[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - طباطبايي سپر دفاعي

طباطبايي سپر دفاعي

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sinaabarar » چهارشنبه مارس 20, 2013 2:00 am

[quote:68e29b82df="RainyGilman"]امروزم یه مورد دیگه از این نوع مشاجره ها اتفاق افتاد که میخواستم بنویسم ولی بی خیال شدم.
یه مدته تو سایت باب شده صاحبان نظرات مخالف مساوی میشن با آبای! من اصلا کاری ندارما شاید واقعا طرف آبای باشه، بالاخره ما همه میدونیم که نیمی از آبایان 24 ساعته تو وارش اسپرت هستند، ولـــی مشکل من اینه که وقتی مخالف با یه نظری هستید با دلیل بحث کنید نباید به همین راحتی یکی رو که نمیشناسم متهم کنیم. بالاخره اتهام سنگینیه! آبای یه کلمه +18 هست.
یه کمی باید تحمل پذیری خودمون رو نسبت به نظر مخالف (هرچند نادرست) بالا ببریم.(حتی اگه احتمالا آبای باشه)

* همینجا مراتب تشکر خود را از همه آبایانی که با سر زدن ها و حضور مداوم خودشون باعث بالا بردن آمار پر پازدیدترین سایت شمال کشور میشن اعلام می دارم. /3/ :D

پ.ن:آبای اگه وجود داشت ; تو سایت ها با اسم شهرش کامنت میذاشت[/quote:68e29b82df]

واي من كشته ي اين حرفت شدم كه گفتي اتهام سنگينيه! :lol: :lol:
و اينكه آباي يه كلمه ي بالاي 18 هست. دمت گرم آبرار. كلي شادمون كردي
:lol:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه مارس 28, 2013 7:34 pm

[color=black:09f6b4e9d6]آقایان بومی نمایی که منفعت خودتون رو منفعت شهر ترجیح دادید،تا حالا نخواستم در موردتون حرفی بزنم ولی حد خودتون رو داشته باشید تا ناچار نشویم چیزهایی رو که نباید بگوییم بازگو کنیم...
حرمت آن نامی را داشته باشید که در شناسنامه تان در مجاور محل تولدتان نوشته است را داشته باشید!چون من و امثال من فقط حرمت نام رشتی را دارند در شناسنامه ات می درخشد!
تا روزی که خون در رگ هایم است و قلبم می تپه ، به عشق این تیم می نویسم ، میدوَم ، فریاد می زنم و جنگ می کنم...
حامی هرکسی هستم که برای شهرم مفید است حتی گر بخواد به مذاق افرادی مثل تو بر بخورد...
اینجا رشت است ، اینجا همان شهری است که 3 هزر هوادارش به عشق میرزا به پا می خیزد و احترام نظامی می گذارد... دوست سابق ، غریبه امروز مدت هاست این شهر تیمی به نام استقلال ندارد که بشود جای خودشیرینی شما برای پایتخت نشینان...
این ها رو گفتم ، چون با رفتار امروزت بهم ثابت کردی تو هم دشمن داماشی ، چون وارش فقط برای دشمنان خاری در چشم می شود...
حالا برو به اربابت بگو /7/ [/color:09f6b4e9d6]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه مارس 28, 2013 8:28 pm

هادی به چیه خودت مینازی بچه جان امروز دیر رسیدی حداقل از برده هات بپرس که چجوری لال شده بودن در برابر قدرت و عظمت اون ایران آسیایی که گفتیم.تا کور شود هر کس نتوانددید.چرا بجز بار اول دیگه کسی پا نشود بیاد داد بزنه.هوووووی اون مسعود آرایشگر کجایییییی نمیبینمتتتتتتت
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه مارس 28, 2013 9:31 pm

امروز این یارو کیه استقلالی مو قشنگ میگن اسمش هادی هست راسته؟ اومده بود ورزشگاه /10/ مثل اینکه اربابش گفته 500 یا 600 میلیون باهات قرارداد میبیندم. این کوچول هم دیده واووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو این همه پول بعد این همه سال دوری از فوتبال هیچ کس منو محل نمیزاشت. برم سمت پول بابا. چهار تا جمله میام میگم بعداً دل هوادارا رو بدست میارم! پول و بچسب! مردم چی میگن آخه هوادار که مهم نیست.

اما بهش بگید کور خونده. با رشتی جماعت شوخی موخی نداریم. آره آبرار
ایران آسیا فقط هم امیر عابدینی
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه مارس 28, 2013 9:47 pm

این هادیم یکیه مثل داداش زاده.هر کاریشون بکنی باز جیره هاشونو از تهرانیا میگیرن.واقها متاسفم که همچین کسانی در این شهر وجود دارند.همون بهتر که بری در برنامه تلویزیونی بگی من اهل تهرانم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 29, 2013 7:44 am

[quote:6fadb9c0a7="aryanrecord"]این هادیم یکیه مثل داداش زاده.هر کاریشون بکنی باز جیره هاشونو از تهرانیا میگیرن.واقها متاسفم که همچین کسانی در این شهر وجود دارند.همون بهتر که بری در برنامه تلویزیونی بگی من اهل تهرانم.[/quote:6fadb9c0a7]

اینا نسل قدیم فوتبال هستن,مثه جونهای الان نیستن که هرکی ازشون بپرسه پس پسی یا استفراغی,با غیرت و تعصب میگن فقط [size=18:6fadb9c0a7][color=darkblue:6fadb9c0a7] داماشی[/color:6fadb9c0a7][/size:6fadb9c0a7]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه مارس 29, 2013 8:11 am

آقا دیروز که اون شعار 2 طرفه ایران آسیا امیر عابدینی رو دادیم 15 هزار نفر یکصدا داشتند میگفتند این شعار رو. یعنی اینا همه اوباش و جیره خوار عابدینی بودند ؟!
اگه اینطوره من افتخار میکنم به جیره خواری عابدینی !
در ضمن طبا طبائی هم دیگه واسه من مرد.
ایران آسیا فقط امیر عابـــــــدینی ♥
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه مارس 30, 2013 9:35 am

آقا این خبر حقیقت داره که شب قبل بازی با تراکتور این رفته به لیدر ها 200 هزار تومن پول بده که بین تماشاچی ها حاشیه درست کنند؟
تو ف ب منتشر کردن این خبر رو

عجب آدم پستی هست.

به قول یکی از دوستان اینا جز نسل قبلی ها هستند که عشق استقلال و پرسپولیس داشتند و از همه جا و همه چی میخواستند استفاده کنند به عشقشون یعنی تیم های تهرانی برسند. این آدم هیچ غیرت و تعصبی به شهر و تیمش نداره که هیچ میاد رو در روی هوادار وای میسته و میره پول میده که بین هوادارا حاشیه سازی کنه. اینا هدفشون اینه که داماش با ناظمی نتیجه نگیره و بعد بگه دیدین؟ دیدین؟ چقدر اینا پستن آخه خدا

درود به نسل جدید رشت که با قلبشون تیم شهرشون رو دوست دارند نه مثل این وطن فروشا
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه مارس 30, 2013 9:45 am

بابا لقب هادي آلت دست بهترين لقب براي طباطبايي هست.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه مارس 30, 2013 9:54 am

هادی کیه ؛آبره؟ موشکل داره؟ الان موشکیل چی هست؟ هادی موشکیله؟ اصلا هادی و شهرام روی هم کیلویی چند؟
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 10:13 am

[quote:138d615bf4="iman1978"]هادی کیه ؛آبره؟ موشکل داره؟ الان موشکیل چی هست؟ هادی موشکیله؟ اصلا هادی و شهرام روی هم کیلویی چند؟[/quote:138d615bf4]

سه تا صد تومن .(شهرام .ق شهرام .ح .هادی. ط)
popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » شنبه مارس 30, 2013 6:26 pm

من موندم هادی طباطبایی چه اصراری داره با قویدل باشه این بشر اصلا به فکر داماش نیست و فقط به فکر پست و مقام
و خودشو ضایع کرد با این کارش
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه مارس 30, 2013 10:21 pm

[size=18:3734fd20f5][color=blue:3734fd20f5]تنها آلت دست شدنه ایشون نیست...فعالیتهاش تو این چند روزه رو بهتون بگم آتیشش میزنین...
/9/

شخصا پیش مسئولین استان رفته و کمر به نابودیه داماشمون بسته....سعی دارن چهره عابدینی و ماها رو تخریب کنن

/9/ /9/ /9/[/color:3734fd20f5][/size:3734fd20f5]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه مارس 31, 2013 7:53 am

خاک بر سرش ما که از اول میدونستیم این آدم * چنین قصدی داره.ایراد نداره که روز بازی با پرسپولیس شعار آماده میکنیم که هادی به حال خودش گریه کنه پا پرانتزی
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان