[quote:04b2bb0fa9="miladcivil"][quote:04b2bb0fa9="alex00755"][quote:04b2bb0fa9="miladcivil"][quote:04b2bb0fa9="golsar-boy"]ترتر را میبریم. از برد نفت تو تهرانم خیالم راحته. مثل نیم فصل اول بیشترین امتیازو از این 4 بازی میگیریم. قهرمان امسالو ما مشخص میکنیم. سپاهان در رشت حریف ما نمیشه.حتی میتونیم با برد استقلول در تهران جشن قهرمانیشونو تلخ کنیم.[/quote:04b2bb0fa9]
[color=blue:04b2bb0fa9]خب دیگه ، یکدفعه بگو قهرمانیم [/color:04b2bb0fa9]
[color=red:04b2bb0fa9]البته این روحیه پیروزی طلبانه خیلی عالیه ، اما اینجا ایرانه و مسائل غیر فوتبالی بسیار پررنگتر از مسائل فوتبالی !!!
[/color:04b2bb0fa9]
[color=black:04b2bb0fa9]یعنی تراکتور لابی باز که از استقلال هم در این مسائل جلو افتاده (اما هنوز به پای پرسپولیس نمیرسه) راحت میاد تو
رشت ببیازه و بره و کورس قهرمانی و یا حتی کسب سهمیه آسیا از دست بده !
سپاهان هم که هم فوتبالی و هم غیر فوتبالی قویه ، درسته سال قبل به لطف کیته انضباطی و کیته داوران در ورزشگاه
خالی عضدی با گل هند عماد رضا مارو 1-0 بردن ، اما خب دیگه !!!
اوه اوه اوه ، تو ژنرال مووووو فرض کردی ! اگه کار به هفته آخر بکشه ، حاضره اعضای بدنشو تقدیم کنه (علاوه بر پول و . . .)
من حس میکنم کار بسیار سختی در پیش داریم ، فقط امیدوارم از 4 بازی حداقل 3،4 امتیاز بگیریم و چشم امید به امتیاز نگرفتن
ذوب (اصفهانی) داشته باشیم ![/color:04b2bb0fa9][/quote:04b2bb0fa9]
ولی من با آبرار مصطفی موافقم میلادجان

...آخه تیم ما تیم بازی های بزرگه.ضمن اینکه جلوی تر تر و سپاهان ما 12 نفره ایم.
امیدوار و مطمئن به 12 امتیاز باشیم آبرار که 6 یا 7 امتیاز ازین بازی ها به دست بیاریم...
میای شرط آبرار؟؟؟

[/quote:04b2bb0fa9]
[color=red:04b2bb0fa9]خدا کنه محمد جان ، متاسفانه ناخواسته کشش ذهنی من چنینه ، من که از خدامه 12 امتیاز بگیریم تا حتی به طرف
رتبه تک رقمی بریم . اما کارمون سخته ، قبولم دارم تیم ما برعکس در بازیای سخت بهتره اما خب دیگه [/color:04b2bb0fa9]
[color=blue:04b2bb0fa9]محمد جان ، کلا اهل شرطبندی نیستم

نه بخاطر مسائل شرعی ، حال نمیکنم

[/color:04b2bb0fa9][/quote:04b2bb0fa9].
بازی با تیراختور 60% احتمال میدم میبریم و اون 40% احتمال مساوی میدم. باخت به هیچ وج! یعنی این ترکا میخان جلویه انگیزهی خیلی بالایی که هوادارا همچنین بازیکن ما بخصوص حسین ابراهیمی داره دوام بیارند! عمرررررررررررررا
این بازی رو میبریم و دیگه خیالمونو راحت میکنم.