[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط zxzx » شنبه آپريل 06, 2013 6:05 pm

خسته نباشید به بازیکن ها و کادر فنی از نظر فنی خیلی بهتر از پرسپولیس بودیم فقط بدشانسی اوردیم که در پنالتی باختیم به هرحال مهم نیست باید به فکر بازی حساس با نفت تهران باشیم
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » شنبه آپريل 06, 2013 6:05 pm

دارم دیوانه میشم نمیدونم چطوری خودمو تخلیه کنم.فقط 10 دقیقه مونده بود به فینال 8O
همه بچه ها از جون مایه گذاشتن فقط کاش متوسل زاده و روباریان بیشتر دقت میکردن
نباید اون گل زاویه بسترو میخوردیم 8O
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 06, 2013 6:10 pm

دیگه شد،کاریش نمیشه کرد
درود به غیرت بازیکنان تیم و افشین ناظمی و کادر فنی و همه هواداران که مردانه جنگیدند>
ولی آبراران عزیز داماش ما نمرده،نا امید نباشید
به امید فردایی بهتر
دوستان مطمئن باشید یک روز خوب هم میاد
/3/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آپريل 06, 2013 6:10 pm

در اکثر بازیها ، دقایق اولیه گل می خوریم بعد هرچه قدر تلاش می کنیم به در بسته می زنیم ، در بعضی از بازیها گل اول رو می زنیم ، بازی در اختیار ماست ولی مثل همیشه گل مفت می خوریم بعد دچار افت روحی می شویم و باز هم می بازیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تقریباً در اکثر بازیهای توپ رو بهتر از تیم حریف به گردش در میاریم ، مالکیت توپ در اختیار ماست ، اما امان از گلهای مفتی که می خوریم ، مثل آب خوردن گل می خوریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از گل اول متوسل زاده ، بازی باز هم دست ما بود و پرسپولیسی ها توان حمله رو نداشتند باز هم ما حمله می کردیم ، با خودم گفتم حالا سپاهان رو چکار کنیم ؟ ولی بعد از گل مفتی که خوردیم ، تیم دچار افت روحی شد و دیگه اون توانایی قبل از گل پرسپولیس رو نداشتیم
در ضربات پنالتی ، سه بازیکنی رو که پنالتی زن نمی دونستم ( مرتضی ابراهیمی ، متوسل زاده و ابوذر رحیمی ) حتی به نظر من رودباریان از این سه نفر ارجح تر بود ولی متاسفانه اولین ضربه رو به رحیمی /9/ دادند در حالی که معمولاً اولین وآخرین ضربه ها رو باید به بازیکن خاص خودش داد مثل حاجتی ولی...
مظفری زاده هم قضاوت منصفانه ای داشت ،متاسفانه رفتار و عملکرد کثیف تیم منفور قرمز به داد این تیم رسید غافل از اینکه سپاهان ، مثل داماش مفت گل نمی خوره و قهرمانی رو باید به خواب ببینند .
اگرچه این بازی رو باختیم و دیگه تاسف هم نتیجه رو عوض نمی کنه ، اما باز هم مثل همیشه هواداران داماش نمره قبولی گرفتند ولی حیف که به حداقل حقشان که همانا صرفاً شادی حاصل از یک برد بود نرسیدند
به نظر می رسه هرچه قدر هواداران ، درجه حرارت جهنم سانتیاگو عضدی رو برای تیم حریف زیاد می کنند ولی با خوردن گلهای ساده از سوی تیم ، این جهنم داره به بهشت تیم های مهمان تبدیل می شه ، خیلی متاسفم /6/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » شنبه آپريل 06, 2013 6:11 pm

از تیم شهرم تشکرمی کنم که باغیرت بازی کردند و باافتخار باختند اما نمی دونم چرا یه حسی به من می گه رودباریان تو گرفتن پنالتی ها مشکوک می زد آخه اگه دقت کنید همش اول مکث می کرد و بعد بر خلاف توپ می رفت /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه آپريل 06, 2013 6:12 pm

درود و خسته نباشید به پسران با غیرت شهر باران که در برابر میلیاردرهای تهرانی قدعلم کردن...
امروز هم مثل همیشه از داشتن تیمی به مانند داماش شهر باران احساس غرور کردم...
امروز داماش نباخت بازیکنا و بلاخص هوادارا نمره قبولی گرفتن
امروز وقتی خودم به چشمای خودم دیدم پشت در ورزشگاه هم هوادار داماشی هستن وقتی دیدم هواداری با نوشته به این مضمون { عشق بچه های چالوس داماش گیلان} وقتی بغل دستم یه هوادار نشسته بود و قسم میخورد که اصالتا"قزوینیه و به عشق داماش به رشت اومده بدجوری بغض کردم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » شنبه آپريل 06, 2013 6:12 pm

مشکل فقط دفاع راست بود ای کاش این درخشان تو نیم فصل به جای این بازیکنای الکی و پول به جیب زدن یه دفاع راست خوب میاورد. واقعا گل رو مفت خوردیم
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه آپريل 06, 2013 6:20 pm

[quote:3baf170c3a="mtb368"]از تیم شهرم تشکرمی کنم که باغیرت بازی کردند و باافتخار باختند اما نمی دونم چرا یه حسی به من می گه رودباریان تو گرفتن پنالتی ها مشکوک می زد آخه اگه دقت کنید همش اول مکث می کرد و بعد بر خلاف توپ می رفت /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:3baf170c3a]

منم به این رودباریان شک پیدا کردم احساس میکنم تو گرفتن پنالتی ها یخورده کم کاری کرد چون 3تا از پنالتی لنگی ها دقیقا وسط دروازه متمایل به راست اونم بصورت زمینی زده شد اما این آقا همه رو بطرف چب شیرجه زد خیلی مشکوک میزد هر5پنالتی به یک طرف رفت که واقعا شک برانگیزه
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه آپريل 06, 2013 6:24 pm

[quote:5a5c2c1604="gilan-astaneh"][quote:5a5c2c1604="mtb368"]از تیم شهرم تشکرمی کنم که باغیرت بازی کردند و باافتخار باختند اما نمی دونم چرا یه حسی به من می گه رودباریان تو گرفتن پنالتی ها مشکوک می زد آخه اگه دقت کنید همش اول مکث می کرد و بعد بر خلاف توپ می رفت /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:5a5c2c1604]

منم به این رودباریان شک پیدا کردم احساس میکنم تو گرفتن پنالتی ها یخورده کم کاری کرد چون 3تا از پنالتی لنگی ها دقیقا وسط دروازه متمایل به راست اونم بصورت زمینی زده شد اما این آقا همه رو بطرف چب شیرجه زد خیلی مشکوک میزد هر5پنالتی به یک طرف رفت که واقعا شک برانگیزه[/quote:5a5c2c1604]
نه ،،،،،،، به رودباریان شک نداشته باشید ،،،،،، اگه اونجوری بخواهیم حساب کنیم که نیلسونم همرو خلاف جهت رفت ، پس نیلسونم مشکوک میزده ؟!!
رودباریان اگه میخواست کم کاری کنه خیلی راحت توی جریان بازی این کارو می کرد ،،،،، ولی من نظرم اینه که رودباریان آدم شریفیه ،،،، از این کارا نمیکنه ،،،،،،، پنالتیه آخرم چیزی نمونده بود مهارش کنه...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه آپريل 06, 2013 6:44 pm

امروز رشت و داماش مقابل کل ایران واستادن
باختیم ولی مردانه باختیم.همه جوره سرتر بودیم.بازیکنامون 6 ماه هیچ پولی نگرفتن و مالک تیم مشخص نیست ولی 120 دقیقه جان دادن توو زمین.از مهدوی 32 ساله تا جهانبخش 19 ساله
من دست و پای تمام بازیکنا رو میبوسم.اینجور بازیکن و هوادار هیچ جا نیست.اگه بود به من نشون بدین
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه آپريل 06, 2013 6:50 pm

[color=red:a25563e4df][size=18:a25563e4df]امی داماش مردانه بباخته

وقتی که گل رو زدیم باور نمیکردم !
به بغل دستیم گفتم اتوبوس بزارن قطر میای ؟ [/size:a25563e4df][/color:a25563e4df]
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abbasabdolahi » شنبه آپريل 06, 2013 6:53 pm

دم همه ی رشتی های عزیز گرم.هر باخت شروعی واسه پیروزیه.امیدوارم همه موفق باشن
نماد کاربر
abbasabdolahi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 17, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » شنبه آپريل 06, 2013 6:56 pm

واقعا خسته نباشید باید گفت به این تیم و سر پا ایستاد تشکر کرد.حتی از همون ابوذر که دمش گرم هرچی در توانش بود گذاشت ولی حیف شانس با ما یار نبود
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه آپريل 06, 2013 6:57 pm

[color=black:0d4e00c259][b:0d4e00c259]8O 8O 8O
نایی واسم باقی نمونده
دست همگی درد نکنه...از بازیکنا گرفته تا هوادارا...واقعآ دست مریزاد
دلم واسه بچه های تیفوسی که آخر بازی اشک میریختن سوخت...واقعآ دست خوش
آبراران غیرت قوربان
درد و بلاتون بخوره تو سرِ همه اون بی غیرت هایی که اومده بودن ورزشگاه
انشاالله فصل بعد با مشخص شدن مالکیت تیمی در حد قهرمانی و آسیا داشته باشیم[/b:0d4e00c259][/color:0d4e00c259]
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه آپريل 06, 2013 6:59 pm

دوستان من تا الان بیرون بودم اعصابم هم بدجور داغون بود ولی الان که آروم تر شدم داشتم واسه خودم فکر میکردم به کدوم بازیکن تیم خرده بگیرم؟ کدوم با دل وجون بازی نکردند؟ جوابم این بود که نه بازیکنا با دل و جون بازی کردند حتی اون ابوذر که پنالتی رو خراب کرد بازی خیلی خوبی کرد.ما امروز تمام تلاشمون رو کردیم و فوتبال زیبایی رو ارائه کردیم. من به عنوان یک هوادار داماش به این تیم و هواداراش افتخار میکنم چون واقعا هر دو تمام تلاش شون رو برای کمک به هم دیگه میکنن. داماش شهر باران /23/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان