[quote:25279b6397="mahyarmaya"][quote:25279b6397="golsar-boy"][quote:25279b6397="mahyarmaya"]مرسی که پیگیر هستین آبرار.اما توی این آشفته بازار همش فکر و ذکر ما شده رفتن این موجود .
اما نگران نباشید یک فکر های اساسی کردیم که نیاز به تست هم نداره چون آسون تر هستش.اما اجازه بدین که سر فرصت بگیم گول آبرار[/quote:25279b6397]
مهیار جان ، گول برار ناراحت نیبی. راستش از عدم پیگیری طراحی لوگو واسه تیفوسی یا هوادارا از تی دست ناراحتم. بچه ها اونجا هم خوب پیگیر بودند و هرکس به نحوی تلاش کرد ولی به نتیجه نرسید. میترسم اینم به نتتیجه نرسه. گفتم آخر سالی باید ناراحتی ها را کنار گذاشت. تی قوربان

[/quote:25279b6397]
نــــه بـــرار.خودا اوو روزَ نواره کی از زاکان دلخور بَبَم!من اوو ماجرا سر حس بٌکٌدم که جقلانره سو تفاهم بُبُسنه کی من خایم به زور اوو طرحَ تحمیل بوکونم کی ترجیح بدم بیخیال ببم تا امی احترام بجا بمانه . تا سر فرصت اساسی .همـــین.
اَ کاراَ منو رضا و حامد عزیز (رضا پسر عمو)خیلی تلفنی و حضوری گپ بزیم .تصمیمی کی بیگیفتیم در نهایت گیمی تا جقلان هم مشورت بوکونید چون همه زاکان پول کره دهَندیریدی و همه دانه صاحب محسوب بیدی.
تی جان مهیار بمیره که از می دست ناراحتی هر چی شوما بفرمایید اطاعت اَمر کونم ولی اون موقع مجید 13 بیده که من تقصیر نشتیم اما باز حق با شومای برار.ایشالله قویدل بشه با کمک کانون و با وسعت بیشتر طرح دونبالَ کونیم .[/quote:25279b6397]
خدا تره سالیان سال امِره زنده بداره. اَمی شهر به اَجور آدم متعصب و خوش فکر نیاز دَره.