[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آپريل 01, 2013 2:32 pm

[quote:7356463ee5="metall"]مهرداد جان شما دیگه چرا اخه یک نفر این متن رو بخونه ایست قلبی کنه و به پایینش نرسه که بفهمه دروغ بوده چه کار باید کرد /14/[/quote:7356463ee5]
نگران نباش ، هواداران داماش تو این یکی دو سال اینقدر خبرهای پراسترس خوندن که این خبر و شوخی باید جلوی اون اخبار لنگ پهن کنه :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » دوشنبه آپريل 01, 2013 4:08 pm

[quote:18af9969a2="mahyarmaya"][quote:18af9969a2="sajad1985"][quote:18af9969a2="mahyarmaya"][quote:18af9969a2="sajad1985"][color=blue:18af9969a2]تو انتخاب دروغ سیزده کج سلیقگی کردید معمولا تو انتخاب دروغ سیزده غیرقابل باورترین خبر رو منتشر می کنند ... مثلا : مسی با رئال قرارداد سه ساله بست !
احتمال اینکه خبر بازگشت درخشان به واقعیت برسه تا حدودی هست ! ( امیدوارم اینطور نشه )

دروغ سیزده از نظر من :
جناب آقای امیر عابدینی از سمت مدیر عاملی باشگاه داماش استعفاء دادند ! [/color:18af9969a2]:lol:[/quote:18af9969a2]
دورغ 13 منم اینه که شما آدم منطقی هستین آقا سجاد عزیز :wink:[/quote:18af9969a2]

[color=blue:18af9969a2]الان برای بار دوم هستش که بنده رو به "بی منطقی" متهم می کنی نمی دونم افکار و گرایشاتت به چه سمت و سویی هستش از جنس کامنت هات هم مشخصه سن (یا فکر) پایینی نداری تا بخوام خودمو قانع کنم که با یه بچه طرفم و از این مسئله عبور کنم ...احترامت بعنوان یک همشهری طرفدار داماش توی این محیط رو برای خودم واجب می دونم اما منوط بر اینکه حرمت و حقوق خودم رو حفظ شده بدونم لطفا با هر فکر و گرایشی برای نظرات دیگران هم حرمتی قائل شو یا حداقل روی مطالب تاملی کن آقای مهیار منطقی ![/color:18af9969a2][/quote:18af9969a2]
آقا سجاد این شوخی بود اون چشمک هم نشونه گندی بود و توی این ایام همه با هم خنده و شوخی میکنیم مثل همین تیتر که بشوخی زده شد.
بی شک شما منطقی هستین ! این کامنتهام شما رو به شک میاره که از یکی از هوادارن کم سن سال هستم "بنده چی کنم که به یه عده که توی جلسه با عابدینی شرکت میکنن لقب لمپن خاطب میکنید همشهری! ؟منم باید سن شما شک کنم آبرار ؟یا 1985باور کنم؟[/quote:18af9969a2]
[color=blue:18af9969a2]
آقا مهیار شما هر برداشتی می تونی از سن و نوع فکر بنده بکنی همانطور که من از شما کردم اما متاسفانه جو سایت اصلا مثل سابق نیست و ظاهرا من هم مثل سایر دوستانی که فقط تو سایت میان کامنت هارو می خونند و نظر نمی دهند باید عمل کنم چون به محض اینکه نظری انتقادی بکنند هجمه کامنت ها از طرف چند کاربر خاص به طرفشون روانه میشه ! این جملات فقط درد دل بود زمانی بود که تو این سایت ادعا می شد هرندی باید از پیشکسوت های انزلی چیز یاد بگیره اما الان تو همین سایت دارند به طباطبایی انواع ناسزا رو می گند و هیچ کسی هم نمی یاد بگه آخه بچه تو که سن و سالت از مجموع انگشت های دست و پات هم تجاوز نمی کنه چطور میای به پیشکسوت شهرت توهین می کنی ؟آخه چرا ؟ چون امیر عابدینی ازش خوشش نمی یاد ؟!! من اصلا نمی خوام طرف طباطبایی رو بگیرم چون اینجور اومدنش رو هیچ هواداری نمی پسنده و تو شانش اصلا نیست با قویدل کار کنه الانم تو این جنگ و دعوایی که بین قویدل و عابدینی راه انداختند مثل اکثر هوادارا دوست دارم قویدل تسلیم بشه چون اونجوری که شنیدم این آقا نقشه های شومی واسه تیم و بخصوص هوادارا داره اما این دلیل نمیشه که با ورود مالک جدید عابدینی هم به کارش ادامه بده عابدینی به زعم من دیگه اون کارایی! رو نداره اما ضرب المثلی هست که میگه تو شهر کورها آدم یه چشم پادشاهست فعلا با عابدینی باید تا پایان فصل سر کرد .. [/color:18af9969a2]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه آپريل 01, 2013 4:37 pm

انصافا خیلی شوکه شدم,آبرارا بسته دیگه,بابا روی صفحه اصلیه سایت دیگه خیلی نامردیه 8O
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه آپريل 01, 2013 5:08 pm

من به این نتیجه رسیدم که تن مدیریت و بعضی کاربران خارش میکنه! :cry:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 01, 2013 5:20 pm

[quote:1444bbf429="sajad1985"][quote:1444bbf429="mahyarmaya"][quote:1444bbf429="sajad1985"][quote:1444bbf429="mahyarmaya"][quote:1444bbf429="sajad1985"][color=blue:1444bbf429]تو انتخاب دروغ سیزده کج سلیقگی کردید معمولا تو انتخاب دروغ سیزده غیرقابل باورترین خبر رو منتشر می کنند ... مثلا : مسی با رئال قرارداد سه ساله بست !
احتمال اینکه خبر بازگشت درخشان به واقعیت برسه تا حدودی هست ! ( امیدوارم اینطور نشه )

دروغ سیزده از نظر من :
جناب آقای امیر عابدینی از سمت مدیر عاملی باشگاه داماش استعفاء دادند ! [/color:1444bbf429]:lol:[/quote:1444bbf429]
دورغ 13 منم اینه که شما آدم منطقی هستین آقا سجاد عزیز :wink:[/quote:1444bbf429]

[color=blue:1444bbf429]الان برای بار دوم هستش که بنده رو به "بی منطقی" متهم می کنی نمی دونم افکار و گرایشاتت به چه سمت و سویی هستش از جنس کامنت هات هم مشخصه سن (یا فکر) پایینی نداری تا بخوام خودمو قانع کنم که با یه بچه طرفم و از این مسئله عبور کنم ...احترامت بعنوان یک همشهری طرفدار داماش توی این محیط رو برای خودم واجب می دونم اما منوط بر اینکه حرمت و حقوق خودم رو حفظ شده بدونم لطفا با هر فکر و گرایشی برای نظرات دیگران هم حرمتی قائل شو یا حداقل روی مطالب تاملی کن آقای مهیار منطقی ![/color:1444bbf429][/quote:1444bbf429]
آقا سجاد این شوخی بود اون چشمک هم نشونه گندی بود و توی این ایام همه با هم خنده و شوخی میکنیم مثل همین تیتر که بشوخی زده شد.
بی شک شما منطقی هستین ! این کامنتهام شما رو به شک میاره که از یکی از هوادارن کم سن سال هستم "بنده چی کنم که به یه عده که توی جلسه با عابدینی شرکت میکنن لقب لمپن خاطب میکنید همشهری! ؟منم باید سن شما شک کنم آبرار ؟یا 1985باور کنم؟[/quote:1444bbf429]
[color=blue:1444bbf429]
آقا مهیار شما هر برداشتی می تونی از سن و نوع فکر بنده بکنی همانطور که من از شما کردم اما متاسفانه جو سایت اصلا مثل سابق نیست و ظاهرا من هم مثل سایر دوستانی که فقط تو سایت میان کامنت هارو می خونند و نظر نمی دهند باید عمل کنم چون به محض اینکه نظری انتقادی بکنند هجمه کامنت ها از طرف چند کاربر خاص به طرفشون روانه میشه ! این جملات فقط درد دل بود زمانی بود که تو این سایت ادعا می شد هرندی باید از پیشکسوت های انزلی چیز یاد بگیره اما الان تو همین سایت دارند به طباطبایی انواع ناسزا رو می گند و هیچ کسی هم نمی یاد بگه آخه بچه تو که سن و سالت از مجموع انگشت های دست و پات هم تجاوز نمی کنه چطور میای به پیشکسوت شهرت توهین می کنی ؟آخه چرا ؟ چون امیر عابدینی ازش خوشش نمی یاد ؟!! من اصلا نمی خوام طرف طباطبایی رو بگیرم چون اینجور اومدنش رو هیچ هواداری نمی پسنده و تو شانش اصلا نیست با قویدل کار کنه الانم تو این جنگ و دعوایی که بین قویدل و عابدینی راه انداختند مثل اکثر هوادارا دوست دارم قویدل تسلیم بشه چون اونجوری که شنیدم این آقا نقشه های شومی واسه تیم و بخصوص هوادارا داره اما این دلیل نمیشه که با ورود مالک جدید عابدینی هم به کارش ادامه بده عابدینی به زعم من دیگه اون کارایی! رو نداره اما ضرب المثلی هست که میگه تو شهر کورها آدم یه چشم پادشاهست فعلا با عابدینی باید تا پایان فصل سر کرد .. [/color:1444bbf429][/quote:1444bbf429]
نه دوست عزیز.
مگه من نبودم به بودن مهدوی کیا تو داماش اعتراض داشتم و سلیقه عابدینی رو نپسندیدم؟
مگه ناراحت نبودم که رنگ لباس عوض شد ؟و همش انتقاد کردم.
اما آقا سجاد شما میگید انتقاد میکنید باید جوابش رو بشنوید دیگه چرا اصرار دارید همه قبول کنن؟!
دوست گل من شما حق دارید متقد باشید اما توی این موقیعت ؟الان شرایط درستی داریم؟!
من و همه دوستان اگه بخواهیم به حال حاضر شاکی باشیم 2 جهت وجود دارد 1.عابدینی 2.قویدل.(این فکر عوام هستش و به استثناء کاری ندارم که بعد اگه مالک جدید اومد عابدینی نباشه(این میشه فکر خاص))
آبرار خودتون میگید توی شهر کور ها یک چشم پادشاه هستش .با این که عابدینی توی ایران یکی از تک چشم هاست فرض کنیم توی استان ما کور شما کس دیگه ای رو سراغ دارید ؟
من پیشنهاد میکنم انتقاد رو توی خلوت انجام بدیم تا جواب بهتری بگیریم یا اینکه توی این جلسه ها انجام بدیم تا خدایی نکرده دشمن شاد کن نباشیم.

آقا سجاد یک پیشنهاد میدم بلامیسر لطفاً انجام بدین"توی خوشی ها هم شرکت کنید توی نقد هم شرکت کنید .مثال :آقای خرمی آقا مجید کاربر عزیز یاران میرزا و ...کسایی هستن که بموقع نقد میکنن و خیلی هم توی شادی ها و جوانب مثبت شرکت میکنن "اما حضور شما دوست ارجمند رو توی نقد میبینیم "توی این شرایط که همه غریبه ها میان ادعا رفاقت میکنن به همه شک میکنن پس شما هم کمکمون کنید تا اشتباه نکنیم.
در ضمن دلیل لمپن شدن رو نگفتین همشهری.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه آپريل 01, 2013 5:24 pm

اینا تا ما رو سکته ندن ول نمیکنن . اون از popo131 اینم از مدیر سایت :lol: خدا لعنت کنه اون کسی رو که این دروغ سینزده رو برای اولین بار در ایران به کار برد و به طور رسم بر جا گذاشت :D
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه آپريل 01, 2013 7:32 pm

[quote:a4b2053801="MEHRDAD"][quote:a4b2053801="metall"]مهرداد جان شما دیگه چرا اخه یک نفر این متن رو بخونه ایست قلبی کنه و به پایینش نرسه که بفهمه دروغ بوده چه کار باید کرد /14/[/quote:a4b2053801]
نگران نباش ، هواداران داماش تو این یکی دو سال اینقدر خبرهای پراسترس خوندن که این خبر و شوخی باید جلوی اون اخبار لنگ پهن کنه :wink:[/quote:a4b2053801]
[color=black:a4b2053801]ای مهرداد مهرداد. اگه بدونی مارو به چه دردسری انداختی :wink: :wink:
یکی از بچه های فیسبوک زنگ زده میگه این چه مسخره بازیه.اگه درخشان بیاد ... و... .میگم برا متنو کامل خوندی.میگه دیگه کامل نمیخواد که.2 خط خوندم اعصابم داغون شد...
فقط داشت فحش میداد.میگم برا یه دقیقه گوش کن.میگه چی چیو گوش کنم الان به بچه ها زنگ بزن بریم باشگاه.میگه اگه زنگ نزنی آبایی.با هزار بد بختی بهش گفتم مطلبو کامل بخون.وقتی خوند از خجالت گوشیو قطع کرد :lol: [/color:a4b2053801]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » دوشنبه آپريل 01, 2013 7:38 pm

[quote:82560b43d0="mahyarmaya"][quote:82560b43d0="sajad1985"][quote:82560b43d0="mahyarmaya"][quote:82560b43d0="sajad1985"][quote:82560b43d0="mahyarmaya"][quote:82560b43d0="sajad1985"][color=blue:82560b43d0]تو انتخاب دروغ سیزده کج سلیقگی کردید معمولا تو انتخاب دروغ سیزده غیرقابل باورترین خبر رو منتشر می کنند ... مثلا : مسی با رئال قرارداد سه ساله بست !

دروغ سیزده از نظر من :
جناب آقای امیر عابدینی از سمت مدیر عاملی باشگاه داماش استعفاء دادند ! [/color:82560b43d0]:lol:[/quote:82560b43d0]
دورغ 13 منم اینه که شما آدم منطقی هستین آقا سجاد عزیز :wink:[/quote:82560b43d0]

[color=blue:82560b43d0]الان برای بار دوم هستش که بنده رو به "بی منطقی" متهم می کنی نمی دونم افکار و گرایشاتت به چه سمت و سویی هستش از جنس کامنت هات هم مشخصه سن (یا فکر) پایینی نداری تا بخوام خودمو قانع کنم که با یه بچه طرفم و از این مسئله عبور کنم ...احترامت بعنوان یک همشهری طرفدار داماش توی این محیط رو برای خودم واجب می دونم اما منوط بر اینکه حرمت و حقوق خودم رو حفظ شده بدونم لطفا با هر فکر و گرایشی برای نظرات دیگران هم حرمتی قائل شو یا حداقل روی مطالب تاملی کن آقای مهیار منطقی ![/color:82560b43d0][/quote:82560b43d0]
بی شک شما منطقی هستین ! این کامنتهام شما رو به شک میاره که از یکی از هوادارن کم سن سال هستم "بنده چی کنم که به یه عده که توی جلسه با عابدینی شرکت میکنن لقب لمپن خاطب میکنید همشهری! ؟منم باید سن شما شک کنم آبرار ؟یا 1985باور کنم؟[/quote:82560b43d0]
[color=blue:82560b43d0]
آقا مهیار شما هر برداشتی می تونی از سن و نوع فکر بنده بکنی همانطور که من از شما کردم اما متاسفانه جو سایت اصلا مثل سابق نیست و ظاهرا من هم مثل سایر دوستانی که فقط تو سایت میان کامنت هارو می خونند و نظر نمی دهند باید عمل کنم چون به محض اینکه نظری انتقادی بکنند هجمه کامنت ها از طرف چند کاربر خاص به طرفشون روانه میشه ! این جملات فقط درد دل بود زمانی بود که تو این سایت ادعا می شد هرندی باید از پیشکسوت های انزلی چیز یاد بگیره اما الان تو همین سایت دارند به طباطبایی انواع ناسزا رو می گند و هیچ کسی هم نمی یاد بگه آخه بچه تو که سن و سالت از مجموع انگشت های دست و پات هم تجاوز نمی کنه چطور میای به پیشکسوت شهرت توهین می کنی ؟آخه چرا ؟ چون امیر عابدینی ازش خوشش نمی یاد ؟!! من اصلا نمی خوام طرف طباطبایی رو بگیرم چون اینجور اومدنش رو هیچ هواداری نمی پسنده و تو شانش اصلا نیست با قویدل کار کنه الانم تو این جنگ و دعوایی که بین قویدل و عابدینی راه انداختند مثل اکثر هوادارا دوست دارم قویدل تسلیم بشه چون اونجوری که شنیدم این آقا نقشه های شومی واسه تیم و بخصوص هوادارا داره اما این دلیل نمیشه که با ورود مالک جدید عابدینی هم به کارش ادامه بده عابدینی به زعم من دیگه اون کارایی! رو نداره اما ضرب المثلی هست که میگه تو شهر کورها آدم یه چشم پادشاهست فعلا با عابدینی باید تا پایان فصل سر کرد .. [/color:82560b43d0][/quote:82560b43d0]
نه دوست عزیز.
مگه من نبودم به بودن مهدوی کیا تو داماش اعتراض داشتم و سلیقه عابدینی رو نپسندیدم؟
مگه ناراحت نبودم که رنگ لباس عوض شد ؟و همش انتقاد کردم.
اما آقا سجاد شما میگید انتقاد میکنید باید جوابش رو بشنوید دیگه چرا اصرار دارید همه قبول کنن؟!
دوست گل من شما حق دارید متقد باشید اما توی این موقیعت ؟الان شرایط درستی داریم؟!
من و همه دوستان اگه بخواهیم به حال حاضر شاکی باشیم 2 جهت وجود دارد 1.عابدینی 2.قویدل.(این فکر عوام هستش و به استثناء کاری ندارم که بعد اگه مالک جدید اومد عابدینی نباشه(این میشه فکر خاص))
آبرار خودتون میگید توی شهر کور ها یک چشم پادشاه هستش .با این که عابدینی توی ایران یکی از تک چشم هاست فرض کنیم توی استان ما کور شما کس دیگه ای رو سراغ دارید ؟
من پیشنهاد میکنم انتقاد رو توی خلوت انجام بدیم تا جواب بهتری بگیریم یا اینکه توی این جلسه ها انجام بدیم تا خدایی نکرده دشمن شاد کن نباشیم.

