[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخواست فسخ یکطرفه قرارداد انتقال داماش از دادستان تهران

درخواست فسخ یکطرفه قرارداد انتقال داماش از دادستان تهران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه مارس 31, 2013 10:07 am

[color=blue:fa8555250a]نظرات دوستان برای خودشون و بنده قابل احترامه و من فقط برداشت و تفکری که خودم نسبت به فوتبال شهر و استانم رو دارم بیان می کنم نه قصد مبارزه رو با کسی دارم و نه سنگری به زعم دوستان تشکیل دادم ..دوستان زحمت می کشند ورود می کنند و کلمات و عبارات زیادی در چندین سطر ارائه می کنند اما انتظار داشتم جواب سوالاتمو که البته خودم به همه اونها واقف هستم تو این جملات پیدا کنم تا شاید با حرفی تازه سخنی نو و غیر تکراری که بتونه بنده رو راضی کنه در حال اشتباه هستم روبرو کنه اما ...

نمی دونم به کجا رسیدیم که باید بخاطر اینکه یه شخصی میاد کل هویت تیم رو تو یه تاریخ خاصی با عوض کردن رنگ پیراهن زیر سوال می بره و بعد از مدتی پی به اشتباهش می بره و با توصیه دوستان نظرش برمی گرده رو باید افــــــتخار بدونیم ! و ممنون دارش باشیم ! بدون اینکه به این موضوع فکر کنیم این کار از بن و ریشه اشتباه بود .

اینکه از چند بازیکن بومی تو تیم استفاده میشه که اصلا جا بحث نداره این بازیکنها سالهاست تو تیم هستند و اینجوری نیست که این ها مثلا بازیکن دسته چندم هستند و چون بومی هستند امیر عابدینی علی رغم میل باطنی و به خواسته ما هواداران منت بر سر ما گذاشته و اینهارو حفظ کرده تا تیم شاکله بومی داشته باشه و ما قدر دانش باشیم !!

هنوز دو فصل قبل یادمون نرفته چند بازیکن بومی داماش مورد غضب عابدینی بودند و در آستانه جدا شدن از داماش اما بخاطر تعصب تو تیم موندند و ادامه دادند و البته مسائل اول فصل جاری که بخاطر ریش سفیدی بعضی ها دوباره تیم جمع شد ..
جز جهانبخش که اونم از دست این آقا در رفت و من هنوز تو این ماجرا موندم چه نقشه شومی واسه این جوون داره تو این چند سال کدوم بازیکن رو از رده پایه به بزرگسال آورده که بتونه خودشو تو لیگ نشون بده ؟!! اگه امثال مهدوی و چاووشی و باقی بازیکنها که تو این یک دهه کمک حال تیم شهرمون بودند بخواهند برن دیگه کدوم بازیکن می تونه واسه نماینده شهرمون بازی کنه ؟

[size=18:fa8555250a]دوستان 5 سال کم نیست :

از کدوم موفقیت عابدینی حرف می زنید ؟

شماها موفقیت عابدینی رو تو آبی کردن لباس تیم می بینید!

شماها موفقیت عابدینی رو تو بومی کردن تیم ! که از اول هم بود می بینید !

شماها عابدینی رو با داماش می خواهید و البته طبق قاعده داماش را بدون عابدینی نمی خواهید !

دوستان عزیز اختلاف نظر ما در چگونگی معنی موفقیت خلاصه شده ..
برداشت من از موفقیت اون چیزی نیست که بعضی از دوستان ادعا می کنند .[/color:fa8555250a][/size:fa8555250a]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sajad1985 در يکشنبه مارس 31, 2013 10:18 am .
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مارس 31, 2013 10:11 am

[quote:9c99eab98a="Mordab"]بهرحال اگه دوستان فکر میکنن تو این اوضاع نباید انتقادی بشه باشه قبول...
البته من انتقادی هم نکردم
فقط هشدار دادم در مورد فصل بعد که اگه پول نباشه اکثر این بازیکنا جدا خواهند شد { امیدوارم با امدن مالک جدید و { به موقع } خیالمون راحت بشه }...

دوما"من گفتم مجموعه ای که با عابدینی برای داماش همکاری میکنند در حد امیر عابدینی نیستن { امثال مرغوب " سراوانی و ...}
بنده تاکید کردم علت موفقیت مهندس در پرسپولیس گروه و مجموعه ای بود که با امیر عابدینی همکاری داشت که پرسپولیس تو دوره مدیریت ایشون در اوج بود خب این اتفاق در فوتبال رشت برای ایشون نیفتاد...
حالا چرا ؟ مطمئن باشید زمان مشخص خواهد کرد ادمایی مثله مرغوب همون کسایی هستن که تا موقعی که شاد بود قربان صدقه اش میرفتن به محض رفتن شاد از پگاه پشت سرش حرف زدن من شک ندارم این اتفاق برای امیر عابدینی هم می افته چون مرغوب ها فقط بدنبال چسبیده شدن هستن...
...............................
در ضمن باید بهتون بگم نگران نباشید وقتی اختیاردار تیم قوه قضاییه هست از طرف داخل استان از طرف ادمایی که شما میگید سنگ اندازی میکنند کاری نمیتونن انجام بدن...[/quote:9c99eab98a]
مرداب عزیز این نشونه تعصب و منطقی بودن شماست که میشه با 4تا کامنت هم نظر شد .صد البته شما هوادار واقعی این تیم هستین چون درک موقیعت یکی از ویژگی های هوادارن واقعی هستش.
من همیشه به دوستان تاکید کردم که مرداب عزیز شاید اختلاف سلیقه داشته باشیم اما هوادار واقعی هستش چون اعتقادشون رو با احترام ابراز میکنه .
امیدوارم توی این شرایط هوادارن بد بقیه شکل هوادارن واقعی در نیارن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه مارس 31, 2013 10:33 am

[quote:577156493a="Mordab"]بهرحال اگه دوستان فکر میکنن تو این اوضاع نباید انتقادی بشه باشه قبول...
البته من انتقادی هم نکردم
فقط هشدار دادم در مورد فصل بعد که اگه پول نباشه اکثر این بازیکنا جدا خواهند شد { امیدوارم با امدن مالک جدید و { به موقع } خیالمون راحت بشه }...

دوما"من گفتم مجموعه ای که با عابدینی برای داماش همکاری میکنند در حد امیر عابدینی نیستن { امثال مرغوب " سراوانی و ...}
بنده تاکید کردم علت موفقیت مهندس در پرسپولیس گروه و مجموعه ای بود که با امیر عابدینی همکاری داشت که پرسپولیس تو دوره مدیریت ایشون در اوج بود خب این اتفاق در فوتبال رشت برای ایشون نیفتاد...
حالا چرا ؟ مطمئن باشید زمان مشخص خواهد کرد ادمایی مثله مرغوب همون کسایی هستن که تا موقعی که شاد بود قربان صدقه اش میرفتن به محض رفتن شاد از پگاه پشت سرش حرف زدن من شک ندارم این اتفاق برای امیر عابدینی هم می افته چون مرغوب ها فقط بدنبال چسبیده شدن هستن...
...............................
در ضمن باید بهتون بگم نگران نباشید وقتی اختیاردار تیم قوه قضاییه هست از طرف داخل استان از طرف ادمایی که شما میگید سنگ اندازی میکنند کاری نمیتونن انجام بدن...[/quote:577156493a]

مرداب جا درسته پول مهمه و باید باشه ولی فکر کردی کسای که خودشون رو مالگ میدونن سرنوشت این تیم براشون مهمه خوبه تیم پول داری مثل استیل آذین داشته باشیم من میگم فقط نباید از نظر مالی به این موضوع نگاه کرد
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مارس 31, 2013 11:27 am

mehdi_damash :دقیقا .بودم و دیدم و متوجه شدم که زیاد هم اجیر شدگان خوبی به نظر نمیرسن:).
امیدوارم بچه ها بصیرت داشته باشن که خدایی نکرده با این افراد قیاس نشن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه مارس 31, 2013 11:28 am

[color=blue:075a80db79][b:075a80db79]اینقدر مالک جدید مالک جدید نکنید لطفا...هر کی بیاد ممکنه یه آدمی باشه احمق تر از قویدل که تا بیایم بهش بفهمونیم اینجا جای جولان دادنه احساساته تهرانی گرایانش نیست دو فصل میگذره.
اینکه ما میگیم عابدینی خوبه عابدینی باید باشه عاشق چشم و ابروی عابدینی نیستیم که چه بسا نبودنش به نفع منه به شخصه بماند که چرا و حتی من به خیلی از مسائل انتقاد دارم اما کاملا با بودنش موافقم چون عابدینی دیگه الان به اون حدی از پختگی تو رشت رسیده که میدونه نسل جدید با نسل دوره استقلال رشت فرق داره و میدونه خواسته های این نسل چیه.[/b:075a80db79][/color:075a80db79][size=24:075a80db79]کسی که تو اون بحران 8 ماه بی پولی تونسته تیم رو سرپا نگه داره ودر نهایت رتبه 7 رو کسب کنه از نظر من مدیر موفقیه که چه بسا خیلی ها با هزینه های چندین برابره ما نتونستن حتی تو لیگ بمونن.
[/size:075a80db79]
[color=blue:075a80db79]خواهشا صحبت های مهیار رو ببا دقت بخونید...کاملا داره حقایق رو بیان میکنه.اون قسمت صحبت های مرداب هم کاملا درسته که میگه متاسفانه گروه عابدینی گروه خوبی نیست و امثال مرغوب واقعا چجوری باقی موندن من نمیدونم.

تو این فوتبال درب و داغون که هیچ مدیریتی ثبات نداره ما 5 ساله با عابدبنی هستیم.کسی که از حق نگذریم آدم با اعتباریه و از مخالفینش میخوام که یه مدیر بومی بگن که همچین کارنامه ای داشته باشه؟
نمیدونم چه حسابی بود فوتبال رشت که نمیزاشتن به ثبات برسه(تو اسم تیم تو رنگ پیراهن و تو خیلی چیزای ابتدایی دیگه)حالا خود هوادارا به اون شعور رسیدن و دیگه اجازه تغیرات رو نمیدن و عابدینی هم باهامون همسو شده.چرا میخواین تیشه به ریشه تیم بزنین؟؟؟؟[/color:075a80db79]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » جمعه آپريل 05, 2013 5:36 am

من هم اميدوارم كه قضيه به خير و خوشي براي داماش تمام بشه. و فصل بعد تيمي رويايي ببنديم.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان