[quote:e35d1e2cf4="r4sht"][quote:e35d1e2cf4="majid13"][quote:e35d1e2cf4="hatam"][quote:e35d1e2cf4="nima_beckham"][quote:e35d1e2cf4="RASHTBOY"][quote:e35d1e2cf4="soroosh8"][quote:e35d1e2cf4="RASHTBOY"]ضمن تشکر از دوستمان ali_damashi
ولی گل محمدی رو دیگه چرا دعوت کردند ؟
این شیرین کاری بعضی ها آدم رو کلافه می کنه ![/quote:e35d1e2cf4]
کلا از تریپ بی طرفی و فرا استانیه پور بخش حالم بهم میخوره!!![/quote:e35d1e2cf4]
[color=darkblue:e35d1e2cf4]البته سروش جان ، در داخل استان هم همچین بی طرف نیست ، [size=18:e35d1e2cf4]جبراً[/size:e35d1e2cf4] گرایشاتی داره! [/color:e35d1e2cf4][/quote:e35d1e2cf4]
تو همه ی نظرسنجی هاش داماش عقب میفته !

[/quote:e35d1e2cf4]
بزار جلو بیفتن این سکو مهم نیست ؛ مهم سکو های ورزشگاه هست که ما همیشه پیشتازیم

[/quote:e35d1e2cf4]
ولی واقعا برام عجیبه!! چطور ممکنه همچین آرایی توو یه برنامهی که از گیلان پخش میشه!! یعنی تا این حد بی غیرت داریم توو استان؟ کاری به عن زلی چیا خاعن بی غیرت که همشون به پس پس رای دادن ندارم ولی مطمعنا جمعیت رشت از عن زلیل بیشتره و نمیتونن از ما جلو بزنن مگر اینکه ادمایه شهرهای دیگه هم مثل عن زلی چیا به پس پس رای داده باشن. واقـــــــــــعـــــــــــــــا متاسفم برا تمام کسانی که به پس پس رای دادن مطمعنا اگه بشه همه چیزشونو میفروشن. تاسف داره واقعا

![/quote:e35d1e2cf4]
[color=blue:e35d1e2cf4]بادمه یه روز نوشتم که تیم داماش جز چند شهر نزدیک خودش مثل سنگر و خمام و کوچصقحان و شفت و نهایتا صومعه سرا فومن دیگه به اون صورت طرفدار توی گیلان نداره و مثلا تالش ها از ما رشتی ها زیاد خوششون نمیاد و بعضی از دوستان من رو محکوم کردن - بازم میگم تقریبا 90 % هواداران داماش همین رشتی ها هستند و بقیه طرفدارای داخل استانی خیلی کم هستند ما مثل بایرن مونیخ هستیم اونا هم جز خود شهر مونیخ بقیه جاها حتی از این تیم بدشون هم میاد این رای گیری هم همین ادعای من رو ثابت میکنه ولی چیزی که مهمه اینه ما رشتی ها به اندازه کافی قدرت دفاع از داماش رو داریم و حتی اگه جز خود رشت هیچ کسی هم از داماش حمایت نکنه بازم موفقیم [/color:e35d1e2cf4][/quote:e35d1e2cf4]
بنظر من ما خیلیم طرفدار داریم از تموم شهرهای گیلان(اگه نداشتیم این انزلیچیها اصرار نمیکردن بگن ما داماش رشتیم,این پسوند گیلان مونده رو یه جاشون),این رای گیریم کشکه!اولا واسه پوربخش متاسفم,دوم من خودم یه نمونه مهمونی بودم یادم رفته بود این برنامه مزخرفش پخش میشه!خیلیهای دیگه مثه من وجود دارن!