[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mamalirize » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:35 am

[quote:285e434ca6="meraj130"]من بودم داماش فینالیست می‌شد
سرمربی پیشین داماش گیلان معتقد است که اگر خودش روی نیمکت این تیم حضور داشت آبی‌پوشان گیلانی به فینال جام حذفی راه پیدا می‌کردند.

حمید درخشان در گفت‌وگو با تسنیم درباره دیدار داماش - پرسپولیس که با شکست نماینده استان گیلان و صعود پرسپولیس به فینال جام حذفی همراه بود، اظهار داشت: بازی بدی نبود. نیمه اول بازی زیاد خوب نبود اما نیمه دوم بهتر شد. فکر می‌کنم که دو تیم خیلی محتاط بازی کردند. البته داماش پس از به ثمر رساندن گل برای حفظ آن می‌توانست تدابیر دیگری داشته باشد تا بازی به پنالتی کشیده نشود.درخشان

درخشان در پاسخ به این پرسش که اگر همچنان هدایت داماش را به عهده داشت این تیم به فینال می‌رسید، گفت: فکر می‌کنم که اگر من بودم تیم فینالیست می‌شد، چون وقتی تیمی شاکله خودش را حفظ کند و نوع بازی‌اش مشخص باشد تدابیری را در نظر می‌گیرد، به خصوص زمانی که پیش افتاده باشد.

سرمربی پیشین داماش درباره میزان تاثیرگذاری دعوای مالک و مدیرعامل باشگاه روی این تیم عنوان کرد: این دو بحث جدا از هم هستند. در فوتبال حرفه‌ای بازیکن باید فوتبالش را بازی کند و کاری به مسائل بیرونی نداشته باشد. البته این موضوع تاثیرگذار است ولی چندان زیاد نیست.

وی با بیان اینکه هنوز با باشگاه داماش تسویه نکرده است، گفت: فعلا قوه قضائیه باید بحث مالکیت داماش را مشخص کند تا پس از آن به کار من هم رسیدگی شود.

او همچنین درباره اینکه گفته می‌شود هنوز در رشت به سر می‌برد تا در صورت تمایل باشگاه دوباره روی نیمکت این تیم بنشیند، گفت: من تهران هستم و این گونه نیست. بحث عابدینی و قویدل در خصوص مالکیت تیم است و کاری به من ندارند. فعلا باید ببینیم که چه اتفاقی می‌افتد. بالاخره که من باید با باشگاه تسویه حساب بکنم و شاید برای این کار به گیلان رفت و آمد هم بکنم.

سرمربی پیشین داماش گیلان درباره برکناری‌اش از تیم و اینکه آیا هوادارن حق داشتند، گفت: هواداران معتقد نبودند که من باید بروم. یکسری افراد به صورت هدایت شده این کار را انجام دادند و می‌توان تشخیص داد 30 نفری که این کار را انجام دادند از طرف چه کسی بودند و چگونه هدایت شدند.

وی تصریح کرد: تقریبا همه می‌دانند که این موضوع چگونه هدایت شده بود و من هم نمی‌خواهم نبش قبر کرده و خیلی موضوع را باز کنم.[/quote:285e434ca6]

آره تو که بودی ما بدبخت میشدیم ، بودنت رو دیدیم تیم نه برنامه داشت نه تاکتیک
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:37 am

درودبرداماش شهرباران
داماش بزنده واقعی بازی بوداماشانس نداریم که
داماش به تیم 30میلیاردی مرکزنشینان پرادعا نباخت داماش به تیردروازه وپنالتی وبدشانسی ها خودش باخت واقعاشعارداماش باتعصب برازنده این تیم بود
تیمی که پاک بازی کزدومردانه باخت تیمی که بدون ترس ازنام حریف وبازیکنان گران قیمت ان حمله وربازی کرد.
دلم میسوزه داماش بااین که جلوافتاداماپاک بازی کردهیچ وقت عقب نکشید بازیکناش خودشون روالکی زمین ننداختن وقت کشی نکردن بیخودی خودی خودشون روتومحوطه جریمه زمین ننداختن وفوتبال پاک ونترسی ارائه کردن من به تیم شهرم افتخارمیکنم...
[color=red:92539bd726]خطاب به ابوذررحیمی:بازیکنان بزرگ همیشه درمواقع حساس بابدشانسی پنالتی خراب میکنند[/color:92539bd726]
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:39 am

[quote:b1b6f3fb42="mamalirize"][quote:b1b6f3fb42="meraj130"]من بودم داماش فینالیست می‌شد
سرمربی پیشین داماش گیلان معتقد است که اگر خودش روی نیمکت این تیم حضور داشت آبی‌پوشان گیلانی به فینال جام حذفی راه پیدا می‌کردند.

حمید درخشان در گفت‌وگو با تسنیم درباره دیدار داماش - پرسپولیس که با شکست نماینده استان گیلان و صعود پرسپولیس به فینال جام حذفی همراه بود، اظهار داشت: بازی بدی نبود. نیمه اول بازی زیاد خوب نبود اما نیمه دوم بهتر شد. فکر می‌کنم که دو تیم خیلی محتاط بازی کردند. البته داماش پس از به ثمر رساندن گل برای حفظ آن می‌توانست تدابیر دیگری داشته باشد تا بازی به پنالتی کشیده نشود.درخشان

درخشان در پاسخ به این پرسش که اگر همچنان هدایت داماش را به عهده داشت این تیم به فینال می‌رسید، گفت: فکر می‌کنم که اگر من بودم تیم فینالیست می‌شد، چون وقتی تیمی شاکله خودش را حفظ کند و نوع بازی‌اش مشخص باشد تدابیری را در نظر می‌گیرد، به خصوص زمانی که پیش افتاده باشد.

سرمربی پیشین داماش درباره میزان تاثیرگذاری دعوای مالک و مدیرعامل باشگاه روی این تیم عنوان کرد: این دو بحث جدا از هم هستند. در فوتبال حرفه‌ای بازیکن باید فوتبالش را بازی کند و کاری به مسائل بیرونی نداشته باشد. البته این موضوع تاثیرگذار است ولی چندان زیاد نیست.

وی با بیان اینکه هنوز با باشگاه داماش تسویه نکرده است، گفت: فعلا قوه قضائیه باید بحث مالکیت داماش را مشخص کند تا پس از آن به کار من هم رسیدگی شود.

او همچنین درباره اینکه گفته می‌شود هنوز در رشت به سر می‌برد تا در صورت تمایل باشگاه دوباره روی نیمکت این تیم بنشیند، گفت: من تهران هستم و این گونه نیست. بحث عابدینی و قویدل در خصوص مالکیت تیم است و کاری به من ندارند. فعلا باید ببینیم که چه اتفاقی می‌افتد. بالاخره که من باید با باشگاه تسویه حساب بکنم و شاید برای این کار به گیلان رفت و آمد هم بکنم.

سرمربی پیشین داماش گیلان درباره برکناری‌اش از تیم و اینکه آیا هوادارن حق داشتند، گفت: هواداران معتقد نبودند که من باید بروم. یکسری افراد به صورت هدایت شده این کار را انجام دادند و می‌توان تشخیص داد 30 نفری که این کار را انجام دادند از طرف چه کسی بودند و چگونه هدایت شدند.

وی تصریح کرد: تقریبا همه می‌دانند که این موضوع چگونه هدایت شده بود و من هم نمی‌خواهم نبش قبر کرده و خیلی موضوع را باز کنم.[/quote:b1b6f3fb42]

آره تو که بودی ما بدبخت میشدیم ، بودنت رو دیدیم تیم نه برنامه داشت نه تاکتیک[/quote:b1b6f3fb42]

حمید تو ... بوخووور
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:43 am

دیشب اینقدر خسته و داغون بودم که نتونستم کامنتی بذارم فقط کامنت های بچه ها رو میخوندم تا آروم شم . اول از همه دست و پای تک تک بازیکنای با غیرت و با شرفمون رو میبوسم که عاشقانه و با تعصب و با دست خالی برای ما گیلانیا مردانه جنگیدند تا ما احساس غرور کنیم به تموم بازیکنان عزیز و کادر فنی با غیرتمون خدا قوت میگم و از همین جا محکم و با قاطعیت میگم برای ما هوادارای داماش شما همیشه برنده اید و با غیرت ترین تیم دنیا هستین هر چقد شما رو تشویق کنیم بازم کمه . تیم ما با دست خالی و با هزاران مشکل به جنگ با تیمی رفت که سالیانه از پول من و توی ایرانی میدزدن و براش خرج میکنن تیمی که با حق خورده ی مردم ایران بسته میشه تیمی که پشتش یه دولت و سیاسیون کشوره تیمی که لابی و باندهای دولتی در اون حرف اول رو میزنه تیمی که سالیانه تو بودجه ی دولت 30 میلیارد براش بودجه در نظر میگیرند تا من و توی ایرانی بیکار و سخت زندگی کنیم تیمی که پول بیت المال رو واسه دادن بدهی به وینگادا و خارجی های بی مصرف خرج کرد تیمی که با پول حروم بسته میشه تیمی که توش پر دزد و کافره تیمی که مسئولاش بویی از انسانیت و حق الناس نبردن . به خاطر این چیزاست که به داماشم به مردم رشت و گیلان افتخار میکنم به خاطر این چیزاست که به بازیکنا و کادر فنی و امیر عابدینی افتخار میکنم به خاطر این چیزاست که با اشک ابوذر رحیمی تو آخر بازی اشک میریزیم با این که یه مازندرانیه اما یه مرد بزرگه بخاطر این چیزاست که بعد از باخت رو پاهامون سرپا وایمیستیم و محکم و جانانه بازیکنان و تیممون رو تشویق میکنیم تا دنیا از این همه غیرت و تعصب و معرفت مات و مبهوت بشه . بهترین جمله ای که در وصف این بازی میشد گفت همون تیتری هست که وارش زد : امی داماش مردانه بباخت . هرچند که واسه منه هوادار داماش برنده ی دیروز بود اینقدر خوب و زیبا بازی کردیم که حتی آقایون پرسپولیسی و خبرگزاری های وابسته بهشون مجبور شدن به قدرت داماش اعتراف کنن به طوری که عملا پرسپولیس تو 120 دقیقه هیچ کاری نتونست بکنه تیمی که قرارداد یه بازیکنش به اندازه ی نصف تیم ماست . اما بچه های با غیرت داماش نشون دادن که تو زمین پول حرف نمیزنه این غیرت و تعصب یه تیمه که مهمه . داماش دیروز پرسپولیس میلیاردی رو به زانو درآورد این واسه من بزرگترین افتخاره . انصافا دیروز تموم بازیکنامون خوب بودن از رودباریان گرفته ابوذر رحیمی آبشک ابراهیمی مختاری جهانبخش مهدوی متوسل زاده حاجتی سهرابی همه همه عالی بودن هر چند گل بدی خوردیم اما انصافا رودباریان تو کل بازی جز اون صحنه عالی و مسلط بود و خیلی با تجربه دروازه بانی کرد دیروز همه ی تیم ستاره بودن اما به نظر من دو فوق ستاره تو بازی دیروز بودن آبشک و ابوذر رحیمی که عالی بازی کردن هرچند که بازم میگم همه ی بچه ها ستاره بودن مثل همیشه 120 دقیقه مردانه و با غیرت جنگیدند . ضربات پنالتی هم که دیگه همه قبول دارن شانسه متاسفانه ضربه ی ابوذر با اینکه خیلی زیبا بود اما به تیر خورد . در ضمن دوستانی که از رودباریان انتقاد میکنن باید بگم نیلسون هم تمام توپ ها رو خلاف جهت رفت پس این دلیل به ضعف دروازه بان نیست پنالتی یه لحضه هست و شانسه . و در نهایت زیباترین لحظه ی دیروز پس از پایان بازی بود که تمام هوادارایی که از ساعت 12 تا 8 یعنی 8 ساعت تو سختترین شرایط داماش رو تشویق کردن و خستگی توانشون رو گرفته بود همه با هم بلند شدن و یکصدا تیم داماش و ابوذر رحیمی رو به شدت تشویق کردن کاری که تموم ایران رو غافلگیر کرد و همه ی خبرگزاری ها مات و مبهوت این خبر رو کار کردن . کاری که تو ایران بی نظیر بود . به این میگن فرهنگ گیلانی به این میگن غیرت گیلانی به این میگن تعصب . ما هوارای داماش باد به پرچم نیستیم تا آخرین قطره ی خون پای تیممون هستیم .
زنده باد داماش شهر باران و بازیکنان و کادر فنی با غیرت و امیر عابدینی و هواداران غیور داماشی ...
ما هیچوقت شکست نمیخوریم راه ما تازه شروع شده .
هر شکستی مقدمه ی یه پیروزیه ...
به امید موفقیت داماش شهر باران ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 07, 2013 7:59 am

به عنوان یه برادر از علیرضا جهانبخش عزیز یه خواهش دارم اینکه به هر تیمی که دوس داره بره اما به تیمای کثیف پایتخت نره چون تو این تیما پول حروم و دزدیه هم پرسپولیس و هم استقلال . آره آقای رویانیان ما 15 هزار نفر گیلانی همه از امیر عابدینی پول گرفتیم خط گرفتیم تا تو رو دزد خطاب کنیم چه افتخار بزرگیه چه اتحاد و قدرتی دارن پس گیلانیا چه محبوبیتی داره پس امیر عابدینی . آخه آقای به اصطلاح محترم ما که هممون میدونیم شما از چی داری میسوزی اینقد عصبی بودی که سریع مصاحبه کردی در ضمن آقای رویانیان خیلی از مردم زودتر از این ها خبر دارن شما تا خرداد ماه و برای انتخابات چه کارهایی قراره بکنید فقط باید بهتون بگم اینجا گیلانه و از الان بدونین برنامه هاتون تو گیلان شکست خوردست . به فکر جاهای دیگه باشین . مردم گیلان خیلی فهیم تر و با هوش تر از آدمایی امثال شما هستن شما مجبوری جلوی شعور و فهم بالای گیلانیا تعظیم کنی . کاش یه روزی ما هم رئیس اداره ی سوخت بودیم میتونستیم به بازیکنای داماش بنز و بی ام و بدیم . راستی آبراران یعنی اینقدر حقوق و مزایای اداره ی سوخت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:02 am

از 6 صبح اومدن بیرون و عرق ریختن تو اون آفتاب شدید و تشنگی گرسنگی و بیماری خودم و این همه عذابی که هم من هم 20 هزار نفر دیگه از صبح تا آخر شب کشیدیم دلم نسوخت از این دلم سوخت که این باخت حق ما نبود

از لحظه ای که جشن لنگیها آغاز شد تازه داشتم به مردم شهرم افتخار میکردم خداییش اون اشک های ابوذر و تشویق های هوادارای داماش اشک من و چند تا از دورو بریهام رو در آورد

زنده باد آبراری مثل مهران که بعد باخت که نه بهتره بگم پیروزی 20 دقیقه نشسته بودو حسرت میخورد

دیشب باری دیگه مردونگی و غیرت هوادارامون ثابت شد
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:21 am

از تموم هوادارای واقعی و متعصب داماش هم تشکر میکنم و دست تک تکشونو میبوسم ( نه اونایی که به عشق علی کریمی و پرسپولیس و استقلال و فرهاد مجیدی و .... به ورزشگاه میان و هنوز تو خواب غفلتن ) . هوادارای واقعیه داماش که از ساعت 12 تا 8 شب یک ضرب و با خستگی و تشنگی و دریغ از یک قطره آب تیم داماش رو تشویق و حمایت کردن . هوادارای واقعیه داماش که ته ته دلشون داماشی هستن نه مثل بعضی ها که هنوز به سرخابی های پایتخت وابسته اند . هوادارای واقعیه داماش که به جای تشویق کاپیتان حریف کاپیتان محبوب داماش شهر باران مهدوی رو تشویق کردن . هوادارایی که به جای تشویق علی کریمی در پایان بازی با اشکای ابوذر رحیمی اشک ریختن و تشویقش کردن . هوادارایی که به جای فحاشی به سید جلال حسینی تشویقش کردن و جلوی فحاشیه دیگران را گرفتن و با ایجاد سر و صدا و هو کردن اجازه ی فحاشی رو نمیدادن . آرزوم اینه که حتی شده یه روزی هزار نفر بیان استادیوم اما همشون عاشق واقعیه داماش باشن . متاسفانه تو این جور بازی ها آدمایی میان استادیوم که عشقی به داماش ندارن و به تشویق حریف و فحاشی میپردازن آدمایی که سالی یه بار هم استادیوم نمیان . یه تشکر ویژه هم از بچه های جیگاه H دارم که با غیرت و تعصب و مردانه تا لحظه ی آخر داماش شهر باران رو تنها نذاشتن و طوفانی تشویق میکردن . یه توصیه هم دارم واسه اون آدمایی که هنوز ته دلشون با سرخابی های کثیف پایتخته : لطفا دیگه به استادیوم نیایین بهتره همون خونه بمونین و تیمای محبوبتون رو تشویق کنین همون تیمایی که هواداراشون به ناموس و شرف و غیرت و فرهنگ توی گیلانی توهین میکنن همون بازیکنی رو حمایت کنین که یک بار اسمی از گیلان محل زادگاهش نیاورد و با افتخار خودشو کرجی معرفی میکنه همون بازیکنی که هیچ کاری واسه گیلان و فوتبال این استان نکرده . آره واسه شما همونا خوبن که یه روز مثل طباطبایی و دیگران تحقیرتون کنن . خواهشا دیگه به ورشگاه نیایین چون ما نمیخواییم فضای پاک و مقدس هوادارای داماش با وجود آدمایی مثل شما آلوده بشه .
[size=24:5b2b6c0d16]حرف آخرم رو با صدای بلند میگم تا بی غیرتا بشنون :
واسه ما هوادارای داماش
محمد رضا مهدوی = جادوگر و اسطوره
داماش شهر باران = عشق اول و آخرمان [/size:5b2b6c0d16]
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:40 am

من هنوزم دستم نمیره کامنت بزارم
با دو ساعت تاخیر اومدم سرکار . تو اتاقم هستم و از جام تکون نخوردم به همکارا هم گفتم امروز منو بیخیل بشین . دیروزم با دو تا از نزدیکام بحث کردم. اگه میباختیم اینقدر اعصاب خوردی نداشت از اینکه برنده بودیمو صعود نکردیم اعصابم خورده.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:50 am

[quote:19d9dbabd8="meraj130"]من بودم داماش فینالیست می‌شد

وی تصریح کرد: تقریبا همه می‌دانند که این موضوع چگونه هدایت شده بود و من هم نمی‌خواهم نبش قبر کرده و خیلی موضوع را باز کنم.[/quote:19d9dbabd8]
[size=18:19d9dbabd8][color=red:19d9dbabd8]درخشان تو ... بخور[/color:19d9dbabd8][/size:19d9dbabd8]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » يکشنبه آپريل 07, 2013 9:11 am

[quote="abarar1989"][size=24:a6ef29318b][color=blue:a6ef29318b]رویانیان: به بازیکنان پاداش می‌دهم/امروز دست‌های آلوده فوتبال را شناختم[/color:a6ef29318b][/size:a6ef29318b]

[color=black:a6ef29318b]محمد رویانیان با انتقاد از شرایطی که پیش از بازی و در حین انجام دیدار پرسپولیس و داماش به وجود آمده بود، گفت: امروز فهمیدم که همیشه چه دست‌های آلوده‌ای فوتبال ما را خراب می‌کند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره صعود این تیم به فینال جام حذفی اظهار کرد: انصافا با وجود فشار زیادی که در 48 ساعت گذشته روی تیم بود، بازیکنان ما با غیرت و قدرتمندانه بازی کردند و با صعود به فینال، دل هواداران را شاد کردند. به همه آن‌ها خسته نباشید می‌گویم.

وی با تاکید بر اینکه برای صعود به فینال به بازیکنان پرسپولیس پاداش می‌دهد، گفت: بازیکنان ما امسال دو برد ارزشمند به دست آوردند. یکی پیروزی 6 بر صفر مقابل پیکان بود و دیگری هم یک برد 6 بر صفر دیگر برابر ملوان. این پیروزی هم با تلاش زیاد آن‌ها به دست آمد و امیدوارم در فینال هم موفق باشند.

رویانیان در پاسخ به این سوال که دوست دارید فینال جام حذفی در چه شهری برگزار شود، گفت: امیدوارم بازی فینال در مشهد مقدس باشد تا یک جشنواره فرهنگی آنجا برگزار شود. وقتی در مشهد بازی کنیم دیگر برد و باخت فرقی ندارد و ارزش‌ها در آنجا زنده می‌شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد از شرایطی که پیش از بازی برای پرسپولیس به وجود آمده بود گفت: من قاطعانه می‌گویم که مدیریت پشت صحنه اتفاقاتی که در ورزشگاه و خارج از ورزشگاه رخ داد و شعارها، تخریب‌ها و توهین و همین طور ضرب و شتم‌ها، تحت هدایت افرادی بود که متاسفانه خودشان را فوتبالی معرفی می‌کنند و افتخار می‌کنند که پرسپولیسی هستند. من از صمیم قلب از همه هواداران پرسپولیس که در این بازی به آن‌ها توهین شد عذرخواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: من به عده‌ای تخریب‌گر که تحت تاثیر پول و توطئه‌ی برخی افراد، چنین حرکاتی را در طول بازی انجام دادند می‌گویم که مردم گیلان و بویژه مردم رشت بزرگتر از این حرف‌ها هستند.

رویانیان در پایان گفت: با تمام وجودم مقابل مردم گیلان تعظیم می‌کنم. با این حال امروز با این توطئه‌ها و رفتارها خیلی از چیزها را متوجه شدم که واقعا چه دست‌های آلوده‌ای همیشه فوتبال ما را خراب می‌کند اما جزئیات این موضوع باشد برای وقت گفتن.[/color:a6ef29318b]

[align=center:a6ef29318b][size=18:a6ef29318b][color=red:a6ef29318b]عجیب نیست که دهان های آلوده ی فوتبال از دست های آلوده ی آن سخن می گویند!؟[/color:a6ef29318b][/size:a6ef29318b][/align:a6ef29318b]
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » يکشنبه آپريل 07, 2013 9:13 am

[quote="abarar1989"][quote:abc23806bd="meraj130"]من بودم داماش فینالیست می‌شد

وی تصریح کرد: تقریبا همه می‌دانند که این موضوع چگونه هدایت شده بود و من هم نمی‌خواهم نبش قبر کرده و خیلی موضوع را باز کنم.[/quote:abc23806bd]

[align=center:abc23806bd][color=red:abc23806bd]آقای درخشان!
بهتر است بدانی ما همین حذف با افشین ناظمی را به قهرمانی در فینال با شما ترجیح می دهم. [/color:abc23806bd]
[size=24:abc23806bd] [/size:abc23806bd][/align:abc23806bd]
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه آپريل 07, 2013 9:22 am

کل بازی به کنار و اون حرکت زیبای آخر بازی که ابوذر رحیمی رو تشویق کردن به کنار.واقعا زیبا بود هر چند من به خاطر اشکی که تو چشام بود نتونستم تشویقش کنم.ولی به خدا تو عمرم به خاطر یه بازی انقدر ناراحت نشده بودم.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آپريل 07, 2013 9:28 am

تماشاگران داماش بايدشرمنده‌ي رفتارشان باشند
هافبک پرسپوليس مي‌گويد با پاي مصدوم و به خاطر هواداران برابر داماش به ميدان رفته است.

رضا حقيقي، درباره ديدار تيمش برابر داماش در جام حذفي گفت: بازي خوبي نبود و از کيفيت خوبي برخوردار نبود. البته فراموش نکنيد در چمن مصنوعي نمي‌توان کيفيت هميشگي را داشت. از سوي ديگر ما با استرس زيادي بازي کرديم و دليل اين استرس اهميت بالاي اين ديدار بود. ما مي‌خواهيم فصل را به خوبي به پايان برسانيم و همين مسئله استرس زيادي به ما وارد کرد.

او در ادامه درباره مصدوميتش صحبت کرد و افزود: من تا حد زيادي پيش از اين ديدار درگير مشکلم با پايم بودم. سه پزشک معتبر در ايران از من خواستند تا در اين بازي به ميدان نروم و اعتقاد داشتند که بازي در اين ديدار براي آينده‌اي خطرناک است چرا که زانوي من همچنان آسيب ديده است و با فشار بر روي زانو مي‌توانست خطر بيشتري ايجاد شود. پاي سالم در زمين چمن مصنوعي آسيب مي‌بيند و چه برسد به پاي آسيب ديده.

هافبک دفاعي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که با اين اوصاف پس چرا به ميدان نرفته، گفت: شرايط پرسپوليس شرايط خاصي است و به خاطر سردار رويانيان، گل‌محمدي و تماشاگران خونگرم پرسپوليس خواستم بازي کنم. شايد اگر کسي ديگري جاي من بود، به ميدان نمي‌رفت چرا که رباط زانويم مشکل داشت و با آسيب ديدگي جديد شايد براي هميشه از فوتبال محروم مي‌شدم اما به خاطر درد شديد زانو در اواسط بازي تعويض شدم.

او در ادامه باز هم به بازي پرسپوليس و داماش اشاره کرد و افزود: بايد در اين ديدار پيروز مي‌شديم و اعتقاد دارم يک جام در اين فصل حق پرسپوليس است. اين جام متعلق به هواداران و سردار رويانيان است. هواداران به اين دليل که از ابتداي فصل سختي زيادي کشيده‌اند و سردار نيز به خاطر وقت و انرژي زيادي که براي پرسپوليس در اين فصل گذشته است. سردار در حال ساختن يک پرسپوليس جديد است.

حقيقي در پايان با انتقاد از فحاشي تماشاگران داماش به سيد جلال حسيني و سردار رويانيان، بيان داشت: اين وضعيت قابل قبول نيست. اين نمي‌شود که به ناموس بازيکن حريف فقط به اين خاطر که برابر تيم شما بازي مي‌کند بي‌احترامي شود. متاسفانه شاهد حرف‌هايي بوديم که هر کس در هر مقامي نمي‌تواند تحمل کند. سيد جلال مستحق اين فحاشي‌ها نبود و تماشاگران داماش بايد شرمنده‌ي رفتارشان باشند.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه آپريل 07, 2013 10:05 am

دشمنان و خائنان و نادانان هرگز از يادتان نرود:
عباسي وزير ورزش (دو ماه ديگه انه كلاس تعطيله)
قويدل (بخوردي توشك فيشان ؛ خاك تي سر مدركم ناري /10/ )
طباطبايي (با نادانيش آيندشو خراب كرد)
رويانيان (با بي آبرويي دير يا زود بايد بره تو زباله دان تاريخ)
شيريني (انبه پاكستاني)
وهابي (غريبه پرست آبايه \آبايه ...)
ياسر حميدي (پيش بيني ميكنم همين روزا يه فوتوركان نصيبش بشه)
ميلاد خليلي
محمد بابايي
بهزاد داداش زاده (اينقدر خراب داره كه نگو...)
هوشنگ نصير زاده (اَ منگولم مره آدم ببسته)
درودگر (اين دماغ خوله باخودش درگيره)
فردين معصومي (اين خيكي بره تالش گوسفند چراني كنه بهتره)
هامان حامدي راد
فرشاد كاس نژاد (.... نژاد)
پژمان نوري(برگشت ملوان فكر ميكرد پول بهش ميرسه ضايع شد)
مازيار زارع(كويي وسط زمين )

اگر كسي از قلم افتاده بگيد
اين نامها هيچ وقت نبايد از ذهن مان پاك شود هميشه بايد اين نامها را مرور كنيم
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط honest » يکشنبه آپريل 07, 2013 10:22 am

درود به همه دوستان با غیرت
دیروز از باخت بازی همه ناراحت شدیم ولی باید به تعصب و غیرت این هواداران آفرین گفت و خوشحال بود.
در ضمن یه نکته میمونه، اونم اینکه ظاهرا دیروز گزارشگر افشن وهابی بود و هرکسی که بازی رو از تلویزیون دید ، میگه جوری گزارش میکرد که فرقی با اون غریبه پرستا نداشت. شماهم شنیدید؟؟ یا کسی بازی رو از تی وی دیده؟؟
زنــــده بــــــاد رشــــــت
نماد کاربر
honest
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 10, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان