داماش به صورت سبک برگزار شد.

در ابتدای تمرین افشین ناظمی سرمربی داماش دقایقی با شاگردانش صحبت کرد و با قدردانی از تلاش بازیکنان در مقابل پرسپولیس، از آنها خواست با غرور سر خود را بالا بگیرند و تمام تمرکز و انرژی خود را معطوف سه بازی حساس باقی‌مانده داماش در لیگ برتر کنند.

پدر افشین ناظمی سرمربی داماش گیلان که به تماشای دیدار این تیم با پرسپولیس نشسته بود به دلیل هیجانات و استرس‌های ناشی از اتفاق‌های صورت گرفته در این دیدار به بیمارستان منتقل و بستری شد.

با گذشت یک روز از بازی داماش و پرسپولیس در جام حذفی، فضای شهر رشت تحت تاثیر این دیدار بود و در بیشتر نقاط و محافل رشت بحث درباره وقایع و اتفاق‌های این بازی داغ بود.

بازیکنان داماش نیز قبل از آغاز تمرین باهم از جریان‌های این بازی سخت گفتند و بسیاری از بازیکنان داماش از بابت شکست تلخ در ضیافت پنالتی‌ها ناراحت بودند.

ناظمی نیز با سخنان خود از آنها خواست تا دیدار مقابل پرسپولیس را به فراموشی بسپارند و حواس خود را متوجه لیگ برتر کنند.

به گزارش فارس، داماش جمعه آینده 23 فروردین به دیدار نفت تهران می‌رود.[/quote:30a1505f57]

ایشالا سلامت باشه الان ، واقعا تا امروز بین مردم کسایی که فوتبالی هم نیستن دارم میبینم که دارن از اون روز ناراحت کننده میگن ، واقعا اون روز بعد بازی یه حس مشترک بین همه ایجاد شد و تا به حال به خاطر یه بازی خودم انتقدر ناراحت نشده بودم .
به امید موفقیت داماش :twisted:
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه آپريل 09, 2013 7:11 am

خیلی حس خوبی نسبت به این بازی دارم فکر میکنم بتونیم ببریم :P
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه آپريل 09, 2013 7:14 am

برای پدر افشین ناظمی و همه بیماران آرزوی سلامتی و تندرستی می کنم /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط parke-Shahr » سه شنبه آپريل 09, 2013 8:29 am

امیدوارم که این بازی حساس رو ببریم... چون 3 امتیاز بازی با نفت واسه داماش حیاتیه...
برای پدر افشین خان هم سلامتی آرزو میکنم..
نماد کاربر
parke-Shahr
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه مارس 07, 2013 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » سه شنبه آپريل 09, 2013 1:02 pm

اميدوارم 3امتياز اين بازيه حياتيرو بگيريم تا خيالمون راحت شه :arrow: ... براي پدر افشين خانم ارزوي سلامتي دارم
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان