[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قویدل عابدینی را برکنار کرد

قویدل عابدینی را برکنار کرد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط monaj381 » شنبه مارس 16, 2013 4:15 am

حالا وقت این مسایل نیست اقای قویدل جای اینکار یک تزریق مالی لازمه مرد. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط monaj381 در شنبه مارس 16, 2013 4:37 am .
نماد کاربر
monaj381
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 11, 2012 12:00 am

پستتوسط monaj381 » شنبه مارس 16, 2013 4:27 am

/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/

شکر خورده قند شکسته.غلط کرده.

/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
monaj381
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 11, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه مارس 16, 2013 4:28 am

شخصیت واقعیتو خوب داری نشون میدی
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » شنبه مارس 16, 2013 6:01 am

اخه این می خواد با این کار ها باعث برد پرسپولیس در مقابل داماش بشه
/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
ولی باز هم طرفداران /7/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه مارس 16, 2013 6:47 am

***به گزارش خبرگزاری فـــــارس***
، علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی باشگاه داماش در پی خبر برکناری امیر عابدینی از مدیرعاملی این باشگاه گفت: قویدل مالک باشگاه داماش نیست و نمی تواند در خصوص مدیر عامل این باشگاه تصمیمی بگیرد. بر اساس صورتجلسه متمم قرارداد باشگاه ورزشی داماش و بر اساس ماده دوم آن در صورت عدم وصول هر یک از چک های صادر شده توسط آقای قویدل به دادستانی در تاریخ اعلامی فروشنده اختیار فسخ یک طرفه معامله را دارد و مجاز است با اختیار کامل و با حمایت دادستانی عمومی و انقلاب تهران نسبت به استرداد و باز پس گیری امتیاز تیم فوتبال به شرکت فرهنگی ورزشی داماش ایرانیان اقدام نماید.بنابراین به استناد این قرارداد ایشان تا کلیه وجوه خرید را پرداخت نکنند مالکیت شان محرز نیست.

وی ادامه داد: عابدینی را هیئت مدیره ای معرفی نکرده که به ثبت رسیده باشد و بنا براین امیر عابدینی مدیر عامل معرفی شده باشگاه داماش ایرانیان که به ثبت رسیده است.آقای قویدل به استناد کدام قانون تجارت می تواند آقای عابدینی را عزل کند؟

سراوانی ادامه داد: نفر جایگزین او تنها از طریق مقامات قضایی می تواند معرفی شود.پروانه باشگاه داماش به نام امیر عابدینی صادر شده و کسی نمی تواند صاحب پروانه یک باشگاه را عزل کند.

وی همچنین در خصوص تماس تلفنی درخشان با بازیکنان تیم گفت: از نظر آقای عابدینی سرمربی تیم داماش گیلان افشین ناظمی است نه حمید درخشان و هرگونه اخلالی که در وضعیت موجود تیم در بازی های حساس پیش رو ایجاد شود از طریق مراجع قضایی با مسببین آن برخورد می نماییم و عوامل آن باید در مراجع قضایی پاسخگو باشند.

انتهای پیام/ی
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 16, 2013 6:54 am

خبر های در راه هست مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به عکس نگاه کنید ....سمت چپ بالا :roll: :roll: :roll: :roll:

قویدل مالک داماش نیست

مدیر روابط عمومی باشگاه داماش: قویدل نمی تواند در خصوص مدیر عامل این باشگاه تصمیمی بگیرد.
علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی باشگاه داماش اعلام کرد که قویدل مالک باشگاه داماش نیست و نمی تواند در خصوص مدیر عامل این باشگاه تصمیمی بگیرد.
وی افزود: بر اساس صورتجلسه متمم قرارداد باشگاه ورزشی داماش و بر اساس ماده دوم آن در صورت عدم وصول هر یک از چک های صادر شده توسط آقای قویدل به دادستانی در تاریخ اعلامی فروشنده اختیار فسخ یک طرفه معامله را دارد و مجاز است با اختیار ک...امل و با حمایت دادستانی عمومی و انقلاب تهران نسبت به استرداد و بازپس گیری امتیاز تیم فوتبال به شرکت فرهنگی ورزشی داماش ایرانیان اقدام نماید.
بنابراین به استناد این قرارداد ایشان تا کلیه وجوه خرید را پرداخت نکنند مالکیت شان محرز نیست.
وی ادامه داد: عابدینی را هیات مدیره ای معرفی نکرده که به ثبت رسیده باشد و بنا براین امیر عابدینی مدیر عامل معرفی شده باشگاه داماش ایرانیان که به ثبت رسیده می باشند.
وی ادامه داد: آقای قویدل به استناد کدام قانون تجارت می تواند آقای عابدینی را عزل کند.سراوانی ادامه داد: و نفر جایگزین ایشان تنها از طریق مقامات قضایی می تواند معرفی شود.
مدیر روابط عمومی باشگاه داماش همچنین ادامه داد: پروانه باشگاه داماش به نام امیر عابدینی صادر شده و کسی نمی تواند صاحب پروانه یک باشگاه را عزل کند.
وی همچنین در خصوص تماس تلفنی درخشان با بازیکنان تیم گفت: از نظر آقای عابدینی سرمربی تیم داماش گیلان افشین ناظمی است نه حمید درخشان و هرگونه اخلالی که در وضعیت موجود تیم در بازیهای حساس پیش رو ایجاد شود از طریق مراجع قضایی با مسببین آن برخورد می نماییم و عوامل آن باید در برابر مراجع قضایی پاسخگو باشند.

http://www.damashsc.com/fa/news/2818-13 ... 5-23-27-55
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 16, 2013 7:17 am

[img:4324929d19]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1391-12/7-12/1abedini%20%282%29.jpg[/img:4324929d19]

اين هم عكس ديگه از سايت رسمي باشگاه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 16, 2013 7:21 am

سايت رسمي داره اين لوگو مضخرف رو ور ميداره :lol:
[img:a46f2092ff]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1391-12/7-12/2DP2.jpg[/img:a46f2092ff]

كمك كم همه پست ها لوگو اصلي مياد
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Namjoo_St » شنبه مارس 16, 2013 7:24 am

http://www.damashsc.com/fa/

هرچی خبر راجع به قویدل وشرکت صدرا بود حذف شد .
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 16, 2013 7:26 am

امیر عابدینی در گفتگو با مهر:
کارکردن با این قویدل برای من خفت است/ طبق قانون نمی‌تواند برکنارم کند
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در واکنش به تصمیم مالک این باشگاه برای برکناری وی بابیان اینکه کار کردن با چنین فردی برای او خفت و خواری دارد گفت: از این تصمیم‌ها زیاد گرفته می‌شود ولی طبق قانون وی حق برکنار مرا ندارد.

امیر عابدینی صبح امروز شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعلام برکناری اش توسط شهرام قویدل مالک باشگاه داماش گیلان گفت: اشتباه از من بود که پذیرفته بودم با چنین فردی کار کنم. وی به تعهداتش عمل نکرده و مالک باشگاه نیز محسوب نمی‌شود. قویدل اگر تا روز دوشنبه به تعهداتش عمل کند که من روز سه شنبه استعفا می‌دهم در غیر این‌صورت طبق قانون حق تصمیم گیری درباره مدیرعامل باشگاه را ندارد و تصمیماتش جنبه اجرایی نخواهد داشت.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان خاطرنشان کرد: کار کردن با چنین آدمی برای من خفت و خواری است و خودم بارها عنوان کرده بودم در صورت عمل کردن به تعهداتش استعفا می دهم و دیگر مسئولیتی در باشگاه داماش نخواهم داشت.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 16, 2013 7:30 am

اگر می‌خواهند قرارداد را فسخ کنند باید یک میلیارد به من بدهند/نگران داماش هستم
عابدینی: دنیا چقدر ذلیلمان کرده که آدم‌های لمپن می‌خواهند در موردمان تصمیم بگیرند
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: در این دنیا چقدر درحال ذلیل شدن هستیم که انسان‌های لمپن می‌خواهند در موردمان تصمیم بگیرند.

امیر عابدینی در گفت‌‌‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه قویدل مالک باشگاه داماش اعلام کرده او را از مدیرعاملی برکنار و از طریق باشگاه از عابدینی شکایت خواهند کرد، گفت: این کار که اتفاقا خوب است حق حقوق کسی را نمی‌توان با شکایت زیرپا گذاشت و شکایت تضییع حقوق دیگران را نمی‌کند.

وی افزود: من موضعی دارم و آن این است که شما ابتدا دیون خودتان را پرداخت کنید. دیونتان را ابتدا پرداخت کنید و بعدا به تعهدات خود عمل خواهید کرد. شما دیونی که باید بدهید پرداخت کنید و سپس با من دعوا و شکایت کنید. چک‌هایی که دست مردم است و آن چک‌هایی از شما دست من است و برگشت خورده پرداخت کنید و آن وقت خودم روز سه شنبه اعلام استعفا خواهم کرد چون تو نمی توانی من را برداری.

عابدینی تاکید کرد: بر اساس قانون تجارت، قرارداد فی‌مابین بر اساس بیع نامه ایشان نمی‌تواند من را برکنار کند. او با من قرارداد پیمان مدیریت دارد که در آن مدیرعامل می‌تواند این قرارداد را فسخ کند اما در آن صورت باید یک میلیارد پول به من پرداخت شود. شما این کارها را انجام بده و آنوقت هر که را دوست داشتید برای تیم انتخاب کنید.

مدیرعامل داماش در مورد این که چرا اعلام می‌کند سه شنبه استعفا می‌دهد، گفت: برای اینکه قویدل اعلام کرده دوشنبه قرار است پرداخت‌ها را انجام دهد و اگر این کار را کرد، خودم سه‌شنبه استعفا می‌دهم. مگر 4 بار قبل از این اعلام نکردیم که استعفا می‌دهیم اما هر بار التماس کردند و اجازه ندادند حالا ماشین‌ فروختند و 400، 500 میلیون تومان پول دستشان آمده و فکر می‌کنند که اول امیر عابدینی نباید باشد.

عابدینی در مورد اینکه به نظر می‌رسد اتفاقاتی که در یک ماه گذشته رخ داده بود نشان می‌داد مالکان نمی‌خواستند او به کارش ادامه دهد، عنوان کرد: در قراردادی که برای بیع نامه بستیم ناظر قضایی یک اختیار و مسئولیت به من داده است بنده مسئول هستم عملکرد باشگاه را گزارش کنم اگر من حضور نداشته باشم، این وظیفه در اختیار کس دیگری قرار می‌گیرد تا ناظر شود. اما او این دقت و کاری که من بلد هستم را نمی‌تواند به همین سادگی انجام دهد آن ها هم به نوعی من را می خواهند و هم نمی خواهند. حالا این که من را نمی خواستند باید گفت که ما در دنیا چقدر داریم ذلیل می شویم که انسان‌های لمپن می‌خواهند در موردمان تصمیم بگیرند. اگر می‌توانستید در مورد من تصمیم بگیرند،‌دیگر با شما قرارداد نمی‌بستم. در قرارداد قیودی داریم که او نمی تواند من را کنار بگذارد مگر اینکه خودم بخواهم.

وی خاطرنشان کرد:‌به شدت نگران وضعیت داماش گیلان هستم. داماش هویت یک شهر است که متاسفانه می‌خواهند آن را از بین ببرند برای این موضوع بسیار ناراحت هستم و واقعا دلم می‌سوزد که برخی با بچه‌‌بازی‌هایشان شرایط را این گونه رقم زدند.

مدیرعامل داماش گیلان تأکید کرد: هر روز افراد زیادی مقابل در دفتر من حضور دارند که اگر یک نفر اینجا بیاید و ببیند مردم چه می گویند همه چیز مشخص می شود.

عابدینی در مورد خداحافظی مهدی مهدوی‌کیا از پرسپولیس گفت:‌ مهدوی‌کیا باید یک روز خداحافظی می‌کرد اما این اتفاق در شرایطی باید رخ دهد که شأن این بازیکن مشخص شود و به اندازه کافی از او تقدیر و تشکر شود. خداحافظی در فاصله 5 بازی مانده تا پایان لیگ نشان می‌دهد که دلخوری‌هایی وجود دارد.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » شنبه مارس 16, 2013 7:32 am

[quote:28ad5a2dd8="ali_damashi"]سايت رسمي داره اين لوگو مضخرف رو ور ميداره :lol:
[img:28ad5a2dd8]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1391-12/7-12/2DP2.jpg[/img:28ad5a2dd8]

كمك كم همه پست ها لوگو اصلي مياد[/quote:28ad5a2dd8]
[color=blue:28ad5a2dd8]
[b:28ad5a2dd8]خخخخخخخخخخخخخخخخخخ.... :lol:
دو دو تا چهارتا کردن دیدن قویدل داره باطل میشه و زور امیرخان بیشتره؛برگشتن به موضع قبلی.البته این شوخی بود ولی فکنم دیگه راس راسی دوران قویدل به سر رسیده...دمه وارش خودمون گرم که رو موضعمون موند و خودشو به پول نفروخت...
عابدینی هم داره کلاسشو تعطیل میکنه مرتیکه سوسول خیال کرده!
دوتا تیکه کاغذ داد قوه قضاییه که همشم برگشت خورد،شدصاحب تیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه دور افتخار زد تو عضدی چند تا هم مصاحبه کرد!!!اینم شد تیم داریه آقا!
چه اشتباهی کردم خودم جلو نیفتادم تیم و بخرم...دسته چکم مال بابام و میدادم. :(
حیف شد!
[/b:28ad5a2dd8][/color:28ad5a2dd8]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط alex00755 در شنبه مارس 16, 2013 8:12 am .
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 16, 2013 7:36 am

تجمع جلوی دفتر مالک یک باشگاه خصوصی در خیابان گاندی
فوتبال ایران/تجمع متقاضیان خودرو جلوی دفتر مالک یک تیم خصوصی پای مأموران انتظامی را به ساختمانی که این دفتر در آن واقع شده باز کرده است.
به گزارش اوج نیوز،مالک یک باشگاه خصوصی که در زمینه واردات و تأمین خودرو فعالیت دارد اخیرا از افراد زیادی بابت فروش خودرو مبالغی را به عنوان پیش پرداخت دریافت کرده اما نتوانسته به تعهدات خود عمل کند.
شمار این افراد به 50 هزار نفر می رسد و گروهی از آنان با مراجعه به دفتر فرد مذکور خواهان دریافت پولهای خود هستند.
دفتر این فرد در خیابان گاندی واقع شده و مأموران انتظامی برای حفظ نظم در آنجا مستقر شده اند.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 16, 2013 7:38 am

بعد از جلسه با عابدینی/نیکبخت از دوم فروردین به داماش بر می گردد
فوتبال ایران/نیکبخت به داماش بر می گردد.
به گزارش اوج نیوز،علیرضا واحدی نیکبخت که به دلیل حمله برخی افراد به وی رشت را ترک کرده و خواهان جدایی از داماش بود روز پنجشنبه گذشته جلسه ای با عابدینی برگزار کرد و برای بازگشت به تمرینات داماش به توافق رسید.
قرار است وی از دوم فروردین ماه در رشت حضور یابد و در دور جدید تمرینات داماش شرکت کند.
وی تاکنون پولی از داماش دریافت نکرده است اما در 4 هفته پایانی برای این تیم به میدان می رود و پولش را نیز خواهد گرفت.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 16, 2013 7:39 am

[quote:6026025432="popo131"]تجمع جلوی دفتر مالک یک باشگاه خصوصی در خیابان گاندی
فوتبال ایران/تجمع متقاضیان خودرو جلوی دفتر مالک یک تیم خصوصی پای مأموران انتظامی را به ساختمانی که این دفتر در آن واقع شده باز کرده است.
به گزارش اوج نیوز،مالک یک باشگاه خصوصی که در زمینه واردات و تأمین خودرو فعالیت دارد اخیرا از افراد زیادی بابت فروش خودرو مبالغی را به عنوان پیش پرداخت دریافت کرده اما نتوانسته به تعهدات خود عمل کند.
شمار این افراد به 50 هزار نفر می رسد و گروهی از آنان با مراجعه به دفتر فرد مذکور خواهان دریافت پولهای خود هستند.
دفتر این فرد در خیابان گاندی واقع شده و مأموران انتظامی برای حفظ نظم در آنجا مستقر شده اند.[/quote:6026025432]

مثل اینکه این سفید جانی داره به چنگ میره

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان