[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماشVSگهردرود/تاپیک اصلی خبره های کوتاه و نظرات

داماشVSگهردرود/تاپیک اصلی خبره های کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مارس 14, 2013 9:51 pm

به گزارش پارس، مهدی نعمتی در گفت‎وگو با ایسنا، با انتقاد از صحبت‎هایی که چند روز گذشته در خصوص تبانی شنیده، تصریح کرد: پیش از بازی با داماش ، شایعات زیادی اطراف تیم ما شنیده می‎شود و بازیکنان تمرکز ندارند.

وی با اشاره به پیشنهاد جالبی که به خودش شده، اضافه کرد: فردی ناشناس که شماره تلفن‎اش روی موبایلم نمی‎افتاد زنگ زد و گفت یک شماره کارت عابر بانک بفرست تا 500 هزار تومان کارت به کارت کنم. دلیل این کار را پرسیدم که در جواب گفت از پول بدت می‎آید؟

نعمتی با بیان این‎که هر کاری کردم خودش را معرفی نکرد، ادامه داد: این فرد می‎خواست در بازی گهر با داماش جو ورزشگاه را علیه تیم گهر خراب کنم که در جوابش گفتم "نامرد من با تیم زندگی می‎کنم و هرگز علیه خانواده‎ام کاری انجام نمی‎دهم".

لیدر تیم گهر دورود افزود: وقتی متوجه شد که من راضی نمی‎شوم گفت فقط 10 دقیقه اول بازی جو را متشنج کن باز هم گفتم این کار را نمی‎کنم که گفت فکرهایت را بکن دوباره زنگ می‎زنم.

وی با بیان این‎که گهر هنوز هم برای بقا شانس دارد، گفت: امکان دارد لیگ برتر فصل آینده 18 تیمی باشد و سه بازی خانگی با تیم‎های داماش، آلومینیوم و سایپا داریم که با کسب حداکثر امتیاز در این بازی‎ها، می‎توانیم در لیگ بمانیم و اگر قرار باشد لیگ 16 تیمی شود داماش هم حاشیه امنیت ندارد و برای فرار از منطقه سقوط به امتیاز دیدار با تیم‎های مثل گهر نیاز دارد.

نعمتی در پایان گفت: می‎خواستم این حرف‎ها را بعد از بازی با داماش بزنم اما برای این‎که برخی از هواداران گول این افراد را نخورند ترجیح دادم این موضوع رسانه‎ای شود و تا پای جانم پشت این قضیه می‎مانم.

----------------------------------------------
اين هم يك خبر ديگه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مارس 14, 2013 10:00 pm

هافبک گل زن تیم قعر نشین لیگ برتر که تا حدودی سقوطشان به لیگ دسته اول جدی شده است در خصوص بازی این هفته گفت: فقط به دنبال بازی جوانمردانه و درست هستیم.
مجید باجلان در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: تا حدودی بازیکنان ما نسبت به بازی های آینده و ماندن در لیگ برتر ناامید شده اند.

وی افزود: توانایی تیم ما همین قدر است و نمی توان از این تیم بیشتر از این ها انتظار بیشتری داشته باشیم.

باجلان تصریح کرد: ما تا آخر بازی ها تلاش خود را می کنیم و روحیه مان را از دست نمی دهیم و از تیم حریف هم شناخت داریم.

وی خاطر نشان کرد: تیم داماش هم به خاطر موقعیت آنها در جدول سخت به دنبال امتیاز هستند اما ما دوست داریم در این بازی خانگی به پیروزی برسیم تا کمی هواداران ما با خوشحالی ورزشگاه را ترک کنند.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه مارس 14, 2013 10:03 pm

[quote:18ef2d1692="ali_damashi"]به گزارش پارس، مهدی نعمتی در گفت‎وگو با ایسنا، با انتقاد از صحبت‎هایی که چند روز گذشته در خصوص تبانی شنیده، تصریح کرد: پیش از بازی با داماش ، شایعات زیادی اطراف تیم ما شنیده می‎شود و بازیکنان تمرکز ندارند.
وی با اشاره به پیشنهاد جالبی که به خودش شده، اضافه کرد: فردی ناشناس که شماره تلفن‎اش روی موبایلم نمی‎افتاد زنگ زد و گفت یک شماره کارت عابر بانک بفرست تا 500 هزار تومان کارت به کارت کنم. دلیل این کار را پرسیدم که در جواب گفت از پول بدت می‎آید؟
نعمتی با بیان این‎که هر کاری کردم خودش را معرفی نکرد، ادامه داد: این فرد می‎خواست در بازی گهر با داماش جو ورزشگاه را علیه تیم گهر خراب کنم که در جوابش گفتم "نامرد من با تیم زندگی می‎کنم و هرگز علیه خانواده‎ام کاری انجام نمی‎دهم".
لیدر تیم گهر دورود افزود: وقتی متوجه شد که من راضی نمی‎شوم گفت فقط 10 دقیقه اول بازی جو را متشنج کن باز هم گفتم این کار را نمی‎کنم که گفت فکرهایت را بکن دوباره زنگ می‎زنم.
وی با بیان این‎که گهر هنوز هم برای بقا شانس دارد، گفت: امکان دارد لیگ برتر فصل آینده 18 تیمی باشد و سه بازی خانگی با تیم‎های داماش، آلومینیوم و سایپا داریم که با کسب حداکثر امتیاز در این بازی‎ها، می‎توانیم در لیگ بمانیم و اگر قرار باشد لیگ 16 تیمی شود داماش هم حاشیه امنیت ندارد و برای فرار از منطقه سقوط به امتیاز دیدار با تیم‎های مثل گهر نیاز دارد.
نعمتی در پایان گفت: می‎خواستم این حرف‎ها را بعد از بازی با داماش بزنم اما برای این‎که برخی از هواداران گول این افراد را نخورند ترجیح دادم این موضوع رسانه‎ای شود و تا پای جانم پشت این قضیه می‎مانم.

اين هم يك خبر ديگه[/quote:18ef2d1692]

این اسکول منظورش چیه ؟ یعنی از طرف داماشی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مارس 14, 2013 10:06 pm

[quote:128897baee="miladcivil"][quote:128897baee="ali_damashi"]به گزارش پارس، مهدی نعمتی در گفت‎وگو با ایسنا، با انتقاد از صحبت‎هایی که چند روز گذشته در خصوص تبانی شنیده، تصریح کرد: پیش از بازی با داماش ، شایعات زیادی اطراف تیم ما شنیده می‎شود و بازیکنان تمرکز ندارند.

اين هم يك خبر ديگه[/quote:128897baee]

این اسکول منظورش چیه ؟ یعنی از طرف داماشی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:128897baee]

بلي همين اسكول مي خواد با اين كارش حاشيه بزاره پشت سر داماش بايد ياد مهدي نعمتي بيارم
روله جان خاطرت مياد تو عضدي دور افتخار زدي داماشيها شعار ميداند گهر همون داماشه / بايد درود بمونه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه مارس 15, 2013 6:50 am

هافبک گهر دورود: بازیکنان را تهدید کرده‎اند!/ گفتند برای همیشه محوتان می‎کنیم!

هافبک گهر دورود می‌گوید چند نفر به بازیکنان تیم زنگ زده و تهدید کرده‎اند اگر مقابل داماش خوب بازی کنند برای همیشه آنها را از فوتبال محو می‎کنند!

رضا کاردوست در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، در این رابطه گفت: چند نفر به بازیکنان تیم زنگ زده و تهدید کرده‎اند که اگر مقابل داماش خوب بازی کنند برای همیشه آنها را از فوتبال محو می‎کنند که ما بی‎توجه به این تهدیدها برای موفقیت گهر از جان هم مایه می‎گذاریم و آن آقایان هر کاری دل‎شان می‎خواهد انجام دهند.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال می‎دهید گهر در لیگ برتر بماند، گفت: فوتبال است و نمی‎شود به جرات ادعا کرد که ما سقوط کرده‎ایم، هنوز امید داریم و اگر خدا کمک کند شاید همانند فصل گذشته که در دقیقه 90 به لیگ برتر آمدیم امسال نیز در این لیگ بمانیم.

کاردوست عنوان کرد: انتظار داریم هواداران گهر که اسطوره لیگ برتر شده‎اند در این چند بازی نیز ما را تنها نگذارند چون به وجود آنها دلگرم هستیم.

وی با انتقاد از کسانی که باخت‎های اخیر گهر را به مایلی‎کهن نسبت داده و او را مقصر می‎دانند اظهار کرد: نمی‎دانم این افراد طبق چه اصل و منطقی این حرف‎ها را می‎زنند، کمال بی‎انصافی است، مربی‎ای با کارنامه‎ی درخشانی مثل مایلی‎کهن را بی‎جهت و از روی غرض مورد انتقاد قرار دهیم.

وی با تاکید بر این‎که مایلی‎کهن از آبروی خود مایه گذاشت و هدایت گهر را بر عهده گرفت، اضافه کرد: بضاعت کلی گهر همین است و نباید انتظار داشت آقای مایلی‎کهن شق‎القمر کند، وی با همین داشته‎ها هم نتایج قابل قبولی گرفته و خیلی‎ها نیز بر این نکته صحه می‎گذارند.

کاردوست در ادامه یادآور شد: موقعی که ما چهار دفاع مطرح، چهار هافبک و گلزن نامی نداریم چرا باید سطح انتظارات را بالا برد، مگر نه این است کادر فنی با همین بازیکنانی که در اختیار دارد بازی‎های قابل قبولی از خود ارایه داده است.

این هافبگ گهر یکی از دلایل عدم نتیجه گیری تیم را خوب بسته نشدن و عدم جذب بازیکنان مطرح در اول فصل می‎داند و می‎گوید: به سبب شرایط نامناسب مالی در اول فصل بازیکنان مطرح جذب تیم نشدند و همین کار را سخت کرد. مشکلات زیادی داشتیم که همه از آنها اطلاع دارند و دیگر نیازی نمی‎بینم که بازهم آنها را بازگو کنم.
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه مارس 15, 2013 6:54 am

این روزا خودی و بیگانه و هرکی رو پیدا کنیم دارن واسه ما حاشیه سازی میکنن . آخه رضا دیگه چرا ؟ خدا کل ایران به جز رشت رو نابود کن .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 15, 2013 7:21 am

مصاحبه های اخیر گهری ها دو حالت داره
1_ یا مصاحبه ها همه ساختگی هست و دارند الکی علیه ما واسه بازی با پس پس حاشیه سازی می کنند که اگه پس پس رو هم بردیم شروع کنند به داستان سازی و از الان روی ذهن مردم (بلانسبت گاو) کار میکنند

2_اگه این مصاحبه ها درست باشه باز هم هیچکدومشون نگفتن که کار داماشی ها بوده به نظر من میتونه کار آلومینیومی ها یا ذوبی ها باشه چون از این ترس دارند که گهر بیاد بهشون برسه و به پلی آف راه پیدا کنه

نکته:اگه داماش این قدرت رو داشت که تیم ها رو تهدید کنه مطمئن باشید الان با اختلاف 10 امتیاز در صدر جدول تکیه زده بودیم نه اینکه مثل الان شیشمون گرو هشتمون باشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه مارس 15, 2013 7:24 am

[b:7ec7e94dd2]در بازی رفت در رشت هم ، این کاردوست بیش از 10 بازیکن دیگر گهر خودش رو به آب و آتش می زد ، اگرچه آدم پیراهن هر تیمی رو بپوشه باید به آن تعصب داشته باشه و این رفتار او در بازی طبیعی بود ولی این مصاحبه :wink: [/b:7ec7e94dd2]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مارس 15, 2013 7:35 am

[quote:40b9cb8287="The_King_of_rasht"]مصاحبه های اخیر گهری ها دو حالت داره
1_ یا مصاحبه ها همه ساختگی هست و دارند الکی علیه ما واسه بازی با پس پس حاشیه سازی می کنند که اگه پس پس رو هم بردیم شروع کنند به داستان سازی و از الان روی ذهن مردم (بلانسبت گاو) کار میکنند

2_اگه این مصاحبه ها درست باشه باز هم هیچکدومشون نگفتن که کار داماشی ها بوده به نظر من میتونه کار آلومینیومی ها یا ذوبی ها باشه چون از این ترس دارند که گهر بیاد بهشون برسه و به پلی آف راه پیدا کنه

نکته:اگه داماش این قدرت رو داشت که تیم ها رو تهدید کنه مطمئن باشید الان با اختلاف 10 امتیاز در صدر جدول تکیه زده بودیم نه اینکه مثل الان شیشمون گرو هشتمون باشه[/quote:40b9cb8287]

[color=red:40b9cb8287]باید به majid13 بگیم حاجیو تحویل بگیره :wink: آخه مجید خیلی باهاش حال میکرد و حتی عکسی ازش گذاشه بود که
بازی ؟؟؟ (دامش-نفت) عضدی بود . [/color:40b9cb8287]

[color=brown:40b9cb8287]در هر حال ، نمیدونم چرا و چطو ، اما کل جو فوتبالی ایران در حال حاضر علیه داماش هست . . .
[/color:40b9cb8287]
[color=black:40b9cb8287]بنظرم حتی ممکنه این کار از طرف لنگی ها باشه و به سابقه هم خانواده بودن گهر و داماش قصد حاشیه سازی برای بازی
حذفی داشته باشن ! آخه تیمی که همین الان در منطقه امن جدوله ، چه احتیاجی به این کارا داره ، اما تیمهای دیگه که از
لحاظ رتبه ای و امتیازی پایینترن این کارو نکردن ؟!؟!؟!؟!؟[/color:40b9cb8287]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 15, 2013 7:45 am

توی مصاحبه رضا کاردوست نگفته منظورش داماش بوده و اسمی هم نیاورده به هر حال طلا که پاکه چه منت به خاک!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » جمعه مارس 15, 2013 7:52 am

[color=black:dccec34685][size=13:dccec34685]فقط امیدوارم نعمتی و امثالهم تو تیم گهر فراموش کار نباشند و یادشون باشه اون وقت که تو تکاپو و هول تغییر اسم و تغییر موقعیت مکانی تیمشون بودند تنها جایی که براشون بنر زدند و پارچه نوشتند و تشویقشون کردند و با افتخار داشتند دور افتخار میزدند همین رشت و عضدی بود و هواداران داماش...یادشون باشه که ما بودیم که گفتیم : "گهر ماله دروده"
ما رشتیها داعیه مهمانوازی و فرهنگ داریم و در عمل هم نشون دادیم ، انشا... لرهای محترم هم فقط ادعای مهمانوازی و معرفت نداشته باشند و در عمل ازشون ببینیم... [/size:dccec34685][/color:dccec34685]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pegah » جمعه مارس 15, 2013 8:26 am

آقا به قول خودشون طرفداراشون اسطوره های لیگن!!!
من نمیدونم این بنده خدا معنی اسطوره رو میفهمه یا همین جوری یه چی پرونده اصلاً مگه میشه به تماشاگر گفت اسطوره اونم تماشاگری که در بهترین حالت به زحمت به 2000 میرسه البته به ریال!!! /10/
رشت زیبای من ای دولت سرای آشنایم
ای قدمگاه من ای مهمانسرای باوفایم
بشکند دستی که میخواهد غرور تو بگیرد
ای بمیرد آنکه میخواهد غرور تو بمیرد
نماد کاربر
pegah
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 17, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 15, 2013 9:07 am

مایلی‎کهن:بازیکنانم تحت تأثیر قرار نمی‎گیرند

سرمربي تيم فوتبال گهر دورود، صحبت و شايعات تباني را در فوتبال ايران عادي مي‎داند.

محمد مايلي‎کهن با بيان اين‎که هنوز نشنيده‎ام کسي با بازيکنان تيم در مورد تباني صحبت کند، گفت: ديروز که سر تمرين رفتم بچه‎ها چيزي نگفتند و امروز هم که فعلاً تمرين شروع نشده و هم‎اکنون فيلم بازي با فولاد را نگاه مي‎کنم. اين حرف‎ها هميشه در فوتبال کشور ما وجود دارد.

وي تأکيد کرد: ممکن است برخي هم به بازيکنان تيم زنگ زده باشند اما بعيد مي‎دانم از طرف داماشي‎ها باشد و چيزي که براي ما مهم اين است که بازيکنانم به هيچ وجه تحت تأثير اين حرف‎ها قرار نمي‎گيرند و طبق معمول شرافتمندانه بازي مي‎کنند که تا حالا هم خودشان را در مردانگي اثبات کرده‎اند.

مايلي‎کهن در خصوص اين‎که برخي به ليدر تيم گهر زنگ زده و خواسته‎اند جو بازي گهر با داماش را خراب کند، تأکيد کرد: کسي نمي‎تواند جو را خراب کند و مردم خودشان به همه چيز واقف هستند و بهتر از هر کسي مي‎دانند که بايد چطور رفتار کنند. هواداران ما، دورود را پايتخت فرهنگي کرده و خودشان آگاه هستند.

سرمربي گهر در مورد بازي با داماش، اظهار کرد: در همه ديدارها براي کسب 3 امتياز به زمين مي‎رويم، يک امتياز دردي از ما دوا نمي‎کند و بايد ريسک کنيم. در بازي با فولاد که 4 گل خورديم هم خيلي خوب بازي کرديم اما واقعيتي است که توان تيم ما همين قدر است و بچه‎ها چند برابر توان‎شان زحمت مي‎کشند.

وي با اشاره به اين‎که چوب بازي با پرسپوليس را مي‎خوريم، تصريح کرد: آن بازي را بايد مي‎برديم اما نه‎تنها نبرديم بلکه چند بازيکن تيم ما هم بي‎خودي کارت گرفتند و در بازي با فولاد 3 بازيکن اصلي را به سبب محروميت در اختيار نداشتيم. گهر 4 دفاع ندارد و بايد بازيکنان را جابه‎جا کنم تا يک ترکيب به‎دست بيايد حالا در نظر بگيريد که با اين حال چند بازيکن را هم در اختيار نداشته باشيم که مشکلات زيادي ايجاد مي‎شود.

مايلي‎کهن در پاسخ به سوالی که چرا ابتدا گفته شد ساشا دو، سه هفته مصدوم است اما يکباره گفتند تا پايان فصل نمي‎تواند بازي کند، گفت: الان پاي ساشا در آتل است. او با عصا به تمرينات مي‎آيد و براي اين‎که بالاي تنه‎اش از فرم خارج نشود کارهاي بدنسازي مي‎کند. از نبود ساشا خيلي ضرر کرده‎ و هنوز بعد از او يک بازي را هم نبرده‎ايم. با وجود ساشا تيم عالي کار مي‎کرد و حتي رفته‎رفته به جايي مي‎رسيديم که در بازي‎ها گل نخوريم اما مصدوميت وي بدجوري به تيم ضربه زد.

منبع:سایت رسمی باشگاه گهر
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 15, 2013 9:13 am

یکی نیست بگه آخه مرتیکه ما اگه پول داشتیم که تیم امیدمونو خودمون میفرستادیم مسابقه,پولو نمیدادیم به تو!!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 15, 2013 9:15 am

بعد آخه ما چه احتیاجی داریم؟؟؟مگه گهر بهترین تیم ایرانه؟یا ما در حال سقوطیم؟؟؟بخدا اینا همه شایعه سازیه خودشونه؟؟؟نامردای نمک نشناس!!! /9/ /9/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان