[quote:29a6457dc3="Mordab"][quote:29a6457dc3="amirdamashcity"][quote:29a6457dc3="aryanrecord"]امروز صبح در راه رفتن به دانشگاه بودم که رادیو گیلان رو گوش میدادم راجع به بازی داماش و پرسپولیس صحبت میکرد.به یکباره مجری برنامه چیزی گفت که باعث شد من چند دقیقه میخکوب بشم و در تعجب باشم.این حرف عجیب این بود که با رایزنی هایی که در حال انجام گرفتنه قراره نائب قهرمان جام حذفی به دلیل کسب سهمیه سپاهان از لیگ به آسیا بره.نکته جالب اینجاست که خود مجری برنامه میگفت که فدراسیون گفته چون پرسپولیس تیم پرطرفداریه و رفتنش به آسیا به تیم ملی کمک میکنه این اتفاق قرار بیفته.
حالا 2 سوال اینجا مطرح میشه:
1-آیا داماش هم به فینال جام حذفی میرفت این اتفاق رخ میداد؟
2-آیا به خاطر پرسپولیس فدراسیون حاضر قوانین رو نقص کنه و اولین کشوری باشه در دنیا که نائب قهرمان جام حذفی رو به جام باشگاه ها خواهد فرستاد؟
من امیدوارم که این خبر کذب باشه چون تا الان سایتی این خبرو منتشر نکرده.
یک نکته دیگه که باعث ناراحتی من شد این بود که در رادیویی که برای گیلان بود امروز صبح بیش از 5 نفر تماس گرفتن و همشونم برد پرسپولیس رو تبریک گفتن و حرفی از داماش نزدن.واقعا که هم استانی های با غیرتی داریم بلا نسبت افرادی که غریبه پرست نیستن.
به هر حال پرسپولیسی ها هم میدونن که شانسی در مقابل سپاهان ندارن دست به چنین کارایی دارن میزنن.[/quote:29a6457dc3]
آره منم شنیدم تعجب کردم

[/quote:29a6457dc3]
اگه منظورتون از رادیو گیلان همون برنامه ای هست که تهیه کننده اش کامران جعفری هست اتفاقا"اصلا"جای تعجب نیست
چون از این ادم مزخرف تر و نادان تر تو صداسیما پیدا نمیشه علنا"تو یه برنامه رادیویی اعلام کرده بود که بر ضد داماش هست
اینقدر گند زد تا از تلویزیون با اردنگی انداختنش بیرون...الان هم که شده چاپلوس دوربین خبرساز مردیکه ابلح بین اون 15000 نفری که تو استادیوم داماشی هستن میره دنبال اون 1000 نفری که تو سکوی مهمان استقلال پرسپولیسی هستن و از اونا مصاحبه میگیره...
این هم از کامران چعفری و معصومی بی غیرت : خدابیامرزه میرزارو امثال همین وطن فروش ها بهش خیانت کردن و شهیدش کردن : خدایی خیلی حسرت اذربایجان رو میخورم همشون پشت هم هستن...[/quote:29a6457dc3]
راستش من زیاد اهل رادیو نیستم و امروز کاملا اتفاقی گوش دادم.احتمالا همین آقا که شما میفرمائید تهییه کننده اش بوده. من زیاد اطلاعاتی در این مورد ندارم.
وافعا این افراد مثل یه انگل هستن ولکه ننگ در گیلان ما.امیدوارم ریشه هاشون از ته خشک بشه.