[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سه سال پيش داماش امسال ملوان -فوتبال كثيف فدراسيون

سه سال پيش داماش امسال ملوان -فوتبال كثيف فدراسيون

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 9:37 pm

damash malavan:
نباید انتظار داشته باشی که رشتی امیدوار بشه به پیروزی ملوان که اکثرا هستن .اما من میگم این سعی و تلاش رو واسه اونجا انجام بده.باور کن اینجا پتانسل این کارو داره.مثال میزنم "سپیدرود داشت میومد لیگ 1 ورزشگاه بچههای تازه وارد هم اومده بودن و توهین میخواستن بوکنن به آبای اما نذاشتن سپیدرودیها .اما همین سپیدرود که اومد انزلی واسه جام حذفی از بس که توهین شنیدیم که حد نداشت.از هر نوع که دلت بخواد .
اما اینجا هفته بعدش سپیدرود به توهین باز نذاشتن بشه.
پس نتیجه:اینجا پتانسیل داره از انزلی شروع کن .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در پنج شنبه ژوئن 09, 2011 7:31 am .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 7:02 am

[quote:5e8ff48de1="malavan-damash"][quote:5e8ff48de1="abere"][quote:5e8ff48de1="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:5e8ff48de1]
اقای متاسف همین که مهرداد اجازه میده بیای تو سایت خیلیه پس دیگه چرت و پرت نگو
برای سایت مدیر ملوا ن کلوب متاسف باش من یه بار رفتم تو اونجا نظر گزاشتم تا دید من رشتیم تایید نکرد[/quote:5e8ff48de1]

اگه زحمت بكشي همين پستهاي اخير سايت ملوان رو با دقت نگاه كني نظرات زيادي از مردم رشت ميبيني. لحن حرف زدنت بتوهين آميزه در حاليكه از ابتداي حضور من در اين سايت كوچكترين بي حرمتي نكردم از همه كساني كه تو اين سايت فرهنگ بالاشون رو نشون دادن تشكر ميكنم براي هميشه رفقاي من هستند اما براي تو و امثال تو كه خوشبختانه اقليت هستيد متاسفم.[/quote:5e8ff48de1]
دیروز کاشکی بودم جوابتو میدادم
امثال من تو این سایت زیاد هستن چشماتو باز کنی میبینی متاسفانه بعضی از دوستان نمیدونم چرا تا شما میاین حرف از اتحاد میزنن ا
موقعی که تیمت احتیاج به برد داره میای میگی حمایت میخوایم از همه گیلانیا میخوام بیان برای تشویق الله وکیلی اگه الان بزده بودین همچین حرفی میزنی به قوله دوستمون اونلی رشت برداتون برای خودتونه هر موقه بردید فقط انزلی انزلی کردین یه بار نشد اسمه گیلانو بیارید ولی بر عکس هر مو قع باختین به نام گیلان تمومش کردین ...ظاهرو و باطنتون یکی نیست
پست های اخر سایت ملوان کلوب که نظر رشتیا تایید شده به خاطر حمایتیه که میخوان وگرنه هیچ
هر کی به من رشتی جماعت توهین کنه دشمن منه یا داخل استان یا بیرون استان ....ملوانم یکی از اوناست
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 7:03 am

[quote:3aba66c4a2="malavan-damash"][quote:3aba66c4a2="abere"][quote:3aba66c4a2="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:3aba66c4a2]
برای سایت مدیر ملوا ن کلوب متاسف باش من یه بار رفتم تو اونجا نظر گزاشتم تا دید من رشتیم تایید نکرد[/quote:3aba66c4a2]

اگه زحمت بكشي همين پستهاي اخير سايت ملوان رو با دقت نگاه كني نظرات زيادي از مردم رشت ميبيني. لحن حرف زدنت بتوهين آميزه در حاليكه از ابتداي حضور من در اين سايت كوچكترين بي حرمتي نكردم از همه كساني كه تو اين سايت فرهنگ بالاشون رو نشون دادن تشكر ميكنم براي هميشه رفقاي من هستند اما براي تو و امثال تو كه خوشبختانه اقليت هستيد متاسفم.[/quote:3aba66c4a2]
امثال من تو این سایت زیاد هستن چشماتو باز کنی میبینی متاسفانه بعضی از دوستان نمیدونم چرا تا شما میاین حرف از اتحاد میزنن ا
موقعی که تیمت احتیاج به برد داره میای میگی حمایت میخوایم از همه گیلانیا میخوام بیان برای تشویق الله وکیلی اگه الان بزده بودین همچین حرفی میزنی به قوله دوستمون اونلی رشت برداتون برای خودتونه هر موقه بردید فقط انزلی انزلی کردین یه بار نشد اسمه گیلانو بیارید ولی بر عکس هر مو قع باختین به نام گیلان تمومش کردین ...ظاهرو و باطنتون یکی نیست
پست های اخر سایت ملوان کلوب که نظر رشتیا تایید شده به خاطر حمایتیه که میخوان وگرنه هیچ
هر کی به من رشتی جماعت توهین کنه دشمن منه یا داخل استان یا بیرون استان ....ملوانم یکی از اوناست
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 7:09 am

ابرار هر وقت شی ملوان سایت درون رشتی بیبی ونالید تی نظر ثبت به به هیچی با لاکا ..... در مورد داماش گید
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 7:25 am

تقصیر مهرداده که پای انزلی چی جماعتو تو سایت باز کرده....میدونم تو سایت دموکراسی وجود داره ولی در مقابل انزلی چیا باید عمل متقابلو انجام داد مهرداد خودت مدیر سایت ملوان کلوب رو که میشناسی نظرش راجع به داماشو و رشت چیه؟یه بار گفته بودی نظرش چیه
اصلا به هیچ وجه نظر ما رشتیا رو ثبت نمکنن بعد یه انزلی چی بیاد اینجا راحت حرفاشو بزنه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 7:57 am

مرگ بر ملوانو هر چی انزلیچیه امیدوارم ردپای انزلیچی از این سایت که هیچی از دنیا نابود شه /9/
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 8:23 am

امیداورم ملوان یه روزی بفهمه که داماش سرورشه /11/ یه زمانی هم نفهمید میفهمونیم شون /11/
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 9:21 am

[quote:1dc67ed8e9="abere"][quote:1dc67ed8e9="malavan-damash"][quote:1dc67ed8e9="abere"][quote:1dc67ed8e9="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:1dc67ed8e9]
برای سایت مدیر ملوا ن کلوب متاسف باش من یه بار رفتم تو اونجا نظر گزاشتم تا دید من رشتیم تایید نکرد[/quote:1dc67ed8e9]

اگه زحمت بكشي همين پستهاي اخير سايت ملوان رو با دقت نگاه كني نظرات زيادي از مردم رشت ميبيني. لحن حرف زدنت بتوهين آميزه در حاليكه از ابتداي حضور من در اين سايت كوچكترين بي حرمتي نكردم از همه كساني كه تو اين سايت فرهنگ بالاشون رو نشون دادن تشكر ميكنم براي هميشه رفقاي من هستند اما براي تو و امثال تو كه خوشبختانه اقليت هستيد متاسفم.[/quote:1dc67ed8e9]
هر کی به من رشتی جماعت توهین کنه دشمن منه یا داخل استان یا بیرون استان ....ملوانم یکی از اوناست[/quote:1dc67ed8e9]

ابرار عزيز ميثم ضابطي.
جالبه ميگي هروقت حمايت كردن نظرات رشتيها تاييد شده. اولا مگه قراره فحش بدين تاييد بشه؟؟ مگه يه انزليچي اينجا فحش بنويسه كسي پاك نميكنه؟ من اينجا از رفاقت صحبت كردم انتظار داري پاك شه؟ يعني اينقدر فرهنگ و زيرسوال مي بري؟
اما در همين پست هاي اخير انتقاد شده از فضاي ورزشگاه كه نبايد به رشتي ها توهين بشه..

من اينجا واسه كسايي كه اهل رفاقتن مي نويسم نه براي كسايي كه عاشق كينه و نفرتن.
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 09, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 9:21 am

من نفهميدم چرا انقدر حالت تحاجمي بخودتون گرفتيد!! اين دوستمون توهيني به رشتيا نكرد كه!! خيلي مودبانه داشت حرف ميزد.خدا وكيلي نبايد اينطوري مي توپيديد بهش. من خودم يه زماني خيلي رفتار ضد انزليچي داشتم كسايي كه از نزديك منو مي شناسن مي دونن ولي وقتي كلامو قاضي كردم ديدم فقط اين رابطه به گيلان ضرر مي رسونه و فارس ها سو استفاده مي كنند . من نميگم نبايد رقيب باشيم ولي نبايد دشمن باشيم . من موندم اين همه فارس ها به گيلاكا اللخصوص رشتي ها توهين مي كنند ( نمونش بريد گوگل سرچ كنيد رشتي ....... /9/ ) ولي باز خيلي از همشهري هاي من و هم استاني هام از نژاد فارس دفاع مي كنند ............ حرف زياد نميشه خيلي هاشو گفت
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 9:29 am

من خودم از اولین کسایی بودم که از اتحاد حمایت کردم تو تاپیک های قبلی که بری بگردی پیدا میکنی از وقتی اون اتفاقات تو تهران افتاد نظرم برگشت
انزلیچی عزیز میشه فوش دادن انزلی چیا تو تهرانو برام تفسیر کنی ؟؟ تا حالا دیدی ما رشتیا بریم یه جای دیگه به انزلی چیا توهین کنیم
من فرهنگم خیلی بیشتر از اون کسایی که برای من تاسف میخورن با کسایی که هیچ بویی از فرهنگ نبردن باید یه جوره دیگه صحبت کرد
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 9:43 am

[quote:a6f01d84f0="abere"]من خودم از اولین کسایی بودم که از اتحاد حمایت کردم تو تاپیک های قبلی که بری بگردی پیدا میکنی از وقتی اون اتفاقات تو تهران افتاد نظرم برگشت
انزلیچی عزیز میشه فوش دادن انزلی چیا تو تهرانو برام تفسیر کنی ؟؟ تا حالا دیدی ما رشتیا بریم یه جای دیگه به انزلی چیا توهین کنیم
من فرهنگم خیلی بیشتر از اون کسایی که برای من تاسف میخورن با کسایی که هیچ بویی از فرهنگ نبردن باید یه جوره دیگه صحبت کرد[/quote:a6f01d84f0] منم فوش دادنه اونارو تاييد به هيج وجه تاييد نمي كنم ولي اگر ما هم مثل اونا رفتار كنيم با اون يه عده چه فرقي داريم. يعني 100% انزليچي ها به ما رشتي ها فوش دادن؟ كار اونا بد بود ولي نبايد ما بدتر شو انجام بديم. برادر من نبايد مردم يه شهرو همشونو با هم مقايسه كرد
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 9:51 am

فارسا که خودشون سر تا پا توهینن ...نمونش تهرانی جماعت صحبت کردنشون شوخی کردن با ناموسشون ...باز ما میگیم با فارس مشکل داریم ولی این که دیگه شهر بغلمون میره داخل یه شهره دیگه به ما توهین می کنه واسه ما عجیبه...
این حرکتا باعث سو استفاده خیلیای دیگه میشه ...اگه بخوان همینجور ادامه بدن که دیگه هیچی ...ما اینجا مگه بوقیم که هر بی سر و پایی به خودش اجازه مییده به ما توهین کنه ...باز میگم انشاا...که ملوان قهرمان میشه ولی اینا جنبشو. به هیچ عنوان ندارن ...بازم میشه انزلی ..این انزلی بود که بردو ........
گیلان سرور کل ایران ...گیلان سرور کل ایران
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 9:56 am

اين بازي بايد تهرانيها جواب توهين ها رو بشنون. رشت و انزلي واسه من نداره .
تهراني بي غيرت
اتحاد رشت و انزلي = حرف اول گيلان در فوتبال ايران
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 9:56 am

دوستان عزیز اینجا هر کس میتونه در چارچوب قوانین سایت و بدور از توهین حرفش رو بزنه. در مورد سایت هواداران ملوان هم باید بگم قرار نیست ما مثل اونجا تنها نظرات هواداران خودمون رو منعکس کنیم. این نشون از دموکراسی و فکر باز رشتی ها داره...
ملوان-داماش عزیز با نظرت راجع به اینکه نظرات رشتی ها اگر فحش باشه تائید نمیشه مخالفم چون خودم خبر دارم که نظراتی که حاوی انتقاد خیلی معمولی باشه یا در حمایت از انزلی نباشه تائید نمیشه.. من که ندیدم به هر حال.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه ژوئن 09, 2011 9:57 am

[quote:62b89323e1="antiros"][quote:62b89323e1="abere"]من خودم از اولین کسایی بودم که از اتحاد حمایت کردم تو تاپیک های قبلی که بری بگردی پیدا میکنی از وقتی اون اتفاقات تو تهران افتاد نظرم برگشت
من فرهنگم خیلی بیشتر از اون کسایی که برای من تاسف میخورن با کسایی که هیچ بویی از فرهنگ نبردن باید یه جوره دیگه صحبت کرد[/quote:62b89323e1] منم فوش دادنه اونارو تاييد به هيج وجه تاييد نمي كنم ولي اگر ما هم مثل اونا رفتار كنيم با اون يه عده چه فرقي داريم. يعني 100% انزليچي ها به ما رشتي ها فوش دادن؟ كار اونا بد بود ولي نبايد ما بدتر شو انجام بديم. برادر من نبايد مردم يه شهرو همشونو با هم مقايسه كرد[/quote:62b89323e1]
اخه دادشه من تجربه نشون داده هر موقع ما سکوت کردیمو و حرفی نزدیم ملوانیا شروع کردن نمونش کاپیتانه بیشعور ملوان اخه بگو رشتیا بهت بدی کرده بودن اون حرفا رو زدی یا تو تهران... این دفعه ام سکوت کنیم بازم یه چیزایه دیگه رو میکنن مطمئن باش ابرار ... کسی که گرم و سرد چشیده فوتباله میدونه من چی میگم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان