[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قویدل عابدینی را برکنار کرد

قویدل عابدینی را برکنار کرد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aryanrecord » جمعه مارس 15, 2013 8:21 pm

آخه میشه مگه؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا گیریم اون عابدینی رو بندازه بیرون. به نظرش خودش و درخشان یه بازی میتونن دووم بیارن؟؟مگه ما مردیم؟ تیم مال باباش نیست که
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مارس 15, 2013 8:22 pm

[quote:dae7bed219="MAZIYAR"]mahyarmaya : مهیار جان به شما میگم تا دیگران بشنوند...
من هم عاشق پیشکسوتای این شهر هستم و رابطم با هادی بهتر از عابدینی هست ولی الان داره از اسم هادی سو استفاده میشه و یه سری افراد رو هم گول میزنه...
به رفتن عابدینی و ... کاری ندارم ، ولی برگشت حمید درخشان مایه ننگی بر فوتبال این شهر میشه و اومد حمید درخشان به این شهر از صد تا فحش هم برامون بدتره![/quote:dae7bed219]
بی شک این بچه موذی اگه خیلی به شهر و بومی بودن اهمیت میداد هرندی رو بیرون نمیکرد.
هرندی رو ندیده ندا داد که آسیایی میخوایم بشیم بفکر مربی باشید حالا دم از بومی زدن رو میزنه؟!
هادی هم اون قدر با مرام و با معرفت هستش که جلوی این اتفاقات رو بگیره یا کنار بکشه.
نیما بکام خوب گفت:کلک رشتی زدن به رشتی مثل زیره بردن به کرمانِ
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در جمعه مارس 15, 2013 8:29 pm .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه مارس 15, 2013 8:24 pm

به نظر من عابدینی هم این وسط مقصره.آخه لازم نبود که تو این موقعیت حساسی که تیم داره اینقدر آتیش رو تند کنی برادر.شاید تو جلسه با الماسخاله همه چیز حل میشد.من فکرر میکنم وقتی عابدینی فهمید قویدل میخواد اخراجش کنه پیش دستی کرد.البته میتونست در خفا به هدفش برسه و دست قویدل رو کوتاه کنه.اینجوری فقط به تیم ضربه مبخوره /9/

الان فردا درخشان بره درود واسه تحویل تیم تکلیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه مارس 15, 2013 8:24 pm

دیگه صبرم تموم شده. بریدم!!! هر روز اخبار مضخرف میشنوم خواهر اعصابمونو سلوات دادیم من دیگه نایه کامنت گذاشتنم ندارم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه مارس 15, 2013 8:26 pm

[quote:c16db68f33="damash_fsz"]مهرداد و مازیار الان تکلیف چیه؟
یه کاری یه حرفی باید زده بشه
نمیشه که ساکت نشست
یه پیشنهادی بدین هر کی خواست همکاری کنه هرکی هم نخواست به جهنم[/quote:c16db68f33]

چیکار میتونیم بکنیم این دعوای بین عابدینی و قویدله انشاالله فردا خبر کنار کشیدن قویدل یا برکناریش میاد...درضمن فکر کنم این قضیه رو تا بازی با پس پس طول بدن خیلی سیاست کثیفی دارن...درضمن ما اگه طرف یکی رو بگیریم میگن خط گرفتیمو و صددرصد قویدل یه چندنفری رو بین هوادارا میخره...فقط امیدوارم اون چیزی که به صلاحه فوتبال رشته اتفاق بیفته...درضمن ما هوادارا از هیچ کمکی دریغ نمیکنیم...هوادار داماشیم تاآخرش باهاشیم :winkعابدینی هم بد موقعی اون مصاحبه رو انجام داد :roll:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه مارس 15, 2013 8:35 pm

واییییییی ده دیوانه بوستم آخه ان ده چه بلایی ایسه خدا امی سر باوارده ده چرا امی گرفتاریان تمامه نبه به خدا خسته بوستم چقدر مردومه امرا بجنگیم امن ای روز نباید رنگ آرامشا بیدینیم خدا خودت امی تیمه کمکه *
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 15, 2013 8:42 pm

[quote:cdaed15921="damash_fsz"]مهرداد و مازیار الان تکلیف چیه؟
یه کاری یه حرفی باید زده بشه
نمیشه که ساکت نشست
یه پیشنهادی بدین هر کی خواست همکاری کنه هرکی هم نخواست به جهنم[/quote:cdaed15921]
از روی عصبانیت و احساس نمیشه تصمیمی گرفت پس عکس العمل رسمی بمونه برای روزهای آینده...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه مارس 15, 2013 8:53 pm

این قوی دل به کجا میخواد برسه آخه /9/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه مارس 15, 2013 8:54 pm

من هر جور میشینم 2 2 تا 4 تا میکنم همش قیافه این رویانیان میاد جلو چشمام همش احساس میکنم یه کرمی داره این وسط ریخته میشه رویانیان پولداره این بابام که گیر ما افتاده گدا
اگه گدا بودن قویدل و پولدار بودن رویانیانو در نظر بگیریم میشه به یه جمع بندی رسید
از اون طرف بازگشت درخشان لنگی شاید راهو واسه یه تبانی باز کنه
عابدینی هم این وسط اجازه کرم ریزی به این ....(هرچی که خودتون دارید تو دلتون بهش میگید)نمیداد خواستن از سر راه بردارنش

فقط یه صحبتی با برادرام دارم به قول یکی از دوستان جنگ عابدینی و قویدل به قدرت خودشون بستگی داره این وسط اگه درخشان برگرده ما رشتیها باختیم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط khorami201 » جمعه مارس 15, 2013 8:58 pm

[color=black:459358255d][size=13:459358255d]فقط میخوام 4 موضوع رو بگم :
[b:459358255d]1 : [/b:459358255d]برگشتن حمید درخشان که از روز اول هم با اومدنش به داماش مخالف بودم بدترین اتفاق ممکنه ، نه فقط به خاطر کسب نتایج ضعیفش بلکه به نوعی توهین به مردم رشت و هوادارانیه که تو تمرین خواستار برکناریش شده بودند. برگشتن درخشان اصلا وجهه خوبی برامون نداره .متاسفانه حرمت سایت و گفتمان اجازه نمیده منظورمو واضح بیان کنم...
[b:459358255d]2 :[/b:459358255d] همه دوستان همیشه و تحت هر شرایطی از کامنتهای من متوجه شدند به شدت به افراد بومی و پیشکسوت فوتبال رشت تعصب دارم و بهشون احترام میذارم اما در حال حاضر متاسفانه از اسم هادی طبابایی داره سواستفاده میشه. اگر هادی عزیز و دوست داشتنی رو به این سبک و سیاق وارد مجموعه کنند اصلا خوب نیست. شان هادی طباطبایی بسیار بسیار بالاتر از این حرفهاست که تو این دعواها بخواند از محبوبیتش استفاده ابزاری کنند. [b:459358255d]واقعا چرا هروقت اوضاع و احوال تو فوتبال رشت خرابه باید سراغ پیشکسوتها برند و بخواند ازشون پلی برای اهداف خودشون استفاده کنند؟[/b:459358255d]
[b:459358255d]3: [/b:459358255d]کاش قویدل اول برادریشو ثابت میکرد بعد ازین جور مانورها میداد. دور افتخار بدون مسئولیت زدن رو همه بلدند ...
[b:459358255d]4: [/b:459358255d]تو این جنگ و جدل متاسفانه فقط و فقط داماش و هواداراش ضرر میکنند. حیف از استان گیلان و رشت و هواداراش که تا قراره جون بگیرند محاله ممکنه یه اتفاقی و حاشیه ای درست نشه. [/size:459358255d][/color:459358255d]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » جمعه مارس 15, 2013 9:02 pm

ghavidel booshoo goma boo. derakhshanam ti amra. man dar a sharayet ba tamame vojood az amire abedini hemayat koonam hatta agar badtarin adame rooye zamin babe chon alan vaghtesh niye. :twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه مارس 15, 2013 9:03 pm

این بچه سوسولی که رفته هادی رو آورده یه نفر تو تیم بهش مشاوره داده که این کارو کرده وگرنه کسی که اسم درست مهاجم تیمشو نمیدونه چجوری میخواد پیشکسوت سابق و محبوب مارو بشناسه منظورم از اون فردی که داره دستمال زنی میکنه (ش.ح) که اون روز سر تمرین داشت اتفاقاتو به این سوسول خبر میداد هست
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MajMaj » جمعه مارس 15, 2013 9:09 pm

[color=black:4eb7e9dd0e]دیگه این مردک پاشو از حدش فراتر گذاشته.تو کی هستی که بخوای عابدینی رو اخراج کنی و به فوتبال این شهر ضربه بزنی![/color:4eb7e9dd0e]
[size=24:4eb7e9dd0e][color=blue:4eb7e9dd0e]ایران آسیا/امیر عابدینی[/color:4eb7e9dd0e]
[color=red:4eb7e9dd0e]قویدل حیا کن/شهر مارو رها کن[/color:4eb7e9dd0e][/size:4eb7e9dd0e]
نماد کاربر
MajMaj
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 29, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه مارس 15, 2013 9:21 pm

[size=24:ca980b7c72]درود بر امیر عابدینی

امیدوارم قوه قضائیه کلاه برداران را دستگیر و محاکمه نماید

قویدل مالک داماش نیست[/size:ca980b7c72]

دیگه از دست درخشان و قویدل راحت شدیم. خلاص

دوستان همه چی برنامه ریزی شده هست. امیر عابدینی بدون سند و مدرک حرف نمیزنه. الماسخاله هم با عابدینی هست. قویدل و درخشان و رویانیان هم تو باشگاه پرسپولیس جلسه داشتند نقشه کشیدند که چطور به داماش و امیر عابدینی ضربه بزنند اما کور خوندند ، امیر عابدینی و هیئت قوتبال هم اونها رو از تیم بیرون می کنند. هیئت فوتبال هم وارد عمل شد پول سفر رو تامین کرد و مطمئن باشید تیم از دست قویدل خارج میشه هر چند که دیگه به قول سراوانی مالک داماش نیست

منتظر مالک بومی جدید داماش باشید
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 15, 2013 9:24 pm

[quote:5d5d820005="mohammadrashti22"][size=24:5d5d820005]درود بر امیر عابدینی

امیدوارم قوه قضائیه کلاه برداران را دستگیر و محاکمه نماید

قویدل مالک داماش نیست[/size:5d5d820005]

دیگه از دست درخشان و قویدل راحت شدیم. خلاص

دوستان همه چی برنامه ریزی شده هست. امیر عابدینی بدون سند و مدرک حرف نمیزنه. الماسخاله هم با عابدینی هست. قویدل و درخشان و رویانیان هم تو باشگاه پرسپولیس جلسه داشتند نقشه کشیدند که چطور به داماش و امیر عابدینی ضربه بزنند اما کور خوندند ، امیر عابدینی و هیئت قوتبال هم اونها رو از تیم بیرون می کنند. هیئت فوتبال هم وارد عمل شد پول سفر رو تامین کرد و مطمئن باشید تیم از دست قویدل خارج میشه هر چند که دیگه به قول سراوانی مالک داماش نیست

منتظر مالک بومی جدید داماش باشید[/quote:5d5d820005]

خدا خیرت بده ،واقعا عجب روحیه ای داری
من که قلبم داره از دهنم میاد بیرون ؛خدا لعنتت کنه قویدل توی جوانی پیرمون کردی
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