[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 05, 2013 2:46 pm

یه عده از بچها از دیوار پریدن رفتن داخل ورزشگاه :lol:
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه آپريل 05, 2013 2:49 pm

[quote:7fcb62d127="rashti_sarvar"]یه عده از بچها از دیوار پریدن رفتن داخل ورزشگاه :lol:[/quote:7fcb62d127]
آره من تا بالا رفتم ولی چون شلوار لی پوشیده بودم دیگه نتونستم بالاتر برم متاسفانه
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آپريل 05, 2013 2:49 pm

این بود یحیای با اخلاق!!!!
چرا مثل بچه کوچیکا قهر کرد؟!!!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 05, 2013 2:53 pm

بچهایی که رفتن تمرین پرسپولیس از حواشی تمرین به ما خبر بدن؟
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط amirdamashcity » جمعه آپريل 05, 2013 2:53 pm

تيم فوتبال پرسپوليس امروز عصر از ساعت 18 در ورزشگاه عضدي رشت آخرين تمرين خود را قبل از ديدار با داماش گيلان در نيمه نهايي جام حذفي برگزار کرد.

به گزارش فارس، اين تمرين قرار بود پشت در‌هاي بسته و بدون حضور تماشاگران برگزار شود اما حضور تعداد زيادي از تماشاگران در ورزشگاه باعث شد در نهايت 10-15 تماشاگر تمرين پرسپوليس را از نزديک شاهد باشند. ماموران انتظامي 200 تماشاگر را از ورزشگاه خارج کردند.

* تماشاگران که بيشتر آنها طرفدار داماش بودند، عليه سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس شعار دادند و علي کريمي کاپيتان اين تيم را تشويق کردند.

* رضا ترابيان، ادموند بزيک و گل‌محمدي در وسط زمين جلسه‌اي سرپايي برگزار کردند.

* سعيد راد يکي از هنرپيشه‌هاي سينما ميهمان ويژه تمرين پرسپوليس است.

* از خوابگاه دانشجويي که مشرف به ورزشگاه است چند دانشجو پرسپوليس را تشويق کردند و عليه داماش شعار دادند.

* تمام بازيکنان پرسپوليس چسب‌هاي مخصوصي بر روي زانوهاي خود بسته‌اند که ظاهرا اين چسب‌ها مربوط به چمن‌ مصنوعي است.

* محمد رويانيان مديرعامل باشگاه نيز در اين تمرين حضور دارد. او بازيکنان را يک به يک تشويق کرد.

* دوربين باشگاه تمامي اتفاقات تمرين را تصويربرداري کرد.

* عکاسي از تمرين پرسپوليس ممنوع شد.

* در حالي که پرسپوليس در زمين ورزشگاه عضدي در حال تمرين بود، دو نفر که مشخص نيست مربوط به کجا بودند در حال تمرين در بخشي ديگر از زمين بودند. همين مسئله باعث شد تدارکات پرسپوليس با آنها درگيري لفظي پيدا کند و خواستار بيرون رفتن آنها شود که در نهايت اين مسئله با دخالت الماسخاله رئيس هيئت فوتبال گيلان گسترده‌تر شد و الماسخاله از سرپرست پرسپوليس خواست به آن دو نفر کاري نداشته باشد و در نهايت درگيري لفظي بين شيريني و رئيس هيئت فوتبال گيلان پيش آمد.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 05, 2013 2:56 pm

شیرینی اب نبات چوبی شکلات این از فوتبال چی میدونه /10/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » جمعه آپريل 05, 2013 2:57 pm

این شیرینی خیلی غد غد میکنه ها /10/
مثل سگ میترسن بخدا. فردا جهنمی برپا کنیم واسشون که تو آزادی با 100 هزار نفر هم تجربش نکرده باشن. آخ به امید خدا ببریم. بعد بازی قیافه آقایون دیدنی و مصاحبه هاشون شنیدنی خواهد بود /10/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه آپريل 05, 2013 2:59 pm

محمد رويانيان در جواب اظهارات عابديني که اگر پرسپوليس ببازد ناکام‌ترين تيم امسال است، گفت: به نظر من عابديني اصلا مديرعامل داماش نيست چون با اقدامات شخصي خود به داماش لطمه زده است. وي دوست ندارد پرسپوليس بدون او موفق و قهرمان شود و اين مسئله مثل روز روشن است.

به گزارش فارس،وي افزود: موضع‌گيري آقاي عابديني درباره بازي داماش و پرسپوليس کاملا شخصي است اما باز هم مي‌گويم ايشان مديرعامل قانوني داماش نيست.

رويانيان ادامه داد: بر اساس اطلاعاتي که دارم و با مسئولين داماش و مالکانش حرف‌هايي زدم اطمينان دارم عابديني در داماش نمي‌ماند چرا که بر اساس قانون مالکيت اين باشگاه خوب و مردمي گيلان به طور کامل به مالک واگذار شده است و عابديني احتمالا ديگر جايي در اين تيم ندارد.

وي يادآور شد: البته الان نيز ايشان از لحاظ قانوني مالک داماش نيست، اظهارنظر عابديني درباره بازي فردا بسيار شخصي و فقط خاص خودش است، او در داماش جنگ قدرت راه انداخته و به خاطر اينکه خودش موفق شود داماش را زمينگر کرده است، اصلا ايشان با اين اقدامات کاري کرده که داماش و بازيکنانش در دو ماه گذشته دريافت پولي نداشته باشند و محروم باشند. او نمي‌خواهد مديري غير از خودش در داماش موفق باشد.

مديرعامل قرمزپوشان خاطر نشان کرد: عابديني با اين کارهاي خود شرايطي را ايجاد مي‌کند که هيچکس رغبتي براي فعاليت در داماش نداشته باشد و به نظر من بزرگترين لطمه را به داماش و فوتبال گيلان همين آقا زده است. ايشان حالا مي‌خواهد با ما جنگ رواني راه بياندازد و تصور مي‌کند که همه بايد در مقابل او سکوت کنند اما بنده مديري نيستم که بگذارم حق پرسپوليس را کسي راحت بخورد و چشم را روي همه مسائل ببندد به همين دليل جواب اين آقا را مي‌دهم که به تيم خودش رحم نمي‌کند چه برسد به تيم ما و خوشبختانه همه اين موضوع را مي‌دانند، ايشان دوباره در شرايطي حساس درباره پرسپوليس حرف مي‌زند در شرايطي که نمي‌تواند تيم خود را که به نظر من چند روزي بيشتر ميهمان اين تيم نيست رها کند و به پرسپوليس مي‌پردازد چون دوست ندارد حتي پرسپوليس نيز بدون او موفق شود.

وي افزود: او به آب و آتش مي‌زند تا قرمزپوشان قهرمان نشوند براي بازي فردا هم با اظهارنظرهاي شخصي مي‌خواهد تيم را وارد فاز جديدي کند اما اينها مسائلي است که مثل روز براي هواداران ما کاملا روشن است و به همه آن اشراف دارند و مي‌دانند که ايشان دنبال چه هدفي است حتي اين روحيه عابديني داماش را هم منهدم مي‌کند چرا که او نمي‌خواهد هيچکس و هيچ مديري غير از خودش در داماش کار کند، او مي‌خواهد به هر طريقي که شده خودش باشد اما بقيه نباشند ولي ان‌شاء‌الله در يک فضاي سالم و جوانمردانه و در يک فوتبالي روان فردا همه چيز مشخص مي‌شود و جوانان ما نيز با يک بازي خوب به عشق هواداران بيشمارشان همه‌ چيز را ثابت خواهند کرد.

مديرعامل قرمزپوشان خطاب به هواداران گيلاني گفت: بدون شک در هر فوتبال يک سر آن برد است و يک سر آن باخت اما اگر من جواب صحبت‌هاي آقاي عابديني را مي‌دهم چون ايشان مسئله دارد و الان هم مسئله‌ ايجاد کرده است. من براي مردم گيلان و فوتبال‌دوستانش که قهرمانان زيادي دارد احترام خاصي قائلم اما مسائل و موردهاي شخصي آقاي عابديني در مورد بازي فردا اجازه نمي‌دهد که اين بازي در فضايي آرام برگزار شود.

وي افزود: اين حرف من خطاب به آقاي عابديني است، در‌هاي پرسپوليس به روي ايشان باز است اگر دوست دارد به پرسپوليس بيايد ولي خواهش مي‌کنم اجازه بدهد داماش نفس بکشد و بلايي را که سر گهر آورد سر داماش نياورد و فقط قدرت را براي خودش نخواهد چون هواداران اين تيم عاشق تيم خود هستند و نبايد فداي تصميمات شخصي آقايان شوند.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه آپريل 05, 2013 3:00 pm

سلام

دوستان صبح بریم بلیط بگیریم؟ بلیط فروشی از کی شروع میش؟
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه آپريل 05, 2013 3:00 pm

محمد رویانیان در گفت وگویی، در جواب اظهارات عابدینی که اگر پرسپولیس ببازد ناکام ترین تیم امسال است، گفت:[size=18:8f5a2b3068] به نظر من عابدینی اصلا مدیرعامل داماش نیست چون با اقدامات شخصی خود به داماش لطمه زده است. وی دوست ندارد پرسپولیس بدون او موفق و قهرمان شود و این مسئله مثل روز روشن است.

وی افزود: موضع گیری آقای عابدینی درباره بازی داماش و پرسپولیس کاملا شخصی است اما باز هم می گویم ایشان مدیرعامل قانونی داماش نیست .

رویانیان ادامه داد: بر اساس اطلاعاتی که دارم و با مسئولین داماش و مالکانش حرف هایی زدم اطمینان دارم عابدینی در داماش نمی ماند چرا که بر اساس قانون مالکیت این باشگاه خوب و مردمی گیلان به طور کامل به مالک واگذار شده است و عابدینی احتمالا دیگر جایی در این تیم ندارد.

وی یادآور شد: البته الان نیز ایشان از لحاظ قانونی مالک داماش نیست ، اظهارنظر عابدینی درباره بازی فردا بسیار شخصی و فقط خاص خودش است، او در داماش جنگ قدرت راه انداخته و به خاطر اینکه خودش موفق شود داماش را زمینگر کرده است، اصلا ایشان با این اقدامات کاری کرده که داماش و بازیکنانش در دو ماه گذشته دریافت پولی نداشته باشند و محروم باشند. او نمی خواهد مدیری غیر از خودش در داماش موفق باشد.[/size:8f5a2b3068]

مدیرعامل قرمزپوشان خاطر نشان کرد: عابدینی با این کارهای خود شرایطی را ایجاد می کند که هیچکس رغبتی برای فعالیت در داماش نداشته باشد و به نظر من بزرگترین لطمه را به داماش و فوتبال گیلان همین آقا زده است. ایشان حالا می خواهد با ما جنگ روانی راه بیاندازد و تصور می کند که همه باید در مقابل او سکوت کنند اما بنده مدیری نیستم که بگذارم حق پرسپولیس را کسی راحت بخورد و چشم را روی همه مسائل ببندد به همین دلیل جواب این آقا را می دهم که به تیم خودش رحم نمی کند چه برسد به تیم ما و خوشبختانه همه این موضوع را می دانند، ایشان دوباره در شرایطی حساس درباره پرسپولیس حرف می زند در شرایطی که نمی تواند تیم خود را که به نظر من چند روزی بیشتر میهمان این تیم نیست رها کند و به پرسپولیس می پردازد چون دوست ندارد حتی پرسپولیس نیز بدون او موفق شود.

وی افزود: او به آب و آتش می زند تا قرمزپوشان قهرمان نشوند برای بازی فردا هم با اظهارنظرهای شخصی می خواهد تیم را وارد فاز جدیدی کند اما اینها مسائلی است که مثل روز برای هواداران ما کاملا روشن است و به همه آن اشراف دارند و می دانند که ایشان دنبال چه هدفی است حتی این روحیه عابدینی داماش را هم منهدم می کند چرا که او نمی خواهد هیچکس و هیچ مدیری غیر از خودش در داماش کار کند، او می خواهد به هر طریقی که شده خودش باشد اما بقیه نباشند ولی ان شاء الله در یک فضای سالم و جوانمردانه و در یک فوتبالی روان فردا همه چیز مشخص می شود و جوانان ما نیز با یک بازی خوب به عشق هواداران بیشمارشان همه چیز را ثابت خواهند کرد.

مدیرعامل قرمزپوشان خطاب به هواداران گیلانی گفت: بدون شک در هر فوتبال یک سر آن برد است و یک سر آن باخت اما اگر من جواب صحبت های آقای عابدینی را می دهم چون ایشان مسئله دارد و الان هم مسئله ایجاد کرده است. من برای مردم گیلان و فوتبال دوستانش که قهرمانان زیادی دارد احترام خاصی قائلم اما مسائل و موردهای شخصی آقای عابدینی در مورد بازی فردا اجازه نمی دهد که این بازی در فضایی آرام برگزار شود.

وی افزود: این حرف من خطاب به آقای عابدینی است، در های پرسپولیس به روی ایشان باز است اگر دوست دارد به پرسپولیس بیاید ولی خواهش می کنم اجازه بدهد داماش نفس بکشد و بلایی را که سر گهر آورد سر داماش نیاورد و فقط قدرت را برای خودش نخواهد چون هواداران این تیم عاشق تیم خود هستند و نباید فدای تصمیمات شخصی آقایان شوند.

منبع:فارس

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه آپريل 05, 2013 3:07 pm

رویانیان با این حرف هاش میخواد فقط یه بار روانی منفی رو داماش بندازه به خیال خودش و داماش رو دچار حاشیه کنه. عصبانی هست چون نتونسته با باند بازی های خودش با قویدل و درخشان و ... از این مرحله رد بشه و الآن خیلی نگرانه چون بازی با ذوب آهن هم میدونه شانس آورد. میخواد هر جوری هست جام حذفی قهرمان بشن تا بتونه پایه های خودش رو تو لنگ محکم کنه و بتونه فصل بعد هم از این باشگاه پول بچاپه

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط hatam » جمعه آپريل 05, 2013 3:14 pm

سردار لُنگی و مافیایی اخرین تیرهاشو داره پرتاب میکنه :D ؛ فردا با پیروزیمون جواب این ابله ها رو میدیم...جواب این هرزه گوها رو هم نباید داد چون ارزشش رو ندارن ؛ بنظرم تیم رو نود دقیقه تشویق کنیم تاثیرش خیلی بیشتره ...
عشق است داماش گیلان /16/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 05, 2013 3:34 pm

اگه فردا ببریم باید بریم به جشن و پایکوبی بپردازیم تو خیابونهای رشت /23/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali126 » جمعه آپريل 05, 2013 3:49 pm

الماسخاله:شيريني فکرمي‌کندماخدمه اوهستيم

رئيس هيئت فوتبال استان گيلان گفت: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تصور مي‌کند ما خدمه او هستيم.
[الماسخاله:شيريني فکرمي‌کندماخدمه اوهستيم]

قربانعلي الماسخاله در مورد درگيري‌اش با سعيد شيريني اظهار داشت: ما هرچه به پرسپوليس بيشتر مي‌رسيم سطح توقع‌شان بالاتر مي‌رود. آنها فکر مي‌کنند ما خدمه‌شان هستيم. انگار از ما طلبکارند. ليدرهاي خود را داخل زمين فرستاده‌اند و مانع از تمرين رضا سخندان کمک داوري که فردا قرار است قضاوت کند شدند.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: من به شيريني گفتم شما که اين زمين را نخريده‌ايد که اين رفتار را انجام مي‌دهيد. مگر داماش و ملوان به تهران مي‌آيند زمين ورزشگاه آزادي را در اختيارشان قرار مي‌دهند. دوره خان و خانبازي تمام شده است. رويانيان که خودش فوتبالي نيست حداقل يکي از پيشکسوتان پرسپوليس را براي سرپرستي تيم انتخاب کند. او پاي تلفن مي‌گويد اين‌ها همه بيشعور هستند. اين حرف‌ها به کساني که در اينجا زحمت مي‌کشند برمي‌خورد.

رئيس هيئت فوتبال گيلان تصريح کرد: من نمي‌خواستم به پرسپوليس زمين براي تمرين بدهم و با وساطت عابديني اين کار را کردم. با اين حال آنها رفتاري بدي با ما انجام مي‌دهند.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه آپريل 05, 2013 3:59 pm

[size=12:26c06647c6][color=blue:26c06647c6][b:26c06647c6]دوستان کسی خبر داره که فردا از چه ساعتی بلیط فروشی انجام میشه و چه ساعتی در ورزشگاه باز میشه ؟ /[/color:26c06647c6]13/[/b:26c06647c6][/size:26c06647c6]
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان