[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه آپريل 02, 2013 4:52 pm

[quote:47ae6cfd05="mehdi_damash"]از مازیار عزیز ممنونم که جواب افراد گستاخ رو رک میده.این بابا از راه دور کنترل میشه (تهران)و نمیدونم چه پدر کشتگیم با عابدینی داره.رسوا کرد آخه پسرخوب عابدینی باهات چیکار کرده بگو رک شاید...آخرین بارت باشه به بچه ها توهین میکنی لمپنم خودتی و امثال تو.خوشحالم میشیم دیگه نقد نزاری انگار تو نیای تو سایت وارش میمیره.*[/quote:47ae6cfd05]

[color=blue:47ae6cfd05]کوتاه و مختصر توصیه ایی بهت می کنم : همه مثل هم نیستند و از این ادبیات سخیفت به راحتی عبور نمی کنند .. دوست گرانقدر وقتی عصبی هستی مقداری آدامس بجو تا به خودت اجازه ندی هر چیزی که تو ذهنت می گذره رو تایپ کنی و بفرستی تا در دید عموم قرار بگیره .. تنها واژه ایی که میشه نثارت کرد تاسف هست .[/color:47ae6cfd05]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه آپريل 02, 2013 5:29 pm

اقا سجاد عزیز شما رو نمیشناسم نمیدونم چرا همش بر علیه عابدینی حرف میزنین شما مدیری مثل عابدینی دارین به ما معرفی کنین باهاش اشنا شیم. کدوم مدیر تو ایران میتونه با بازیکنا قرارداد سفید امضا کنه؟؟ تو زمان بی پولی داماش هر مدیری بود الان تیمش سقوط کرده بود کی تیم رو نجات داد و اون سال هفتم لیگ برتر شدیم بالاتر از پرسپولیس و ملوان و... اگه ورشگاه اومده باشی میشنوی 10 هزار نفر داد میزنن میگن ایران اسیا امیر عابدینی هوادارا داماش شعور دارن فوتبال رو درک میکنن میفهمن. در مورد طباطبائی هم بگم این اقا چون تو داماش پستی نداره میخواد یطوری به اهدافش برسه و ضربه بزنه به تیم. میخواد اسطوره باشه اسطوره بخواد به تیمش خیانت کنه اسطوره نیست. پروین و قلعه نوعی و دایی تو این فوتبال توسط هواداراشون هو شدن چه برسه به طباطبایی که فوتبالشو تو استقلال بوده و اسمه مغازشم که توش سهم داره گذاشته کلبه آبی. طباطبایی اگه خیلی در فکر فوتباله رشته بره سپیدرود رو درست کنه
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه آپريل 02, 2013 6:45 pm

[quote:f2d94b58ff="sajad1985"][quote:f2d94b58ff="mehdi_damash"]از مازیار عزیز ممنونم که جواب افراد گستاخ رو رک میده.این بابا از راه دور کنترل میشه (تهران)و نمیدونم چه پدر کشتگیم با عابدینی داره.رسوا کرد آخه پسرخوب عابدینی باهات چیکار کرده بگو رک شاید...آخرین بارت باشه به بچه ها توهین میکنی لمپنم خودتی و امثال تو.خوشحالم میشیم دیگه نقد نزاری انگار تو نیای تو سایت وارش میمیره.*[/quote:f2d94b58ff]

[color=blue:f2d94b58ff]کوتاه و مختصر توصیه ایی بهت می کنم : همه مثل هم نیستند و از این ادبیات سخیفت به راحتی عبور نمی کنند .. دوست گرانقدر وقتی عصبی هستی مقداری آدامس بجو تا به خودت اجازه ندی هر چیزی که تو ذهنت می گذره رو تایپ کنی و بفرستی تا در دید عموم قرار بگیره .. تنها واژه ایی که میشه نثارت کرد تاسف هست .[/color:f2d94b58ff][/quote:f2d94b58ff]
تاسف رو نثار خودت کن.تو کی هستی مگه میای اینجا همش عابدینی عابدینی میکنی دیگه کار دیگه ای نداری خوب کاری میکنم.چندین بار میخواستم بهت بگم هی نیا اینجا فاز منفی نده به درخواست دوستان کوتاه اومدم ولی دیگه شورشو در آوردی بست کن دیگه رسوا کردی عابدینیو.بعدشم منم تو اون جلسه بودم.اصلا و واسه ما مهم نیستی که بیای نر بدی درباره ما و اینم بدون اجازه حرف زدن به آدمایی مثل تو نمیدم و نخواهیم داد
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه آپريل 02, 2013 7:02 pm

وابده ول کن بذارید هر کی هر نظری داره داشته باشه کسی که عابدینی رو بد میدونه اونم با تمام کارهای درخشانشو نادیده میگیره با حرفای ما نظرش عوض نمیشه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه آپريل 02, 2013 7:06 pm

به عنوان برادر کوچکتر از دوستان خواهش میکنم کمی خویشتندار باشید.

سعی کنیم ظرفیت خودمون رو در مقابل نظرات مخالف بالا ببریم.لازم نیست که با توپیدن به هم و توهین کردن نظر خودمون رو تحمیل کنیم.

من خودم از منتقدین و مخالف عابدینی بودم ولی در این زمان ازش حمایت میکنم.چون به نفع فوتبال شهرمه.اصلا برای من شخص مهم نیست بلکه فقط و فقط داماش مهمه.

از دوستان خوبمون تو این سایت که آزادانه میشه نظرات رو داد تشکر میکنم ولی خواهشن کنترل خودتون رو حفظ کنید

فقط داماش /3/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه آپريل 02, 2013 7:07 pm

آقاااااااااااااااااا وابدید دیگه برااااااااااااااار - الان ول کنیم آخر دست به یقه میشید

اون چی گه رییییی!!!! :(

من به عنوان نایب بر حق مدیریت در این سایت و سایتهای دیگر به همه شما اخطار میدم که قضیه را کــــــــــــش ندید :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه آپريل 02, 2013 7:09 pm

[quote:aed95f62d9="sajad1985"][quote:aed95f62d9="mehdi_damash"]از مازیار عزیز ممنونم که جواب افراد گستاخ رو رک میده.این بابا از راه دور کنترل میشه (تهران)و نمیدونم چه پدر کشتگیم با عابدینی داره.رسوا کرد آخه پسرخوب عابدینی باهات چیکار کرده بگو رک شاید...آخرین بارت باشه به بچه ها توهین میکنی لمپنم خودتی و امثال تو.خوشحالم میشیم دیگه نقد نزاری انگار تو نیای تو سایت وارش میمیره.*[/quote:aed95f62d9]

[color=blue:aed95f62d9]کوتاه و مختصر توصیه ایی بهت می کنم : همه مثل هم نیستند و از این ادبیات سخیفت به راحتی عبور نمی کنند .. دوست گرانقدر وقتی عصبی هستی مقداری آدامس بجو تا به خودت اجازه ندی هر چیزی که تو ذهنت می گذره رو تایپ کنی و بفرستی تا در دید عموم قرار بگیره .. تنها واژه ایی که میشه نثارت کرد تاسف هست .[/color:aed95f62d9][/quote:aed95f62d9]
[color=black:aed95f62d9]دوست عزیز شنیدی میگن:امامزاده احتراما با اونه متولی بداره!
وقتی تو به ما میگی لمپن ما چی باید بهت بگیم؟شوالیه؟!
خودت احترام خودت رو نگه میداری؟جواب های هویه دوست عزیز.ولی خوشبختانه دوستان گل وارشی جواب توهین آشکار شما رو ندادند...
هی گفتی عابدینی بد بد بد.باشه میشه بدونیم کی خوبه؟
هی میگی پیشکسوت شهر.طباطبایی شده پیشکسوت ما؟کسی که تو 17 سالگیش 2 سال رشت بازی کرد بعد رفت تیم محبوبش و دیگه برنگشت و حالا تا زمزمه ی استقلال رشت اومده برگشت رشت؟تا حالا کجا بوده؟
حالا در مورد شما دوست عزیز.هر چند روز یه بار میای سایت چند تا فاز منفی میدی و میری.جو وارش داره به سوی دشنام به پیشکسوت میره.به اون قدرت طلب میگی پیشکسوت.از اولش همه با هم هم قسم شدیم که بخاطر رشتی بودن طباطبایی هیچ کسی حق توهین باهش رو نداره.ولی دیدیم پالانشو انداخته شینده کله.ولی بازم هیچ کس تو استادیوم بهش توهین نکرد.فقط و فقط بخاطر رشتی بودنش...
جو وارش نمیره سمت توهین.میره سمت برادری.میره سمت دوستی...
سمت دوستی با هواداران داماش. ما تغریبا با 90% بچه های سایت دوستیم.کنار هم گریه کردیم . هورا کشیدیم.با هم برای اهدافمون زحمت کشیدیم.
میتونم بپرسم شما کجای این کارهای ما بودید؟تو فراخوانها که نبودید؟تو جلسات که نبودید؟تو تشویق ها که نبودید؟سر تمرینات که نبودید؟تو کمک های مالی برای طرح های ما که نبودید؟خارج از خونه که با ما جایی نیومدید؟تو گریه ها و... که ما شمارو ندیدیم؟ اگر هم بودید ما شما رو ندیدیم.یا شاید هم خودتونو به دلیلی خاص از ما قایم میکنید.
میتونم بپرسم شما تا حالا کجا بودید؟ما که فقط شما رو توی تخریب تیم دیدیم(اونم فقط پشت سیستم)(ای کاش از نزدیک میدیدیمت).دوست داری اسمشو بزار انتقاد ولی من بهش میگم تخریب...[/color:aed95f62d9]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه آپريل 02, 2013 8:57 pm