آقا سجاد یک پیشنهاد میدم بلامیسر لطفاً انجام بدین"توی خوشی ها هم شرکت کنید توی نقد هم شرکت کنید .مثال :آقای خرمی آقا مجید کاربر عزیز یاران میرزا و ...کسایی هستن که بموقع نقد میکنن و خیلی هم توی شادی ها و جوانب مثبت شرکت میکنن "اما حضور شما دوست ارجمند رو توی نقد میبینیم "توی این شرایط که همه غریبه ها میان ادعا رفاقت میکنن به همه شک میکنن پس شما هم کمکمون کنید تا اشتباه نکنیم.
در ضمن دلیل لمپن شدن رو نگفتین همشهری.[/quote:82560b43d0]
[color=blue:82560b43d0]آقا مهیار عزیز من هرگز نگفتم نظراتم باید مهر تائید بخوره از نظر دوستان یا اینکه حرف خودم رو تحمیل کنم اتفاقا عکس ماجرا صادق هست و اظهار نظر برخی از دوستان نسبت به عقیده من تحمیلی هستش !
من به شرایط داماش کاملا واقف هستم و هیچ وقت سعی نمی کنم تو این شرایط حساس زیاده روی کنم نسبت به عقیده ایی که دارم اما گاهی اوقات مجبور به عکس العمل میشم مثل همین گفتمان خودمان که با عرض معذرت شروع کننده ماجرا شما بودید در حالی که من هم مثل سایر دوستان فقط یک دروغ سیزده از جانب خودم بیان کردم اما مجبور شدم به پاسخ دادن به کامنت شما ..
اینکه گفتید منو بیشتر تو نقد می بینید رو موافق نیستم اما با عباراتی که در ادامه اون مطلب بیان کردید موافقم .. در مورد اسامی که فرمودید بنده کاملا هم عقیده با شما هستم و همیشه از درک فوتبالی این عزیزان لذت بردم بخصوص یاران میرزا که سالهاست تو دنیای مجازی و سایر سایت ها دنبال کننده نکته نظراتش هستم و می دونم از شعور فوتبالی بالایی برخوردار هست ..
برادر عزیز آقا مهیار من از واژه ایی استفاده کردم و بحث لمپن رو بیان کردم حالا لمپن یا کمپن یا هرچی که هر شخصی می تونه یه اسمی براش انتخاب کنه این حرف رو من زدم و بهش اعتقاد دارم به نظر من این نوع پاتوق ها آمادگی برای حضور این عزیزان برای یوم الظهوره تا از منافع برخی حمایت بشه من نمی خوام دوستانی که تو این جلسات حاضر میشند احساس کنند نسبت به این عزیزان بی احترامی می کنم این فقط برداشت شخصی بنده حقیره .. [/color:82560b43d0]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آپريل 01, 2013 8:15 pm

آقای سجادخان!!!
لمپن یک نوع توهین متمدانه می باشد...
همیشه به عنوان یک بزرگتر برایتان احترام قائل بودم پس سعی نکنید با توهین های غیرمستقیم خود ، این حرمت رو از بین ببرید...
(نظرم ویرایش شده است ، چون اعصاب توضیح دادن برخی مسائل به افرادی مثل شما رو نداشتم!)
دیگه فرق شما با باقی کاربران منتقد بهم ثابت شد...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » دوشنبه آپريل 01, 2013 8:36 pm

[quote:d889a0c654="The_King_of_rasht"]من به این نتیجه رسیدم که تن مدیریت و بعضی کاربران خارش میکنه! :cry:[/quote:d889a0c654]

با اینکه این آبرار حمزه ی ما منچستریه ( از منچستر بدم میاد ) ولی خیلی با نوع کامنتاش و شخصیتش حال میکنم خدایی....
به امید آشنایی بیشتر... lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه آپريل 01, 2013 10:47 pm

[quote:0eb55e04c3="MEHRDAD"][color=black:0eb55e04c3][b:0eb55e04c3]پس از جلسه امروز: عابدینی و قویدل توافق کردند، درخشان دوباره سرمربی شد!! [/b:0eb55e04c3] [/color:0eb55e04c3]
http://www.varesh-sport.com/1326-پس-از-جلسه-امروز:-عابدینی-و-قویدل-توافق-کردند،-درخشان-دوباره-سرمربی-شد!![/quote:0eb55e04c3]

[color=black:0eb55e04c3]MEHRDAD جان ، خدا بگم چیکارت کنه ! من تازه رسیدم خونه ، اینموقع شب این خبر دیدم ، حسابی جا خوردم !
امیدوارم فردا (امروز) به بهترین نحو تمام مردم ایران و گیلان و رشت و مخصوصا بچه های وارش 13 بدر کنن که تا
پایان سال اوضاع به کام باشه . [/color:0eb55e04c3]

[color=blue:0eb55e04c3]انشاالله داماش ماهم راهی فینال بشه و تو لیگ هم جاش حفظ بشه (صعود نخواستیم) .......[/color:0eb55e04c3]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه آپريل 01, 2013 10:58 pm

[quote:6a50ec9b63="MAZIYAR"]آقای سجادخان!!!
همیشه به عنوان یک بزرگتر برایتان احترام قائل بودم پس سعی نکنید با توهین های غیرمستقیم خود ، این حرمت رو از بین ببرید...
(نظرم ویرایش شده است ، چون اعصاب توضیح دادن برخی مسائل به افرادی مثل شما رو نداشتم!)
دیگه فرق شما با باقی کاربران منتقد بهم ثابت شد...[/quote:6a50ec9b63]

[color=black:6a50ec9b63]لینک زیر معنای واقعی[size=24:6a50ec9b63] لُمپن[/size:6a50ec9b63] توضیح داده : ------> البته از فرهنگ معین هم هست .
[/color:6a50ec9b63]
http://www.vajehyab.com/moein/%D9%84%D9%85%D9%BE%D9%86
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه آپريل 02, 2013 3:14 am

از مازیار عزیز ممنونم که جواب افراد گستاخ رو رک میده.این بابا از راه دور کنترل میشه (تهران)و نمیدونم چه پدر کشتگیم با عابدینی داره.رسوا کرد آخه پسرخوب عابدینی باهات چیکار کرده بگو رک شاید...آخرین بارت باشه به بچه ها توهین میکنی لمپنم خودتی و امثال تو.خوشحالم میشیم دیگه نقد نزاری انگار تو نیای تو سایت وارش میمیره.*
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه آپريل 02, 2013 10:25 am

بچه ها تورو خدا یه خرده مراعات همدیگه رو بکنین /7/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه آپريل 02, 2013 4:44 pm

[quote:0f52c6b782="MAZIYAR"]آقای سجادخان!!!
دیگه فرق شما با باقی کاربران منتقد بهم ثابت شد...[/quote:0f52c6b782]
[color=blue:0f52c6b782]آقای مازیار گل :
خیلی حرف ها برای گفتن دارم اما...
از اینکه کامنت های من موجبت رنجیده خاطری شما شد عذر خواهی می کنم و پیشونی شما رو می بوسم ..آقا مازیار گل آبرار همشهری بنده مخالف افکار آقای عابدینی تو سیستم داماش هستم بعنوان یک هوادار " به اندازه کافی هم دلیل دارم برای این عقیده ام و احساس می کنم با این روند با وجود عابدینی خریدار بعدی داماش هم با کمال کج سلیقگی انتخاب خواهد شد همانطور که در مورد قویدل هم مرتکب اشتباه شد و فقط بخاطر ابقای خودش تن به این قرارداد بست این مسئله وقتی حساس تر میشه که اتاق فکر عابدینی الان کسی شده که بزرگترین افتخارش تیشه زدن به ریشه سپیدرود بود !!.. آقا مازیار گل من یک هوادارم جسارتا بی ادبی هست نزدتون نه شاخ دارم نه دم بلکه خودمو رشتی می دونم و داماشو متعلق به خودم و سایر هواداران می دونم صاحبان واقعی داماش ما هستیم نه قویدل نه عابدینی و نه هیچ شخص حقیقی و حقوقی دیگری اما متاسفانه جریان این سایت ( اعتقاد ندارم که یقینا مدیریت سایت تو این مسئله دخیل هست )داره به سویی کشیده میشه که بعضی ها راحت میاند و به پیشکسوت شهرشون انواع دشنام ها رو ارزانی می کنند و متاسفانه کسی هم جلودارشون نیست اما با انتقاد من نسبت به نوع مدیریت بطور صریح واکنش می بینم .. این کم لطفی نیست ؟قضاوت با شما[/color:0f52c6b782]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان