میثم نقی زاده:چمن مصنوعی یا فرش ایرانی روی هر زمینی به پیروزی می رسیم /بازی داماش از فینال سخت تر است
صحبت های میثم نقی زاده را در آستانه دیدار نیمه نهایی جام حذفی با داماش گیلان بخوانید:
سایت گل – میثم نقی زاده هافبک دفاعی تیم فوتبال پرسپولیس که در زمان مانوئل ژوزه به همراه مهدوی کیا از ارکان اصلی هافبک دفاعی پرسپولیس را تشکیل می دادند بعد از رفتن وی به یکباره نیمکت نشین شد اما با تلاش دوباره خود را به کادرفنی تحمیل کرد و یحیی گل محمدی در چند بازی اخیر از او به عنوان یار اصلی استفاده می کند و به احتمال فراوان در بازی فردا هم در ارنج اصلی پرسپولیس حضور خواهد داشت.
*شرایط تیم؟
هم شرایط تیم خوب است و هم شرایط خودم. امیدوارم بتوانیم این بازی را ببریم و به فینال برسیم.
*بازی در چمن مصنوعی؟
چند جلسه در چمن مصنوعی تمرین کردیم. البته اینها ملاک نیست. چمن مصنوعی یا فرش ابریشم ایرانی ، تیمی که می خواهد قهرمان شود نباید به این چیزها فکر کند. درست است که بازی در چمن مصنوعی سخت است اما ما می خواهیم قهرمان بشویم.
*به نظر خیلی انگیزه دارید برای این بازی؟
ما همه هم قسم شدیم و برای برد به میدان می رویم. تمام برنامه های آقای گل محمدی و کادرفنی و بازیکنان روی این بازی متمرکز شده است تا هر طور شده این بازی را ببریم.
*بازی می کنی؟
احتمال زیاد بازی می کنم. البته تشخیص با کادرفنی است و اگر به من بازی بدهند با تمام وجود تلاش می کنم و برای پرسپولیس مایه می گذارم. البته موفقیت پرسپولیس از بازی کردن من مهم تر است
*لیگ را که کلا بی خیال شده اید؟
اینطور هم نیست. اگرچه نهایتا فوقش ما می توانیم پنجم شویم اما با قدرت بازی می کنیم تا حداقل تماشاگران را شاد کنیم.
*شما اگر این بازی را ببرید در فینال یک بازی سنگین دارید نظرت چیست؟
اگرچه سپاهان تیم خوب و پرقدرتی است اما به نظر من این بازی به مراتب سخت تر است و اگر ما تیم داماش را شکست بدهیم سپاهان را شکست می دهیم و قهرمان می شویم.
میبینیم حالا لنگی