مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط havosh » جمعه مارس 15, 2013 9:26 pm
[quote:8fa9b951a2="mohammadrashti22"][size=24:8fa9b951a2]درود بر امیر عابدینی
امیدوارم قوه قضائیه کلاه برداران را دستگیر و محاکمه نماید
قویدل مالک داماش نیست[/size:8fa9b951a2]
دیگه از دست درخشان و قویدل راحت شدیم. خلاص
دوستان همه چی برنامه ریزی شده هست. امیر عابدینی بدون سند و مدرک حرف نمیزنه. الماسخاله هم با عابدینی هست. قویدل و درخشان و رویانیان هم تو باشگاه پرسپولیس جلسه داشتند نقشه کشیدند که چطور به داماش و امیر عابدینی ضربه بزنند اما کور خوندند ، امیر عابدینی و هیئت قوتبال هم اونها رو از تیم بیرون می کنند. هیئت فوتبال هم وارد عمل شد پول سفر رو تامین کرد و مطمئن باشید تیم از دست قویدل خارج میشه هر چند که دیگه به قول سراوانی مالک داماش نیست
منتظر مالک بومی جدید داماش باشید[/quote:8fa9b951a2]
آبرار خدا از دهنت بشنفه. خیالمون راحت باشه یعنی؟
-

havosh
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط ARYANST122 » جمعه مارس 15, 2013 9:28 pm
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » جمعه مارس 15, 2013 9:29 pm
خوبی ماجرا اینه که بازی به رو شد و زیر دست دیگه بازی نمیکنن.الان طرف جنگ مشخص شده و دورویی و ریا و عارف دور ریخته شده.
عابدینی به اون گفته کلاهبردار و اون هم عابدینی هم رو اخراج کرد .این ماجرا آسون کرده که طرف حساب کی هستش و به ساز اون برقصیم.
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط zxzx » جمعه مارس 15, 2013 9:34 pm
منبع این خبر کجاست که درخشان با بازیکنان تماس گرفته که من برگشتم و بازی با گهر روی نیمکت میشینم !!!!!! من اصلا کاری به جنگ قدرت قویدل و عابدینی ندارم ولی اخه درخشان بی مغز خوبه خودم شاهد بودم وقتی هوادارا به خاطر نتایج ضعیف جلوتو گرفته بودن جفت کرده بودی و همش میگفتی چشم من دیگه تمرین نمیرم اخه تو وجود داری دوباره بیای عضدی یا نه اصلا روشو داری؟؟؟؟؟
آخرين ويرايش توسط
zxzx on جمعه مارس 15, 2013 9:37 pm, ويرايش شده در 2.
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط civilboy » جمعه مارس 15, 2013 9:34 pm
[quote:df80311ce6="mohammadrashti22"][size=24:df80311ce6]درود بر امیر عابدینی
قویدل مالک داماش نیست[/size:df80311ce6]
دوستان همه چی برنامه ریزی شده هست. امیر عابدینی بدون سند و مدرک حرف نمیزنه. الماسخاله هم با عابدینی هست. قویدل و درخشان و رویانیان هم تو باشگاه پرسپولیس جلسه داشتند نقشه کشیدند که چطور به داماش و امیر عابدینی ضربه بزنند اما کور خوندند ، امیر عابدینی و هیئت قوتبال هم اونها رو از تیم بیرون می کنند. هیئت فوتبال هم وارد عمل شد پول سفر رو تامین کرد و مطمئن باشید تیم از دست قویدل خارج میشه هر چند که دیگه به قول سراوانی مالک داماش نیست
منتظر مالک بومی جدید داماش باشید[/quote:df80311ce6]
منبع؟
اگه جلسه ای با رویانیان بود حتما خبرگزاریها منتشرش میکردن
...Thanks God
-

civilboy
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am
توسط ARYANST122 » جمعه مارس 15, 2013 9:39 pm
[quote:f6f2931529="civilboy"][quote:f6f2931529="mohammadrashti22"][size=24:f6f2931529]درود بر امیر عابدینی
قویدل مالک داماش نیست[/size:f6f2931529]
منتظر مالک بومی جدید داماش باشید[/quote:f6f2931529]
منبع؟
اگه جلسه ای با رویانیان بود حتما خبرگزاریها منتشرش میکردن[/quote:f6f2931529]
فکر میکنم منظور دوستمون جلسه مخفیانه قویدل با رویانیان بود البته اینا همه حدسو گمانه
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط damash_fsz » جمعه مارس 15, 2013 9:40 pm
[quote:bebb9c7a0b="mohammadrashti22"][size=24:bebb9c7a0b]درود بر امیر عابدینی
قویدل مالک داماش نیست[/size:bebb9c7a0b]
منتظر مالک بومی جدید داماش باشید[/quote:bebb9c7a0b]
ایول ابره.منم خونده بودم جلسه گزاشتن با رویانیان
مرسی
[
-

damash_fsz
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am
توسط sheykhe_rashti » جمعه مارس 15, 2013 9:40 pm
دوستان خواهشاً تو این شرایط موج منفی ندید، الان همه نیاز به روحیه داریم پس انقد نگید این وسط داماش و هواداراش ضربه میخورن!!!!!!!
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
-

sheykhe_rashti
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am
-
توسط havosh » جمعه مارس 15, 2013 9:43 pm
[quote:c97b53a1ac="zxzx"]منبع این خبر کجاست که درخشان با بازیکنان تماس گرفته که من برگشتم و بازی با گهر روی نیمکت میشینم !!!!!! من اصلا کاری به جنگ قدرت قویدل و عابدینی ندارم ولی اخه درخشان بی مغز خوبه خودم شاهد بودم وقتی هوادارا به خاطر نتایج ضعیف جلوتو گرفته بودن جفت کرده بودی و همش میگفتی چشب من دیگه تمرین نمیرم اخه تو وجود داری دوباره بیای عضدی یا نه اصلا روشو داری؟؟؟؟؟[/quote:c97b53a1ac]
نشستن فک کردن پیش خودشون که آقا عابدینی رو اخراج کردیم هوادارا ناراحت میشن ، چی کار کنیم ؟ بعد گفتن هادی طباطبایی رو میاریم به قول خودشون ما رو گول بزنن. زهـــــــــــــی خیال باطل. ماها خوشبختانه یا متاسفانه اینقدر مار خوردیم افعـــی شدیم
-

havosh
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط ali_damashi » جمعه مارس 15, 2013 9:44 pm
اگه منو 100 بار ببريد لبه چشمه تشنه بر گردوني باز فرياد خواهم زد
[size=24:b9489aeb21][color=red:b9489aeb21]ايران[/color:b9489aeb21] [color=blue:b9489aeb21] اسيا[/color:b9489aeb21] [color=black:b9489aeb21]/امير عابديني [/color:b9489aeb21][/size:b9489aeb21]
-

ali_damashi
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am
-
توسط MEHRDAD » جمعه مارس 15, 2013 9:45 pm
[quote:996b3b188b="zxzx"]منبع این خبر کجاست که درخشان با بازیکنان تماس گرفته که من برگشتم و بازی با گهر روی نیمکت میشینم !!!!!! [/quote:996b3b188b]
خود ما ، از داخل اردوی تیم .
پ.ن : در مورد بحث جلسه رجوع شود به آرشیو چند روز گذشته روزنامه نود که موضعشون مشخص هست .
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط pouryaR-damash » جمعه مارس 15, 2013 9:52 pm
[quote:fd6e01b557="MAZIYAR"][quote:fd6e01b557="damash_fsz"]مهرداد و مازیار الان تکلیف چیه؟
یه کاری یه حرفی باید زده بشه
نمیشه که ساکت نشست
یه پیشنهادی بدین هر کی خواست همکاری کنه هرکی هم نخواست به جهنم[/quote:fd6e01b557]
از روی عصبانیت و احساس نمیشه تصمیمی گرفت پس عکس العمل رسمی بمونه برای روزهای آینده...[/quote:fd6e01b557]
من تازه اومدم خونه اومدم تو سایت تا نیم ساعت هنگ بودم که چه خبر شده فقط داشتم صفحه ی سایت رو نگاه میکردم بعد هم تموم کامنت ها و خبرها رو خوندم تازه یکم به خودم اومدم گفتم کامنت بزارم . راستش آتیش تموم وجودمو گرفته یعنی واقعا دلم میخواد قویدل و درخشان کثیف رو با دستای خودم خفه کنم . آقای قویدل بازیه بدی رو شروع کردی بهت هشدار داده بودیم حواست باشه دیگه ... زیادی خوردی عوضی . دست گذاشتی رو چیزی که نباید میذاشتی . داماش عشق ماست از نظر ما هم حاج امیر عابدینی پدر این تیمه . ما رو بخوای بی پدر کنی بی پدرت میکنیم * . اون کوچولوی درخشان هم خوب گوش کنه مردک تو جرات داری پاتو بزار تو رشت دیگه به هر حال میبینیمت که آدم از تو کثیف تر و ذلیل تر ندیدم . حقت بود تو همون جلسه به فحش میکشیدیمت به احترام حاج امیر بهت احترام گذاشتیم اما دیگه از این به بعد داریم برات مگر اینکه ما رشتیا مرده باشیم که توی کثافت پاتو بزاری تو این شهر مقدس . حرف آخرم هم به هادی طباطبایه . هادی جان تو اسطوره ی رشتی ما هم دوست داریم اگه تو هم ما رو دوس داری پاتو از این بازیه کثیف بکش کنار وگرنه اگه چسبیدی به اون آدمای کثیف واسه همیشه دور اسم رشت رو خط بکش . در ضمن واسه من رشتی بومی با غیر بومی فرقی نداره مهم واسه من صداقت و مردونگی و مرام آدماست و از همه مهم تر احترامیه که به مردم رشت میزارن و از شهر و مردممون دفاع میکنن . حاج آقا عابدینی تموم این کارا رو واسه منه رشتی کرده بخاطر همینه که از صد تا بومی بی غیرت واسم عزیزتره تو قلبمه . آره قویدل من خط بگیر حاج امیرم من نوکر عابدینیم چون مرده چون به مردم شهرم خدمت کرده تا آخر عمر خاک پاشم چون جوونای ما رو از خیلی چیزای کثیف دور کرد آورد سمت ورزش چون به خاطر منه رشتی داد زد فریاد زد حقمو از همه گرفت . آره من آدم عابدینیم چون عابدینی واسه من یه رشتیه آره من اوباشم اما اینو بهت بگم روزگارتو سیاه میکنم اگه بخوای به حاج امیر یا داماش یا رشت یا آقای سراوانی لطمه ای وارد کنی چون اینا قلب و عشق ما رشتیان .
زیاد حوصله ی حرف زدن ندارم فقط اینکه به احترام حرف مازیار داداش گلمون یکم صبر میکنیم تا با عقل و فکر تصمیم بگیریم وگرنه اگه با احساس میخواستم کاری کنم دلم میخواست این آدمای کثیفو بکشم اینقد عصبیو داغونم .
امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه و مسئولای ما غیرتشون به جوش بیاد . در ضمن بچه سوسول جنگ بدیو شروع کردی پشت عابدینی و سراوانی مردم رشت هستن . جنگ با رشتیا هم بدترین عواقب رو واست داره . تو کله ی ما رشتیا حرف زور نمیره .
رشت عشق ماست داماش لشکر عشقه عابدینی هم امیرش .
دلم میخواد تو فقط این کارایی که گفتی رو بکنی بعد داریم برات دیگه ...
-

pouryaR-damash
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am
-
توسط khorami201 » جمعه مارس 15, 2013 10:04 pm
[quote:3f5ab248f5="sheykhe_rashti"]دوستان خواهشاً تو این شرایط موج منفی ندید، الان همه نیاز به روحیه داریم پس انقد نگید این وسط داماش و هواداراش ضربه میخورن!!!!!!![/quote:3f5ab248f5]
[color=black:3f5ab248f5]دوست عزیز و ارجمندم : بحث اصلا سر موج منفی و مثبت نیست ، بحثهای مطرح شده در واقع حقیقت محضه. تو این برهه زمانی و با این اوصاف چه کسی مظلوم واقع خواهد شد؟جز داماش و هوادارانش؟ اگر اینجا دوستان وارشی همچون اسپند بر روی آتش شده اند نه به خاطر جو منفی دادنه بلکه بحث اینه که که متاسفانه قویدل اصلا براش تیم و هواداراش مهم نیست و درخشان هم به هم چنین . اونها فقط میخواند تو این جنگ قدرت برنده باشند حالا به هر قیمتی. البته این نظر شخصی منه و امکان داره اشتباه هم باشه. [/color:3f5ab248f5]
-

khorami201
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am
توسط soroosh8 » جمعه مارس 15, 2013 10:06 pm
یه مقام بالا باید دخالت کنه دبگه...
"دنیا فقط رشت و داماش"
-

soroosh8
- کاربر ویژه