[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظرسنجی/ امیر عابدینی بماند؟ یا شهرام قویدل؟

نظرسنجی/ امیر عابدینی بماند؟ یا شهرام قویدل؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

امیر عابدینی بماند؟ یا شهرام قویدل؟

امیر عابدینی
151
99%
شهرام قویدل
2
1%

کل آرا : 153

پستتوسط Mordab » شنبه مارس 16, 2013 9:27 pm

ممنون ازت ARYANST122
عالی کامنت گذاشتی...من خودم از منتقدهای جدی عابدینی هستم ولی انصافا"کامنتت مثله یه رشتی با فرهنگ بود...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 16, 2013 9:31 pm

اي بابا اين دسته چك چي كار ميكنه
منم برم دنبال يه دسته چك هي چك بي محل بكشم
برم تيم فوتبال محبوبي رو ساپورت كنم
در عوضش امتياز بگيرم
كاشكي منم دسته چكي داشتم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » شنبه مارس 16, 2013 9:35 pm

[color=black:7a71da285c]بدلیل اینکه شهرام قویدل حرف مُفت زیاد زده (میزنه...!!) و قصد نابودی داماش گیلان رو داره ؛
و با آوردن هادی طباطبایی مثلا میخواد بگه اره ، بومی اوردم و ... (((ولی دیگه حنای این آغا واسه ما رنگی نداره..)))
به عنوان یک هوادار داماش گیلان ، مثل اکثریت ، قطعا امیر عابدینی رو انتخاب می کنم که چهار سال خون ِدل خورده و واسمون صادقانه زحمت کشیده...[/color:7a71da285c]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه مارس 16, 2013 9:39 pm

[color=violet:652426d5b1]طبق [size=18:652426d5b1]اکثریت[/size:652426d5b1] رای بنده هم [size=18:652426d5b1]موافقت با بودن عابدینی[/size:652426d5b1] هست .
[/color:652426d5b1]
[color=black:652426d5b1]یکی از مهمترین دلایل برای نبودن قویدل اینه که این بنده خدا اصول اولیه مدیریت که داشتن فن بیان جاذب هستُ نداره .
از همون اوئل هم نظرم چنین بود و حتی میتونید به آرشیو مربوطه مراجعه کنید ، فقط اظهار امیدواری میکردم که پول قویدل + تدابیر عابدینی
به کار داماش بیاد ، که متاسفانه نشد [/color:652426d5b1].
[color=black:652426d5b1]به شخصه انتقادات بسیاری از عابدینی دارم ، اما همیشه حتی در بدترین حالت انتقادی از عابدینی بودش در داماش رو به نبودش ترجیح میدادم و میدم .
[/color:652426d5b1]
[color=red:652426d5b1]برای اینکه داماش نامی ماندگار در عرصه فوتبالی ایران بشه ، یا احتیاح به پول فراوان مثل اوائل داماش و دوران خسروی و یا پول دولتی مثل سرخابی های
تهران و یا حمایت ارگان و یا شرکتی مثل ذوب و فولاد و ملوان سپاهان و . . . . . . و یا حمایات معنوی (!!!) مثل فجر و تراکتور و یادآوران شلمچه و . . . . . . و
یا مدیریتی برندساز مثل عابدینی داره .[/color:652426d5b1]

[color=blue:652426d5b1]امیدوارم با مساعدت حاجی الماسخاله (بقول هرندی : آفرامرز) و یا دیگر افراد مسئول استان و همچنین نفوذ خود عابدینی و همکاری قوه قضاییه هرچه زودتر
پرونده قویدل بسته بشه و مالک بومی که به ظاهر مورد وثوق همه هم هست وارد کار بشه و عابدینی برای سال بعد تیمی در حد کسب 3 رتبه اول لیگ ببنده [/color:652426d5b1]/7/ /11/ /7/ /11/
آخرين ويرايش توسط miladcivil on يکشنبه مارس 17, 2013 10:01 am, ويرايش شده در 2.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه مارس 16, 2013 9:48 pm

من به عابدینی رای دادم چون چیزی که حداقل خودم دیدم اینکه جناب قویدل ثبات شخصیتی نداه و لحظه به لحظه نظر عوض میکنه وضع اقتصادیش هم که خوب نیست از گوشه و کنار هم که خبر میرسه دستش با رویانیان تو یه کاسه است لوگوی باشگاه رو هم که عوض کرده اسطوره های شهر رو یکی یکی داره نابود میکنه اول امید هرندی الان هم که هادی طباطبایی دلایل من هم برای بودن عابدینی هرچند انتقاداتی هم به عابدینی وارده ولی ثابت شده که قابل اعتماده و به داماش و شهر رشت خیانت نمیکنه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » شنبه مارس 16, 2013 9:55 pm

آقا فقط عابدینی به غیر اینصورت ما بچه های دروازه استادیومو رو سر قویدل خراب میکنیم و 100% شیشه پنچره واسه ماشین قویدلو درخشانو طباطبای نمیذاریم /9/
ایران آسیا ............. امیر عابدینی /3/ /2/
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه مارس 16, 2013 10:01 pm

[quote:41ab1567c6="mahyar1369"]آقا فقط عابدینی به غیر اینصورت ما بچه های دروازه استادیومو رو سر قویدل خراب میکنیم و 100% شیشه پنچره واسه ماشین قویدلو درخشانو طباطبای نمیذاریم /9/
ایران آسیا ............. امیر عابدینی /3/ /2/[/quote:41ab1567c6]

دوست عزیز خواهشا نظرتو ویرایش کن از روی عصبانیت نظر ندین
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه مارس 16, 2013 10:04 pm

وقتی زبون خوش حالیش نمیشه نمیتونیم دست رو دست بزاریم ! :(
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » شنبه مارس 16, 2013 10:32 pm

[color=black:356c8f2783][size=13:356c8f2783]من همیشه برام فوتبال شهرم مهمتر از هر چیز و هر اسمیه. اگر به کامنتهای من توجه نموده باشید بنده خودم در زمانهای مختلف در قبال برخی رفتارهای عابدینی انتقاد هم کردم.امـــا انتقادی نه از روی غرض بلکه به زعم خودم فکر میکردم تو اون برهه اگر اینکار صورت میگرفت بهتر بود یا اگر صورت نمیگرفت مفیدتر.
تمام صحبتهای بالا رو انجام دادم که بگم از نظر من سپردن سکان تیم در حال حاضر به فردی همچون عابدینی که هم فوتبالی ست و هم دو دو تا چهارتا رو خوب بلده بسیار بسیار عاقلانه تر مفیدتر و ثمر بخش تر از دادن عنان کار به افرادیست که تازه دوروزه تو فوتبال اومدن و تا به حال هر حرفی زدند فقط حرف بوده و عملی صورت ندادند!
تا به این زمان هیچگاه اهانتی از سوی عابدینی نسبت به هواداران نشنیدم ،همیشه نسبت به شهر رشت با احترام سخن گفته و مهمتر از همه در مشکلات تیم شهرمون رو تنها نذاشته . از طرف دیگه شاید برخی نکات و انتقاداتی هم وجود داشته باشه که در مورد ایشون برای من روشن نشده و تاریک باشه که البته شاید ایراد از تفکرات من بوده باشه.(مثلا یکی از انتقادات من به عابدینی عدم حضور ایشون در رشت است و اینکه خبرها از طریق مشاورین به ایشون میرسه)
من از جناب قویدل برادری ندیدم که ایشون رو واجد الشرایط ارث بدونم . بدترین توهینی هم که همیشه برام تو زندگی مهم بوده دادن شعار های توخالی و بدون اساسه. گفتن وعده وعید برای جلب رضایت مندی مخاطب و صد البته عدم وفای به عهد..
با تمام این اوصاف ذکر شده در این برهه زمانی [b:356c8f2783]صد در صد و با یقین از جناب عابدینی حمایت میکنم [/b:356c8f2783]و خواستار و خواهان حضور ایشان در راس مدیریتی داماش هستم چون فعلا از نظر من منفعت داماش و هوادارانش تو اینه.
ببخشید صحبتهام به درازا کشید.[/size:356c8f2783] [/color:356c8f2783]
آخرين ويرايش توسط khorami201 on شنبه مارس 16, 2013 10:53 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه مارس 16, 2013 10:33 pm

قویدل و درخشان و طباطبایی ناریم! هر کی بایه تر کانیم!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه مارس 16, 2013 10:43 pm

ایران آسیا/امیر عابدینی
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه مارس 16, 2013 10:46 pm

[quote:01f1c66f44="mahyar1369"]آقا فقط عابدینی به غیر اینصورت ما بچه های دروازه استادیومو رو سر قویدل خراب میکنیم و 100% شیشه پنچره واسه ماشین قویدلو درخشانو طباطبای نمیذاریم /9/
ایران آسیا ............. امیر عابدینی /3/ /2/[/quote:01f1c66f44]

دوستان خونسرد باشيد. به نظر من بايد يك كمپين(طوماري با صدها و هزاران امضا) بر عليه قويدل و شركت صدرا جمع كنيم.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه مارس 16, 2013 10:49 pm

ممنون مي شم من رو راهنمايي كنيد كه كه چگونه مي تونم يك نظر سنجي به موضوع ارسالي خودم اضافه كنم. با سپاس
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه مارس 16, 2013 10:57 pm

به نظر من چنین تاپیکی القا کننده اینه که این یارو ش.ق وجودش مهم فرض میشه
/4/
درحالی که اصلا اینطور نیس و میخوایم سر به تنش نباشه /11/
با این حال تو نظر سنجی شرکت کردم----> آقای عابدینی
امروز تو جلسه آقای الماسخاله به شوخی گفت مشکل شما الان کیه برگشت ح.د یا بودن ش.ق؟ که همه بلند گفتیم ش.ق
بعد جلسه از آقای سراوانی در مورد دلال برنامه با ورزش پرسیدم که با جوابشون خیالم جمع شد... /23/
جلسه مفیدی بود به شخصه برای من که از اوضاع احوال تیم و... با خبر شدم
و یه تشکر ویژه از همه ی عزیزانی که حضور داشتن /13/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط hamed3 » شنبه مارس 16, 2013 11:10 pm

بهترین مدیرعامل در شرایط کنونی داماش، فقط [size=16:417049293b][color=blue:417049293b]امیر عابدینی[/color:417049293b][/size:417049293b]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان