[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه آپريل 07, 2013 11:01 am

متوسل‌زاده : فیکس نبوده‌ام و این‌گونه گل زده ام ! / تیزهوشی کریمی سبب شد به فینال نرویم

سه بازی سنگین پیش‌رو داریم و اگر فقط یک امتیاز بگیریم، ماندنی خواهیم شد. تمریناتمان را آن‌قدر خوب انجام خواهیم داد که حداقل یک امتیاز بگیریم.

سایت گل-امین متوسل‌زاده، مهاجمی که چندان مقبولیت روی سکوها ندارد، روز گذشته به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد و گل خوب و تاثیرگذاری را برای داماش به ثمر رساند و کمی بدشانس بود که محمد نوری گل‌ او را پاسخ داد و ضیافت پنالتی‌ها نیز رای به حذف این تیم داد. او در مورد شرایط داماش در این بازی به خبرنگار سایت گل گفت :

بازی برابر پرسپولیس چگونه بود ؟

باری خوبی بود. داماش به شدت شایسته‌ی پیروزی در جریان بازی بود، اما متاسفانه با کمترین اختلاف ممکن و با برخورد توپ با تیرک دروازه از رسیدن به آن‌چه لایق آن بودیم بازماندیم. البته در جریان بازی بی‌تجربه بودیم و تیزهوشی کریمی نیز سبب شد گل تساوی را دریافت کنیم.

گل خوبی زدی، این‌طور نیست؟

به هر حال جهانبخش سانتر بسیار خوبی را انجام داد و من نیز در موقعیت خوبی قرار داشتم و به موقع ضربه‌ی سر را روانه‌ی دروازه کردم.

در این فصل آمار خوبی داشته‌ای اما هنوز نیمکت‌نشینی ؟

به هرحال این تشخیص سرنربی است و تغییرات تاکتیکی سبب شده است که این‌گونه باشد.

داماش لایق پیروزی بود ؟

ما روز سختی را پشت سر گذاشتیم. بازی خوبی ارائه کردیم و انتظار پیروزی داشتیم. دوست داشتم همچون پنج سال پیش که با گل‌زنی برای پگاه به فینال راه یافتیم بار دیگر با گل من داماش راهی فینال جام حذفی شود. اما خوب تیزهوشی علی کریمی بر روی آن شروع مجدد سریع سبب شد تا نوری این آرزو را از ما بگیرد.

خطر سقوط داماش را تهدید می‌کند ؟

سه بازی سنگین پیش‌رو داریم و اگر فقط یک امتیاز بگیریم، ماندنی خواهیم شد. تمریناتمان را آن‌قدر خوب انجام خواهیم داد که حداقل یک امتیاز بگیریم.

مشکلات مالی باشگاه چطور است ؟

من در اکثر تیم‌هائی که حضور داشتم مشکلات مالی را تجربه کرده‌ام، اما امسال در داماش نوع بی‌سابقه‌ای از آن را تجربه کردم.

خودت در چه سطحی از آمادگی هستی؟

من شرایط خوبی را دارم، اما همیشه به نظر مربیان احترام می‌گذارم. در این فصل 5 گل زده‌ام و دو 2 پاس گل نیز داده‌ام، در شرایطی که اکثرا فیکس نبوده‌ام.
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A8%D8%A8
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه آپريل 07, 2013 12:09 pm

درود همه بازیکن ها و کادر فنی و اجرایی متعصب به تیم که در طول این مدت علیرغم مشکلات بسیار دست از تلاش نکشیدند. به تیم شهرمان افتخار میکنیم و همین که در حضور با حذف تیم های زیادی تا یک قدم فینال رسیدید و در این مرحله هم مردانه جنگیدید، برای ما قهرمانید.

امیدوارم از این تجربه ارزشمند درس بزرگی بگیریم برای بازی های آینده. به امید روز های بهتر برای داماش گیلان و مردمان شهر باران
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 07, 2013 12:30 pm

یه نکته ی دیگه هم این بازی داشت اونم قضاوت عادلانه و مناسب تیم داوری بود خوشبختانه برخلاف حدس و گمان های قبل بازی مظفری زاده خیلی خوب قضاوت کرد که جا داره حداقل به خاطر قضاوت خوبش تو این بازی ازش تشکر کرد .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 07, 2013 12:33 pm

وقتی عکس ابوذر رو دوباره تو صفحه ی اول وارش دیدم یاد دیروز افتادم بغض گلومو گرفت اشک های ابوذر از ته دلش بود . درود به غیرتت ابوذر رحیمیه دوست داشتنی با این اشکات و بازیه خوبت واسه ما هوادارای داماش جاودانه شدی .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آپريل 07, 2013 12:56 pm

ديروز وهابي توي گزارشش مشكلي نداشت و يه سري از بچه ها هم ديروز به ياسر حميدي گزارشگر نود گير دادند كه در صورت تكرار فکر نکنم دیگه محترمانه برخورد بشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط RainCityGirl » يکشنبه آپريل 07, 2013 3:14 pm

[color=black:0a0e0079dd][b:0a0e0079dd]درود به همه ی هوادارن داماش
دیروز با اینکه حق داماش بود بره فینال ولی دیگه خدا نخواست و نشد داماش فینالیست بشه ...
ولی تو بازی دیروز یه نکته ی جالبی بود که فکر میکنم برای همه کسانی که دیروز تو کل ایران این بازی رو از تلویزیون دیدند متوجه شدند که واقعا تیم های تهرانی در چنین بازی هایی در رشت طرفداری ندارند و رشتی ها برعکس خیلی از شهرهای باغیرت ایران ورزشگاه شهرشون را به راحتی تقدیم سرخابی ها نمیکنند .
واقعا وجود این همه طرفدار برای خیلی از تیم های لیگ ایران تو بازی با سرخابی ها یه رویایه ...

ایشالله مشکلات مدیریتی داماش به زودی حل میشه و داماش سال دیگه از طریق بازی های لیگ سهمیه آسیا رو میگیره و
امی گیلانَ پرچمَ بره بوجور ...[/b:0a0e0079dd][/color:0a0e0079dd] :twisted:
نماد کاربر
RainCityGirl
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 17, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه آپريل 07, 2013 3:51 pm

وقتی ابوذر گریه کرد میشه گفت همه بخشیدنش این خیلی ها یه بازیکن غیر بومی که ریالی دریافت نکرده گریه که و لباس داماش و ببوسه واقعا داماش تیمی که 100درصد همه بازیکنا غیرت به این تیم دارن چه بومی چه غیر بومی اگه الان انصاری فرد مثلا پنالتیش و خراب میکرد میگفت می سره فیده اما بازیکنان داماش اینجوری نیستن و تو تمام رگ های بدنشون غیرت سرازیره برای خودم افتخار میکنم که همچین بازیکن و همچین هوادارایی داریم 120 تشویق و بعد از باخت تشویق تیم این خیلی ها الان هر جا بود بازیکنا با فحش باید زمین و ترک میکردند رشتی این است

داماش چه ببازی چه ببری تو قلب مایی :P
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آپريل 07, 2013 4:22 pm

خطاب به بازیکن پرسپولیس که اسمش حقیقی هست و عنوان می کنه تماشاگران داماش باید شرمنده رفتارشان باشند .
پسرک نادان ، شرمنده تو باید باشی که اولاً تیم شهرت ( ابومسلم ) پس از بازنشستگی در دسته یک هنوز هم ادامه کار داره می ده ، می دونی دلیل این بازنشستگی تیم شهرت در دسته یک چیه ؟! ، چون ادم های بی وجودی همچون تو ، نیکبخت واحدی و دهنوی فاقد یک جو تعصب و غیرتید و بخاطر پول حاضرید در هر شهر دیگری دم تکان بدید ، شرمنده تو باید باشی که صراحتاً عنوان کردی : از بچگی عاشق لنگ بودم ، شرمنده تو باید باشی که تیم فجر سپاسی رو از وسط فصل رها کردی و این تیم رو به حال خودش گذاشتی ، البته حق داری از جایی آمدی که اسطوره اش خداداد عزیزی نام داره ، از شهری آمدی که از کشور همسایه درش زیاد به چشم می خوره و . . .
اگرچه همواره با فحاشی به هر شخصی مخالف بودیم و خواهیم بود ولی واقعاً آدم زورش میاد یک بچه تازه از لپ لپ درآمده با پیشینه نامعلوم هواداران ما رو به شرمندگی دعوت می کنه !!!!!!
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه آپريل 07, 2013 5:24 pm

[img:c440eb6ad3]http://s3.picofile.com/file/7716673010/Damash_persepolis_45_.jpg[/img:c440eb6ad3]

روزبه روز فراتر از گیلان :P
این عکس واسه خیلی ها دیدن داره !
سه راه حسن رود تو حلقتون !
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه آپريل 07, 2013 5:36 pm

[quote:d321044dfc="pouryaR-damash"]یه نکته ی دیگه هم این بازی داشت اونم قضاوت عادلانه و مناسب تیم داوری بود خوشبختانه برخلاف حدس و گمان های قبل بازی مظفری زاده خیلی خوب قضاوت کرد که جا داره حداقل به خاطر قضاوت خوبش تو این بازی ازش تشکر کرد .[/quote:d321044dfc]

آبرار خوبم نبود ؛ اينقدر ما از داوري لطمه خورديم به اين جور داوري هم راضي هستيم!! وقتي بازيكنان پرسپوليس 4 بار تو محوطه جريمه براي گرفتن پنالتي تمارض ميكنند و داور دريغ ميكنه از كارت دادن ، به اين نميشه گفت داوري منصفانه
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه آپريل 07, 2013 5:37 pm

امأ رشتی جاغالان
أیسیم تی فرمان
کؤنیم آمی جان
تی پا جیر قوبانأ
ترأ گمه میرزا کوچی خانأ..

[img:51103cf602]http://s1.picofile.com/file/7717598602/1.jpg[/img:51103cf602]
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه آپريل 07, 2013 6:02 pm

[quote:a440f2c5d0="ali_damashi"]امأ رشتی جاغالان
أیسیم تی فرمان
کؤنیم آمی جان
تی پا جیر قوبانأ

[img:a440f2c5d0]http://s1.picofile.com/file/7717598602/1.jpg[/img:a440f2c5d0][/quote:a440f2c5d0]

[size=14:a440f2c5d0][color=black:a440f2c5d0]دقایق و لحظات زیادی به این عکس خیره شدم ؛ احساس قدرت میکنم ؛ هیچ قلم و هیچ مکتب ادبی و هیچ نگارنده ای قادر به نوشتن و توصیف این تصویر نیست...
در انتظار صبح پيروزي است با ما
در سنگر شب ديده بيدار جنگل[/color:a440f2c5d0][/size:a440f2c5d0]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه آپريل 07, 2013 6:07 pm

[quote:4dd417a403="ali_damashi"]امأ رشتی جاغالان
أیسیم تی فرمان
کؤنیم آمی جان
تی پا جیر قوبانأ

[img:4dd417a403]http://s1.picofile.com/file/7717598602/1.jpg[/img:4dd417a403][/quote:4dd417a403]
خــــدا چقدر عزت داریم چقدر تاریخ داریم .
خیلی فوق العادست .عــــالی.بی نهایت زیـــباست .
دمتـــــــون گـــرم.خیــــــلــــــی لذت داد بهم وقتی این عکس رو دیدم .
مرسی بات عکس مرسی بابت بنر "دم همه هوادارن گرم که این اثـــــر هنرمندانه و زیبا و ماندنی رو ایجاد کردن.
این شعر واقعا بجا بود .عالـــــــی بود بخـــدا.
من به جدم احترام میگذارم و عرض ادب میکنم "به تاریخ و اصالتم تعظیم میکنم " من به منجی گیلانم افتخار میکنم گیلان را ماننده دوشیره باکره نگه داشت "توی همسایه هم احترام بذار تـا شک به نژادت نکنیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه آپريل 07, 2013 6:58 pm

[color=blue:11e3b2d205][size=18:11e3b2d205]اولین کامنتم بعد از بازیه. :?
واسه * که حتی یک درصد احتمال باخت رو نمیدادم تحمل این باخت غیر ممکن بود.
همین جورم شد.دیشب به زوره ... سر کردم و امروز هم سر کار نرفتم و تا ساعت 3 خواب بودم.الانم مریضم.حالمم اصلا خوب نیست.اعصاب هیچ کس و هیچ چیز رو هم ندارم.
فقط میخوام زمان بگذره تا بتونم فراموش کنم.
رابطم با چند نفر از فامیلای تهرانیم خراب شد!!!!به خاطر اینکه بعد بازی بهم اس دادن! :(

خوب کردم جوابشونو دادم.تا اینا باشن پا رو دم شیر نزارن.
الانم اومدم در پناه وارش کمی آروم شم... :?
:? [/size:11e3b2d205][/color:11e3b2d205]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:01 pm

[quote:dad3e1b9ba="ali_damashi"]امأ رشتی جاغالان
أیسیم تی فرمان
کؤنیم آمی جان
تی پا جیر قوبانأ

[img:dad3e1b9ba]http://s1.picofile.com/file/7717598602/1.jpg[/img:dad3e1b9ba][/quote:dad3e1b9ba]

[color=darkblue:dad3e1b9ba]ضمن تشکر از دوست گرامی علی آقا
نمی دونم چرا این شعر اینقدر تاثیر گذار هست ؟!چرا اینقدر آرامش بخش هست؟! همواره با این شعر زیبا حس پرواز به آدم دست می ده ، دامنه گسترده ای داره !
هم ابهت داره ، هم اصالت ؛ هم آزادگی داره هم غرور ؛ غم داره اما غمش شیرینه ،اسارت داره اما اسیر خاک پاک وطن بودن عالیه ، خلاصه اینکه آلیاژی از همه خوبی هاست.
از دیروز . . . مرسی علی جان خیلی به جا بود ، ببخشید [/color:dad3e1b9ba]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان