به نظر من جهانبخش کارایی ای که میتونه در جناهین داشته باشه در نوک نداره(البته نمیگم بده چون علی رو هر جا بذاری کار خودشو بلده) ولی گوش واسش بهتره(به نظر من)
خیلی بازیکنا رو همه با هم هم عقیده ایم.مثل: ابوذر و مرتضی ابراهیمی و کوشکی و آبشک و مهدوی و هادی سهرابی و حسین ابراهیمی و جهانبخش
سه تا پست رو ننوشتم
1.دروازه بان
2.دفاع وسط
3.مهاجم نوک
از سومی شروع میکنم/بچه ها بعضی ها میگن جهانبخش(که من اول حرفام گفتم بهتره که نوک نباشه.البته با احترام به نظر همه ی دوستان) بعضی ها گفتن متوسل زاده و بعضی ها هم گفتن کبه
نظر شخصی من کبه بهتر جواب میده/چون هم شوت زنه هم فراراش از امین بهتره هم اینکه استیل بهتری داره
دومی دفاع وسطه که ما دو تا گذینه داریم یکی هادی محمدی و اون یکی هم محمد مختاری که صد در صد مختاری رو بازی میده/من خیلی میترسم و آرزو میکنم روز روزه محمد باشه و سوتی ای ازش نبینیم/اگه اول بازی کلی تشویقش کنیم میتونیم با بالا بردن روحیه اش تا حد زیادی تمرکزشو بالا ببریم و انگیزشو دو چندان کنیم
و اما بحث آخر که واسم جالب هیکودوم از بچه ها چیزی در موردش نگفته/شاید بعد این حرف من کلی از شماها بگین من دارم دری بری میگم ولی نظر من گلر این بازی اگه فراهانی باشه بهتره از رودباریان-در خوب بودن و خوب کار کردن حسن توی این فصل واسه ما هیچ شک و تردیدی نیستش ولی: حسن یه پرسپولیسه و اگه یادتون باشه نیم فصل زمزمه ی عوض شدن اون با گردان بود/فرقی که بین رودباریان و فراهانی هست زیاد نیست بهتره که با یه نگاه باز تر یه فکری در مورد این پست بشه... فقط میلاد پنالتی اگه نده تمام مشکلات حله
به امید برد ... به خدا همه فکر و ذکرم شده این بازی / خدایا کمکمون کن
نه اصفهان نه تهران
آسیا میگه گیلان