[/color:0977c007c3]
( من دیدم دوستان همشهری که خودشون رو ایرانی نمیدونن و فقط یه گیلان و رشت اکتفا میکنند و باید بدونن که کاملا این کارشون سیاست پشت پرده دشمنان ایران هستش که با ترویج قومیت گرایی بین همه اقوام ایرانی میخوان مانع اتحاد اونا بشن که بیشتر از این وارد این بحث نمیشم )
این حرف شما خلاف قوانین سایت هست . اگه نمی خاستید به این بحث اشاره کنید نباید اینجا مطرح میکردید چون به این بحثی که کردید به درست بودن یا غلط بودن نام کاسپین مربوط نیست .
قوانین سایت : http://www.varesh-sport.com/static-4.html
[color=red:0977c007c3]5.هرگونه بحثی که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی خود بشود و به نوعی برخلاف قوانین انجمن باشد در صورت تشخیص مدیران حذف خواهد شد و در صورت لزوم تاپیک و یا بحث های اضافه حذف خواهد شد. [/color:0977c007c3]
6.با کاربرانی که از خارج از شهر رشت یا استان گیلان قصد ایجاد اخلال یا سو استفاده و تفرقه افکنی و فرافکنی داشته باشند به شدت برخورد خواهد شد. کاربران حق سو استفاده از محیط آزاد وارش اسپرت برای منافع و مقاصد خاص خود را نخواهند داشت .
حرفاتون واقعا خنده دار هست ! من یه جوان 19 ساله که به گفته شما کورکورانه نظر میزارم حالا شما فکر میکنید ( دکتر عنایت الله رضا ) هم کوکورانه حرف میزنه ؟
در مورد ریشه زبان عربی اسم ها یا ریشه زبان گیلکی اسم ها هم حرفی ندارم چون اصلا به این بحث ما مربوط نمیشه . ما داریم در مورد اسم دریایی صحبت میکنیم که مربوط به سرزمین باستانی ما گیلک ها و مردمان جنوب کاسپی هست .
[color=black:0977c007c3]
در مورد اینکه کاسپین ها تالش هستند هم باید بگم که به دلیل اینکه این اقوام بدون درگیری در کنار هم زندگی میکردند و همیشه با همسایه های جنوبی خود درگیر بودند و دشمنی واحد داشتند نمیشه بر اساس نژاد مردمان جونب کاسپین رو از هم جدا کرد . ما میتونید بر اساس زبان گیلکی گیلک ها رو ازتالش ها جدا کنیم . اینو هم بدونید که زبان هرگز به نژاد ربطی نداره ... [/color:0977c007c3]
(بنده به هیچ وجه با شما موافق نیستم که اسم خزر رو که دیگه اسمی بومی گیلان هست رو با اسم کاسپی که تالش هست عوض کنم
در کل ایران هم نام دریا خزر بکار برده میشه و اگه از مردم استان های دیگه بپرسین اسم خزر رو گیلانی میدونن
در کل اسم خزر با تغییر شرایط زمانی و سیاسی و اجتماعی بهتره )
[color=darkblue:0977c007c3]نمی دونم شما که اینقدر به منطقی بودن علاقه داری منطق این حرفات از کجا میاد ! شما میتونی هر جور که دوست داری صدا کنی .
ولی ایم مهم هست که کل این کره خاکی از اسم زیبای کاسپین استفاده میکنه و ما گیلک ها و برادر های تالش ما هم از کاسین استفاده میکنند .[/color:0977c007c3]