[quote:7bd60d99cb="MEHRDAD"][color=black:7bd60d99cb][b:7bd60d99cb]درخشان:حضورم روی نیمکت داماش مقابل پرسپولیس منتفی است/شنبه در رشت هستم[/b:7bd60d99cb]
سرمربی سابق تیم داماش قصد دارد برای تماشای بازی این تیم مقابل پرسپولیس به رشت برود.
به گزارش اوج نیوز،حمید درخشان در این باره اظهار داشت:به دلیل تعطیلات هنوز جلسه قضایی برای تعیین مالکیت باشگاه داماش انجام نشده است و بعید هم می دانم این اتفاق تا روز بازی با پرسپولیس در نیمه نهایی جام حذفی رخ بدهد.
وی افزود:هر چند حضورم روی نیمکت در بازی داماش مقابل پرسپولیس منتفی است اما قصد دارم روز شنبه در رشت باشم تا بازی تیم سابقم با تیم سالهای دورم را از نزدیک تماشا کنم.[/color:7bd60d99cb]
پ.ن: فقط دارم فکر می کنم ببینم چه راه های حاشیه ای دیگه ای برای کمک به پرسپولیس نیازه
عوامل برخی ها که میان سر تمرین شلوغ بازی در میارند، درحالی که قرار هست 20فروردین تکلیف معلوم میشه با کمک برخی مسئولین استانی حرف از پروانه می زنند ، از این مصاحبه ها که میشه ، پولی هم که بازیکنا نگرفتند و همشم استرس وارد می کنند...![/quote:7bd60d99cb]
خواهشا هماهنگ کنید اواخر بازی که با پیروزی ما همراه هست ایشالا,شعارهای اعتراضی بر علیه این باند خائن سر داده بشه!!!