[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخواست فسخ یکطرفه قرارداد انتقال داماش از دادستان تهران

درخواست فسخ یکطرفه قرارداد انتقال داماش از دادستان تهران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه مارس 30, 2013 7:10 pm

[quote:0c664d0e43="Mordab"]امیدوارم هر چی پیش میاد به نفع داماش شهرمون باشه و اینقدر دیر نشه که مثله فصل پیش تیم با بی پولی و ریش گرو گذاشتن و خواهش و منت کردن از بازیکنا بسته بشه : خدای نکرده اگه قبل از نقل انتقالات وضعیت مالکیت مشخص نشه فاجعه پیش میاد و حاظرم قسم بخورم نود درصد این بازیکنا از داماش جدا خواهند شد برام مثله روز روشن هست...
و یه درخواست عاجزانه از عابدینی دارم اگه مالک جدید خواست هئیت مدیره و مدیرعامل باشگاه رو خودش تعیین بکنه خواهشا"جلوی پاش سنگ نندازه : بهرحال اگه مالک خواست با مهندس کارکنه خب که هیچ ولی اگه نخواست به خاطر اینده داماش وقت رو نکشه تا تیم مثله فصل پیش بد بسته بشه...
دیدگاه من و طرز تفکر من برای شخص من داماش و اینده اش مهم هست حالا با عابدینی یا بدون عابدینی واسه من فقط حیات داماش مهم هست...
از اون جور هوادارایی هم نیستم که بگم داماش رو با امیرش میخوام { با هر قیمتی }...
و این رو هم بگم با شناختی کمی که از عابدینی دارم میدونم اونقدر متوجه و با هوش هست که بدونه دیگه امسال هم مثله پارسال نیست که بازیکنارو با کدخدامنشی نگه داره...
حرف اخر من هوادار عاشق داماش:
داماش اگه برای فصل بعد پول داشت که انشالله به امید پروردگار تیم به خوبی خوشی بسته میشه ولی اگه پول نداشت از هادی سهرابی گرفته تا ابشک و جهانبخش همه خواهند رفت...{ شک نکنید }
امیدوارم اون دسته از کاربرانی که خیلی احساسی هستن بفهمن من چی میگم...[/quote:0c664d0e43]

آقای محترم نظر شما واسه خودتون محترمه فقط لطفا دیگه تو نظرات شخصیتون به هوادارای دیگه تیکه نندازین چون اصلا کار درستی نیست ما اگه میگیم داماش رو با امیرش میخواهیم لابد چیزهایی دیدیم و رنج ها کشیدیم تا به این جمله و اتحاد رسیدیم و هیچوقت هم نه کورکورانه و نه احساسی از کسی حمایت نکردیم . حالا شما هر نظری دارید واسه شخص خودتون محترمه همونجور که نظر ما هم واسمون مهم و محترمه و هیچوقت تو حرفامون به کسی تیکه نمیندازیم .
ما از این جور یا اون جور هوادار نیستیم ما همه عاشق داماشیم و هر کسی هم که به عشقمون خدمت کنه تو قلبمون جا داره مثل امیر خان عابدینی و خیلی عزیزان دیگه .
در ضمن فکر نمیکنم هوادارایی که چه اینجا چه رو سکوها هستن اونقدر احساسی و بی تجربه باشن که نیاز به توصیه ی جنابعالی داشته باشن واسه کاراشون .
خدا رو شکر هوادارای داماش همه فهیم و عاقل و باهوش هستن و خیلی خوب میتونن خوب و بد رو از هم تشخیص بدن . بخاطر همینه که تو استادیوم همه با هم 15 هزار نفر آدم یکصدا و یکدل بدون هیچ هماهنگی قبلی فریاد میزنن :
ایران آسیا ..................... امیر عابدینی
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه مارس 30, 2013 7:27 pm

متاسفانه این کاربر مرداب فکر میکنه چون ستاره هاش بیشتره تو این سایت میتونه نظراتشو تحمیل کنه به همه.برادر من عابدینی به کوری چشم همه دشمنان تو داماش خواهد ماند.نشنیییییییییییدییییییییییییییی 5شنبه 15 هزار نفر فریاد کردن پس خواهشن بیخیال
چند وقت نظرات تخریبی شمارو میخونم ولی دندان رو جیگر میزارم ولی مطمئن باش از این به بعد حتی به قیمت تعلیق از سایت جوابتو رک میدم
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه مارس 30, 2013 7:45 pm

[quote:f6f467d7f2="pouryaR-damash"][quote:f6f467d7f2="Mordab"]امیدوارم هر چی پیش میاد به نفع داماش شهرمون باشه و اینقدر دیر نشه که مثله فصل پیش تیم با بی پولی و ریش گرو گذاشتن و خواهش و منت کردن از بازیکنا بسته بشه : خدای نکرده اگه قبل از نقل انتقالات وضعیت مالکیت مشخص نشه فاجعه پیش میاد و حاظرم قسم بخورم نود درصد این بازیکنا از داماش جدا خواهند شد برام مثله روز روشن هست...
و یه درخواست عاجزانه از عابدینی دارم اگه مالک جدید خواست هئیت مدیره و مدیرعامل باشگاه رو خودش تعیین بکنه خواهشا"جلوی پاش سنگ نندازه : بهرحال اگه مالک خواست با مهندس کارکنه خب که هیچ ولی اگه نخواست به خاطر اینده داماش وقت رو نکشه تا تیم مثله فصل پیش بد بسته بشه...
دیدگاه من و طرز تفکر من برای شخص من داماش و اینده اش مهم هست حالا با عابدینی یا بدون عابدینی واسه من فقط حیات داماش مهم هست...
از اون جور هوادارایی هم نیستم که بگم داماش رو با امیرش میخوام { با هر قیمتی }...
و این رو هم بگم با شناختی کمی که از عابدینی دارم میدونم اونقدر متوجه و با هوش هست که بدونه دیگه امسال هم مثله پارسال نیست که بازیکنارو با کدخدامنشی نگه داره...
داماش اگه برای فصل بعد پول داشت که انشالله به امید پروردگار تیم به خوبی خوشی بسته میشه ولی اگه پول نداشت از هادی سهرابی گرفته تا ابشک و جهانبخش همه خواهند رفت...{ شک نکنید }
امیدوارم اون دسته از کاربرانی که خیلی احساسی هستن بفهمن من چی میگم...[/quote:f6f467d7f2]

آقای محترم نظر شما واسه خودتون محترمه فقط لطفا دیگه تو نظرات شخصیتون به هوادارای دیگه تیکه نندازین چون اصلا کار درستی نیست ما اگه میگیم داماش رو با امیرش میخواهیم لابد چیزهایی دیدیم و رنج ها کشیدیم تا به این جمله و اتحاد رسیدیم و هیچوقت هم نه کورکورانه و نه احساسی از کسی حمایت نکردیم . حالا شما هر نظری دارید واسه شخص خودتون محترمه همونجور که نظر ما هم واسمون مهم و محترمه و هیچوقت تو حرفامون به کسی تیکه نمیندازیم .
ما از این جور یا اون جور هوادار نیستیم ما همه عاشق داماشیم و هر کسی هم که به عشقمون خدمت کنه تو قلبمون جا داره مثل امیر خان عابدینی و خیلی عزیزان دیگه .
در ضمن فکر نمیکنم هوادارایی که چه اینجا چه رو سکوها هستن اونقدر احساسی و بی تجربه باشن که نیاز به توصیه ی جنابعالی داشته باشن واسه کاراشون .
خدا رو شکر هوادارای داماش همه فهیم و عاقل و باهوش هستن و خیلی خوب میتونن خوب و بد رو از هم تشخیص بدن . بخاطر همینه که تو استادیوم همه با هم 15 هزار نفر آدم یکصدا و یکدل بدون هیچ هماهنگی قبلی فریاد میزنن :
ایران آسیا ..................... امیر عابدینی[/quote:f6f467d7f2]

در اینکه همه ما عاشق داماش هستیم هیچ شکی نیست...
ولی در مورد امیر عابدینی فقط این رو میتونم بگم تو دوره مدیریتش تو فوتبال رشت متاسفانه از افرادی در باشگاه استفاده کرد که در حد امیر عابدینی و کارنامه امیر عابدینی نبود تو جلسه ای که با خودش داشتیم گفتم : اقای عابدینی علت موفقیت شما در پرسپولیس فقط شخص شما نبود بلکه گروه و مجموعه ای بود که با شما همکاری داشت این اتفاق برای امیر عابدینی در فوتبال رشت نیفتاد : حالا چرا ؟!!! این رو زمان مشخص میکنه این بزرگترین انتقاد من به امیر عابدینی هست وگرنه بنده پدرکشتگی با مهندس ندارم و فقط صلاح تیم شهرم رو میخوام...

اقای مهدی داماش
چرا اتفاقا"صدای اون پانزده هزار نفر رو شنیدم و مطمئن شدم داماش برای نسل شماست که بیشتر حمایتش میکنید و بیشتر از من دوستش دارید ولی حرف من این هست که اگه به هر دلیلی فصل بعد پول نباشه داماش از این فصل بدتر بسته خواهد شد... پس اولویت ما اول صلاح داماش دوم احترام به کسی که تو این پنچ سال مدیرعامل داماش بود { داماش نباید قربانی بشه تا خدای نکرده ضرر کنه}
در ضمن من خودم دلخوشی از قویدل ندارم این رو گفتم احیانا"به من انگی نچسبونید _ دوما"به شما توصیه میکنم همچنان دندون رو چیگر بذار چون یه زمانی این سایت حرمت داشت و اینقدر وزین بود و هست که سایتهای رسمی ورزشی از این سایت نقل قول میکردن و جای فحش و ناسزا نبود...
پس اگه نظری داری با احترام کامنت بذار چون این ساین رصد میشه اگه به هادی طباطبایی و افتخاری ها انتقادی دارید قرار نیست بهشون توهینی بشه میتونید خیلی محترمانه ازشون انتقاد کنید... این تو قوانین این سایت هم اومده...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه مارس 30, 2013 7:45 pm

[quote="Mordab"]امیدوارم هر چی پیش میاد به نفع داماش شهرمون باشه و اینقدر دیر نشه که مثله فصل پیش تیم با بی پولی و ریش گرو گذاشتن و خواهش و منت کردن از بازیکنا بسته بشه : خدای نکرده اگه قبل از نقل انتقالات وضعیت مالکیت مشخص نشه فاجعه پیش میاد و حاظرم قسم بخورم نود درصد این بازیکنا از داماش جدا خواهند شد برام مثله روز روشن هست...
[size=18:7e7d40c512][color=red:7e7d40c512]امیدوارم اون دسته از کاربرانی که خیلی احساسی هستن بفهمن من چی میگم[/color:7e7d40c512][/size:7e7d40c512]...

من بگم احساساتی نیستم شما مثل اینکه خیلی از ما بیشتر میدونی این تیم اگه تا اینجا هم مونده فقط بخواطر این مرده وگرنه الاننابود شده بود
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 7:52 pm

من فقط یه سوال دارم ......اینو قبول دارین که هر کس به شما احترام میزاره باید بهش احترام گذاشت یا نه ........منظور من به هیچ وج با کاربران سایت نیستن
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه مارس 30, 2013 7:54 pm

فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط metall » شنبه مارس 30, 2013 7:54 pm

[quote:c0833ae24b="popo131"]من فقط یه سوال دارم ......اینو قبول دارین که هر کس به شما احترام میزاره باید بهش احترام گذاشت یا نه ........منظور من به هیچ وج با کاربران سایت نیستن[/quote:c0833ae24b]

صد در صد ؟ :roll:
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه مارس 30, 2013 8:00 pm

بیخیال داداش بین هر جمعی مخالف و موافق زیاده مهم اینه که هر دو هدفمون یکیه

پس آبراران لطفا وا بدید
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه مارس 30, 2013 8:01 pm

[quote:c40ca8f44d="ARYANST122"]بیخیال داداش بین هر جمعی مخالف و موافق زیاده مهم اینه که هر دو هدفمون یکیه

پس آبراران لطفا وا بدید[/quote:c40ca8f44d]
به احترام دوست عزیزمون چشم :wink:
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 8:05 pm

[quote:722dfeea8b="metall"][quote:722dfeea8b="popo131"]من فقط یه سوال دارم ......اینو قبول دارین که هر کس به شما احترام میزاره باید بهش احترام گذاشت یا نه ........منظور من به هیچ وج با کاربران سایت نیستن[/quote:722dfeea8b]

صد در صد ؟ :roll:[/quote:722dfeea8b]

خب شما فکر میکنی تو این حالو روزی که ما داریم هادی طباطبایی به همشهریاش احترام گذاشته ////
از نظر منم که این آقا به من و تیمی که من عاشقانه دوسش دارم احترام نزاشته و داره از آب گلالود ماهی میگیره همین ...........

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » شنبه مارس 30, 2013 8:07 pm

چرا اینجوری کامنت میزارید؟! :idea:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه مارس 30, 2013 8:10 pm

[quote:43f7699029="mehdi_damash"]فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس[/quote:43f7699029]
مهدی عزیزم باور کن من خودم رو هیچی نمیدونم _ والله چی بگم داماش رو دوست دارم مثل تو شاید کمتر از تو ولی نگرانم : نگرانم از اینکه این تیم ضربه بخوره نگرانم حرص جوش بدسته شدن فصل بعد باز هم با ما باشه دوست دارم داماش شهرمون حالش خوب باشه...
تو اون جلسه ای که با عابدینی داشتیم یه حرف جالبی خطاب به یکی از بچه ها زد گفت :خیلی دوست داشتم تو اون صندلی که تو نشستی من نشسته بودم خیلی باحاله... { این جملش رو همیشه ازش به یادگار دارم }
دوست دارم اینجا بگم خیلی دوست داشتم من هم اون زمان مثله الان تو بودم تا اجازه نمیدادم اون بلاها رو سر استقلال رشت و هویتش بیارن ولی افسوس که نسل نااگاهی بودیم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 8:14 pm

[quote:1ff651e90c="Mordab"][quote:1ff651e90c="mehdi_damash"]فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس[/quote:1ff651e90c]
مهدی عزیزم باور کن من خودم رو هیچی نمیدونم _ والله چی بگم داماش رو دوست دارم مثل تو شاید کمتر از تو ولی نگرانم : نگرانم از اینکه این تیم ضربه بخوره نگرانم حرص جوش بدسته شدن فصل بعد باز هم با ما باشه دوست دارم داماش شهرمون حالش خوب باشه...
تو اون جلسه ای که با عابدینی داشتیم یه حرف جالبی خطاب به یکی از بچه ها زد گفت :خیلی دوست داشتم تو اون صندلی که تو نشستی من نشسته بودم خیلی باحاله... { این جملش رو همیشه ازش به یادگار دارم }
دوست دارم اینجا بگم خیلی دوست داشتم من هم اون زمان مثله الان تو بودم تا اجازه نمیدادم اون بلاها رو سر استقلال رشت و هویتش بیارن ولی افسوس که نسل نااگاهی بودیم...[/quote:1ff651e90c]

مرداب جان فکر کنم آبرار مهدی هم سنو سال خودت باشه .......البته احساس میکنم

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehdi_damash » شنبه مارس 30, 2013 8:17 pm

[quote:62a7255246="popo131"][quote:62a7255246="Mordab"][quote:62a7255246="mehdi_damash"]فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس[/quote:62a7255246]
دوست دارم اینجا بگم خیلی دوست داشتم من هم اون زمان مثله الان تو بودم تا اجازه نمیدادم اون بلاها رو سر استقلال رشت و هویتش بیارن ولی افسوس که نسل نااگاهی بودیم...[/quote:62a7255246]

مرداب جان فکر کنم آبرار مهدی هم سنو سال خودت باشه .......البته احساس میکنم[/quote:62a7255246]
popo :wink:
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 8:18 pm

[quote:3f68a90d08="mehdi_damash"][quote:3f68a90d08="popo131"][quote:3f68a90d08="Mordab"][quote:3f68a90d08="mehdi_damash"]فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس[/quote:3f68a90d08]
دوست دارم اینجا بگم خیلی دوست داشتم من هم اون زمان مثله الان تو بودم تا اجازه نمیدادم اون بلاها رو سر استقلال رشت و هویتش بیارن ولی افسوس که نسل نااگاهی بودیم...[/quote:3f68a90d08]

مرداب جان فکر کنم آبرار مهدی هم سنو سال خودت باشه .......البته احساس میکنم[/quote:3f68a90d08]
popo :wink:[/quote:3f68a90d08]

:roll: :roll: ???????????????

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان