[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 05, 2013 12:05 pm

اقا من بچم افتاد بره هیچکی بهم نمیگه میشه تمرین پرسپولیس رو رفت نگاه کرد ؟؟ بریم روحیشونو خراب کنیم ؟؟؟ /17/ /17/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » جمعه آپريل 05, 2013 12:06 pm

[quote:690acaec3a="soroosh8"]راستی درخشان گفته بود این بازی رو میمونم رشت از نزدیک ببینم!!ویژه برنامه نداریم؟ /8/[/quote:690acaec3a]

بهته نداشته باشيم. شايد درخشان به عنوان يه لنگي مي خواد با اين كار براي ما حاشيه درست كنه. آبرار خواهشا تاكيد كنيد كه ويژه برنامه نباشه. با سپاس از شما.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آپريل 05, 2013 12:06 pm

حسین ابراهیمی: دوست داشتم مهرداد پولادی بود و جلویش بازی می کردم/ برد سال 86 مقابل استقلال را تکرار می کنیم/ برای پرسپولیس زیاد دردسر درست کردم

حسین ابراهیمی جوان بی صبرانه منتظر بازی داماش و پرسپولیس است.او خاطرات خوبی از بازی با پرسپولیس دارد و می خواهد فردا هم در مود بازی های قبلی اش با این تیم بازی کند.

سایت گل –

*بازی با پرسپولیس؟

ما می خواهیم ببریم، حاج آقا هم با توجه به مشکلات مالی دو میلیون پاداش گذاشته است. بعد از تعطیلات بدن ها خراب بود اما بعد از بازی با تراکتور که محک خوبی بود تمرینات خوبی داشتیم و امیدوارم هرکس در زمین مسابقه حقش است این مسابقه را ببرد.

*پرسپولیس انگیزه زیادی دارد شما چطور؟

آنها می خواهند نتایج ضعیف در لیگ را جبران کنند اما ما جلوی تماشاگران خودمان بازی می کنیم و می خواهیم به آنها عیدی بدهیم و فینال سال 86 با استقلال را زنده کنیم . البته با این تفاوت که این بار می خواهیم قهرمان شویم.

*بازی در چمن مصنوعی با دیگر تیم ها به نفع شماست . آیا این نقض فیرپلی نیست؟

درست است ولی ما خودمان هم زیاد مایل نیستیم در این زمین بازی کنیم. این چمن به بدن آسیب می رسد به خصوص مچ پا. ما در چمن طبیعی راحت تریم. اگرچه این زمین از زمین فرش که موکت است خیلی بهتر است. به هرحال ما مجبوریم در این زمین بازی کنیم.

*مهرداد پولادی یار روبه روی تو در این بازی نیست؟ کارت راحت تر است؟

برای من فرقی نمی کند چه کسی روبه رویم بازی کند. من کارم را می کنم امیدوارم پولادی در این بازی کند تا بازی خوب من به چشم بیاید چون ایشان ملی پوش است.

*در این بازی گل می زنی یا پاس گل می دهی؟

من هروقت جلوی پرسپولیس خوب بازی کردم. با ملوان یک بار بازی کردم یک پنالتی گرفتم و سه بار هم رو به روی داماش مقابل پرسپولیس بازی کردم و دو گل زدم که هر دو گلم سه امتیازی بود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آپريل 05, 2013 12:08 pm

میثم نقی زاده:چمن مصنوعی یا فرش ایرانی روی هر زمینی به پیروزی می رسیم /بازی داماش از فینال سخت تر است
صحبت های میثم نقی زاده را در آستانه دیدار نیمه نهایی جام حذفی با داماش گیلان بخوانید:

سایت گل – میثم نقی زاده هافبک دفاعی تیم فوتبال پرسپولیس که در زمان مانوئل ژوزه به همراه مهدوی کیا از ارکان اصلی هافبک دفاعی پرسپولیس را تشکیل می دادند بعد از رفتن وی به یکباره نیمکت نشین شد اما با تلاش دوباره خود را به کادرفنی تحمیل کرد و یحیی گل محمدی در چند بازی اخیر از او به عنوان یار اصلی استفاده می کند و به احتمال فراوان در بازی فردا هم در ارنج اصلی پرسپولیس حضور خواهد داشت.

*شرایط تیم؟

هم شرایط تیم خوب است و هم شرایط خودم. امیدوارم بتوانیم این بازی را ببریم و به فینال برسیم.

*بازی در چمن مصنوعی؟

چند جلسه در چمن مصنوعی تمرین کردیم. البته اینها ملاک نیست. چمن مصنوعی یا فرش ابریشم ایرانی ، تیمی که می خواهد قهرمان شود نباید به این چیزها فکر کند. درست است که بازی در چمن مصنوعی سخت است اما ما می خواهیم قهرمان بشویم.

*به نظر خیلی انگیزه دارید برای این بازی؟

ما همه هم قسم شدیم و برای برد به میدان می رویم. تمام برنامه های آقای گل محمدی و کادرفنی و بازیکنان روی این بازی متمرکز شده است تا هر طور شده این بازی را ببریم.

*بازی می کنی؟

احتمال زیاد بازی می کنم. البته تشخیص با کادرفنی است و اگر به من بازی بدهند با تمام وجود تلاش می کنم و برای پرسپولیس مایه می گذارم. البته موفقیت پرسپولیس از بازی کردن من مهم تر است

*لیگ را که کلا بی خیال شده اید؟

اینطور هم نیست. اگرچه نهایتا فوقش ما می توانیم پنجم شویم اما با قدرت بازی می کنیم تا حداقل تماشاگران را شاد کنیم.

*شما اگر این بازی را ببرید در فینال یک بازی سنگین دارید نظرت چیست؟

اگرچه سپاهان تیم خوب و پرقدرتی است اما به نظر من این بازی به مراتب سخت تر است و اگر ما تیم داماش را شکست بدهیم سپاهان را شکست می دهیم و قهرمان می شویم.

میبینیم حالا لنگی /9/ /9/ /9/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آپريل 05, 2013 12:08 pm

[quote:737ad7bee8="ali_damashi"]ایوالا دوستانی که پایه هستند بعد تمرین میریم هتل کادوس خدمت دستمال زنا برسیم[/quote:737ad7bee8]
آبرار درگیری ایجاد نکنین فقط شعار حمایت از داماش بدین. بعد میگن تو رشت همش دعواست
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط golsar-boy در جمعه آپريل 05, 2013 12:15 pm .
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آپريل 05, 2013 12:11 pm

[quote:5e231a2fdb="rashti_sarvar"]اقا من بچم افتاد بره هیچکی بهم نمیگه میشه تمرین پرسپولیس رو رفت نگاه کرد ؟؟ بریم روحیشونو خراب کنیم ؟؟؟ /17/ /17/[/quote:5e231a2fdb]
میشه رفت. هیچ جوری نمیتونن بیرون کنند مگه اینکه تمرین رو لغو کنند. چون تیم امید داماش الان داره بازی میکنه و هوادارا میرن تماشا. بعد از بازی هم قراره لنگ بیاد تمرین کنه. نمیشه که همه را از استادیوم بیرون بندازن
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sinaabarar » جمعه آپريل 05, 2013 12:13 pm

خيلي جالبه مصاحبه ي نادر امپراتور قبل از فينال 86 كه به تمركز تيم تاكيد داشت. دوستان و آبراران تمركز خود رو در 90 دقيقه حفظ كنند.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط ali_damashi » جمعه آپريل 05, 2013 12:14 pm

[quote:c2599fc95c="golsar-boy"][quote:c2599fc95c="ali_damashi"]ایوالا دوستانی که پایه هستند بعد تمرین میریم هتل کادوس خدمت دستمال زنا برسیم[/quote:c2599fc95c]
آبرار لنگیا هتل کادوس نیستن که. هتل نرگس زیبا کنار هستن!!![/quote:c2599fc95c]

هتل پرسپوليس تغيير کرد
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، محمد رويانيان صبح امروز راهي رشت شد و دقايقي پيش در اردوي سرخپوشان حضور يافت.

رويانيان به منظور بررسي وضعيت تيم و حضور در اردوي سرخپوشان قبل از ديدار با داماش گيلان به هتل محل اقامت پرسپوليس رفت و با اعضاي تيم ديدار کرد.

همچنين بازيکنان تيم پرسپوليس که ديروز در هتل نرگس شهر رشت اسکان يافته بودند، ساعتي پيش به هتل کادوس نقل مکان کردند.

کنفرانس خبري اين ديدار نيز ساعت 17:30 امروز با حضور يحيي گل‌محمدي و سرمربي تيم داماش برگزار خواهد شد
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 05, 2013 12:15 pm

ali damashi پیغام خصوصی داری /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آپريل 05, 2013 12:16 pm

[quote:e4aea8400d="ali_damashi"][quote:e4aea8400d="golsar-boy"][quote:e4aea8400d="ali_damashi"]ایوالا دوستانی که پایه هستند بعد تمرین میریم هتل کادوس خدمت دستمال زنا برسیم[/quote:e4aea8400d]
آبرار لنگیا هتل کادوس نیستن که. هتل نرگس زیبا کنار هستن!!![/quote:e4aea8400d]

هتل پرسپوليس تغيير کرد
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، محمد رويانيان صبح امروز راهي رشت شد و دقايقي پيش در اردوي سرخپوشان حضور يافت.

رويانيان به منظور بررسي وضعيت تيم و حضور در اردوي سرخپوشان قبل از ديدار با داماش گيلان به هتل محل اقامت پرسپوليس رفت و با اعضاي تيم ديدار کرد.

همچنين بازيکنان تيم پرسپوليس که ديروز در هتل نرگس شهر رشت اسکان يافته بودند، ساعتي پيش به هتل کادوس نقل مکان کردند.

کنفرانس خبري اين ديدار نيز ساعت 17:30 امروز با حضور يحيي گل‌محمدي و سرمربي تيم داماش برگزار خواهد شد[/quote:e4aea8400d]
آبرار می نظرا ویرایش بوکودم.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آپريل 05, 2013 12:16 pm

[quote:b343f110c4="soroosh8"]حسین ابراهیمی: دوست داشتم مهرداد پولادی بود و جلویش بازی می کردم/ برد سال 86 مقابل استقلال را تکرار می کنیم/ برای پرسپولیس زیاد دردسر درست کردم

حسین ابراهیمی جوان بی صبرانه منتظر بازی داماش و پرسپولیس است.او خاطرات خوبی از بازی با پرسپولیس دارد و می خواهد فردا هم در مود بازی های قبلی اش با این تیم بازی کند.

سایت گل –

*بازی با پرسپولیس؟

ما می خواهیم ببریم، حاج آقا هم با توجه به مشکلات مالی دو میلیون پاداش گذاشته است. بعد از تعطیلات بدن ها خراب بود اما بعد از بازی با تراکتور که محک خوبی بود تمرینات خوبی داشتیم و امیدوارم هرکس در زمین مسابقه حقش است این مسابقه را ببرد.

*پرسپولیس انگیزه زیادی دارد شما چطور؟

آنها می خواهند نتایج ضعیف در لیگ را جبران کنند اما ما جلوی تماشاگران خودمان بازی می کنیم و می خواهیم به آنها عیدی بدهیم و فینال سال 86 با استقلال را زنده کنیم . البته با این تفاوت که این بار می خواهیم قهرمان شویم.

*بازی در چمن مصنوعی با دیگر تیم ها به نفع شماست . آیا این نقض فیرپلی نیست؟

درست است ولی ما خودمان هم زیاد مایل نیستیم در این زمین بازی کنیم. این چمن به بدن آسیب می رسد به خصوص مچ پا. ما در چمن طبیعی راحت تریم. اگرچه این زمین از زمین فرش که موکت است خیلی بهتر است. به هرحال ما مجبوریم در این زمین بازی کنیم.

*مهرداد پولادی یار روبه روی تو در این بازی نیست؟ کارت راحت تر است؟

برای من فرقی نمی کند چه کسی روبه رویم بازی کند. من کارم را می کنم امیدوارم پولادی در این بازی کند تا بازی خوب من به چشم بیاید چون ایشان ملی پوش است.

*در این بازی گل می زنی یا پاس گل می دهی؟

من هروقت جلوی پرسپولیس خوب بازی کردم. با ملوان یک بار بازی کردم یک پنالتی گرفتم و سه بار هم رو به روی داماش مقابل پرسپولیس بازی کردم و دو گل زدم که هر دو گلم سه امتیازی بود.[/quote:b343f110c4]

آبراران اینم لینک مصاحبه حسین ابراهیمی هستش برین نظر بدین و ازش حمایت کنین
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_3
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه آپريل 05, 2013 12:19 pm

چاوشی: مصمم به برد پرسپولیس و رفتن به فینال هستیم / هتل نیکبخت را راه نمی داد / رشت و انزلی مشکل آنچنانی ندارند

مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان گفت: بازی با پرسپولیس بسیار سختی است ولی ما مصصم هستیم که این دیدار را به سود خود به پایان ببریم.

وی در گفتگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، با بیان این مطلب افزود: مطمئن باشید داماش حریف دست و پا بسته ای نخواهد بود و برای برد به مصاف پرسپولیس خواهد رفت.
وی با بیان اینکه ما یک هفته روی نقاط ضعف و قوت پرسپولیس کار کردیم، اظهار کرد: من و اعضای تیم داماش تمام فکر و توان خود را روی پیروزی در دیدار فردا هزینه کرده ایم و انشالله با همدلی بچه ها این اتفاق رخ خواهد داد.
این مهاجم گیلانی با اشاره به اینکه علیرضا نیکبخت واحدی دیگر قادر نخواهد بود داماش را همراهی کند، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل بروز برخی جریانات این بازیکن خوب و با اخلاق نتوانست به همراهی داماش ادامه دهد که البته فکر می کنم مهمترین دلیل این امر، عدم پرداخت به موقع مطالبات نیکبخت از سوی باشگاه و همچنین جا ندادن هتل به وی بود که این مسئله علیرضا را بسیار دلخور و دلسرد کرد.

افشین چاوشی در مورد حواشی حضور سید جلال حسینی، مدافع انزلی چی تیم فوتبال پرسپولیس در برابر تماشاگران رشتی، بیان داشت: حسینی بازیکن خوب و با اخلاقی است. رشت و انزلی مشکل آنچنانی ندارند که بعضی ها بزرگش می کنند و به هرحال فوتبال همواره با حواشی فراوانی همراه بوده است.

چاوشی در پایان گفت: از تماشاگران خوب گیلانی می خواهم تیم خودشان را خوب تشویق کنند تا انشاالله با برد فردا بتوانیم مزد زحماتشان تقدیمشان کنیم
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » جمعه آپريل 05, 2013 12:20 pm

آبرارا دسمال زنارو ول كنيد و انرژي خودتون رو براي بازي فردا بگذاريد.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط zxzx » جمعه آپريل 05, 2013 12:27 pm

بزیک:اگر پرسپولیس واقعی باشیم داماش را شکست خواهیم داد
ادموند بزیک با بیان اینکه به طور یقین این بازی برای تیم پرسپولیس آسان نخواهد بود، افزود: بازی درزمین چمن مصنوعی عضدی آن هم برابر تیم داماش که بیشتر بازی هایش را دراین زمین انجام می دهد به طور حتم کار ما را سخت تر می کند.

وی ادامه داد: اما از طرفی، این بازی در چارچوب رقابت های جام حذفی برگزارمی شود و شرایطش با رقابت های لیگ برتر متفاوت است که با این همه معتقدم شانس ما برای کسب برتری در این دیدار بیش از تیم داماش است.

آنالیزور تیم فوتبال پرسپولیس درباره تازه ترین شرایط تیم پرسپولیس نیز گفت: پرسپولیس شرایط خوبی دارد ما از ابتدای سال جدید تمرینات منظمی را برگزار و تیم پیکان را اوایل این هفته شکست دادیم و درحال حاضر نیز بازیکنان تیم ما در آمادگی کامل بسر می برند و از این رو پیروزی برای ما دور از دسترس نیست.

بزیک درباره تیم داماش نیز اظهارداشت: داماش تیم استخوان داری است و در این بازی از شرایط میزبانی نیز بهره می برد، بازیکنان این تیم در دور برگشت رقابت های لیگ برتر تیم ما را خیلی اذیت کردند و ما به سختی از سد این تیم گذشتیم و برهمین اساس، انتظار بازی آسانی را نداریم.

انالیزور تیم فوتبال پرسپولیس درباره مصدومان و محرومان این تیم دراین دیدار نیز گفت: دراین بازی تنها مهرداد پولادی را به دلیل مصدومیت دراختیار نداریم و خوشبختانه محرومی نداریم.

تیم فوتبال پرسپولیس درمرحله نیمه نهایی رقابت های جام حذفی فوتبال کشور فردا(شنبه) با تیم داماش گیلان درورزشگاه عضدی رشت دیدار می کند؛ این بازی راس ساعت 17 برگزار می شود.
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه آپريل 05, 2013 12:29 pm

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من با هیچ کس مشکلی ندارم و امیدوارم روز 17 فروردین هیچ بازیکنی دچار مشکل نشود.
سیدجلال حسینی در خصوص بازی مقابل داماش اظهار داشت: قطعاً با توجه به شرایط جام حذفی بازی خیلی سختی را در زمین حریف داریم.

وی افزود: داماش تیم پرمهره ای است و فوتبال را خوب به نمایش می‌گذارد مثل بازی با تراکتورسازی، باید مراقب فشارهای خطوط حمله‌ای آنها به صورت دقیق باشیم و در موعد لازم از فرصت‌های خودمان بهترین استفاده را بکنیم و ضربه نهایی را به حریف بزنیم.

حسینی ادامه داد: خوشبختانه در بازی مقابل پیکان با تصمیم کادر فنی ملی‌پوشان استراحت کردند برنده بازی بودیم و همین موضوع از لحاظ روحی و روانی جهش عجیبی را به تیم تزریق کرد تا در برابر داماش از لحاظ روحی و روانی نیز آماده باشیم.

حسینی در پاسخ به این سئوال که احتمال می‌رود باز هم علیه تو اتفاقاتی در رشت بیفتد گفت: من با کسی مشکل ندارم و مثل همیشه و همه بازی‌ها با تمام وجودم در خدمت تیمم هستم. فوتبال است و برخی از مسائل طبیعی است، امیدوارم که هیچ بازیکنی 17 فروردین در رشت دچار مشکل نشود و با آرامش همه شاهد یک بازی خوب در حد نیمه نهایی جام حذفی باشد. ما روز بسیار سختی را در پیش داریم و نباید به غیر از بازی به مسائل دیگری فکر کنیم.

وی در جواب به این پرسش که دوست داشت در فینال با استقلال بازی کنند، گفت: هنوز که به فینال نرسیدیم تا در مورد آن بازی صحبت کنیم، سپاهان هم تیم بسیار خوب و هماهنگی است. بازی‌های حذفی در مرحله نیمه نهایی و فینال هر کدام یک فینال تکرار نشدنی است. برای من فرقی نداشت مقابل چه تیمی بازی کنیم اما آرزوی من این است که با پرسپولیس به خاطر هوادارانی که واقعاً برخی اوقات رویمان نمی‌شود در چشمان آنها نگاه کنیم یک جام بگیریم. ما دار و ندارمان را باید در برابر داماش با یک بازی خوب نشان دهیم.

حسینی در پایان درباره شرایط تیم ملی کشورمان و موفقیت تیم‌های کره و ازبکستان نیز گفت: از همین الان باید این را بدانیم که به ما هیچ ربطی ندارد که تیم‌های دیگر چه نتیجه‌ای می‌گیرند کار ما خیلی وقت است که برای رفتن به جام جهانی سخت شده است اما با یک برنامه‌ریزی دقیق در 3 بازی آینده و تمرینات منظم باید کار خودمان را پیش ببریم. مطمئن باشید ما اگر خودمان باشیم خیلی از کارهای غیرممکن را ممکن می‌کنیم. حریفان دست و پا بسته نیستند و در برابر ما انگیزه دارند اما ما هم غیرت ایرانی داریم که جسارت در آن حرف اول را می‌زند و مطمئن باشید از پیش حذف شده نیستیم و چه بسا که یقه حریفانمان را در خانه‌شان می‌توانیم بگیریم. خوشبختانه خبر خوب برای تیم ملی و پرسپولیس بازگشت علی کریمی است. کریمی با آمدنش به ترکیب پرسپولیس از لحاظ روحی و روانی و فنی شارژ بسیار زیادی به بازیکنان تزریق کرد و مطمئن باشید با وجود کریمی دل ما بسیار قرص‌تر برای نتیجه گرفتن در جام حذفی و انشاءالله موفقیت‌ تیم ملی است همه از این اتفاق در پرسپولیس خوشحال هستند. خوشبختانه پرسپولیسی‌ها با بازگشت کریمی قبل از 17 فروردین هدیه خود را گرفته‌اند و راحت‌تر می‌توانند با آمدن کریمی به بازی با داماش فکر کنند
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان