[quote:1fa8dac539="mehdi_damash"][quote:1fa8dac539="amiramir"][quote:1fa8dac539="mehdi_damash"][quote:1fa8dac539="amiramir"][quote:1fa8dac539="hamed-rashti"]هادی جان باد به پرچم غریبه ها ننداز برادر .
قویدل و امثال هم چند روزی هستند و میرن .
یادت باشه تاریخ در مورد همه ما قضاوت میکنه[/quote:1fa8dac539]
دوستان به نظز من نباید جلوی هادی واستیمو چون همونطور که می دونید اگر این اتفاق بیفته باز هم حرف در آوردن شروع میشه. هوای همشهری شون رو نداشتن. به خودشون رحم نمی کنن و ...
همونطور که شهرام با سیاست عمل کرده و این گزینه رو مطرح کرده ما هم باید با تدبیر عمل کنیم و بحث رو از طباطبایی منحرف کنیم. فضا رو ببیرم به این سمت که هادی خوب و تو این موقع حساس می تونه مشاور تیم باشه یا چه می دونم یه چیزی تو این مایه ها.[/quote:1fa8dac539]
آقای کارشناس همین آقا که میگی همشهری اون زمان کجا بود چرا یه 1هفته فقط یه هفته واسه شهرش بازی نکرد؟شاید سنت قد نده.بزار بگن ما به دیگران چیکار داریم.مشاورشو بره به اس اس تهران عشقش بده ما مشاوره نخواستیم.امثال این * نباید پاشونو بیشتر از گلیمشون دراز کنند.راستی برو با شهرامت خوش باش

[/quote:1fa8dac539]
آقای دکتر متن رو بخون و بعدا با دقت نظر بده. گفتم چون حرف در می ارن نه اینکه طباطبایی خوب یا بد یا هرچی که هست. ضمنا شما نظرت رو بده و به اینکه من با کی خوش هستم کار نداشته باش. مثلا خوب بگم برو پولایی که گرفتی رو بشمار![/quote:1fa8dac539]
امثال تو بی وجود هستن میان تو این سایت اجنبی.اگه واقعا اهل فن باشی و طرفدار واقعی باشی هیچوقت این حرفارو نمیزنی.گور پدر هرکی حرف میاره مگه تا حالا آوردن چیکار کردن؟برو تو سایت کذایی * دور بزن[/quote:1fa8dac539]
تو وجود نداری که اینطور حر ف میزنی. مگه تو معیار تشخیص طرفدار واقعی هستی. از کجا معلوم که توی * نظر نمی دی .