[quote:82560b43d0="mahyarmaya"][quote:82560b43d0="sajad1985"][quote:82560b43d0="mahyarmaya"][quote:82560b43d0="sajad1985"][quote:82560b43d0="mahyarmaya"][quote:82560b43d0="sajad1985"][color=blue:82560b43d0]تو انتخاب دروغ سیزده کج سلیقگی کردید معمولا تو انتخاب دروغ سیزده غیرقابل باورترین خبر رو منتشر می کنند ... مثلا : مسی با رئال قرارداد سه ساله بست !
احتمال اینکه خبر بازگشت درخشان به واقعیت برسه تا حدودی هست ! ( امیدوارم اینطور نشه )
دروغ سیزده از نظر من :
جناب آقای امیر عابدینی از سمت مدیر عاملی باشگاه داماش استعفاء دادند ! [/color:82560b43d0]:lol:[/quote:82560b43d0]
دورغ 13 منم اینه که شما آدم منطقی هستین آقا سجاد عزیز

[/quote:82560b43d0]
[color=blue:82560b43d0]الان برای بار دوم هستش که بنده رو به "بی منطقی" متهم می کنی نمی دونم افکار و گرایشاتت به چه سمت و سویی هستش از جنس کامنت هات هم مشخصه سن (یا فکر) پایینی نداری تا بخوام خودمو قانع کنم که با یه بچه طرفم و از این مسئله عبور کنم ...احترامت بعنوان یک همشهری طرفدار داماش توی این محیط رو برای خودم واجب می دونم اما منوط بر اینکه حرمت و حقوق خودم رو حفظ شده بدونم لطفا با هر فکر و گرایشی برای نظرات دیگران هم حرمتی قائل شو یا حداقل روی مطالب تاملی کن آقای مهیار منطقی ![/color:82560b43d0][/quote:82560b43d0]
آقا سجاد این شوخی بود اون چشمک هم نشونه گندی بود و توی این ایام همه با هم خنده و شوخی میکنیم مثل همین تیتر که بشوخی زده شد.
بی شک شما منطقی هستین ! این کامنتهام شما رو به شک میاره که از یکی از هوادارن کم سن سال هستم "بنده چی کنم که به یه عده که توی جلسه با عابدینی شرکت میکنن لقب لمپن خاطب میکنید همشهری! ؟منم باید سن شما شک کنم آبرار ؟یا 1985باور کنم؟[/quote:82560b43d0]
[color=blue:82560b43d0]
آقا مهیار شما هر برداشتی می تونی از سن و نوع فکر بنده بکنی همانطور که من از شما کردم اما متاسفانه جو سایت اصلا مثل سابق نیست و ظاهرا من هم مثل سایر دوستانی که فقط تو سایت میان کامنت هارو می خونند و نظر نمی دهند باید عمل کنم چون به محض اینکه نظری انتقادی بکنند هجمه کامنت ها از طرف چند کاربر خاص به طرفشون روانه میشه ! این جملات فقط درد دل بود زمانی بود که تو این سایت ادعا می شد هرندی باید از پیشکسوت های انزلی چیز یاد بگیره اما الان تو همین سایت دارند به طباطبایی انواع ناسزا رو می گند و هیچ کسی هم نمی یاد بگه آخه بچه تو که سن و سالت از مجموع انگشت های دست و پات هم تجاوز نمی کنه چطور میای به پیشکسوت شهرت توهین می کنی ؟آخه چرا ؟ چون امیر عابدینی ازش خوشش نمی یاد ؟!! من اصلا نمی خوام طرف طباطبایی رو بگیرم چون اینجور اومدنش رو هیچ هواداری نمی پسنده و تو شانش اصلا نیست با قویدل کار کنه الانم تو این جنگ و دعوایی که بین قویدل و عابدینی راه انداختند مثل اکثر هوادارا دوست دارم قویدل تسلیم بشه چون اونجوری که شنیدم این آقا نقشه های شومی واسه تیم و بخصوص هوادارا داره اما این دلیل نمیشه که با ورود مالک جدید عابدینی هم به کارش ادامه بده عابدینی به زعم من دیگه اون کارایی! رو نداره اما ضرب المثلی هست که میگه تو شهر کورها آدم یه چشم پادشاهست فعلا با عابدینی باید تا پایان فصل سر کرد .. [/color:82560b43d0][/quote:82560b43d0]
نه دوست عزیز.
مگه من نبودم به بودن مهدوی کیا تو داماش اعتراض داشتم و سلیقه عابدینی رو نپسندیدم؟
مگه ناراحت نبودم که رنگ لباس عوض شد ؟و همش انتقاد کردم.
اما آقا سجاد شما میگید انتقاد میکنید باید جوابش رو بشنوید دیگه چرا اصرار دارید همه قبول کنن؟!
دوست گل من شما حق دارید متقد باشید اما توی این موقیعت ؟الان شرایط درستی داریم؟!
من و همه دوستان اگه بخواهیم به حال حاضر شاکی باشیم 2 جهت وجود دارد 1.عابدینی 2.قویدل.(این فکر عوام هستش و به استثناء کاری ندارم که بعد اگه مالک جدید اومد عابدینی نباشه(این میشه فکر خاص))
آبرار خودتون میگید توی شهر کور ها یک چشم پادشاه هستش .با این که عابدینی توی ایران یکی از تک چشم هاست فرض کنیم توی استان ما کور شما کس دیگه ای رو سراغ دارید ؟
من پیشنهاد میکنم انتقاد رو توی خلوت انجام بدیم تا جواب بهتری بگیریم یا اینکه توی این جلسه ها انجام بدیم تا خدایی نکرده دشمن شاد کن نباشیم.
آقا سجاد یک پیشنهاد میدم بلامیسر لطفاً انجام بدین"توی خوشی ها هم شرکت کنید توی نقد هم شرکت کنید .مثال :آقای خرمی آقا مجید کاربر عزیز یاران میرزا و ...کسایی هستن که بموقع نقد میکنن و خیلی هم توی شادی ها و جوانب مثبت شرکت میکنن "اما حضور شما دوست ارجمند رو توی نقد میبینیم "توی این شرایط که همه غریبه ها میان ادعا رفاقت میکنن به همه شک میکنن پس شما هم کمکمون کنید تا اشتباه نکنیم.
در ضمن دلیل لمپن شدن رو نگفتین همشهری.[/quote:82560b43d0]
[color=blue:82560b43d0]آقا مهیار عزیز من هرگز نگفتم نظراتم باید مهر تائید بخوره از نظر دوستان یا اینکه حرف خودم رو تحمیل کنم اتفاقا عکس ماجرا صادق هست و اظهار نظر برخی از دوستان نسبت به عقیده من تحمیلی هستش !
من به شرایط داماش کاملا واقف هستم و هیچ وقت سعی نمی کنم تو این شرایط حساس زیاده روی کنم نسبت به عقیده ایی که دارم اما گاهی اوقات مجبور به عکس العمل میشم مثل همین گفتمان خودمان که با عرض معذرت شروع کننده ماجرا شما بودید در حالی که من هم مثل سایر دوستان فقط یک دروغ سیزده از جانب خودم بیان کردم اما مجبور شدم به پاسخ دادن به کامنت شما ..
اینکه گفتید منو بیشتر تو نقد می بینید رو موافق نیستم اما با عباراتی که در ادامه اون مطلب بیان کردید موافقم .. در مورد اسامی که فرمودید بنده کاملا هم عقیده با شما هستم و همیشه از درک فوتبالی این عزیزان لذت بردم بخصوص یاران میرزا که سالهاست تو دنیای مجازی و سایر سایت ها دنبال کننده نکته نظراتش هستم و می دونم از شعور فوتبالی بالایی برخوردار هست ..
برادر عزیز آقا مهیار من از واژه ایی استفاده کردم و بحث لمپن رو بیان کردم حالا لمپن یا کمپن یا هرچی که هر شخصی می تونه یه اسمی براش انتخاب کنه این حرف رو من زدم و بهش اعتقاد دارم به نظر من این نوع پاتوق ها آمادگی برای حضور این عزیزان برای یوم الظهوره تا از منافع برخی حمایت بشه من نمی خوام دوستانی که تو این جلسات حاضر میشند احساس کنند نسبت به این عزیزان بی احترامی می کنم این فقط برداشت شخصی بنده حقیره .. [/color:82560b43d0]