[color=blue:d4ed2f1f8c]از دوستان عزیز abarar1989 & rashti_sarvar که در کمال ادب نظرات خودشونو در مورد عقاید بنده بیان نمودند تشکر می کنم و اگر عمری باقی بود فردا جواب و دلایلی که برای عقایدم دارم رو بخصوص برای دوست عزیز abarar1989 به عرض می رسونم اما این مطلب رو بگم که من هیچگاه کسی یا گروهی رو متهم به لمپن نکردم می تونید برید بار دیگه مطلبی که درباره این موضوع تو تایپک فراخوان حضور کاربران آوردم رو مطالعه بفرمایید شاید اگر کنجکاوی آقای mahyarmaya در مورد واژه ایی که استفاده کردم نبود الان بنده و شما در حال بحث و جدل نبودیم و این همه سو تفاهم بوجود نمی اومد ..
باز هم اگر اوقاتتون با عرایض بنده تلخ شد به بزرگی خود این حقیر رو ببخشید .[/color:d4ed2f1f8c]
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آپريل 02, 2013 9:48 pm

[b:50a3b57cb8][color=black:50a3b57cb8]کانون هواداران داماش : با طلوع خورشید داماش، شب پره ای نخواهد ماند! [/color:50a3b57cb8] [/b:50a3b57cb8]

http://varesh-sport.com/1327-کانون-هواداران-داماش-:-با-طلوع-خورشید-داماش،-شب-پره-ای-نخواهد-ماند!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه آپريل 02, 2013 11:57 pm

آقا سجاد جاتون خالی 13 بدر بودم و نشد که زود جواب شما بدم.
دوست من "بفرما"بشین"بتمرگ یک معنی رو میده اما همه جا و یک احترام رو نداره.شما وقتی قبول نمیکنید لمپن واژه متناسبی نیست برای کسایی که یک عمر زندگی میکنید چطور انتظار این رو داشته باشم متقاعد کنم ـتون که عابدینی بد است یا خوب است ؟!
آقا سجاد حق با شما این خااااان (بقول شما )آدم بدِ داستان(!)
شما توی داستان بد و بدتر هوادار چه کسی خواهی شد ؟!
هر آدم هوشمندی هوادار بد خواهد شد .غیر اینکه نخواهد بود جــــــــــــــــــــــــــز در اینکه تعریف ما در این موارد فرق کند.اینکونه که کسی که من بد خطاب میکنم از نظر شما بدتر باشه.
اینجاست که بحثی نخواهد بود و منطق من شمال است و منطق شما جنوب و در واقع مغز مطلب میتونم با یه ضربالمثل ناب گیلکی برسونم که میگه"سرد آهینَ نزن چوکوش"
آهن سرد فرم شکل نمیگیره و ماجرا جای بحث نداره.
امـــــا نظر شما هم مثل من هستش که کسی که بد خطاب میکنم از نظر شما بد است نه بدتر "باید تاکید کنم که الان وقت نقد نیست.بصیرت میگه وقت بحث نیست.
زمان بحث اون موقع بود که یکی بد بود "اونی که لباس رو قرمز کرد و بهش هجوم اوردیم و به ندا ـمون گوش داد.زمانی زمان نقد است که نقد میکردیم و دشمن شاد کن نمیشدیم.زمانی زمان نقد است که همه چیز آرومه منو تو چقدر خوشحالیم نه زمانی که پروانه تیم 2تا میشه!امیدها پول ندارن!سر تمرین جنگِ!
دوست منتقد من "شما میگید داماش جزیی از شماست "صد البته که درسته اما شما که هوادار واقعی هستین چرا مثل کاربر عزیزمون مرداب سر موقع نقد نمیکنید ؟
شما با مدیر عاملی مشکل دارید ؟باشه"اما الان جنگ سر مدیرعاملی و مالک هستش "نه مدیر عامل با مدیر عامل!
اگه نظرتون با مالک(!)نزدیک است بگید که ما هم سرد آهین رو چوکوش نزنیم.
--------------------------------------------------------------------------------------------
سجاد جان"خود من یکی از حساسترین کاربرهای سایتم یعنی تا این حد که این بنر rashtاومد بالا با این که حتی بیگانه تعریف کردن من میگفتم اونی نشد که میخواستیم .این مقدمه رو گفتم تا به اینجا برسم که شما در مورد بی حرمتی پیشکسوت اشتباه میکنید و این حق نیست.چون هادی با این سایت گزارش بلند بالایی کرد"خاطراتش با این سایت برای جوون ترها یه اشتراک گذاشت"ماجرای گرفتن پیراهن اشمایکل رو من با وارش بیاد آوردم.
اما وقتی حق رو ناحق میکنه!وقتی مردم رو ندیده میگیره!وقتی اجیر میکنه!شما پیشکسوت میدونیدش ؟!منهای اینکه حتی تعصب نداشته و استقلال تهرانی بوده!منهای اینکه دوس داره داماش بشه اس اس!
-----------------------------------------------------------------------------------------
سجاد جان من پیشنهاد میکنم "الان نقد نکن اجازه بده مالک بیاد هروقت مدیر عامل شد این آقا بدِ "نقد کنیم و با گوش شنوا نظر رد و بدل کنیم و کسی که متفاعد شد برای اون عقیده تلاش کنیم.اگه موافق شدم که عابدینی بدِ و منظورتون رو متوجه شدم 2تایی برای مدیر عامل جدید سعی میکنیم .اما حالا که غربیه های اجیر شده دم از انتقاد میزنن اتتقاد نکنیم تا بچه ها من و شما رو به چشم غریبه نبیدنن.
ممنونم آبرار
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » چهارشنبه آپريل 03, 2013 3:20 am

[quote="sepidroudi"]آقاااااااااااااااااا وابدید دیگه برااااااااااااااار - الان ول کنیم آخر دست به یقه میشید

اون چی گه رییییی!!!! :(

من به عنوان نایب بر حق مدیریت در این سایت و سایتهای دیگر به همه شما اخطار میدم که قضیه را کــــــــــــش ندید :D[/

عاااااااااااااااالی بود خصوصا خط آخر
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 8:51 am

[quote:eb3dc05bb3="abarar1989"][quote:eb3dc05bb3="sajad1985"][quote:eb3dc05bb3="mehdi_damash"]از مازیار عزیز ممنونم که جواب افراد گستاخ رو رک میده.این بابا از راه دور کنترل میشه (تهران)و نمیدونم چه پدر کشتگیم با عابدینی داره.رسوا کرد آخه پسرخوب عابدینی باهات چیکار کرده بگو رک شاید...آخرین بارت باشه به بچه ها توهین میکنی لمپنم خودتی و امثال تو.خوشحالم میشیم دیگه نقد نزاری انگار تو نیای تو سایت وارش میمیره.*[/quote:eb3dc05bb3]

[color=blue:eb3dc05bb3]کوتاه و مختصر توصیه ایی بهت می کنم : همه مثل هم نیستند و از این ادبیات سخیفت به راحتی عبور نمی کنند .. دوست گرانقدر وقتی عصبی هستی مقداری آدامس بجو تا به خودت اجازه ندی هر چیزی که تو ذهنت می گذره رو تایپ کنی و بفرستی تا در دید عموم قرار بگیره .. تنها واژه ایی که میشه نثارت کرد تاسف هست .[/color:eb3dc05bb3][/quote:eb3dc05bb3]
[color=black:eb3dc05bb3]دوست عزیز شنیدی میگن:امامزاده احتراما با اونه متولی بداره!
وقتی تو به ما میگی لمپن ما چی باید بهت بگیم؟شوالیه؟!
خودت احترام خودت رو نگه میداری؟جواب های هویه دوست عزیز.ولی خوشبختانه دوستان گل وارشی جواب توهین آشکار شما رو ندادند...
هی گفتی عابدینی بد بد بد.باشه میشه بدونیم کی خوبه؟
هی میگی پیشکسوت شهر.طباطبایی شده پیشکسوت ما؟کسی که تو 17 سالگیش 2 سال رشت بازی کرد بعد رفت تیم محبوبش و دیگه برنگشت و حالا تا زمزمه ی استقلال رشت اومده برگشت رشت؟تا حالا کجا بوده؟
حالا در مورد شما دوست عزیز.هر چند روز یه بار میای سایت چند تا فاز منفی میدی و میری.جو وارش داره به سوی دشنام به پیشکسوت میره.به اون قدرت طلب میگی پیشکسوت.از اولش همه با هم هم قسم شدیم که بخاطر رشتی بودن طباطبایی هیچ کسی حق توهین باهش رو نداره.ولی دیدیم پالانشو انداخته شینده کله.ولی بازم هیچ کس تو استادیوم بهش توهین نکرد.فقط و فقط بخاطر رشتی بودنش...
جو وارش نمیره سمت توهین.میره سمت برادری.میره سمت دوستی...
سمت دوستی با هواداران داماش. ما تغریبا با 90% بچه های سایت دوستیم.کنار هم گریه کردیم . هورا کشیدیم.با هم برای اهدافمون زحمت کشیدیم.
میتونم بپرسم شما کجای این کارهای ما بودید؟تو فراخوانها که نبودید؟تو جلسات که نبودید؟تو تشویق ها که نبودید؟سر تمرینات که نبودید؟تو کمک های مالی برای طرح های ما که نبودید؟خارج از خونه که با ما جایی نیومدید؟تو گریه ها و... که ما شمارو ندیدیم؟ اگر هم بودید ما شما رو ندیدیم.یا شاید هم خودتونو به دلیلی خاص از ما قایم میکنید.
میتونم بپرسم شما تا حالا کجا بودید؟ما که فقط شما رو توی تخریب تیم دیدیم(اونم فقط پشت سیستم)(ای کاش از نزدیک میدیدیمت).دوست داری اسمشو بزار انتقاد ولی من بهش میگم تخریب...[/color:eb3dc05bb3][/quote:eb3dc05bb3]
[[color=blue:eb3dc05bb3]color=blue]به دلایلی که دوستان بیان کردند بنده راغب نیستم به مسئله مدیریت باشگاه دامن بزنم و تو این فضای قیراگون روی نقاط ضعف زوم کنم البته نیت من از اول هم این نبود..
اما برادر عزیز "abarar1989 شما ادعا کردی که بنده به شما و سایر هواداران داماش لقب لمپن دادم بخاطر روشن شدن ذهن شما به تایپک مورد نظر رفتم و عین کامنت ارسالی رو کپی پست کردم تا متوجه سوء برداشت خودتون بشید :

(sajad1985 مي نويسد:
با عرض تشکر نسبت به مطرح شدن عمومی این فراخوان اما به دلیل برداشت شخصی خودم دیدگاه مثبتی به این گونه مسائل که باعث بوجود آمدن هنجاری نامناسب (لمپن) میشه ندارم ..
هنوز علت بوجود آمدن یکباره کانون هواداران به آنصورت بی قاعده و در برهه زمانی خاصی که برای رسیدن به اغراضی بود مسئله ایی گنگ و غیر قابل درک مونده و به احتمال فراوان بعد از سوء استفاده اشخاصی خاص از اون دوباره به حال خودش رها میشه ...
این نظر شخصی من بود و گرنه شاید در مواردی هم جمع شدن این افراد و ورود به مسائل کاملا به منافع ما کمک کرده ..)

دوست عزیز بنده عرایضی کردم و قصدم توهین به شخص یا گروهی نبود اما دیشب با کامنت کاربرmehdi_damashi بیشتر به اعتقاداتم ایمان آوردم:

(mehdi_damash مي نويسد:
از مازیار عزیز ممنونم که جواب افراد گستاخ رو رک میده.این بابا از راه دور کنترل میشه (تهران)و نمیدونم چه پدر کشتگیم با عابدینی داره.رسوا کرد آخه پسرخوب عابدینی باهات چیکار کرده بگو رک شاید...آخرین بارت باشه به بچه ها توهین میکنی لمپنم خودتی و امثال تو.خوشحالم میشیم دیگه نقد نزاری انگار تو نیای تو سایت وارش میمیره.*
تاسف رو نثار خودت کن.تو کی هستی مگه میای اینجا همش عابدینی عابدینی میکنی دیگه کار دیگه ای نداری خوب کاری میکنم.چندین بار میخواستم بهت بگم هی نیا اینجا فاز منفی نده به درخواست دوستان کوتاه اومدم ولی دیگه شورشو در آوردی [color=red]بست کن دیگه رسوا کردی عابدینیو.بعدشم منم تو اون جلسه بودم.اصلا و واسه ما مهم نیستی که بیای نظر بدی درباره ما و اینم بدون اجازه حرف زدن به آدمایی مثل تو نمیدم و نخواهیم داد)
[/color:eb3dc05bb3]
"[color=blue:eb3dc05bb3]abarar1989 دوست عزیز به نظر شما توهین آشکار کدوم کامنت بود ؟!! کامنت بنده یا کامنت این بنده خدا ؟!!
شما اعلام می کنید چرا بنده تو جلسات حضور ندارم حال من از شما سوالی دارم آیا فضای این جلسات با وجود افرادی مثل mehdi_damash از فضای آزاد برای نقد برخوردار خواهد بود ؟!!
در جایی هم جمله ایی گفتی که لذت بردم : جو وارش نمیره سمت توهین.میره سمت برادری.میره سمت دوستی ..امیدوارم جو سایت واقعا تو همین مسیر گام برداره و نظرات انتقادی با بد دهنی و ادبیات لاتی منصب روبرو نشه ..
این که فرمودی بنده تو کجای کارها هستم بعید می دونم شما تمام ده هزار نفری که برای بازیهای داماش به استادیوم تشریف میارند رو بشناسید و با اونها مراودت داشته باشید ! بنده هم تو تمرینات بودم و هم تو چند مسابقه مهم ..
اینکه شما عقیده تون نسبت به اعتقاداتم نقد نیست بلکه تخریبه این عقیده شماست و بنده تا حدودی می تونم با عرایضم افکارتون رو نسبت به عقایدم عوض کنم و این در نهایت شما هستید که برداشت هاتون رو می کنید[/color:eb3dc05bb3]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 9:10 am

میشه این جمله رو برای ما معنا کنی
با عرض تشکر نسبت به مطرح شدن عمومی این فراخوان اما به دلیل برداشت شخصی خودم دیدگاه مثبتی به این گونه مسائل که باعث بوجود آمدن هنجاری نامناسب (لمپن) میشه ندارم ..
معنای این جمله کاملا واضحه.مگر اینکه سواد ما نکشه که چی گفتی؟
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 9:12 am

sajad1985: دوست عزیز من اصلا به حرف هایی که بین شما و بچه ها رد و بدل شده کاری ندارم , شما از محدود کسانی هستید ( یا بهتر بگم تنها کسی هستید ) که همه کامنت هایتان در جهت ایجاد حاشیه هست , هنوز اون متن بلند پایه ای که بعد از اخراج هرندی برای خیلی از بچه ها فرستاده بودی یادمه !!!!

شاید کامنت های شما یا بقول خودتون نقدهاتون بچه ها رو اذیت کرده !!! الان هم در جهبه ای هستید که هواداران نیستن و عقیده ی امروز شما عقیده ای هست که مخالفان و دشمنان داماش شهر باران دارند !!!! البته شما همیشه در این جبهه بودید!!! ( با توجه با کامنت هاتون )
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط reza-0131 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 9:13 am

جدی یجور عابدینی عابدینی میکنین انگار خود عابدینی شما رو اجیر میکنه ازش حمایت کنین. بسته دیگه. بخدا همین هوادارا هستن توی سخت ترین روزا تیمو نگه داشتن. اگه عابدینی خوب بود کارش یدونه اسپانسرو نگه میداشت واسه تیم. ما از بعضی مسایل پشت پرده خبر نداریم. از بعضی پول خوری های کادر تیم خبر نداریم. با این تشویق ها فقط اسپانسر مالی تیمو از تیم دور میکنین. تو ورزشگاه هم انقد از این تشویق های هدفدار نکنین
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط reza-0131 در چهارشنبه آپريل 03, 2013 9:17 am .
نماد کاربر
reza-0131
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان