[quote:cc12d0d41d="majid13"][quote:cc12d0d41d="abarar1989"][size=24:cc12d0d41d][color=brown:cc12d0d41d][/color:cc12d0d41d][/size:cc12d0d41d][/quote:cc12d0d41d]
این ایده هم عالیه...
اونی که مهیارم گفت میشه شما یخورده سخت گرفتی آبرار... من که بهت گفته بودم کاغذ A5 بگیریم ولی شما گفتی A3 (توو نیوکمپ هم A5 میگیرین بخاطر صرفه جویی

) بعدش کاغذ داریم تا کاغذ. میتونستیم کاغذ با میکرون پایین بگیریم با قیمت مناسب

[/quote:cc12d0d41d]
[color=black:cc12d0d41d]مجید جان بحث هزینش نیست.سر بحث مالیش که دوستان شرمنده کردن و تامینش کردن.هر کاری هم بخوایم بکنیم اتکامون به هوادرانمونه.ولی به دو دلیل این بحث رو گذاشتیم برای آینده 1.بحث کاغذ یک بار مصرفه ولی بنر رو چندین بار میشه استفاده کرد 2.این کار زمانبره و نیروی انسانی زیاد و هماهنگی خیلی بالایی میخواد پس با وقت محدود ما و مخصوصا برخوردن به ایام تعطیلی عید و کم تر شدن اومدن بچه ها تو سایت و...الان شدنی نبود
تز مهیار رو بعدا 100% اجرا میکنیم ولی در زمان خاص خودش.الان فقط هوادرانمون یک کار فرهنگی خیلی بزرگ انجام دادن.بدون اتکا به باشگاه.فقط و فقط هواداران و کاربران یک سایت تونستن این کار رو انجام بدن و 100% کاغذ رو انجام میدن و یه تلنگری باشه برای باشگاه که به کانون رسیدگی کنه نه اینکه فقط اسم داشته باشه ما کانون دارم ولی هیچ بودجه ای نداشته باشه...[/color:cc12d0d41d]