[quote="alex00755"][quote:06fd61e045="miladcivil"][quote:06fd61e045="golsar-boy"]ترتر را میبریم. از برد نفت تو تهرانم خیالم راحته. مثل نیم فصل اول بیشترین امتیازو از این 4 بازی میگیریم. قهرمان امسالو ما مشخص میکنیم. سپاهان در رشت حریف ما نمیشه.حتی میتونیم با برد استقلول در تهران جشن قهرمانیشونو تلخ کنیم.[/quote:06fd61e045]
[color=blue:06fd61e045]خب دیگه ، یکدفعه بگو قهرمانیم [/color:06fd61e045]
[color=red:06fd61e045]البته این روحیه پیروزی طلبانه خیلی عالیه ، اما اینجا ایرانه و مسائل غیر فوتبالی بسیار پررنگتر از مسائل فوتبالی !!!
[/color:06fd61e045]
[color=black:06fd61e045]یعنی تراکتور لابی باز که از استقلال هم در این مسائل جلو افتاده (اما هنوز به پای پرسپولیس نمیرسه) راحت میاد تو
رشت ببیازه و بره و کورس قهرمانی و یا حتی کسب سهمیه آسیا از دست بده !
سپاهان هم که هم فوتبالی و هم غیر فوتبالی قویه ، درسته سال قبل به لطف کیته انضباطی و کیته داوران در ورزشگاه
خالی عضدی با گل هند عماد رضا مارو 1-0 بردن ، اما خب دیگه !!!
اوه اوه اوه ، تو ژنرال مووووو فرض کردی ! اگه کار به هفته آخر بکشه ، حاضره اعضای بدنشو تقدیم کنه (علاوه بر پول و . . .)
من حس میکنم کار بسیار سختی در پیش داریم ، فقط امیدوارم از 4 بازی حداقل 3،4 امتیاز بگیریم و چشم امید به امتیاز نگرفتن
ذوب (اصفهانی) داشته باشیم ![/color:06fd61e045][/quote:06fd61e045]
ولی من با آبرار مصطفی موافقم میلادجان

...آخه تیم ما تیم بازی های بزرگه.ضمن اینکه جلوی تر تر و سپاهان ما 12 نفره ایم.
من فكر مي كنم كه جلوي نفت تهران هم 12 نفره هستيم. چون نفت هوادار نداره و ما مي تونيم خودمون رو به تهران برسونيم. شرايطي مثل بازي با راه آهن بر باري با نفت حاكمه. فقط بايد دوستان همكاري كنن تا اتوبوسها به موقع برسن.