افشیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن ناظــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــی
خداروشکر این بازی هم بخیر گذشت ،،،،،، واقعا بچه ها درک کرده بودن که چقدر این 3 امتیاز حیاتیه واسمون،،،،، انصافا با غیرت کار کردنو نذاشتن این حواشیه تیم روی سرنوشت آخر فصلمون توی این بازی اثر بذاره ،،،،،،،،،،،، هرچند که باز دوباره فراهانی داشت همه چیو خراب میکرد ،،،،،،،،، اگه اون اشتباه وحشتناک نیمه اولشم منجر به گل میشد الان هممون سراسر استرس بودیم ،،،،،،،،،، ولی خداروشکر که حریفمون گهر بود!!
چاووشی هم واقعا بدجوری استرس داره ، من حس میکنم دلش میخواد بهترین تصمیمو بگیره وقتی توپ میاد دستش ولی این استرسه نمیذاره ،،،، به هر حال باید اصلاح کنه خودشو ، وگرنه واقعا متوسل زاده خیلی خیلی بهتر از افشین داره کار میکنه.
خیالمون از بابت آلومینیوم راحت شد ولــــــــــــــــــــی هنوز ذوب آهن پشت سرمون با سرعت داره میادو اگه جدی نگیریمش به بد وضعیتی دچار میشیم ،،،،،،، همونطور که گفتم این ذوب آهن ول کن معامله نیست ، مطمئن باشید اگه خودمون سرنوشتمونو درست رقم نزنیم ، حریفای ذوب آهن نمیتونن واسمون توی اگر و اماها کاری بکنن...