[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه آپريل 06, 2013 7:00 pm

درود بر داماش شهر باران

امروز واقعاً لذت بردم. بسیار زیبا بازی کردیم و پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشت. ما تیمی بودیم که دو فصل هست که پول نگرفتند و دچار مشکلات مالی هستند و بازیکنان با غیرت در بازی ها حضور دارند. ما تیمی بودیم که روباه صفتانی مثل قویدل و درخشان و طباطبایی و پشت همه ی اینها رویانیان داشتند برای ما حاشیه سازی می کردند. ما رو دچار مشکلات زیادی کردند. میدونستند مشکلات مالی داریم اما باز از ما می ترسیدند. ما در برابر تیمی بودیم که از بیت المال بودجه های چندین میلیاردی براش بستند و تو ناز و نعمت هستند . تیمی که سراسر فساد هست از پیکره ی این تیم گرفته تا عوامل نفوذیش در جای جای فدراسیون

مضفری زاده هم که از نیمه دوم قشنگ به نفع پرسپولیس سوت زد!

تو این بازی باز از سمت راست خط دفاعی گل خوردیم. شاید اگر درخشان نیم فصل نمیومد و ما از اول افشین ناظمی رو داشتیم الآن مشکل دفاع راستمون حل شده بود. اما درخشان زخم هایی به داماش زد ولی ما باز مردانه جنگیدیم. و باز نتونستیم به دلیل مشکلات مالی یه مهاجم خوب بگیریم تا این همه موقعیتی که برامون ساخته میشه به راحتی از دست ندیم

درود به همه شما دوستان عزیز

امیدوارم علیرضا جهانبخش بازیکن آینده دار گیلانی کماکان در داماش شهر باران بمونه و اگر قراره از این تیم جدا بشه به اروپا بره

به امید اینکه 20 فروردین قوه ی قضائیه تصمیم نهایی رو بگیره و خریدار جدید و خوبی برای داماش پیدا بشه که تیم رو بگیره و دیگه ما با این مشکلات مالی رو به رو نشیم و فصل بعد مشکلات خودمون رو حل کنیم و بازیکنان خوبی خریداری کنیم
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه آپريل 06, 2013 7:14 pm

[quote:c3b2e665db="gilan-astaneh"][quote:c3b2e665db="mtb368"]از تیم شهرم تشکرمی کنم که باغیرت بازی کردند و باافتخار باختند اما نمی دونم چرا یه حسی به من می گه رودباریان تو گرفتن پنالتی ها مشکوک می زد آخه اگه دقت کنید همش اول مکث می کرد و بعد بر خلاف توپ می رفت /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:c3b2e665db]

منم به این رودباریان شک پیدا کردم احساس میکنم تو گرفتن پنالتی ها یخورده کم کاری کرد چون 3تا از پنالتی لنگی ها دقیقا وسط دروازه متمایل به راست اونم بصورت زمینی زده شد اما این آقا همه رو بطرف چب شیرجه زد خیلی مشکوک میزد هر5پنالتی به یک طرف رفت که واقعا شک برانگیزه[/quote:c3b2e665db]
دیگه بی انصافی نکنین د بره دروازبانه بیچاره پنالتی 50 50 هست د خدا نیس که فکر بازیکن و بخونه یه موقع هایی توپ میگیره یه موقع هایی نمیگیره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آپريل 06, 2013 7:23 pm

ده نکته از پرسپولیس داماش؛ورود پیراهن قرمز ممنوع!

یک - اكروبات بازي براي ورود به ورزشگاه

ساعت سه ورزشگاه گوش تا گوش پر بود و براي رسيدن به در ورودي بايد كارهاي محير العقول مي كرديد. از آفتاب بالانس و وارو زدن گرفته تا گرفتن زير دوخم ديگران تا زير دست و پا له نشويد. البته اگر كمي خوش شانس بوديد و قبلا بليط گرفته بوديد ديگر نبايد نگران شكسته شدن دنده هايتان در زير دست و پا مي بوديد.

دو - ورود پيراهن قرمز ممنوع

عجيب ترين چيز ممكن عدم اجازه ورود به كساني كه رنگ قرمز يا طيف هايي از آن پوشيده بودند در ميان تماشاگران داماش بود. البته اين اتفاق از ساعت 3 اتفاق افتاد و تمام كساني كه با رنگ هاي طيف قرمز قصد ورود به ورزشگاه را داشتند بايد پيراهن از تن می کندند. لیدرهای محترمی که مسئول این کار بودند فقط يك چيز مي گفتند: پيراهنت را در بياور و تحويل بده.

سه - میانسال ها تشریف بیاورید

بعد از چندسال باز دوباره نسل قديمي هواداران فوتبال رشت با استاديوم آشتي كرده بودند. شايد وجود بسياري از آنها در تلطيف كردن جو ورزشگاه در بازي امروز موثر بود. مردهاي با مو هاي جو گندمي كه كنار بعضي ها بنشينند انگار يك سوپاپ اطمينان را بر روي آنها نصب كرده ايد و ديگر خبري از آن حرف هاي خيلي خيلي بد نيست.

چهار - هلي كوپتر

پيش از شروع بازي يك هليكوپتر در ورزشگاه مي چرخيد و سوژه اصلي تماشاگران بود. اولين بار بود كه بالگرد در ورزشگاه عضدي به اين صورت ديده مي شد. پس از شروع بازي نيز اين بالگرد در چندين نوبت تبديل به سوژه اي اصلي براي تماشاگران شد. معلوم نبود خلبان محترم چه چيزي از فضاي اطراف ورزشگاه مي خواست ... جالب این است که بینندگان عزیز همه منتظر بودند تا تصاویری از بالای ورزشگاه عضدی پخش شود ، اما این ما بودیم که هلی عزیز را از پایین می دیدیم !

پنج - محبوب مثل علي كريمي

علي كريمي محبوبيتی بي مثال دارد ولی شدت اين ویژگی در رشت بيشتر است. او پيش از آغاز بازي و هنگام گرم كردن بازيكنان به شدت تشويق شد اما اين پايان ماجراي تشويق كريمي نبود . او در انتهاي بازي نيز بازیکنان دو تیم را همراه خود کرد و به سمت تماشاگران آمد و باز هم تشويق شد. کاری که باعث شد مهدی تاج بگوید از وی تقدیر خواهد شد.

شش- ابوذر رحيمي

ضربات پنالتي براي داماش با ضربه ابوذر رحيمي آغاز شد و اولين ضربه او به تيرك دروازه خورد تا با همين ضربه داماش از دور جام حذفي حذف شود. ابوذر رحيمي پس از اتمام ضربات پنالتي ناي بلند شدن از روي زمين را نداشت. پس از اتمام بازي تماشاگران تا چندين دقيقه ابوذر رحيمي را تشويق كردند تا اين تشويق ها پاياني بر اشك هاي او باشد.

هفت - آبشك جو نده!

پس از اينكه محمد آبشك يك هند بي مورد را در ميانه ميدان در دقايق پاياني نيمه اول انجام داد او تبديل به يك بازيكنان مستعد براي اخراج از سوي پرسپوليسي ها شد. در اواخر نيمه دوم جدال لگد آبشك به جلال حسینی باید موجبات اخراج او را فراهم می آورد اما مظفری زاده در این مورد به نفع داماش گرفت . جالب اینکه کمک سعید هم به او گفت این خطا کارت دارد اما ... در این صحنه جروبحث علی کریمی و مرتضی ابراهیمی هم جالب بود .

هشت - ليزر

يك ليزر سبز در ورزشگاه بدجوري روي مخ بازيكنان بود . ليزر هر دو تيم را مورد لطف قرار مي داد. ولی اوج مزاحمتهای این لیزر در هنگام ضربات پنالتی روی صورت نیلسون بود . در پنالتي پنجم داماش مظفري زاده از نيلسون درباره ليزر و عدم تمركزش سوال كرد كه نيلسون به جاي توقف بازي راي به ادامه ضربات پنالتي داد.

نه - آخرین گل

آخرين ضربه پنالتي پرسپوليس را كريم انصاريفرد نواخت و شايد اگر رودباريان كمي خوش شانس بود به طور حتم تعداد پنالتي ها افزايش مي يافت. پس از پنالتي آخر اين كريم انصاريفرد بود كه به سوي تماشاگران ضلع جنوبي ورزشگاه كه هواداران داماش بودند رفت و اين باعث شد تا صداي هوی تماشاگران بلند شود.

ده - كوشكي و مصدوميتش

انگار بديمني جناح راست داماش دامن هر بازيكني را كه در اين پست بازي مي كند را مي گيرد. در بازي با تراكتور سر محمد سيا مدافع اين تيم شكست و تعويض شد و در اين بازي مصدوميت كوشكي در بين دو نيمه باعث شد تا او را با آمبولانس به بيرون از ورزشگاه انتقال دهند. به همين علت داماش در نيمه دوم با چند ثانيه تاخير وارد زمين شد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه آپريل 06, 2013 7:47 pm

دلم میخواد تا صبح گریه کنم.
من فعلا کامنت نرارم بهتره. فقط میگم بچه ها خسته نباشید
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه آپريل 06, 2013 7:51 pm

نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه آپريل 06, 2013 7:53 pm

از تک تک بازیکنا و کادر فنی تشکر می کنم بخاطر بازی خوبشون و واقعا حس افتخار بهم دست داده بخاطر این بازی زیبا که انجام دادیم ...
ما بازیو نباختیم بلکه فقط ضربات پنالتی رو بهشون واگذار کردیم
بعد گل هممون تو شادی پیروزی بودیم واین رو فراموش کردیم که فوتبال 90 دقیقه است و اونا از تجربشون استفاده کردن و گل مساوی رو زدن
فقط میشه گفت حیف ...
از ابوذر رحیمی تو پنالتی اصلا نارحت نیستم بخاطر ضربش چون پنالتی 50 50 هستش ولی از رودباریان اصلا همچین انتظار عملکرد ضعیفی نداشتم .. چون پنالتی گیرم نشون داده بود انتطارمو بالا برده بود تو پنالتی ها
:?:

مطمعنم یه روزی شادی قهرمانیمونو تو رشت می گیریم ، با توجه به مشکلات زیادی که خودی و نا خودی بهمون وارد کردن امسال ، این نتایج قابل قبول هستش ... به امید موفقیت تو این 3 بازی باقی مونده و جلوگیری از قهرمانی تاجی های پایتخت

این شکست دری بود به موفقیت فرداهامون
[color=black:c68873917c]
دنیا فقط داماش

دنیا فقط رشت

تا زمین در گردشو تا آسمان در چرخش است نام " گیلان " چو نفس بر قلب من آرامش است.[/color:c68873917c]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » شنبه آپريل 06, 2013 7:56 pm

ساعت 3 رسیدم درب ورزشگاه یک ساعت وایستادیم آخر سرهم از بلیط خبری نبود در بیرون ورشگاه رفتار نیروی انتظامی با تماشگران واقعا بد بود.چند نغر از دار و درخت رفته بودند بالا همه داشتند فیلم میگرفتند، بعد از یه ربع از شروع بازی با زور و کش و قوس اومدیم تو استادیوم LCD گوشیم شکست وضعی بود یه بچه سرش خون اومده بود داشت داد میزد میگفت مامان
باید چنجایش ورزشگاه رو افزایش بدن واسه تیمی با این همه طرفدار خیلی کمه فقط خائنا رو دیدید خدائیش خیلی بی غیرتند اخر بازی خوب حتلشون گرفتیم.
تو بازی هم از پرسپولیس واقعا سرتر بودیم حقمون باخت نبود خدائیش حیف شد باید میرفتم آسیا
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 06, 2013 8:09 pm

فقط حسرت برامون باقی موند.. بابت همه چی!!
باورم نمیشه که فاصلمون تا فینالیست شدن فقط هفت دقیقه بود که نتونستیم این دقایقو دوام بیاریم
باورم نمیشه امشبو هوداران مظلوم داماش با بغز در گلو باید بسر ببرن اما لابیگرانه بزرگی مثل رویانیان و شیرینی غرق از شادی باشن!!
چرا خدا باید اینکارو انجام بده!! این همه جوانی که بعد از گل تمام مشکلات زندگی فراموششون شده بود اما در یک لحضه همه رویا هاشون به یاس تبدیل میشه و اینم وزنه بزرگی در زندگی فلاکت بارشون میشه!! ولی چرا؟ چرا خدا باید همچین کاری انجام بده؟؟ مگه خدا مهربانترین نیست؟
من امروز به وجودش شک کردم. :?:
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه آپريل 06, 2013 8:12 pm

خیلی داغونم,فقط همین :?:
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه آپريل 06, 2013 8:19 pm

همیشه شانس رو دیگران باید داشته باشن بازی باید تو زمان خودش تموم میشود نمیدونم چرا ما همیشه میلنگیم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » شنبه آپريل 06, 2013 8:19 pm

کاش ابوذر پنالتی رو خراب نکرده بود.کاااااااااااااااش :?
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه آپريل 06, 2013 8:20 pm

من شکست عشقی خورده بودم انقدر ناراحت نبودم که الان هستم!!!!!!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 06, 2013 8:32 pm

[size=24:e1d2cad8b4]
[color=blue:e1d2cad8b4]منتقمی در گفت‌وگو با فارس:

به هواداران پرسپولیس در پایان بازی حمله شد/ اتفاقات عجیب و غریبی رخ داد[/color:e1d2cad8b4][/size:e1d2cad8b4]
[color=black:e1d2cad8b4]قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: در پایان بازی به هواداران و لیدرهای ما حمله کردند و به آنها صدمه وارد کردند.

بهروز منتقمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به اتفاقاتی که در پایان دیدار برای هواداران و لیدرهای پرسپولیس رخ داده، عنوان کرد:‌ پس از اینکه بازی به پایان رسید به هواداران و لیدرهای ما حمله کردند و به آنها صدمه وارد کردند. انتظار چنین برخوردی را از هواداران گیلانی نداشتیم. بازی بسیار خوبی برگزار شد اما در پایان رسم مهمان‌نوازی رعایت نشد و خسارات زیادی هواداران دیدند.

وی ادامه داد: ما برای پیروزی آمدیم و بازی خوبی کردیم مسئولان داماش هم شرایط خوبی در نظر گرفته بودند اما انتظار چنین برخوردی را در پایان بازی نداشتیم. ما توانایی پیروزی داشتیم و این اتفاقات نباید رخ می‌داد.

قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: اتفاقات عجیب و غریبی بود و خسارات زیادی به ماشین‌های هواداران وارد شد مطمئن باشید از حق خود دفاع خواهیم کرد و از کمیته انضباطی می‌خواهیم که به این مسائل رسیدگی کند حتی برخی از هواداران ما امنیت نداشتند که از ورزشگاه خارج شود معلوم نبود که برای آنها چه اتفاقی بیفتد. چون برده بودیم باید این مسائل و بلاها سر ما می‌آمد؟‌امیدوارم به این مسائل رسیدگی کنند.[/color:e1d2cad8b4]

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920117001197
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 06, 2013 8:32 pm

[size=24:e82fdaa986][color=red:e82fdaa986]جوانان رشتی را تحریک کردند
رویانیان: آقایانی که علیه من جوسازی کردند بازنده و انزلیچی هستند[/color:e82fdaa986][/size:e82fdaa986]
[color=darkblue:e82fdaa986]مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: آقایانی که خود را پرسپولیسی می‌دانند و علیه من جوسازی کردند بازنده و انزلیچی شدند.

محمد رویانیان پس از پیروزی پرسپولیس در نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل داماش گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: تأسف شدید من از افرادی است که در 48 ساعت گذشته اقداماتی را انجام دادند تا علیه من فحاشی شود. غیر قابل تصور بود که با تحریک جوانان رشتی و هواداران خوب و خونگرم اما احساسی داماش به من بی‌حرمتی شود. من به احترام جوانان و هواداران داماش از همه چیز می‌گذرم، اشکالی ندارد.

وی ادامه داد: قلباً راضی نیستم که هواداران داماش ناراحت باشند اما در داخل و بیرون ورزشگاه به هواداران پرسپولیس فحاشی شد و حتی به سید جلال حسینی که نمونه یک ایرانی با غیرت است هرچه از دهانشان بیرون آمد گفتند.

رویانیان تصریح کرد: برای کسانی که این کارها را کردند متأسفم مخصوصاً اینکه خودشان را پرسپولیسی می‌دانند. اینها برنامه‌های پشت صحنه است. کسانی که فقط مدعی پرسپولیسی بودن هستند اما با جوسازی در رشت باعث شدند جوانان رشتی آن لقب‌ها را به من بدهند. من از آن جوانان ناراحت نیستم.

رویانیان در مورد بازی گفت: پرسپولیس 120 دقیقه جنگید و داماش هم خوب بازی کرد اما در نهایت این ما بودیم که فینالیست شدیم. این برد را از صمیم قلب به هواداران سراسر ایران تقدیم می‌کنم و به بازیکنانم که 120 دقیقه جنگیدند و فینالیست شدند خسته نباشید می‌گویم اما آقایانی که خود را پرسپولیسی می‌دانند و علیه من جوسازی کردند بازنده اصلی می‌دانم.

وی افزود: به هواداران داماش هم خسته نباشید می‌گویم آنها سرمایه‌های داماش و فوتبال ایران هستند، امیدوارم در جبهه‌های دیگر موفق باشند اما کار پرسپولیس تازه شروع شده است و باید در فینال موفق شویم. پرسپولیس لیاقت قهرمانی دارد. هواداران پرسپولیس باید به این خواسته به‌حق خود برسند.[/color:e82fdaa986]

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920117001166
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه آپريل 06, 2013 8:34 pm

[quote:de2ea6219d="soroosh8"]من شکست عشقی خورده بودم انقدر ناراحت نبودم که الان هستم!!!!!!![/quote:de2ea6219d]
اخ گفتی امشب یکی از بدترین شبهای عمرم بود ای خدا :? :? :?
خیلی فصل تلخی بود اه :?
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان