[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Rashti0131 » جمعه آپريل 05, 2013 4:00 pm

[quote:570dca1413="yankee"][size=12:570dca1413][color=blue:570dca1413][b:570dca1413]دوستان کسی خبر داره که فردا از چه ساعتی بلیط فروشی انجام میشه و چه ساعتی در ورزشگاه باز میشه ؟ /[/color:570dca1413]13/[/b:570dca1413][/size:570dca1413][/quote:570dca1413]

از ساعت 10 بلیط فروشی انجام میشه و از ساعت 1 درب ورزشگاه بازه. :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 05, 2013 4:01 pm

[quote="yankee"][size=12][color=blue][b]دوستان کسی خبر داره که فردا از چه ساعتی بلیط فروشی انجام میشه و چه ساعتی در ورزشگاه باز میشه ؟ فردا ساعت 10 بلیط فروشی شروع میشه
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آپريل 05, 2013 4:17 pm

سلان آبراران عزیز اول از همه به همتون خسته نباشید میگم امیدوارم همیشه سالم و مفق باشین . راستش من از صبح بیمارستان بودم تب و لرز شدیدی کردم متاسفانه نتونستم امروز خودمو بهتون برسونم از صبح زیر سرم بودم تازه الان اومدم خونه . به عشق داماش و بچه های وارش نزدیک یک ساعته دارم همه ی کامنت ها رو میخونم تازه تموم شد . خدا قوت آبراران ایشالا فردا با هم جشن میگیریم .به دکترا میگفتم هر جور شده منو تا امشب خوب کنین چون فردا حتما باید برم استادیوم دکتره میخندید میگفت مگه بازیکنه فیکسی گفتم آره دیگه حتی شده بمیرمم فردا میام استادیوم . الان مصاحبه ی بچه های تیم و هوادارا رو از شبکه ی باران دیدم واقعا احساس غرور و افتخار کردم البته مصاحبه ی دوستانی که بدجور دارن میسوزن هم خوندم مشخصه که بدجور ترسیدن و خودشون دست خودشونو رو کردن .
به امید برد داماش و جشن و پایکوبی در خیابان های رشت عزیز /3/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط kazan » جمعه آپريل 05, 2013 4:19 pm

یه گریزی هم بزنیم به بازیهای امروز لیگ که تا حدودی به نفع داماش بود : ذوب مساوی کرد - فجر باخت - الومینیوم ملوان رو برد - فاصله امتیاز داماش با تیمهای پایین شش امتیاز شد .
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آپريل 05, 2013 4:20 pm

[color=darkblue:77281f5d36][b:77281f5d36] جنگ زرگری ![/b:77281f5d36]

1- پس از تعیین حریف داماش شهرباران ، شایعه گردید ، بازی بدون قرعه کشی در آزادی برگزار خواهد گردید !

2-پس از انجام مراسم قرعه کشی و تعیین میزبان مسابقه ، بحث تکراری استادیوم عضدی و سردار توسط منسوبین باشگاه حریف مطرح گردید !

3- از زمان قرعه کشی تا دیروز انواع و اقسام هجمه پیرامون داماش از سوی مسئولین تیم مهمان مطرح شد !

4- عدم حضور گل محمدی در برنامه سکو در واقع توهین به یک استان بوده و نه یک برنامه

5- مصاحبه بی مضمون و بی محتوای رویانیان در خصوص عابدینی که صرفاً از زبان یک شخص غیر ورزشی بیان می شود !

6- عدم حضور گل محمدی در کنفرانس خبری قبل از بازی ، انهم بدلیل واهی !

7- درگیری سرپرست نالایق تیم حریف با الماسخاله !

8- موارد دیگری که شما بهتر در جریان هستید و . . .

واقعاً یک برد ارزش این همه مجادله و ناهنجاری رو داره ؟

تازه متاسفانه در یک اقدام غیر منطقی قرار براین بود از اسطوره آسیا هم در بین دو نیمه تجلیل و قدردانی بعمل بیاد آنهم به پاس لایی تعمدی که در بازی با تیم مورد علاقه اش خورد و سم پاشی و مصاحبه دروغین بر علیه هواداران داماش شهر باران بعمل آورد و در واقع فرهنگ یک شهر رو به زیر سوال برد ! ، اگرچه بعنوان یک انسان عامی و نه یک فوتبالیست برای او و خانواده اش صبر و شکیبایی آرزو می کنم و امیدوارم که روح مادرش شاد باشه /3/

سخن پایانی به کسایی که فقط شناسنامه انها صادر از گیلان بوده اما اصالت و شرافت گیلانی ها رو ندارند ،آیا ارزش داره برای همچین تیمی که لابی ، مسائل پشت پرده غیر ورزشی و غیر انسانی رو به خوبی بازی میکنه ، هویت خودتون رو به زیر سوال ببرید ؟ ایکاش شعارهای هوچی گران این تیم آویزه گوشتان بود ![/color:77281f5d36]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه آپريل 05, 2013 4:30 pm

حاشیه امروز
حدود 100 هوادار داماش با وجود این که در های عضدی بسته بود داخل بودند و و بعد از 5 دقیقه توسط نیرو های انتظامی بیرون انداخته شدند
و 300 نفر جلو هتل پردیس محل اقامت داماش بودیم و داماشی هارو تشویق کردیم بازیکنا هم به احساسات ما از پنجره پاسخ دادن
در راه برگشت به کادوس شعار های کری می خوندیم و کسی وجود نداشت بگه من پرسپولیسی ام و ....
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » جمعه آپريل 05, 2013 4:33 pm

اخبار کوتاه از پرسپوليس در گيلان

مديرعامل پرسپوليس در پايان تمرين امروز سرخ‌پوشان در گيلان در جلسه‌اي با بازيکنان به صحبت پرداخت.

به گزارش فارس، پرسپوليس و داماش گيلان فردا از ساعت 17:00 در مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي به مصاف يکديگر مي‌روند.

* پرسپوليس عصر امروز در ورزشگاه عضدي رشت تمرين کرد، در تمرين امروز سرخ‌پوشان بي‌نظمي‌هاي زيادي مشاهده مي‌شد. هنگامي که بازيکنان قصد رفتن به هتل را داشتند تعداد زيادي از تماشاگران داماشي مشغول تشويق تيم خود شدند که مسئولان پرسپوليس از مسئولان نيروي انتظامي درخواست کردند امنيت تيم و ورزشگاه را به شکل دقيق‌تري زير نظر بگيرند. بازيکنان پرسپوليس با اسکورت حدود 10 ماشين پليس و بسته شدن خيابان‌هاي اطراف ورزشگاه عضدي به هتل رفتند.

* در اطراف هتل از حضور افراد متفرقه جلوگيري مي‌شود.

* در پايان تمرين انصاري‌فرد 10 دقيقه بيشتر از سايرين کار کرد، او مشغول زدن ضربات پنالتي بود.

* در پايان تمرين محمد رويانيان در جلسه‌اي که حدود 20 دقيقه به طول انجاميد با بازيکنان به صحبت پرداخت.

* رويانيان امشب به تهران بازمي‌گردد.

* مديرعامل پرسپوليس در حاشيه تمرين پرسپوليس دقايقي مشغول دويدن و پياده‌روي شد.

* مديريت هتل کادوس پرسپوليسي‌ها را تهديد کرد تا در صورت فيلم‌برداري از هتل توسط خبرنگاران مجبور است همکاري خود را با پرسپوليس قطع کند. اين صحبت‌ها در حالي مطرح مي شود که مسئولان هتل پول قرارداد خود را به صورت کامل از پيش دريافت کرده‌اند.

* سعيد راد بازيگر سينما که در رشت حضور دارد دقايقي با گل‌محمدي به صحبت پرداخت.

* به هواداران اجازه داده نمي‌شود تا در هتل با بازيکنان عکس يادگاري بيندازند.

* به دليل شلوغي مقابل هتل عده‌اي از بازيکنان پرسپوليس از پله‌هاي اضطراري به اتاق‌هاي خود رفتند.

* مدير رسانه‌اي پرسپوليس به تعدادي از خبرنگاران گيلاني که در پشت دربهاي تمرين حضور داشتند، معترض شد. حميد عباسي با استناد بر اينکه تمرين پرسپوليس امروز پشت در‌هاي بسته برگزار مي‌شود و نبايد خبرنگاران گيلاني از اتفاقات تمرين عکس‌برداري کنند از آنها خواهش مي‌کرد اين کار را انجام ندهند. در اين ميان يکي از خبرنگاران گيلاني برخورد بسيار بدي با مدير رسانه‌اي پرسپوليس انجام داد و با سر دادن فرياد‌هاي بلند به نوعي جو را بر هم زد که مسئولان هيئت فوتبال گيلان او را از اين منطقه دور کردند.

* خبرنگاران گيلاني حاضر در تمرين دائم اعلام مي‌کردند که روزنامه‌ها و خبرگزاري‌ها در تهران به دنبال قهرماني پرسپوليس هستند و دائما از اين تيم حمايت مي‌کنند.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه آپريل 05, 2013 4:35 pm

[quote:faa38a2128="pouryaR-damash"]سلان آبراران عزیز اول از همه به همتون خسته نباشید میگم امیدوارم همیشه سالم و مفق باشین . راستش من از صبح بیمارستان بودم تب و لرز شدیدی کردم متاسفانه نتونستم امروز خودمو بهتون برسونم از صبح زیر سرم بودم تازه الان اومدم خونه . به عشق داماش و بچه های وارش نزدیک یک ساعته دارم همه ی کامنت ها رو میخونم تازه تموم شد . خدا قوت آبراران ایشالا فردا با هم جشن میگیریم .به دکترا میگفتم هر جور شده منو تا امشب خوب کنین چون فردا حتما باید برم استادیوم دکتره میخندید میگفت مگه بازیکنه فیکسی گفتم آره دیگه حتی شده بمیرمم فردا میام استادیوم . الان مصاحبه ی بچه های تیم و هوادارا رو از شبکه ی باران دیدم واقعا احساس غرور و افتخار کردم البته مصاحبه ی دوستانی که بدجور دارن میسوزن هم خوندم مشخصه که بدجور ترسیدن و خودشون دست خودشونو رو کردن .
به امید برد داماش و جشن و پایکوبی در خیابان های رشت عزیز /3/[/quote:faa38a2128]

ابرار ایشالا همیشه سلامت باشی :P
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه آپريل 05, 2013 4:35 pm

بچه ها دیگه چند ساعت بیشتر به سوراخ شدن لونگ باقی نمونده...
من فردا تا ساعت 12دانشگاهم بعد 1ساعت راهه. نهایت ساعت 2 سانتیاگو عضدی هستم تا از نزدیک بار دیگه شاهد سوراخ شدن لونگ باشیم. اوو عجب روزی شود فردا /11/ /11/ /11/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه آپريل 05, 2013 4:56 pm

دوستان امروز حدود 15 دقیقه با مظفری زاده به اتفاق 4 یا 5 نفر از بچه ها صحبت کردیم.خودش هر گونه تبانی یا در آوردن بازی رو برای پرسپولیس به شدت تکذیب میکرد و میگفت من به حرف مردم کاری ندارم و سعی میکنم کار خودم رو انجام بدم. حالا ببینیمو تعریف کنیم.
بین خودمون بمونه ولی بهش گفتم اگه بازی رو واسه داماش در بیاره از لنگیا بهش بیشتر پول میدم متاسفانه قبول نکرد. :D
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 05, 2013 5:18 pm

اتفاقات امروز:
ما وقتی رسیدیم عضدی بازی امید داماش و نساجی در حال برگزار شدن بود یه عده از دوستان زودتر رفته بودند داخل ورزشگاه و خیلی ها هم بیرون بودند چون برادران انتضامی در های ورزشگاه رو بسته بودند؛
من جمعیت بیرون رو دیدم به خیال خود گفتم اینها همه پرسپولیسی هستند ،نگو همه برو بکس داماشی بودند
خلاصه از دیوار پریدیم داخل استادیوم و دقایق پایانی بازی امیدها و نساجی رو دیدیم که با نتیجه4 بر 2 به نفع داماش تموم شد
پرسپولیسیها شروع کردند به گرم کردن ما هم شروع کردیم به شعار دادن یه دقیقه تا یک ربع اونجا بودیم و حسابی با شعار هامون روی مخ لونگی ها رفتیم ،بعد نیروی انتظامی همه رو انداخت بیرون
بچه ها دو دسته شدند یه عده رفتند جلوی هتل کادوس و دسته دیگر جلوی ورزشگاه تا پرسپولیسی ها بیان بیرون و در حال انتظار شعار هم علیه اونها میدادیم
اونها که بعد از تمرین اومدند بیرون حدفاصل ورزشگاه تا هتل همچنان مورد عنایت قرار میگرفتند
در این لحظه بعد از مستقر شدن پس پس درون هتل و شدت گرفتن شعار ها نیروی انتظامی همه رو متفرق کرد ولیهواداران به سمت هتل پردیس رفتند و در جلوی هتل داماشی ها رو مورد تشویق قرار دادند تا حدی که بعضی بازیکنان هم بیرون اومدند و عده ای هم از پنجره های هتل پردیس به ابراز احساسات هواداران جواب میدادند
کادر فنی داماش هم در لابی هتل نشسته بود و حسابی از دیدن جمعیت کیف کردند
دوباره به سمت هتل کادوس روانه شدیم و دوباره شعار علیه پرسپولیسیها شدت گرفت که باز هم ماموران هوادارنی که لحظه لحظه به تعدادشون اضافه میشد رو دنبال میکردند بچه ها هم میرفتند بالاتر دوباره جمع میشدند و برمیگشتند
تا 15 دقیقه پیش که من خبر دارم همچنان خیل هواداران داماش در بلوار منظریه حظور فعال دارند
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه آپريل 05, 2013 5:31 pm

بچه ها به نظر شما اگه من ساعت 3:15 ورزشگاه باشم بهم جا میرسه؟
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ardalan_royaei » جمعه آپريل 05, 2013 5:39 pm

جای خوب نمیرسه بهت
ما که 12....1 میریم

به امیده فینال................. /23/ /23/ /23/
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آپريل 05, 2013 5:47 pm

[size=24:6f725023e9][color=red:6f725023e9]حقيقي: بازي با داماش فينال زودرس است.[/color:6f725023e9][/size:6f725023e9]
[color=black:6f725023e9]هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به حساسيت و شرايط مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي بازي با داماش يک فينال است.
رضا حقيقي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در خصوص آخرين وضعيت مصدوميتش اظهار داشت: خوشبختانه با تمرينات خوب و تلاش کادر پزشکي پس از مصدوميتي که داشتم فيزيوتراپي و کارهاي خودم را براي رفع اين مشکل بسيار دقيق انجام دادم البته در برخي از تمرينات دردي پاي من را اذيت مي‌کرد اما مي‌خواهم به پرسپوليس کمک کنم و اين موضوع مانعي براي من نمي‌شود.
وي افزود: ما بازي بسيار سخت و شايد يکي از حساس‌ترين بازي‌هاي پرسپوليس در سال جديد را در پيش داريم. با توجه به حساسيت و کيفيت داماش بازي مقابل اين تيم با شرايط زمين و ميزباني رشتي‌ها به نظرم يک فينال سخت و زودرس است.
رضا حقيقي ادامه داد: داماش هم چيزي براي از دست دادن ندارد و سابقه نشان مي‌دهد که هميشه در جام حذفي تأثيرگذار بوده اما ما هم پرسپوليسيم و مي‌خواهي به هر قيمتي که شده دل هواداران را به دست بياوريم هواداراني که در بازي مقابل پيکان نشان دادند حتي اگر تيم ما آخرين تيم جدول هم بود دست از حمايت برنمي‌دارند اينها براي من در فوتبال درس‌هاي بسيار خوب و مثال زدني است و حالا نوبت ماست که در عمل هديه خود را به آنها بدهيم.
حقيقي خاطرنشان کرد: برخي‌ها از الان به دنبال صحبت کردن و سئوال کردن در مورد فينال جام حذفي هستند اما براي ما فرقي نمي‌کرد به سپاهان يا استقلال بخوريم الان هم به نظرم حق نداريم در مورد فينال صحبت کنيم. هر وقت انشاءالله داماش را برديم آنقدر فرصت است تا در مورد بازي بعدي صحبت کنيم.
حقيقي در خصوص بدشانسي‌اش پس از دعوت به تيم ملي گفت: هميشه تمام تلاشم را کردم تا پيراهن تيم ملي کشورم را بر تن کنم الان هم آماده و باانگيزه هستم. متأسفانه هر وقت که به تيم ملي دعوت شدم يا پاسپورتم مشکل داشت و يا مصدوم شدم اما الان سر تا پا انگيزه و انرژي هستم و يکي از آرزوهايم اين است تا به تيم ملي براي رفتن به جام جهاني کمک کنم. انشاءالله با درخشش و موفقيت در پرسپوليس پيراهن تيم ملي را دوباره بر تن خواهم کرد تا به تيم ملي کشورم خدمت کنم. من مطمئنم لياقت اين را داريم که در 3 بازي آينده مي توانيم باز هم نشان دهيم مرد روزهاي سختيم و با نتايج خوب حماسه‌آفريني کنيم.[/color:6f725023e9]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آپريل 05, 2013 5:48 pm

[size=24:59c9b14eff][color=red:59c9b14eff]برگزاري جلسه هماهنگي ديدار پرسپوليس و داماش.[/color:59c9b14eff][/size:59c9b14eff]

[color=black:59c9b14eff]جلسه هماهنگي قبل از بازي پرسپوليس و داماش با حضور سرپرستان و مسئولان فوتبال گيلان برگزار شد.
جلسه هماهنگي سرپرستان دو تيم داماش و پرسپوليس و مسئولان هيئت فوتبال گيلان ساعت 8:30 امشب برگزار شد.
به گزارش فارس،در اين جلسه مقرر گرديد در بازي فردا پرسپوليسي‌ها قرمزپوش و دوازه‌بان اين تيم مشکي بپوشد و همچنين داماشي‌ها نيز با پيراهن آبي و دروازه‌بان لباس سبز بپوشد.
همچنين مقرر گرديد تنها 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه عضدي به هواداران پرسپوليس اختصاص يابد.
با پيشنهاد پرسپوليسي‌ها و موافقت داماشي‌ها، دو تيم قبل از بازي براي همدردي با مهدي مهدوي‌کيا کاپيتان تيم ملي فوتبال کشورمان که مادر خود را از دست داده است، يک دقيقه سکوت خواهند کرد.
همچنين پلاکاردي از طرف دو تيم براي همدردي با اين بازيکن نيز نوشته خواهد شد.[/color:59c9b14eff]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان