[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نامی تاریخی به قدمت بشریت دریای کاسپی

نامی تاریخی به قدمت بشریت دریای کاسپی

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه مارس 21, 2013 3:16 pm

[color=red:0977c007c3]در جواب باید به شما بگم که شما هم خیلی حس فاشیستی گُل کرده و خیلی بی منطق صحبت میکنید و دوست دارید همه چیز رو حل بکنید .اتحاد از تحریف تاریخ و نابود کردن مردمان بومی یک سرزمین یا یک قوم و یا نابود کردن زبان ها به وجود نمیاد ! بلکه اینجوری تفرقه زیاد میشه و نفرت به وجود میاد .
[/color:0977c007c3]

( من دیدم دوستان همشهری که خودشون رو ایرانی نمیدونن و فقط یه گیلان و رشت اکتفا میکنند و باید بدونن که کاملا این کارشون سیاست پشت پرده دشمنان ایران هستش که با ترویج قومیت گرایی بین همه اقوام ایرانی میخوان مانع اتحاد اونا بشن که بیشتر از این وارد این بحث نمیشم )
این حرف شما خلاف قوانین سایت هست . اگه نمی خاستید به این بحث اشاره کنید نباید اینجا مطرح میکردید چون به این بحثی که کردید به درست بودن یا غلط بودن نام کاسپین مربوط نیست .

قوانین سایت : http://www.varesh-sport.com/static-4.html
[color=red:0977c007c3]5.هرگونه بحثی که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی خود بشود و به نوعی برخلاف قوانین انجمن باشد در صورت تشخیص مدیران حذف خواهد شد و در صورت لزوم تاپیک و یا بحث های اضافه حذف خواهد شد. [/color:0977c007c3]

6.با کاربرانی که از خارج از شهر رشت یا استان گیلان قصد ایجاد اخلال یا سو استفاده و تفرقه افکنی و فرافکنی داشته باشند به شدت برخورد خواهد شد. کاربران حق سو استفاده از محیط آزاد وارش اسپرت برای منافع و مقاصد خاص خود را نخواهند داشت .

حرفاتون واقعا خنده دار هست ! من یه جوان 19 ساله که به گفته شما کورکورانه نظر میزارم حالا شما فکر میکنید ( دکتر عنایت الله رضا ) هم کوکورانه حرف میزنه ؟
در مورد ریشه زبان عربی اسم ها یا ریشه زبان گیلکی اسم ها هم حرفی ندارم چون اصلا به این بحث ما مربوط نمیشه . ما داریم در مورد اسم دریایی صحبت میکنیم که مربوط به سرزمین باستانی ما گیلک ها و مردمان جنوب کاسپی هست .

[color=black:0977c007c3]
در مورد اینکه کاسپین ها تالش هستند هم باید بگم که به دلیل اینکه این اقوام بدون درگیری در کنار هم زندگی میکردند و همیشه با همسایه های جنوبی خود درگیر بودند و دشمنی واحد داشتند نمیشه بر اساس نژاد مردمان جونب کاسپین رو از هم جدا کرد . ما میتونید بر اساس زبان گیلکی گیلک ها رو ازتالش ها جدا کنیم . اینو هم بدونید که زبان هرگز به نژاد ربطی نداره ... [/color:0977c007c3]

(بنده به هیچ وجه با شما موافق نیستم که اسم خزر رو که دیگه اسمی بومی گیلان هست رو با اسم کاسپی که تالش هست عوض کنم
در کل ایران هم نام دریا خزر بکار برده میشه و اگه از مردم استان های دیگه بپرسین اسم خزر رو گیلانی میدونن
در کل اسم خزر با تغییر شرایط زمانی و سیاسی و اجتماعی بهتره )

[color=darkblue:0977c007c3]نمی دونم شما که اینقدر به منطقی بودن علاقه داری منطق این حرفات از کجا میاد ! شما میتونی هر جور که دوست داری صدا کنی .
ولی ایم مهم هست که کل این کره خاکی از اسم زیبای کاسپین استفاده میکنه و ما گیلک ها و برادر های تالش ما هم از کاسین استفاده میکنند .[/color:0977c007c3]
/15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه مارس 21, 2013 3:20 pm

فکرش رو نمیکردم یه روزی توی وارش اسپرت برای اسم زیبای کاسپین بحث کنیم ! :( /19/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه مارس 21, 2013 3:54 pm

تمامی حرفهای nima_beckham تایید میشه دیگه زیاد وارد اینجور بحث ها نمیشم چون میدونم آخرش به نتیجه نمیرسه فقط میگم زنده باد گیلان
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط ali0131 » پنج شنبه مارس 21, 2013 4:39 pm

اقا این رو ول کن دنیا فقط رشت. :D :D

در ظمن این دریا از اول کاسپی بود و خواهد بود حالا اینا از این اسم های مزخرف که میگن خزر تا می خوان استفاده کنند
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه مارس 21, 2013 5:07 pm

خوب باید به همشهری های گل و دوست عزیز ما آقای مهرداد بگم من اصلا نمیخوام توی یک وبسایت ورزشی وارد مسایل سیاسی بشم و اون حرف من رو بد تعبیر کردین
در مورد مسایلی هم که مربوط به نام یک دریا و چنین مسایلی هست به ورزش ربطی نداره و اگه مطرح میشه غیر ورزشی هست دوست من
ولی من این جمله رو خیلی دوست دارم که میگه : نبین که میگوید ... ببین چه میگوید
مثلا فلان شخص فلان حرف رو زده یعنی چی ؟
هر انسانی میتونه اشتباه کنه حالا هرکسی میخواد باشه
دوستان عزیز من هیچ جا از خودم تعریف و یا ادعا نکردم که به من بگین انگار خیلی میفهمم و این حرف ها
در مورد حرف های کور کورانه باید این بحث رو مطرح کنم که یعی از همین دوستان منتقد بنده جای گفته ما ایرانی نیستیم و گیلک هستیم و با این حرف ها به قول شما از اونور بام افتاده منظور بنده اون دسته از دوستان هستند نه همه
در مورد هم استانی های تالش گل هم باید بگیم من به شخصه نا با انزلی چی و نه هیچ کسی مشکلی ندارم ولی کافیه برین تالش و ببینین که چه نظری نسبت به رشت دارن
مثال ساده ما رشتی ها توی گیلان مثل بایرمونیخی ها هستش که جز مردم شهر خودش بقیه شهرها نسبت بهش علاقه که ندارن شاید حتی بدشون هم بیان
تا جایی هم که دیدم هوادارای داماش 90 % رشتی و 10 % شاید از شهر هایی مثل صومعه سرا و کوچصفحان و شفت و سنگر و این شهر ها بیشتر باشه که احساس نزدیکی به ما میکنند
در کل من با نظر شما نسبت به تلفظ کاسپی مخالف هستم ولی به نظرتون احترام میزارم
هرچی دوست دارید صدا کنید
متاسفانه فرهنگ ما فرهنگ غالب و مغلوبه
هرکی مخالف نظر جمع باشه هرجوری شده بقیه سعی در تخریب و توهین و تهدید و خط نشون کشیدن میشن و این درست نیست
من همه شما رو دوست دارم چون همشهری من هستین ولی با بعضی نظرهاتون مخالف هستم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مارس 21, 2013 6:31 pm

من به نظر دو طرف احترام میگذارم ولی باید عرض کنم که تقریبا همه دنیا پروفسور عنایت الله رضا رو قبول دارند و ما نیز هم؛امیدوارم دوست عزیز و محترم ما r4sht هم نظر جناب پروفسور رو قبول کنند .

در لینک زیر نظر و توضیحات جناب پروفسور هست در مورد دریای همیشه کاسپین تاکید میکنم همیشه کاسپین

http://guilanian.ir/%D9%86%D8%A7%D9%85- ... %B3%D8%AA/

البته من یه برنامه ای دارم که انشاالله در صورت آسیایی شدن اجرا میکنم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه مارس 21, 2013 6:44 pm

[quote:89dc82347e="r4sht"]خوب باید به همشهری های گل و دوست عزیز ما آقای مهرداد بگم من اصلا نمیخوام توی یک وبسایت ورزشی وارد مسایل سیاسی بشم و اون حرف من رو بد تعبیر کردین
در مورد مسایلی هم که مربوط به نام یک دریا و چنین مسایلی هست به ورزش ربطی نداره و اگه مطرح میشه غیر ورزشی هست دوست من
ولی من این جمله رو خیلی دوست دارم که میگه : نبین که میگوید ... ببین چه میگوید
مثلا فلان شخص فلان حرف رو زده یعنی چی ؟
هر انسانی میتونه اشتباه کنه حالا هرکسی میخواد باشه
دوستان عزیز من هیچ جا از خودم تعریف و یا ادعا نکردم که به من بگین انگار خیلی میفهمم و این حرف ها
در مورد حرف های کور کورانه باید این بحث رو مطرح کنم که یعی از همین دوستان منتقد بنده جای گفته ما ایرانی نیستیم و گیلک هستیم و با این حرف ها به قول شما از اونور بام افتاده منظور بنده اون دسته از دوستان هستند نه همه
در مورد هم استانی های تالش گل هم باید بگیم من به شخصه نا با انزلی چی و نه هیچ کسی مشکلی ندارم ولی کافیه برین تالش و ببینین که چه نظری نسبت به رشت دارن
مثال ساده ما رشتی ها توی گیلان مثل بایرمونیخی ها هستش که جز مردم شهر خودش بقیه شهرها نسبت بهش علاقه که ندارن شاید حتی بدشون هم بیان
تا جایی هم که دیدم هوادارای داماش 90 % رشتی و 10 % شاید از شهر هایی مثل صومعه سرا و کوچصفحان و شفت و سنگر و این شهر ها بیشتر باشه که احساس نزدیکی به ما میکنند
در کل من با نظر شما نسبت به تلفظ کاسپی مخالف هستم ولی به نظرتون احترام میزارم
هرچی دوست دارید صدا کنید
متاسفانه فرهنگ ما فرهنگ غالب و مغلوبه
هرکی مخالف نظر جمع باشه هرجوری شده بقیه سعی در تخریب و توهین و تهدید و خط نشون کشیدن میشن و این درست نیست
من همه شما رو دوست دارم چون همشهری من هستین ولی با بعضی نظرهاتون مخالف هستم[/quote:89dc82347e]

متاسفانه شما از بحث اصلی خارج میشی ! ما گیلک هایی که در رشت زندگی میکنیم تو گیلان محبوب هستیم ، من دوست تالش زیاد دارم و هیچ بدی از برادر های تالش ندیدم ...

دوست عزیز متاسفانه یا خوشبختانه من با تک تک حرفات مخالفم ! ولی جایی توهین و تخریب نکردم .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » پنج شنبه مارس 21, 2013 8:44 pm

قرار نیست چیزی ثابت بشه خواهشا تو چهار چوب قوانیین سایت و موضوع مربوطه صحبت کنید و سعی کنیم برای نتیجه مطلوب از مسیر اصلی خارج نشیم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه مارس 21, 2013 10:02 pm

سپاس ویژه از دوست عزیزی که این تاپیک رو ساخت --->metall
یه کتابی خونده بودم 4.5 سال پیش در مورد تاریخ بود یه اشاره کوچکی به نام فعلی این دریا داشت خیلی جالب بود نوشته بود [size=18:3291bff3f3][color=red:3291bff3f3]خزر نام قومی وحشی بود که از شمال به ایران(گیلان - مازندران) حمله میکرد و قصد تصرف اینجارو داشتن...[/color:3291bff3f3][/size:3291bff3f3]
اسم مازندارن که خودتون بهتر میدونید در زمان رضا شاه به جای خزر استفاده شد!

*مورخان و باستان شناسان عصر حاضر قزوین را عربی شده "کاسپین" می دانند. و بر این باورند که قوم کاسپی‌ها که در سواحل دریای خزر می زیستند به مرور کوچ کردند و شهر قزوین را بنا نهادند.و به همین دلیل است که در متون کهن عثمانی و عربی نام دریای خزر "بحرالقزوین" ذکر شده است*

یادمه یه عزیزی تو وارش گفته بود باید اسم منطقه آزاد شهرک همسایه باید به[size=18:3291bff3f3] [color=blue:3291bff3f3]کاسپین[/color:3291bff3f3] [/size:3291bff3f3]تغییر پیدا کنه منم شدیدا موافق این کار هستم حتی یادمه گفته بود باید به نمایندگان بگیم که فکر خوبیه(قبل از اینکه عضو وارش بشم به وارش سر میزدم و پیگیر بودم) :twisted:
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 22, 2013 8:01 am

کاسپی ها و کادوس ها جز جدا نشدنی از تمدن این دیار است و تمام گیلک ها و تالش ها باید افتخار کنند از نژاد کاس ها هستند...
خواهشا برای جلوگیری از بحث های سیاسی، تاریخ گیلان رو تحریف نکنید،چون قوانین سایت اجازه چنین بحث هایی رو به هیچ گروهی نمیده...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مارس 22, 2013 9:03 am

خیلی دوست دارم توی این بحث حرف بزنم اما نمیشه که حرفی از خرز و مازنداران و کاسپین باشه اما سمت سوی سیاسی نگیره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه مارس 22, 2013 9:57 am

[quote:8ca9bb4886="mahyarmaya"]خیلی دوست دارم توی این بحث حرف بزنم اما نمیشه که حرفی از خرز و مازنداران و کاسپین باشه اما سمت سوی سیاسی نگیره .[/quote:8ca9bb4886]

[color=red:8ca9bb4886] کاملا با شما موافق هستم دوست عزیز منم بیشتر از این وارد این موضوع نمیشم [/color:8ca9bb4886]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه مارس 22, 2013 9:59 am

روی پلاک های ماشین های منطقه آزاد به جای انزلی باید کاسپین بنویسند. من نمیدونم چه دلیلی داشته که رو پلاک ماشین های منطقه آزاد کاسپین می نویسند انزلی؟؟؟؟؟؟

نوشتن کاسپین خودش میتونه گامی در جهت آشنا کردن ایرانیان با نام کاسپین باشه
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مارس 22, 2013 11:54 am

[quote:3f79e59a20="r4sht"]در جواب دوستان عزیز باید یکی یکی جواب بدم
اول از اینکه نام دریایی کاسپین یه نام بین المللی بوده و زمانی که این نام در نقشه های کشور های غربی بکار برده شده در ایران نام خزر رواج داشته و بعد ها دوستای جوان و احساساتی ما بخاطر حس قومیت خواهی ( فاشیست قومیتی ) به این موارد روی آوردن و حتی من دیدم دوستان همشهری که خودشون رو ایرانی نمیدونن و فقط یه گیلان و رشت اکتفا میکنند و باید بدونن که کاملا این کارشون سیاست پشت پرده دشمنان ایران هستش که با ترویج قومیت گرایی بین همه اقوام ایرانی میخوان مانع اتحاد اونا بشن که بیشتر از این وارد این بحث نمیشم

در مورد لینک آدرسی که دوست ما گذاشت باید بگم کدام کشوری قویمت خزر داره الان که این اسم یه جورایی برای اونها دچار حق بشه ؟
اگه شما میگین انزلیچی در زمان قاجار این اسم رو گذاشته باید بدونین این اسم از زمان های ساسانی و حتی قبل تر بکار برده شده و خود انزلیچی در جنگ قوم خزر رو نابود کرده
در هر حال اگه صرفا منطق شما اینه که چون این اسم که الان بومی شده و نمیتونین این موضوع رو انکار کنین ریشه ایرانی نداره پس باید همه اسامی های غیر ایرانی رو هم حذف کرد:
از الان هرکی اسمش :
حسن علی محمد حسین سعید وحید ...... هست و ریشه عربی داره اسمش رو عوض کنه
واحد پولی ریال که ریشه اسپانیایی و تومان که ریشه ترکی داره بکار نبرید
کلمات انگلیسی بکار نبرید
میتونین ؟
حرف شما فقط از تعصب کور کورانه و عشق بیش از منطق شما به قومیت شماست که این هم زیاده روی هست
و در جواب دوست عزیزی که ریشه کل گیلان رو یکی میدونه باید بگم اشتباه میکنی
ریشه کاسپی ها ( تالش ها ) با ما رشتی ها فرق داره
و حتی کلی اقوام دیگه هم جز کادوس و کاسپین بوده که ریشه یکی هم نداشتن باهم
مانند ماسوله ای ها با رودباری ها و دیلمی ها و .............
بنده به هیچ وجه با شما موافق نیستم که اسم خزر رو که دیگه اسمی بومی گیلان هست رو با اسم کاسپی که تالش هست عوض کنم
در کل ایران هم نام دریا خزر بکار برده میشه و اگه از مردم استان های دیگه بپرسین اسم خزر رو گیلانی میدونن
در کل اسم خزر با تغییر شرایط زمانی و سیاسی و اجتماعی بهتره[/quote:3f79e59a20]

[color=blue:3f79e59a20]دوست عزیزم r4sht ای کاش بهتر می بود در گفتگو و اظهارنظر با دوستان ، در پاسخ به هر کامنت یه نقل قولی مزدید و جواب
همه عزیزان در یک کامنت ارسال نکیردید ، اینطوری مخاطب شما و یا سایرین بهتر میتونستن به گپ و گفت بپردازن . بگذریم . . .[/color:3f79e59a20]

[color=black:3f79e59a20]در مورد پاراگراف نخست : نام بین المللی یعنی چی ؟ مگه میشه نام بین المللی با نام حقیقی متفاوت باشه ؟ شما در قسمتی از
امضا خودتون نوشتید (چو ایران نباشد تن من مباد) ، آیا در جوامع بین المللی نام ایران متفاوته ؟ اما شما ناخواسته به نکته کلیدی
این معما اشاره کردی ، جوامع بین المللی نام رو بر اساس قدیمی ترین مردمان یه منطقه و یا قدیمی ترین مدارک و نُسخ موجود
انتخاب میکنه که به درستی همون نام کاسپین بود و هست و خواهد بود .

اما شما فرمودید که بین مردم ما خ/ز/ر رواج پیدا کرده ، اما ما هیچ مدرک و نسخه ای نداریم که ببینیم از چه زمانی رواج پیدا کرده و
البته هیچ فردی هم که وجود نداره به اندازه چندین حضرت نوح عمر کرده باشه و بدونه که در گذشته نامها چه بوده و مردم چی میگفتن و . . . .
اما ماها که داریم صحبت میکنیم باید با سند و منطق حرف بزنیم ، طبق اسناد قدمت قوم کاسپی نسبت به خزر در حواشی این دریا
بیشتر بوده ، همانطور که قدمت مردم پارس نسبت به اعراب در حواشی خلیج فارس (پارس) بیشتر بوده و غیرقابل کتمان هست ، اما
مگه میشه ماها الان بیایم بگیم اونجا خلیج عربی هست ؟ خب مردمان عرب نشین اون منطقه از روی حس فاشیستی که شما به
اشتباه به ما حق جویان نسبت دادید خواهان تغییر نام غیرحق شدن !!!

اما در انتهای همون پاراگراف در مورد مسائل سیاسی و خواسته دشمنان و اظهارنظر همشهری های ما و . . . . فرمودید ، ادامه این
بحث با این موضوعیت قطعا به سمت و سوی سیاسی میره ، اگه خواستید در پیام خصوصی و یا روزی در جایی که گذر عمر مجال داد و
همدیگرو دیدیم به گفتگو می پردازیم ، فقط خلاصه همینقدر بگم که این فقط و فقط خواسته دشمنان ایران زمین نیست . . . . . . . بگذریم

اما گفته شما درسته ، اشتباهی که برخی از آذری ها و یا مردم اردبیل و دشت مغان . . . در مورد اصالتشون دارند متاسفانه داره کم کم
سمت ماهم باب میشه ، اینکه عِرق و علاق نسبت به دیار و شهر و زبان مادری و فرهنگ بومی وجود داشته باشه عالی هست ، اما
بازم میگم ماها بعضی چیزا رو باهم اشتباه میگیریم ، و همچنین افراط و تفریط در ماها بیداد میکنه .
از دیر باز گیلان عزیز ما با حفظ فرهنگ و سنن خودش همیشه یکی از استانهای ایران بوده و مشکلی با این موضوع نبوده و همیشه در نقاط
کلیدی کشور در مسابقات ورزشی در فعالیتهای اقتصادی در خدمات رسانی پزشکی به کشور در داشتن نخبه و . . . . . . . .جز سرآمدها در
ایران بود و این غیرقابل انکاره ، اینکه ما خودمون جدای ایران بدنیم اشتباست ، ولی اینکه سیاست مملکت بخواد بسمتی بره که کشور عظیم
ایران (که مهمترین خصیصه اش در طول تاریخ داشتن قومیت ها و نژادهای متفاوت از فارس و کرد و بلوچ و گیلک و آذری و . . . هست) بخواد
از ایران تحت عنوان پرشیا (فارسها) یاد بشه ، قطعا هیچ وطن پرستی اینو برنمی تابه . . . بهتره از این موضوع هم بگذریم ، چون به شما گرا دادم !

در مورد لینکهای ارسالی و رسمیت یافتن از زمان قاجار ، من خدمتتون گفتم از زمان قاجار تحریف صورت گرفت و یعنی رسمی شد ، در حالیکه
بقول شما از قبل اونم رواج داشت ، مهمترین دلیل حساسیت منم همینه ، اون زمان مردم ما یا دارای اطلاعات و یا هماهنگی و یا هر دلیلی . . . .
نبدون و اشتباهی صورت گرفت ، اما حالا ماها که میدانیم حق چیه و ناحق چی ، باید کدوم راه بریم ؟
منظور از *# های فعلی که اتحاد جماهیر شوروی سابق می باشن کاملا نژاد و اصلیت و فرهنگ و . . . خوی حیوانی و . . . در تاریخ مشخصه
و اینکه قوم خزر بدست اونا نابود شد ربطی به ما نداره و یا اینکه کل دنیا و یا حتی ایران چه خسارات فرهنگی و تاریخی از اونا دیدن غیرقابل کتمان
هست ، ما باید به خواسته و احقاق حقانیت خودمون بپردازیم ، مثل همون موضوع زبان آذری و تورکی و . . . . که براتون مثال زدم .

بله ، باید همه اساسهای غیر اصیل که به زور به ما وارد شده از بین برد ، ولی بازم برمیگردیم به همون اصل "نادانی و بی اطلاعی مردم" و همچنین
ریشه های سیاسی که اینجا جاش نیست ، با یه سئوال که جنبه مثال داره بحثو به نتها میرسونم : آیا ما الان در کل ایران میتونیم جا بندازیم که مردم
در انتخاب نام برای فرزانداشون از نامهای عربی استفاده نکن ؟ مثلا از نامهای محمد ، مهدی ، علی ، فطمه ، صدیقه . . . . نمیشه ، دلیلش چیه ؟
بازم بگم که مردمی که در ایران حاضرن نام زبان خودشونو از پارسی به فارسی تغییر بدن ، چون در واژگان عربی حرف "پ" موجود نیست چه انتظاری
دارید ؟ از مردمی که بخاطر توطئه اعراب و حمله و دستبرد در فرهنگ ایران واژه خوراک رو تبدیل کردن به "غذا" = (ادرار شتر) و همچنین از واژه عجم
برای نام بردن از خودشان در قبال اعراب استفاده میکنن که عجم به معنای "کندذهن و نفهم" و یا بجای گفتن "واق واق" سگ به خودشون میگن "پارس"
که اینا همه از دسیسه های اعراب هست و متاسفانه ملت در طول تاریخ نفهمیدن ویا شاید فهمیدن و نتونستن کاری کنن .
من میگم اگه ماها الان اینو میدونیم و حداقل سعی در تغییرش نکنیم ، آیندگان د مورد ماها چی میگن ؟
در مورد کلمات انگیسی جریان فرق میکنه ، چونکه حداقل توجیه این موضوع بین المللی بودن اون زبان هست ، اما ما باید بتوینم حتی لغات انگلیسی
بومی سازی کنیم ، اما اینکه نمیتونیم یا نمیشه ریشه دیگری داره . . . . . .

خب در مورد پاراگراف انتهایی ، اینکه میفرمایید حرف من یا عزیز دیگری که معلوم نیست مخاطب شما کیه ، تعصب کور کورانه و زیاده روی هست
باید بگم خدمت شما که ، حتی اگه تعصب زیادی هست ، چیزیه که با مدرک و اسناد تاریخی و حتی بین المللی هست و فقط گرفتن حق هست و
نه بیشتر ، قرار نیست که خونریزی در این زمینه انجام بشه و یا جنگی صورت بگیره . حالا در قبال این صحبت شما ، چطوره ماها از این به بعد بگیم خلیج
عربی ؟ خب اونا هم حقی تو اون آبها دارن و حتی مردم جنوب ایران هم که به زبان عربی صحبت میکنن ، خب چی میشه ؟ شمام از تعصب کورکورانه
خودت نسبت به ایران بکاه و پس از این از این نام استفاده کن .

در مورد ریشه کاسپی ها و اقوام کادوس و کاس و . . . . . شما که میگی همه باهم فرق داره ، میشه بگید ریشه مردمان گیلانی که در شهر رشت
سکنی دارند دقیقا چیه ؟ منظورم بومیان منطقه هست و مهاجرینی که از استانها و کشورهای دیگه که به اینجا اومدن نیست .

در مورد 3 خط آخر کامنت شما ، اینکه شما مخالف نظر من هستید حق شماست ، مخالف باشید . . . اما شما که نمیتونید و نخواهید توانست مخالف
تاریخ باشید . . . البته اشتباهی صورت نگیره ، رشته بنده مهندسی عمران هست و هیچ ربطی هم به تاریخ و . . . . نداره و بقول شما از روی تعصب
کورکورانه به سرزمین و اقوام ، خواهان حق طلبی شدم و دوست ندارم روزی که دارم از دنیا میرم با ذهن خوابیده نسبت به آب و خاکم برم . . . . . . .
البته بنده هر هفته در مسیر تهران به یزد و همچنین برگشت یزد به تهران در قطار ، تقریبا چنین مباحثی جهت محک زدن مردم بکار می برم ، شاید بیش
از 70% مردم غیرگیلک از وآزه کاسپین استفاده کردن .
اینکه شما می فرمایید : (در کل اسم خزر با تغییر شرایط زمانی و سیاسی و اجتماعی بهتره) نظر شماست و بسیااااااااار محترم ، اما با عرض پوزش ،
نه کارشناسی شده هست و نه تحقیق و همه پرسی و یا روشی دیگه بر روش اتخاد نشده .
اگه همینه و دوره هم داریم صحبت میکنم ، بیا مثلا بگیم خلیج عربی و یا کلا اسم ایران تغییر بدیم ، چون الان سیاستهای مملکت و شرایط اجتماعی و
اخلاقی مردم بسمت اعراب کشش پیدا کرده ، خب اسمو تغییر بدیم دیگه . [/color:3f79e59a20]

[color=red:3f79e59a20]یه ضرب المثل خیلی دوست دارم : آدم خوابیدهَ میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زدهَ نمیشه !
موفق و پیروز باشید .[/color:3f79e59a20]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه مارس 22, 2013 12:38 pm

[quote:9a7115cf41="mohammadrashti22"]روی پلاک های ماشین های منطقه آزاد به جای انزلی باید کاسپین بنویسند. من نمیدونم چه دلیلی داشته که رو پلاک ماشین های منطقه آزاد کاسپین می نویسند انزلی؟؟؟؟؟؟

نوشتن کاسپین خودش میتونه گامی در جهت آشنا کردن ایرانیان با نام کاسپین باشه[/quote:9a7115cf41]

منم خیلی وقت پیش در گفتگو آزاد گفتم. خیلی برام سنگینه که در کلانشهر ما ماشینهای مدل بالا با پلاک یه شهرک بچرخه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان