توسط meshkiabi » جمعه ژوئن 10, 2011 8:34 pm
دوست عزیز sepidrod با این رو که یک رگ مادری و جمعی از خانواده خودم انزلی چی هستن در ابتدا جواب شمارو بدم که دقیقاً موافق شما هستم که کسی از باخت هم استانیش خوشحال میشه آبرو بره دقیقاً 4 سال پیش این اشخاصی که تو زمینه تختی امروز ریختنو بعلاوه 90% مردم انزلی از باخت پگاه در فینال خوشحال و خدارو شاکر بودن که قهرمانی به رشت نرسید!!!!
وقتی استقلال به رشت اومد بادیدن یکی از فامیلای انزلیچیمون در جمع هواداران استقلال از ثابت شدن به تثبیت رسید این موضوع برای من!!
دوست عزیز سال 2011 رو داریم پشت سر میزاریم و فوتبال جهان در سطح فوق حرفه ای رسیده من نمیگم ما هم در ایران باید انتظار فوق حرفه ای داشته باشیم اما این جور ریختن تو زمینو نیروی نظامی رو منجرب به گاز اشکاور زدن کردنو سرو کله شکوندن واقعاً ناجور و ناخوشاینده!!!حالا انزلی باشه رشت باشه یا هر جایی
ضمناً از تهران هم با خبر هستم که فحاشی میشه اما خداییش دیگه اینطور بازیا در نیاوردن فوش در قبال فوش یه امر طبیعی بود و هست و خواهد بود که امروز در این حد کافی بود اما تماشاچیای ملوان زیاده روی کردن.
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم