[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:16 pm

[quote:0829ba0519="alex00755"][color=blue:0829ba0519][size=18:0829ba0519]اولین کامنتم بعد از بازیه. :?
واسه * که حتی یک درصد احتمال باخت رو نمیدادم تحمل این باخت غیر ممکن بود.
همین جورم شد.دیشب به زوره ... سر کردم و امروز هم سر کار نرفتم و تا ساعت 3 خواب بودم.الانم مریضم.حالمم اصلا خوب نیست.اعصاب هیچ کس و هیچ چیز رو هم ندارم.
فقط میخوام زمان بگذره تا بتونم فراموش کنم.
رابطم با چند نفر از فامیلای تهرانیم خراب شد!!!!به خاطر اینکه بعد بازی بهم اس دادن! :(

خوب کردم جوابشونو دادم.تا اینا باشن پا رو دم شیر نزارن.
الانم اومدم در پناه وارش کمی آروم شم... :?
:? [/size:0829ba0519][/color:0829ba0519][/quote:0829ba0519]
دیروز وقت رفتن از استادیوم یکی از اون بالا تر گفت : اَ لشگر مفت بباخته .واقعا مفت باختیم.
اینجا عاشق بودن جرم نیس اینجا همه هم دردیــم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:23 pm

عکس فوق العاده ای بود احساس غرور و افتخار میکنم . آفرین به توی گیلانی که به اصالت و اسطورت احترام میذاری .
من یه پیشنهادی دارم آبراران تو بازی های بعدی یکی دو نفر که میتونن برن کنار زمین بنر میرزا رو دور استادیوم جلوی تموم جایگاه ها نمایش بدن تا همه با حرکتی هماهنگ سلام نظامی بدن خیلی با شکوه تر میشه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:33 pm

شبكه دو دربست در اختيار پرسپوليس
برنامه باشگاه با رنگ و لعاب و دكور و همه چيز سرخ رنگ

لعنت به اين همه تبعيض ايراني!
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:58 pm

امروز صبح در راه رفتن به دانشگاه بودم که رادیو گیلان رو گوش میدادم راجع به بازی داماش و پرسپولیس صحبت میکرد.به یکباره مجری برنامه چیزی گفت که باعث شد من چند دقیقه میخکوب بشم و در تعجب باشم.این حرف عجیب این بود که با رایزنی هایی که در حال انجام گرفتنه قراره نائب قهرمان جام حذفی به دلیل کسب سهمیه سپاهان از لیگ به آسیا بره.نکته جالب اینجاست که خود مجری برنامه میگفت که فدراسیون گفته چون پرسپولیس تیم پرطرفداریه و رفتنش به آسیا به تیم ملی کمک میکنه این اتفاق قرار بیفته.
حالا 2 سوال اینجا مطرح میشه:
1-آیا داماش هم به فینال جام حذفی میرفت این اتفاق رخ میداد؟
2-آیا به خاطر پرسپولیس فدراسیون حاضر قوانین رو نقص کنه و اولین کشوری باشه در دنیا که نائب قهرمان جام حذفی رو به جام باشگاه ها خواهد فرستاد؟

من امیدوارم که این خبر کذب باشه چون تا الان سایتی این خبرو منتشر نکرده.

یک نکته دیگه که باعث ناراحتی من شد این بود که در رادیویی که برای گیلان بود امروز صبح بیش از 5 نفر تماس گرفتن و همشونم برد پرسپولیس رو تبریک گفتن و حرفی از داماش نزدن.واقعا که هم استانی های با غیرتی داریم بلا نسبت افرادی که غریبه پرست نیستن.

به هر حال پرسپولیسی ها هم میدونن که شانسی در مقابل سپاهان ندارن دست به چنین کارایی دارن میزنن.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:04 pm

موقع بازی یکی از رفیقای گل انزلیچیم بهم زنگ زد گفت میلاد هرطوری که هست باید انتقام ملوان از پرسپولیس بگیرید انشالله که داماشتون میبره...
بازی که تموم شد دلداریم داد گفت غصه نخور داداش...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:05 pm

[quote:5b51cfe1ec="aryanrecord"]امروز صبح در راه رفتن به دانشگاه بودم که رادیو گیلان رو گوش میدادم راجع به بازی داماش و پرسپولیس صحبت میکرد.به یکباره مجری برنامه چیزی گفت که باعث شد من چند دقیقه میخکوب بشم و در تعجب باشم.این حرف عجیب این بود که با رایزنی هایی که در حال انجام گرفتنه قراره نائب قهرمان جام حذفی به دلیل کسب سهمیه سپاهان از لیگ به آسیا بره.نکته جالب اینجاست که خود مجری برنامه میگفت که فدراسیون گفته چون پرسپولیس تیم پرطرفداریه و رفتنش به آسیا به تیم ملی کمک میکنه این اتفاق قرار بیفته.
2-آیا به خاطر پرسپولیس فدراسیون حاضر قوانین رو نقص کنه و اولین کشوری باشه در دنیا که نائب قهرمان جام حذفی رو به جام باشگاه ها خواهد فرستاد؟

یک نکته دیگه که باعث ناراحتی من شد این بود که در رادیویی که برای گیلان بود امروز صبح بیش از 5 نفر تماس گرفتن و همشونم برد پرسپولیس رو تبریک گفتن و حرفی از داماش نزدن.واقعا که هم استانی های با غیرتی داریم بلا نسبت افرادی که غریبه پرست نیستن.

به هر حال پرسپولیسی ها هم میدونن که شانسی در مقابل سپاهان ندارن دست به چنین کارایی دارن میزنن.[/quote:5b51cfe1ec]
آره منم شنیدم تعجب کردم :?:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:12 pm

تموم امید و ارزوهام نقش بر اب شد. همشون
دم غیرت همه گرم خصوصا مختاری و ابشک. ..
ولی یه سوال. .. تو رو خدا یکی پیدا بشه بگه چرا ما بعد گل دفاع نکردیم. واقعا واسه هیچکودومتون این قضیه بو دار نبود¿ ما ده نفره نزدیک نیم ساعت جلویه همین پرسپولیس با دفاع بازی رو بستیم و بردیم ولی اینجا یه ربع این کار رو نکردیم. واقعا چرا¿ چرا پرسپولیسیا دوست داشتن بازی بره به پنالتی و یجورایی مطمین بودن. این سوال رو کسی از خودش پرسیده¿ بخدا دارم دیوونه میشم طاقت این همه ظلمی که به شهرمووون میشرو ندارم. اخه خدااااااااااا دردمو باید به کی بگم. .. :? :? 8O 8O
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:18 pm

[quote:9c63998e23="amirdamashcity"][quote:9c63998e23="aryanrecord"]امروز صبح در راه رفتن به دانشگاه بودم که رادیو گیلان رو گوش میدادم راجع به بازی داماش و پرسپولیس صحبت میکرد.به یکباره مجری برنامه چیزی گفت که باعث شد من چند دقیقه میخکوب بشم و در تعجب باشم.این حرف عجیب این بود که با رایزنی هایی که در حال انجام گرفتنه قراره نائب قهرمان جام حذفی به دلیل کسب سهمیه سپاهان از لیگ به آسیا بره.نکته جالب اینجاست که خود مجری برنامه میگفت که فدراسیون گفته چون پرسپولیس تیم پرطرفداریه و رفتنش به آسیا به تیم ملی کمک میکنه این اتفاق قرار بیفته.

به هر حال پرسپولیسی ها هم میدونن که شانسی در مقابل سپاهان ندارن دست به چنین کارایی دارن میزنن.[/quote:9c63998e23]
آره منم شنیدم تعجب کردم :?:[/quote:9c63998e23]

اگه منظورتون از رادیو گیلان همون برنامه ای هست که تهیه کننده اش کامران جعفری هست اتفاقا"اصلا"جای تعجب نیست
چون از این ادم مزخرف تر و نادان تر تو صداسیما پیدا نمیشه علنا"تو یه برنامه رادیویی اعلام کرده بود که بر ضد داماش هست
اینقدر گند زد تا از تلویزیون با اردنگی انداختنش بیرون...الان هم که شده چاپلوس دوربین خبرساز مردیکه ابلح بین اون 15000 نفری که تو استادیوم داماشی هستن میره دنبال اون 1000 نفری که تو سکوی مهمان استقلال پرسپولیسی هستن و از اونا مصاحبه میگیره...
این هم از کامران چعفری و معصومی بی غیرت : خدابیامرزه میرزارو امثال همین وطن فروش ها بهش خیانت کردن و شهیدش کردن : خدایی خیلی حسرت اذربایجان رو میخورم همشون پشت هم هستن...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:29 pm

[quote:29a6457dc3="Mordab"][quote:29a6457dc3="amirdamashcity"][quote:29a6457dc3="aryanrecord"]امروز صبح در راه رفتن به دانشگاه بودم که رادیو گیلان رو گوش میدادم راجع به بازی داماش و پرسپولیس صحبت میکرد.به یکباره مجری برنامه چیزی گفت که باعث شد من چند دقیقه میخکوب بشم و در تعجب باشم.این حرف عجیب این بود که با رایزنی هایی که در حال انجام گرفتنه قراره نائب قهرمان جام حذفی به دلیل کسب سهمیه سپاهان از لیگ به آسیا بره.نکته جالب اینجاست که خود مجری برنامه میگفت که فدراسیون گفته چون پرسپولیس تیم پرطرفداریه و رفتنش به آسیا به تیم ملی کمک میکنه این اتفاق قرار بیفته.

به هر حال پرسپولیسی ها هم میدونن که شانسی در مقابل سپاهان ندارن دست به چنین کارایی دارن میزنن.[/quote:29a6457dc3]
آره منم شنیدم تعجب کردم :?:[/quote:29a6457dc3]

اگه منظورتون از رادیو گیلان همون برنامه ای هست که تهیه کننده اش کامران جعفری هست اتفاقا"اصلا"جای تعجب نیست
چون از این ادم مزخرف تر و نادان تر تو صداسیما پیدا نمیشه علنا"تو یه برنامه رادیویی اعلام کرده بود که بر ضد داماش هست
اینقدر گند زد تا از تلویزیون با اردنگی انداختنش بیرون...الان هم که شده چاپلوس دوربین خبرساز مردیکه ابلح بین اون 15000 نفری که تو استادیوم داماشی هستن میره دنبال اون 1000 نفری که تو سکوی مهمان استقلال پرسپولیسی هستن و از اونا مصاحبه میگیره...
این هم از کامران چعفری و معصومی بی غیرت : خدابیامرزه میرزارو امثال همین وطن فروش ها بهش خیانت کردن و شهیدش کردن : خدایی خیلی حسرت اذربایجان رو میخورم همشون پشت هم هستن...[/quote:29a6457dc3]

راستش من زیاد اهل رادیو نیستم و امروز کاملا اتفاقی گوش دادم.احتمالا همین آقا که شما میفرمائید تهییه کننده اش بوده. من زیاد اطلاعاتی در این مورد ندارم.
وافعا این افراد مثل یه انگل هستن ولکه ننگ در گیلان ما.امیدوارم ریشه هاشون از ته خشک بشه.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:36 pm

[quote:d906fc5702="MAZIYAR"]ديروز وهابي توي گزارشش مشكلي نداشت و يه سري از بچه ها هم ديروز به ياسر حميدي گزارشگر نود گير دادند كه در صورت تكرار فکر نکنم دیگه محترمانه برخورد بشه[/quote:d906fc5702]

آقا مازیار من دیروز نتونستم برم داخل 2.5 ورزشگاه بودم اما بلیط نتونستم بگیرم...! بازی رو از تلویزیون می دیدم. کلا که داشت از بازیکنای لنگ تعریف می کرد. اوایل نیمه دوم این جمله رو گفت:" علی کریمی رو بیاره تو زمین که باعث تغییر روند بازی شه" بعد این جملش به دوستام اس دادم که شعار بدن علیهش! یه جمله خیلی تند دیگه هم گفت که یادم نیست دیگه اینو.
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:43 pm

* پس از اتمام تمرين امروز پرسپوليس حدود 30 هوادار قرمزپوش مقابل درب ورزشگاه درفشي‌فر جمع شدند. آنها پس از ديدن جلال حسيني شعارهايي عليه عابديني و رشتي‌ها در حمايت از رويانيان و مدافع پرسپوليس دادند. همچنين يحيي گل‌محمدي در خصوص غيبت امروز معدنچي در تمرين پرسپوليس ابراز بي‌اطلاعي کرد.

-----------------___________________________-------------------

لنگی تو ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه آپريل 07, 2013 9:03 pm

حسین ما هم با تو اشک ریختیم
بمیرم واسه تک تکِ بازیکنامون
[img:adc7a3b88a]http://upload.tehran98.com/img1/5e2fcsuv67uzdi6bye7f.jpg[/img:adc7a3b88a]
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه آپريل 07, 2013 9:12 pm

[quote:98f62719ff="ali_damashi"]حسین ما هم با تو اشک ریختیم
بمیرم واسه تک تکِ بازیکنامون
[img:98f62719ff]http://upload.tehran98.com/img1/5e2fcsuv67uzdi6bye7f.jpg[/img:98f62719ff][/quote:98f62719ff]
این اشک ها برام از قهرمانی جام حذفی مهمتره واقعا بادیدن این صحنه ها به بازیکنای با غیرتمون افتخار میکنم ...
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه آپريل 07, 2013 9:36 pm

با این عکسا عشق میکنم - امین رو خیلی دوست دارم نه فقط به خاطر فوتبال به خاطر تعصب و غیرت و اخلاقش

یعنی بازیکنای غیر بومیمون هم همون قدری که ما به داماش عشق داریم به داماش متعصبن شک ندارم مخصوصا امین لوکا تونی - محمد مختاری و ابوذر رحیمی و.... که دلیلشم جوی که ما هوادارا ایجاد کردیم که این بازیکنا میدونند که دارند برای نماد غیرت یک استان میجنگند
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » دوشنبه آپريل 08, 2013 1:56 am

[quote:ca35a8ebe7="pouri_sb"][quote:ca35a8ebe7="MAZIYAR"]ديروز وهابي توي گزارشش مشكلي نداشت و يه سري از بچه ها هم ديروز به ياسر حميدي گزارشگر نود گير دادند كه در صورت تكرار فکر نکنم دیگه محترمانه برخورد بشه[/quote:ca35a8ebe7]

آقا مازیار من دیروز نتونستم برم داخل 2.5 ورزشگاه بودم اما بلیط نتونستم بگیرم...! بازی رو از تلویزیون می دیدم. کلا که داشت از بازیکنای لنگ تعریف می کرد. اوایل نیمه دوم این جمله رو گفت:" علی کریمی رو بیاره تو زمین که باعث تغییر روند بازی شه" بعد این جملش به دوستام اس دادم که شعار بدن علیهش! یه جمله خیلی تند دیگه هم گفت که یادم نیست دیگه اینو.[/quote:ca35a8ebe7]

از اون ور ولی عادل فردوسی پور که مجری برنامه جام جم 2 بود و کارشناس برنامه شون (آقای انصاریفرد) تا تونستند طرفداری پرسپولیس رو کردند و به داماش کنایه زدند. نمیدونم چه معنی داره کارشناس پرسپولیسی برای بازی دعوت کردند که تابلو طرفداری قرمز ها رو میکرد.
از اون ور هم فردوسی پور مرتب نیشش رو به داماش میزد. از سوال تکراری بی مورد راجع به اینکه چرا بازی در چمن مصنوعی و بی کیفیت باید انجام بشه، تا سوال قبل بازی که از کارشناس می پرسه بالاخره معلوم نیست کی مالک باشگاه داماش هستش؟ و بعد بازی که گفت: تازه اگر داماش فینال هم میرفت، که اصلا مالک نداشت!!! با همون خنده هاس ملیح خودش.
واقعا خیلی نامرد هستند بعضی ها. نه به اینها نه به بعضی مجری های ما (مثل آقای پوربخش) که بیش از حد دیگه بی طرفه آدم شک میکنه اصلا مجری این استان هستش. 8O
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان