[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه آپريل 03, 2013 5:07 pm

[quote:8bfe143477="alimoteboy"]امروز سر تمیرن جهانبخش نوک بازی کرد بنظر من جهانبخش نوک بازی میکنه[/quote:8bfe143477]

[color=black:8bfe143477]بنظرم اگه قراره جهانبخش نوک باشه (که فکر خوبیه) بهتره سهرابی چپ باشه تا از قدرت جندگی و بازیسازیش
و همچنین انگیزه بالاش استفاده کنیم .
خدا کنه اگه قراره 4.2.3.1 بازی کنیم چیدمانی نزدیک به چیدمان زیر باشه ، چون اینا آماده تر بنظر میرسن ![/color:8bfe143477]

just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه آپريل 03, 2013 5:38 pm

میلاد جان منم تو صفحه قبلی همین ترکیب رو زده بودم - شدیم کادرفنی وارش :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 5:52 pm

[quote:fef362d10c="soroosh8"][quote:fef362d10c="ali_damashi"]دوستان یه سوال ذهن من رو مشغول کرده بازی فینال کجا برگزار میشه ؟

اصفهان یا رشت ؟
یا هیچکدام ؟[/quote:fef362d10c]

منم چند روز پرسیدم,بعضی بچه ها گفتن رفت و برگشت,بعضی ها هم گفتن تک بازی توی شهر بین 2 شهر مثل تهران(آزادی) که نظر دوم موثق تر هست[/quote:fef362d10c]

به نظرم مهم بازی با پرسپولیسه تموم تمرکزمون باید رو این بازی فعلا فقط بازی شنبه

باید باتمام قوا داماش رو تشویق کرد بعد از برد اون بازی میشه درباره فینال حرف زد
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 6:16 pm

ترکیب ایده آل من برای این بازی:

رودباریان
رحیمی-ابراهیمی-مختاری-سهرابی
حاجتی-آبشک
جهانبخش-مهدوی-ابرهیمی
متوسلزاده(چاووشی)

رمز پیروزی ما تو این بازی استفاده از بازیکنان بومی تیم هست /11/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه آپريل 03, 2013 6:32 pm

[quote:71b66a23df="Rashti0131"]ترکیب ایده آل من برای این بازی:

رودباریان
رحیمی-ابراهیمی-مختاری-سهرابی
حاجتی-آبشک
جهانبخش-مهدوی-ابرهیمی
متوسلزاده(چاووشی)

رمز پیروزی ما تو این بازی استفاده از بازیکنان بومی تیم هست /11/[/quote:71b66a23df]
آقا امروز سر تمرین کوشکی رو گذاشته بود راست احتمالا فیکسه امیدوارم افشین پی به اشتباهش ببره.من میگم وقتی بازیکنای خودمون همه میدونن از راست باید فشار بیارن که تو بازی تمرینی امروز همش از طرف کوشکی حمله میکردن اونم راحت جا میموند دیگه تیمهای حریف با آنالیزورهایی که دارن راحت پی به ضعف ما میبرن
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 7:59 pm

[quote:d5fac1f475="soroosh8"]اگر پولادی به داماش نرسد؛ فشنگچی متزلزل یا مدافع چپ ایستا؟

اگر مهرداد پولادی به بازی با داماش نرسد، دفاع چپ پرسپولیس مهم ترین دغدغه یحیی گل محمدی برای این بازی خواهد بود.

سایت گل - از شهر قرمزها خبر می رسد که مهرداد پولادی به خاطر عود کردن یک مصدومیت قدیمی نمی تواند در بازی برابر داماش حاضر باشد. هر چند که ساعتی قبل پزشکان از جراحی سرپایی پولادی خبر دادند و مدعی شدند که مدافع چپ ملی پوش پرسپولیس برای حضور در تمرینات این هفته تیمش مشکلی نخواهد داشت ولی اگر او به این بازی نرسد، دفاع چپ برای بازی مهم روز 17 فروردین اصلی ترین دغدغه یحیی خواهد بود.
در بازی با پیکان و در غیاب پولادی این امیر حسین فشنگچی بود که در نقش مدافع چپ پرسپولیس به میدان رفت ولی نه تنها برابر معدود حملات پیکان مدافع موفقی نبود بلکه در امر حملات تیمی هم با وجود تحرک زیاد نتوانست مشارکت مفیدی داشته باشد و تقریبا حسرت یک سانتر خوب از سوی او به دل هواداران پرسپولیس و کادر فنی این تیم ماند. شنیده ها حکایت از آن دارد که با این نمایش ضعیف فشنگچی، مربیان پرسپولیس به فکر افتاده اند تا گزینه دیگری برای دفاع چپ تیم خود در بازی با داماش دست و پا کنند.
پرسپولیس مدافع چپ تخصصی دیگری در فهرست بازیکنان خود ندارد و در این حالت دو گزینه پیش روی یحیی است . یکی این که تغییر سیستم بدهد و تیمش را با 3 مدافع خطی روانه میدان کند؛ کاری که در دوران مانوئل ژوزه چندباری در بازی های پرسپولیس دیده شد که البته این گزینه چندان محتمل به نظر نمی رسد چون تغییر سیستم بازی و استفاده از یک چیدمان متفاوت نسبت به چند ماه اخیر آن هم در یک بازی حساس و سرنوشت ساز حذفی در بیرون از خانه ریسک بسیار بزرگی است. اما گزینه دوم گل محمدی این است که یکی از مدافعان میانی خود را به سمت چپ خط دفاعی ببرد و با دستور ارائه یک بازی ایستا، آزادی عمل بیشتری به مدافع راست خود یعنی حسین ماهینی بدهد. در این شرایط محتمل ترین گزینه برای سمت چپ خط دفاعی علیرضا نورمحمدی مدافع میانی چپ پای قرمزهاست که حداقل به علت چپ پا بودن در دفاع کنار خط طولی مشکل چندانی نخواهد داشت.
البته همه این ها در شرایطی است که مهرداد پولادی به این بازی نرسد و اگر او شرایط بازی را پیدا کند، قطعا دفاع چپ منتخب یحیی برای دیدار با داماش خواهد بود.

ای خدا اینا چقدر سوسولن,بخاطر یه بازیکن داره اشکشون در میاد!!!!!!بابا این همه بازیکن بستتون نیست!!!؟؟[/quote:d5fac1f475]
وای اگه این فشنگچی رو بذاره 100% برندیم! این فشنگچی خدایه سوتیه! یه چی در حد داسیلوا..

بچه ها همه به برد فکر کنید و به غیر برد هرگز! [color=darkred:d5fac1f475][size=18:d5fac1f475]ما این بازی رو میبریم[/size:d5fac1f475][/color:d5fac1f475]
هیچ چیزی جلودارمون نیست حتی این مشکلات [color=darkred:d5fac1f475]ما لونگیارو رو له میکنیم اینو قول میدم..[/color:d5fac1f475] فقط برد فقط..
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 8:07 pm

یادمه بازی رفت لیگم از مشنگی فشنگچی استفاده کردیم و 10 نفره لهشون کردیم. خدا بداد لونگیا برسه. اونبار یه نیمه 10 نفره ولی اینبار 11 نفره هستیم. من دوست دارم با اختلاف ببریم تا دیگه کلا با تمام لابیهاشون نابود شن ولی اگه با اختلافم نشد ایراد نداره. ولی من قــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول میدم میبریم. فقط به برد فکر کنید فقط :P
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه آپريل 03, 2013 8:10 pm

[quote:15ee2fb498="majid13"]یادمه بازی رفت لیگم از مشنگی فشنگچی استفاده کردیم و 10 نفره لهشون کردیم. خدا بداد لونگیا برسه. اونبار یه نیمه 10 نفره ولی اینبار 11 نفره هستیم. من دوست دارم با اختلاف ببریم تا دیگه کلا با تمام لابیهاشون نابود شن ولی اگه با اختلافم نشد ایراد نداره. ولی من قـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول میدم میبریم. فقط به برد فکر کنید :P[/quote:15ee2fb498]

وای بحالشون جهانبخش ما هم این روزا فوق العادست ؛ بنظرم خط دفاعیمون کم اشتباه ظاهر بشه این بازی رو میبریم ؛ مطمعنم بچه های تیم هم با همه ی مشکلات با تمام وجودشون بازی میکنن :P
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه آپريل 03, 2013 8:13 pm

اگه نوک جهانبخش هست که هیچی ولی اگه متوسل زاده رو خواست بزاره بنظرم بهتره کبه رو بزاره چون متوسل زاده مثل آدم آهنی راه میره ولی درهر صورت برد داماش مهمه
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » چهارشنبه آپريل 03, 2013 9:31 pm

جهانبخش تو نوک خیلی بهتره اکثر موقعاهم گل زده خداکنه افشین خان تو این بازی جهانبخشو تو این پست بذاره مطمئنا نتیجشو میبینه /11/
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه آپريل 03, 2013 10:33 pm

[img:8f547e6512]http://upload.tehran98.com/img1/6rrodek3h8bil9lfgptc.jpg[/img:8f547e6512]
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » چهارشنبه آپريل 03, 2013 11:24 pm

به نظر من جهانبخش کارایی ای که میتونه در جناهین داشته باشه در نوک نداره(البته نمیگم بده چون علی رو هر جا بذاری کار خودشو بلده) ولی گوش واسش بهتره(به نظر من)
خیلی بازیکنا رو همه با هم هم عقیده ایم.مثل: ابوذر و مرتضی ابراهیمی و کوشکی و آبشک و مهدوی و هادی سهرابی و حسین ابراهیمی و جهانبخش
سه تا پست رو ننوشتم
1.دروازه بان
2.دفاع وسط
3.مهاجم نوک
از سومی شروع میکنم/بچه ها بعضی ها میگن جهانبخش(که من اول حرفام گفتم بهتره که نوک نباشه.البته با احترام به نظر همه ی دوستان) بعضی ها گفتن متوسل زاده و بعضی ها هم گفتن کبه
نظر شخصی من کبه بهتر جواب میده/چون هم شوت زنه هم فراراش از امین بهتره هم اینکه استیل بهتری داره
دومی دفاع وسطه که ما دو تا گذینه داریم یکی هادی محمدی و اون یکی هم محمد مختاری که صد در صد مختاری رو بازی میده/من خیلی میترسم و آرزو میکنم روز روزه محمد باشه و سوتی ای ازش نبینیم/اگه اول بازی کلی تشویقش کنیم میتونیم با بالا بردن روحیه اش تا حد زیادی تمرکزشو بالا ببریم و انگیزشو دو چندان کنیم
و اما بحث آخر که واسم جالب هیکودوم از بچه ها چیزی در موردش نگفته/شاید بعد این حرف من کلی از شماها بگین من دارم دری بری میگم ولی نظر من گلر این بازی اگه فراهانی باشه بهتره از رودباریان-در خوب بودن و خوب کار کردن حسن توی این فصل واسه ما هیچ شک و تردیدی نیستش ولی: حسن یه پرسپولیسه و اگه یادتون باشه نیم فصل زمزمه ی عوض شدن اون با گردان بود/فرقی که بین رودباریان و فراهانی هست زیاد نیست بهتره که با یه نگاه باز تر یه فکری در مورد این پست بشه... فقط میلاد پنالتی اگه نده تمام مشکلات حله :!: :wink:
به امید برد ... به خدا همه فکر و ذکرم شده این بازی / خدایا کمکمون کن
نه اصفهان نه تهران
آسیا میگه گیلان /16/ /23/
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » چهارشنبه آپريل 03, 2013 11:55 pm

سایت هواداران داماش گیلان - اف سی داماش دات آی آر : بی گمان یکی از محبوب ترین چهره های فوتبالی رشت ، علی نظرمحمدی است . سنگربان متعصب شهر باران که با رشادت های او سایر هم بازیانش داماش از لیگ یک با اقتدار به لیگ برتر صعود کرد . علی بعد از صعود داماش به لیگ برتر راهی پاس همدان و از آنجا به نساجی مازندران پیوست . وی چندی پیش به سمت مدیر تیم های پایه داماش منصوب گردید و این بهانه ای شد تا گفتگوی با این چهره متعصب و دوست داشتنی دیار باران های نقره ای داشته باشیم :

اف سی داماش دات آی آر : بازگشت تان به شهر باران و انتصاب تان به سمت مدیر تیم های پایه داماش را تبریک عرض می کنیم!
خیلی ممنون . از اینکه به خانه خودم بازگشتم خیلی خیلی خوشحال هستم . ان شاءالله که بتوانیم به هواداران داماش و مردم خوب رشت خدمت کنیم .خدمت به مردم و هواداران رشت برایم باعث افتخار است .

اف سی داماش دات آی آر : در شرایط فعلی ، مسئولان داماش بیش از پیش به این نقطه رسیده اند که نیاز است هر چه بیشتر از مسئولین و بازیکنان بومی در بدنه داماش استفاده نمایند . فلاش بکی به گذشته بزنیم . چه شد که از داماش رفتید ؟
بالاخره این چنین رفت و آمدهایی در فوتبال طبیعی است . بعد از اینکه با داماش به لیگ برتر صعود کردیم ، مسئولین داماش و مدیر عاملش صلاح دیدند که از وجود نیروهای انسانی دیگری استفاده نمایند . بنده هم بدون اینکه حاشیه سازی کنم و جو را خراب نمایم بدلیل اینکه تیم شهرم را دوست داشتم و می خواستم به روند رو به رشدش ادامه دهد بدون هیچ حرفی رفتم . الحق و انصاف تیم خوبی هم بسته شد و بازیکنان خوبی به مجموعه داماش اضافه شدند . طبیعت فوتبال همین است . من فکر می کنم از وحید طالب لو استقلالی تر نداریم ! ولی شما مشاهده می کنید یکی دو فصلی می باشد که به دور از استقلال است . مهم این است که به تیم شهر خود تعصب داشته باشی و هر جایی که هستی برایش آرزویی موفقیت نمایی .علی رغم اینکه دو فصل از داماش دور بودم ، همیشه با بردهایش خوشحال و با باخت هایش غمگین می شدم ؛ همیشه برای داماش آرزوی موفقیت می کردم .هر چقدر داماش بتواند از نیروهای بومی بیشتری استفاده کند موفق تر خواهد بود بدلیل اینکه نیروهای بومی بافت رشت را بهتر می شناسند و کمک حال مدیر باشگاه خواهند بود .

اف سی داماش دات آی آر : در حال حاضر بدلیل شرایط خاصی که در آن قرار داریم داماش به نیروهای بومی شاخصی همچون شما روی آورده است . فکر می کنید این روند در فصول آتی هم ادامه دار خواهد بود ؟
بهر حال باید مدیریت باشگاه هم باید به این نتیجه برسد که با نیروهای بومی می تواند نتیجه بهتری بگیرد و یا با نفراتی که از بیرون آورده می شود ؟! البته این پرانتز را باز کنم و بگویم که در فوتبال امروز بومی و غیر بومی معنی ندارد . بنابراین زیاد نباید در این قضیه پافشاری کنیم . اما موافق این هستم که نفرات بومی شاخصی در شهر مان هستند که می توانند به داماش کمک کنند . فکر می کنم مسئولین تصمیم گیرنده باید به این باور برسند .اگر به این باور برسند این واگن و قطار مسیر صحیح خودش را طی خواهد کرد .

مصاحبه اختصاصی و کامل اف سی داماش را در بیشتر ببینید :

اف سی داماش دات آی آر : ولی این نکته را هم باید در نظر داشته باشیم که فوتبال ما فقط اسم حرفه ای بودن را یدک می کشد . شهر رشت هم که بهتر می دانید ، طرفدارانش با بازیکنان و مسئولین بومی ارتباط بهتری برقرار می کنند و دوست دارند تیم شان حتی الامکان بومی باشد !
من هم حرف شما را قبول دارم . خوشبختانه با اطلاع رسانی جراید و مسئولین و کارشناسان امر ، یواش یواش این امر در حال محقق شدن است و پیکره بومی به تیم در حال اضافه شدن است . البته این را هم بگویم بعضی از بازیکنان های بومی هم که به تیم اضافه شده اند تاثیر گذار بوده اند و نباید آن ها را طرد کنیم . به عنوان مثال محمد مختاری شش فصلی است که در رشت حضور دارد و همانند بازیکنان بومی برای این تیم مثمر ثمر بوده است . بنابراین نیروهای اینچنینی که با تعصب کار می کنند را باید بیشتر تحویل بگیریم و از آن ها به بهترین نحو استفاده نماییم .

اف سی داماش دات آی آر : گویا بیش از یک سمت در داماش دارید ؟
نه ، فعلا به عنوان مدیر تیم های پایه فعالیت می کنم .

اف سی داماش دات آی آر : تکلیف قراردادتان با نساجی چه می شود ؟
به عنوان بازیکن قرارداد دارم که به آن ها اعلام کردم از فصل بعد در خدمت شان نخواهم بود .

اف سی داماش دات آی آر : خودتان علاقه مندید که فصل بعد در سمت مدیریتی به باشگاه کمک کنید و یا اینکه به کادر فنی اضافه شوید ؟
مسلما تخصص بنده ، کار فنی است ولی باز هم باید دید جناب عابدینی در دو سه ماه آتی چه تصمیمی خواهند گرفت .امیدوارم هر آن چه که به صلاح فوتبال رشت و داماش است اتفاق بیفتد .
این را هم بگویم که آقای عابدینی در هر دو زمینه روی من نظر مثبت دارند . البته این فقط مربوط به الان نیست . آقای عابدینی از سال 87 که به پگاه آمدند اکثرا در محافل خصوصی می گفتند که فلانی ( علی نظرمحمدی ) هم در زمینه مدیریتی و هم فنی استعداد خوبی دارد . باید بیشتر روی این بچه کار کرد تا سرمایه ای به فوتبال رشت اضافه شود .

اف سی داماش دات آی آر : شرایط امروزمان با شرایط سال 86 تقریبا مشابه می باشد . آن روزها هم در جدول حال و روز خوشی نداشتیم ولی در حذفی مدعی بودیم . بازی نیمه پایانی با سرخ پوشان تهرانی را چطور می بینید ؟
جام حذفی غیر قابل پیش بینی است . امیدارم تیم شهرم یک بار دیگر به دور از همه حاشیه ها و هیاهو ها در بازی پرسپولیس هواداران فوتبال رشت را خوشحال کند و همانند بازی رفت لیگ ، پرسپولیس را شکست دهد . ما می توانیم به فینال صعود کنیم و با این صعود خاطرات فینال 86 را یک بار دیگر برای فوتبال دوستان رشتی زنده نماییم . ان شاءالله به لطف حق تعالی این بار با قهرمانی ، جام را به پایان برسانیم .

اف سی داماش دات آی آر : گریزی بزنیم از حضورتان در پاس همدان و اولین مصاحبه تان با سایت باشگاه پاس . در آن مصاحبه گفتید که بهترین شهر دنیا رشت می باشد ؟ این مصاحبه احساسی نبود و مشکلی برای تان در همدان ایجاد نکرد ؟
بنده به رشت عرق خاصی دارم و این را هم بگویم که در اکثر شهرهای ایران فوتبال بازی کردم و به جرئت می توانم بگویم که هیچ جای ایران بمانند رشت مان نیست . حرف هایم در آن مصاحبه مشکلی برایم ایجاد نکرد . در حاضر انسان ها با منطق زندگی می کنند . این را هم بگویم که بازیکنان بزرگی نظیر کاویانپور و کعبی و امثال این ها به بنده می گفتند که برای یک سال هم که شده می خواهیم در رشت فوتبال بازی کنیم .

اف سی داماش دات آی آر : گویا سرپرست تیم امید را برکنار کردید ولی ایشان حاضر نیستند کارت بازیکنان را تحویل دهند . کمی توضیح می دهید ؟
یک سری ناهماهنگی هایی بین سرپرست تیم امید و باشگاه ایجاد شده بود که طی یک تصمیم جمعی و پیشنهاد بنده آقای پرویز مسگر که از پیشکسوتان فوتبال رشت و دروازه بان اسبق تیم های سپیدرود و شهرداری رشت بودند را به سمت سرپرستی منصوب کردیم .
بهر روی حکمی است که از سوی باشگاه ابلاغ شده است و چه خوشآیند باشد و چه نباشد به اجراء گذاشته خواهد شد .در مورد کارت بازی هم با ناظر و هیئت فوتبال هماهنگ خواهم کرد که در بازی روز جمعه مشکلی نداشته باشیم .

اف سی داماش دات آی آر : صحبت پایانی تان با هواداران !
یک صحبت کلی با هواداران دارم و بخشی از صحبت هایم هم مربوط به بازی پرسپولیس خواهد بود . صحبت کلی ام اینست که هواداران فوتبال داماش باید باهوش باشند و گول افراد عوام فریب را نخورند . تیم خودشان را تشویق کنند . افرادی که بدون ادعا برای ارتقای فوتبال رشت و گیلان تلاش می کنند را مورد حمایت خودشان قرار بدهند .
برای بازی روز شنبه هم باید بگویم که داماش در حال حاضر بیش از گذشته به حمایت هواداران نیاز دارد و من فکر می کنم که اگر همه هواداران ، داماش را در سکوها همراهی و تشویق کنند قطعا پیروزی داماش بر پرسپولیس محتمل تر خواهد بود .
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه آپريل 04, 2013 3:24 am

[quote:f01fbf341e="amirdamashcity"]اگه نوک جهانبخش هست که هیچی ولی اگه متوسل زاده رو خواست بزاره بنظرم بهتره کبه رو بزاره چون متوسل زاده مثل آدم آهنی راه میره ولی درهر صورت برد داماش مهمه[/quote:f01fbf341e]

من بانظرت مخالفم .
چون امین متوسل زاده واقعا با تعصب و دونده بازی میکنه .
من بازیشو قبول دارم .
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه آپريل 04, 2013 3:58 am

خدا کنه هر جوری هست فقط ببریم روی این لنگی ها کم بشه، حالا با اختلاف گل شد یا تو وقت اضافه و حتی پنالتی فقط خدا کنه ببریم.
وای فکر کن برسه به پنالتی چه استرسی .... زبونم لال یکی دوتا سکته رو میزنم :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان